FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

Tatamata1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tatamata1946 » 18 dec 2023, 21:59

Ma mogao je Rozman pametnije iskoristiti sve te igrace kad ih je vec zatekao tu a ne ovako ih se odreci...
Ali sta je tu je, dosta je tjeranja. Umorni smo vise od tjeranja naoon pola sezone. Dati covjeku sansu ovu i slijedecu sezonu pa onda ga tjerati ili produziti s njim
Isto sve vazi i za Ibricica

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 dec 2023, 22:00

Burberry46 je napisao/la:
18 dec 2023, 21:11
Simon Rožman: Promjena će biti, ne tražimo superzvijezde nego igrače koji će ginuti za naš dres

Kratko i jasno
Evo ga ko Mulalic, ginut ce se... Ko da smo u ratu.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 18 dec 2023, 22:02

ko
TurkishAirlines je napisao/la:
18 dec 2023, 22:00
Simon Rožman: Promjena će biti, ne tražimo superzvijezde nego igrače koji će ginuti za naš dres

Kratko i jasno
Čim trener u 2023. spominje znoj, krv, suze, poginuće znaš da od toga nema ništa, nije '87., nego složi taktiku, plan A, plan B, plan C i prepišaj ligu kad imaš sve uslove.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 18 dec 2023, 22:03

Julardžija je imao dvije dobre tekme u bordo dresu i to je sve od njega.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 dec 2023, 22:04

Bolivia je napisao/la:
18 dec 2023, 22:02
ko

Kratko i jasno
Čim trener u 2023. spominje znoj, krv, suze, poginuće znaš da od toga nema ništa, nije '87., nego složi taktiku, plan A, plan B, plan C i prepišaj ligu kad imaš sve uslove.
Naša liga i jeste u 87' :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 dec 2023, 22:07

Ginem, ginem, da ti skinem...

Na hajr sa ovim Rozmanom, ali brate zadnja 2 mjeseca je priredio par tekmi amaterski.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 dec 2023, 22:08

Nemamo igraca u ekipi koji je lider, pravog kapitena. Oliveira u sukobu sa igracem Zrinjskog, njih 3,4 pritrcava, nasi kad je sve gotovo. Previse smo anemicni. Sto se tice otpisanih igraca, niko ih ne bi spomenuo da smo pobjedili. U svakon slucaju, niko me ne moze ubijediti da Vrancic ne moze igrati zadnjih 30min umjesto Mustafica.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 dec 2023, 22:13

Vrancic na AM bi pojeo ovu ligu. Uvjeren sam da bi do sad imao minimum 6,7 asistencija i po koji gol jos.
Ali nejse Simon zna

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 18 dec 2023, 22:16

Beton je napisao/la:
18 dec 2023, 22:03
Julardžija je imao dvije dobre tekme u bordo dresu i to je sve od njega.
Utakmice u kojima je Avramovski igrao na nešto su licile. Ne znam sad jesmo li ih dobijali ali je igra imala smisla.
Podrška Rozmanu i neka se okani izjava 'ginuti', 'bacati na glavu', 'prosuti krv' I sl. Nije zbog toga doveden.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2023, 22:18

Ocekivano sve! Na proljece si pod lupom Simone, sad jos kredita imas. Pljuvalo se i pljuvat ce se.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 dec 2023, 22:23

kenoHZ je napisao/la:
18 dec 2023, 21:39

Kratko i jasno
Više mi je preko glave demagogije. Šta si pokazao, osim lijepog izražavanja i motivacionih govora?
Imaš podršku ko niko nikad i potrudi se da je opravdaš. Otpisao si pola ekipe koja je prije pola godine ginula za dres i dobila sve ekipe koje ti nisi uspio. Pa do koga je? Što ih ne vratiš? Ili ti treba vremena? Kako Klafuriću ne treba sa tri puta gorom ekipom i u poređenju sa nama nikakvim budžetom?
Podršku imaš i nadam se da ce drugi dio sezone biti puno bolji ali ako ovako nastaviš pravac Aerodrom Sarajevo i nosi se.
Haloo mirzinoo jatoo, cemuu nervozaaa ? Kasne Turci s parama, pa nemate za dandare ? Polakooo ima u Rundana brasna, tip 450 ostro, mozete smrkati do sabaha...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 dec 2023, 22:30

Podrška Simonu i Ibričiću.
Napokon pauza, sada imaju priliku da urede ekipu kako oni misle da treba, i da se momci uigraju.
Nakon priprema je jasno da će tolerantnost na loše igre biti veoma mala, skoro ravna nuli.
Ali, do tad podržati klub, učlaniti se aBd kad bude nova godina, i da vidimo šta će se dešavati u prelaznom roku :hmmmmm:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 dec 2023, 22:32

Bolivia je napisao/la:
18 dec 2023, 22:02
ko

Kratko i jasno
Dosta nam je da ginemo, izginuli smo zadnje 2-3 godine ko niko.
Dajte nam nesto shodno onom za sta ste placeni.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 dec 2023, 23:04

Ne ide mi u glavu rečenica "Tu smo gdje pripadamo", ovo je naš domet? Četvrto mjesto? Izgovora ne smije biti, jasno podrška stručnom štabu, ali sigurno da im se može naći veliki broj zamjerki, je li stvarno moguće da nismo mogli probati nikakvu kombinaciju sa Vrančićem, ček on je odjednom postao toliko loš igrač da ne može igrati makar protiv GOŠKA ili Posušja, kada se to desila njegova transformacija? A nije baš da mi igramo taj atomski fudbal, na gol više koji je najavljivao Rožman.

Ponašamo se kao da smo Chelsea, ono tako lagano se odričeš igrača od kojih bi sigurno imali koristi u rotaciji Zeljković, pa čak i Balta - nikad nismo dobili jasne informacije šta se desilo sa tim momcima ili ono prosto smo toliko nadmeni i bogati pa nas nije ni briga.

Mi ako želimo da napredujemo, moramo shvatiti da je to jedan ogroman proces, ništa se ne može desiti preko noći i prvi sam prestao sa ložionom na velika imena, nikakve bombastične najave ili enormne plate. Pojačati se sa igračima koji su željni napretka, te kojima mi nećemo biti mjesto gdje će lagano uživati i uzimati lijepe novce.

Moramo se spustiti na zemlju, pogledati u ogledalo i krenuti polako, Mirvićevo strpljenje sigurno ima rok trajanja i zato se ne smijemo upuštati u pretjerane eksperimente.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 dec 2023, 23:05

Da je kojim slučajem naš Čala Janjoš trenutno šef stručnog staba znači već bi bio javno izmasakriran a ovako nije problem treba čovjeku dat dva tri prijelazna roka pa tek onda dat ocjenu.
Inače samo da napomenem da je taj isti Mehmed Janjoš Čala 2009 god sa osam i po igrača i nas još devet kloceva, sa platom mizernom svakih pet mjeseci isplaćivanom,bio treći i igrao play off lige evrope i da mene nije bilo možda bi igrali i grupu lige evrope
Al opet nije valjao e sad me zanima kako ovo u današnje vrijeme gdje treneri imaju zaista fantastične uslove za rad i kvalitetne rostere nemogu da pariraju ekipama iz vrha a da nenapominjem nekakve poraze kao što je Sloga Doboj i slično
Mislim da ova ekipa nije loša i da tu zaista ima jako dobrih i kvalitetnih igrača ali nesto nevalja 👍

Komentar Hadzije. Kaze brat nas 8 kloceva igralo i da mene nebi igrali bi grupnu fazu, stativa u Cluju.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 dec 2023, 23:13

bordobijeli je napisao/la:
18 dec 2023, 23:05
Da je kojim slučajem naš Čala Janjoš trenutno šef stručnog staba znači već bi bio javno izmasakriran a ovako nije problem treba čovjeku dat dva tri prijelazna roka pa tek onda dat ocjenu.
Inače samo da napomenem da je taj isti Mehmed Janjoš Čala 2009 god sa osam i po igrača i nas još devet kloceva, sa platom mizernom svakih pet mjeseci isplaćivanom,bio treći i igrao play off lige evrope i da mene nije bilo možda bi igrali i grupu lige evrope
Al opet nije valjao e sad me zanima kako ovo u današnje vrijeme gdje treneri imaju zaista fantastične uslove za rad i kvalitetne rostere nemogu da pariraju ekipama iz vrha a da nenapominjem nekakve poraze kao što je Sloga Doboj i slično
Mislim da ova ekipa nije loša i da tu zaista ima jako dobrih i kvalitetnih igrača ali nesto nevalja 👍

Komentar Hadzije. Kaze brat nas 8 kloceva igralo i da mene nebi igrali bi grupnu fazu, stativa u Cluju.
03 dec 2023, 22:18
Realne su kritike naše igre u gostima, loše i nema se tu šta dodati, mora se to popraviti.
Ali jedini ispravan put je da Rozmanu damo podršku i vrijeme. Rozman treba da bude trener ovu i iducu sezonu, jednostavno da vidimo kako to izgleda kad imas trenera na malo duze staze, promjene trenera svaki 6 mjeseci definitivno nista dobro ne donose.

POSTO OBRAZ KERU BIPOLARNI ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 dec 2023, 23:14

Tako je Keno, sad mozes mislit naseg budzeta i mrtvog Torpeda, pa te ljudi samelju u dvije utamice, nasi crknu u 60 minutu, itd itd, a ovi likovi koji prizivaju panjeve poput Balte, Serbecica, kapa do poda. :bow:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 dec 2023, 23:16

Da je Husref,Cala ili neki drugi domaci trener preuzeo ekipu u momentu kad i Rozman i da je imao iste rezultate kao i on, siguran sam 100% da bi mu sad yebavali sve od do i tjerali ga s noge na nogu

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 18 dec 2023, 23:25

E lijepo Boga mi, pljuvači došli po svoje, pljuvanje ali upakovano u celofan zvani "eto dat ćemo mu podršku, ali..."

Nikad na zelenu granu sa ovakvim razmišljanjem, pojedini bi opet da se mijenja trener svakih pola godine.

PUNA PODRŠKA ŠEFU STRUČNOG ŠTABA GOSPODINU SIMONU ROŽMANU I CIJELOJ NJEGOVOJ EKIPI UZ PUNO POVJERENJE U SVE ŠTO RADI I IGRAČE KOJE BIRA!!!

I da ti rastanak sa Sarajevom bude prodaja u neki bolji klub a ne raskid ugovora, ali tek nakon što nas obraduješ sa pokojim trofejom i grupnom fazom :ljepota:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 dec 2023, 23:25

NazorUso je napisao/la:
18 dec 2023, 23:13
18 dec 2023, 23:05

03 dec 2023, 22:18
Realne su kritike naše igre u gostima, loše i nema se tu šta dodati, mora se to popraviti.
Ali jedini ispravan put je da Rozmanu damo podršku i vrijeme. Rozman treba da bude trener ovu i iducu sezonu, jednostavno da vidimo kako to izgleda kad imas trenera na malo duze staze, promjene trenera svaki 6 mjeseci definitivno nista dobro ne donose.

POSTO OBRAZ KERU BIPOLARNI ???
Majmune ovo rekao nas bivsi igrac Hadzic ne ja. Ja sam da se Rozmanu da šansa zato sto promjene svakih 6 mjeseci ne donose ništa dobro. Da sam zadovoljan ovom polusezonom nisam al Rozmanu treba dati vrijeme.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, JavierBosnia, mire971, n0dix, Pena, rimljanin90, Sinfoc1986, Tarapi, ubipara i 66 gostiju.