FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma mogao je Rozman pametnije iskoristiti sve te igrace kad ih je vec zatekao tu a ne ovako ih se odreci...
Ali sta je tu je, dosta je tjeranja. Umorni smo vise od tjeranja naoon pola sezone. Dati covjeku sansu ovu i slijedecu sezonu pa onda ga tjerati ili produziti s njim
Isto sve vazi i za Ibricica
Ali sta je tu je, dosta je tjeranja. Umorni smo vise od tjeranja naoon pola sezone. Dati covjeku sansu ovu i slijedecu sezonu pa onda ga tjerati ili produziti s njim
Isto sve vazi i za Ibricica
- TurkishAirlines
Evo ga ko Mulalic, ginut ce se... Ko da smo u ratu.Burberry46 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:11Simon Rožman: Promjena će biti, ne tražimo superzvijezde nego igrače koji će ginuti za naš dres
Kratko i jasno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
ko
Čim trener u 2023. spominje znoj, krv, suze, poginuće znaš da od toga nema ništa, nije '87., nego složi taktiku, plan A, plan B, plan C i prepišaj ligu kad imaš sve uslove.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 dec 2023, 22:00Evo ga ko Mulalic, ginut ce se... Ko da smo u ratu.Burberry46 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:11Simon Rožman: Promjena će biti, ne tražimo superzvijezde nego igrače koji će ginuti za naš dres
Kratko i jasno
Julardžija je imao dvije dobre tekme u bordo dresu i to je sve od njega.
Naša liga i jeste u 87'Bolivia je napisao/la: ↑18 dec 2023, 22:02koČim trener u 2023. spominje znoj, krv, suze, poginuće znaš da od toga nema ništa, nije '87., nego složi taktiku, plan A, plan B, plan C i prepišaj ligu kad imaš sve uslove.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 dec 2023, 22:00Evo ga ko Mulalic, ginut ce se... Ko da smo u ratu.Burberry46 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:11Simon Rožman: Promjena će biti, ne tražimo superzvijezde nego igrače koji će ginuti za naš dres
Kratko i jasno

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ginem, ginem, da ti skinem...
Na hajr sa ovim Rozmanom, ali brate zadnja 2 mjeseca je priredio par tekmi amaterski.
Na hajr sa ovim Rozmanom, ali brate zadnja 2 mjeseca je priredio par tekmi amaterski.
Nemamo igraca u ekipi koji je lider, pravog kapitena. Oliveira u sukobu sa igracem Zrinjskog, njih 3,4 pritrcava, nasi kad je sve gotovo. Previse smo anemicni. Sto se tice otpisanih igraca, niko ih ne bi spomenuo da smo pobjedili. U svakon slucaju, niko me ne moze ubijediti da Vrancic ne moze igrati zadnjih 30min umjesto Mustafica.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Vrancic na AM bi pojeo ovu ligu. Uvjeren sam da bi do sad imao minimum 6,7 asistencija i po koji gol jos.
Ali nejse Simon zna
Ali nejse Simon zna
- siroliver69
- Kontakt:
Utakmice u kojima je Avramovski igrao na nešto su licile. Ne znam sad jesmo li ih dobijali ali je igra imala smisla.
Podrška Rozmanu i neka se okani izjava 'ginuti', 'bacati na glavu', 'prosuti krv' I sl. Nije zbog toga doveden.
Ocekivano sve! Na proljece si pod lupom Simone, sad jos kredita imas. Pljuvalo se i pljuvat ce se.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Haloo mirzinoo jatoo, cemuu nervozaaa ? Kasne Turci s parama, pa nemate za dandare ? Polakooo ima u Rundana brasna, tip 450 ostro, mozete smrkati do sabaha...kenoHZ je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:39Više mi je preko glave demagogije. Šta si pokazao, osim lijepog izražavanja i motivacionih govora?Burberry46 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:11Simon Rožman: Promjena će biti, ne tražimo superzvijezde nego igrače koji će ginuti za naš dres
Kratko i jasno
Imaš podršku ko niko nikad i potrudi se da je opravdaš. Otpisao si pola ekipe koja je prije pola godine ginula za dres i dobila sve ekipe koje ti nisi uspio. Pa do koga je? Što ih ne vratiš? Ili ti treba vremena? Kako Klafuriću ne treba sa tri puta gorom ekipom i u poređenju sa nama nikakvim budžetom?
Podršku imaš i nadam se da ce drugi dio sezone biti puno bolji ali ako ovako nastaviš pravac Aerodrom Sarajevo i nosi se.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Podrška Simonu i Ibričiću.
Napokon pauza, sada imaju priliku da urede ekipu kako oni misle da treba, i da se momci uigraju.
Nakon priprema je jasno da će tolerantnost na loše igre biti veoma mala, skoro ravna nuli.
Ali, do tad podržati klub, učlaniti se aBd kad bude nova godina, i da vidimo šta će se dešavati u prelaznom roku
Napokon pauza, sada imaju priliku da urede ekipu kako oni misle da treba, i da se momci uigraju.
Nakon priprema je jasno da će tolerantnost na loše igre biti veoma mala, skoro ravna nuli.
Ali, do tad podržati klub, učlaniti se aBd kad bude nova godina, i da vidimo šta će se dešavati u prelaznom roku

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- TurkishAirlines
Dosta nam je da ginemo, izginuli smo zadnje 2-3 godine ko niko.Bolivia je napisao/la: ↑18 dec 2023, 22:02koČim trener u 2023. spominje znoj, krv, suze, poginuće znaš da od toga nema ništa, nije '87., nego složi taktiku, plan A, plan B, plan C i prepišaj ligu kad imaš sve uslove.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 dec 2023, 22:00Evo ga ko Mulalic, ginut ce se... Ko da smo u ratu.Burberry46 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:11Simon Rožman: Promjena će biti, ne tražimo superzvijezde nego igrače koji će ginuti za naš dres
Kratko i jasno
Dajte nam nesto shodno onom za sta ste placeni.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne ide mi u glavu rečenica "Tu smo gdje pripadamo", ovo je naš domet? Četvrto mjesto? Izgovora ne smije biti, jasno podrška stručnom štabu, ali sigurno da im se može naći veliki broj zamjerki, je li stvarno moguće da nismo mogli probati nikakvu kombinaciju sa Vrančićem, ček on je odjednom postao toliko loš igrač da ne može igrati makar protiv GOŠKA ili Posušja, kada se to desila njegova transformacija? A nije baš da mi igramo taj atomski fudbal, na gol više koji je najavljivao Rožman.
Ponašamo se kao da smo Chelsea, ono tako lagano se odričeš igrača od kojih bi sigurno imali koristi u rotaciji Zeljković, pa čak i Balta - nikad nismo dobili jasne informacije šta se desilo sa tim momcima ili ono prosto smo toliko nadmeni i bogati pa nas nije ni briga.
Mi ako želimo da napredujemo, moramo shvatiti da je to jedan ogroman proces, ništa se ne može desiti preko noći i prvi sam prestao sa ložionom na velika imena, nikakve bombastične najave ili enormne plate. Pojačati se sa igračima koji su željni napretka, te kojima mi nećemo biti mjesto gdje će lagano uživati i uzimati lijepe novce.
Moramo se spustiti na zemlju, pogledati u ogledalo i krenuti polako, Mirvićevo strpljenje sigurno ima rok trajanja i zato se ne smijemo upuštati u pretjerane eksperimente.
Ponašamo se kao da smo Chelsea, ono tako lagano se odričeš igrača od kojih bi sigurno imali koristi u rotaciji Zeljković, pa čak i Balta - nikad nismo dobili jasne informacije šta se desilo sa tim momcima ili ono prosto smo toliko nadmeni i bogati pa nas nije ni briga.
Mi ako želimo da napredujemo, moramo shvatiti da je to jedan ogroman proces, ništa se ne može desiti preko noći i prvi sam prestao sa ložionom na velika imena, nikakve bombastične najave ili enormne plate. Pojačati se sa igračima koji su željni napretka, te kojima mi nećemo biti mjesto gdje će lagano uživati i uzimati lijepe novce.
Moramo se spustiti na zemlju, pogledati u ogledalo i krenuti polako, Mirvićevo strpljenje sigurno ima rok trajanja i zato se ne smijemo upuštati u pretjerane eksperimente.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Da je kojim slučajem naš Čala Janjoš trenutno šef stručnog staba znači već bi bio javno izmasakriran a ovako nije problem treba čovjeku dat dva tri prijelazna roka pa tek onda dat ocjenu.
Inače samo da napomenem da je taj isti Mehmed Janjoš Čala 2009 god sa osam i po igrača i nas još devet kloceva, sa platom mizernom svakih pet mjeseci isplaćivanom,bio treći i igrao play off lige evrope i da mene nije bilo možda bi igrali i grupu lige evrope
Al opet nije valjao e sad me zanima kako ovo u današnje vrijeme gdje treneri imaju zaista fantastične uslove za rad i kvalitetne rostere nemogu da pariraju ekipama iz vrha a da nenapominjem nekakve poraze kao što je Sloga Doboj i slično
Mislim da ova ekipa nije loša i da tu zaista ima jako dobrih i kvalitetnih igrača ali nesto nevalja
Komentar Hadzije. Kaze brat nas 8 kloceva igralo i da mene nebi igrali bi grupnu fazu, stativa u Cluju.
Inače samo da napomenem da je taj isti Mehmed Janjoš Čala 2009 god sa osam i po igrača i nas još devet kloceva, sa platom mizernom svakih pet mjeseci isplaćivanom,bio treći i igrao play off lige evrope i da mene nije bilo možda bi igrali i grupu lige evrope
Al opet nije valjao e sad me zanima kako ovo u današnje vrijeme gdje treneri imaju zaista fantastične uslove za rad i kvalitetne rostere nemogu da pariraju ekipama iz vrha a da nenapominjem nekakve poraze kao što je Sloga Doboj i slično
Mislim da ova ekipa nije loša i da tu zaista ima jako dobrih i kvalitetnih igrača ali nesto nevalja
Komentar Hadzije. Kaze brat nas 8 kloceva igralo i da mene nebi igrali bi grupnu fazu, stativa u Cluju.
bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:05Da je kojim slučajem naš Čala Janjoš trenutno šef stručnog staba znači već bi bio javno izmasakriran a ovako nije problem treba čovjeku dat dva tri prijelazna roka pa tek onda dat ocjenu.
bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2023, 22:18Realne su kritike naše igre u gostima, loše i nema se tu šta dodati, mora se to popraviti.
Ali jedini ispravan put je da Rozmanu damo podršku i vrijeme. Rozman treba da bude trener ovu i iducu sezonu, jednostavno da vidimo kako to izgleda kad imas trenera na malo duze staze, promjene trenera svaki 6 mjeseci definitivno nista dobro ne donose.
POSTO OBRAZ KERU BIPOLARNI ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Tako je Keno, sad mozes mislit naseg budzeta i mrtvog Torpeda, pa te ljudi samelju u dvije utamice, nasi crknu u 60 minutu, itd itd, a ovi likovi koji prizivaju panjeve poput Balte, Serbecica, kapa do poda. 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da je Husref,Cala ili neki drugi domaci trener preuzeo ekipu u momentu kad i Rozman i da je imao iste rezultate kao i on, siguran sam 100% da bi mu sad yebavali sve od do i tjerali ga s noge na nogu
-
- Kontakt:
E lijepo Boga mi, pljuvači došli po svoje, pljuvanje ali upakovano u celofan zvani "eto dat ćemo mu podršku, ali..."
Nikad na zelenu granu sa ovakvim razmišljanjem, pojedini bi opet da se mijenja trener svakih pola godine.
PUNA PODRŠKA ŠEFU STRUČNOG ŠTABA GOSPODINU SIMONU ROŽMANU I CIJELOJ NJEGOVOJ EKIPI UZ PUNO POVJERENJE U SVE ŠTO RADI I IGRAČE KOJE BIRA!!!
I da ti rastanak sa Sarajevom bude prodaja u neki bolji klub a ne raskid ugovora, ali tek nakon što nas obraduješ sa pokojim trofejom i grupnom fazom
Nikad na zelenu granu sa ovakvim razmišljanjem, pojedini bi opet da se mijenja trener svakih pola godine.
PUNA PODRŠKA ŠEFU STRUČNOG ŠTABA GOSPODINU SIMONU ROŽMANU I CIJELOJ NJEGOVOJ EKIPI UZ PUNO POVJERENJE U SVE ŠTO RADI I IGRAČE KOJE BIRA!!!
I da ti rastanak sa Sarajevom bude prodaja u neki bolji klub a ne raskid ugovora, ali tek nakon što nas obraduješ sa pokojim trofejom i grupnom fazom

-
- Kontakt:
Majmune ovo rekao nas bivsi igrac Hadzic ne ja. Ja sam da se Rozmanu da šansa zato sto promjene svakih 6 mjeseci ne donose ništa dobro. Da sam zadovoljan ovom polusezonom nisam al Rozmanu treba dati vrijeme.NazorUso je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:13bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:05Da je kojim slučajem naš Čala Janjoš trenutno šef stručnog staba znači već bi bio javno izmasakriran a ovako nije problem treba čovjeku dat dva tri prijelazna roka pa tek onda dat ocjenu.
Komentar Hadzije. Kaze brat nas 8 kloceva igralo i da mene nebi igrali bi grupnu fazu, stativa u Cluju.bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2023, 22:18Realne su kritike naše igre u gostima, loše i nema se tu šta dodati, mora se to popraviti.
Ali jedini ispravan put je da Rozmanu damo podršku i vrijeme. Rozman treba da bude trener ovu i iducu sezonu, jednostavno da vidimo kako to izgleda kad imas trenera na malo duze staze, promjene trenera svaki 6 mjeseci definitivno nista dobro ne donose.
POSTO OBRAZ KERU BIPOLARNI ???
Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, JavierBosnia, mire971, n0dix, Pena, rimljanin90, Sinfoc1986, Tarapi, ubipara i 66 gostiju.