Imaju prenosi na Mojatv,izgubili su od Stupcanice 6:3 prvu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stari mu saznao da pise na forumu i ‘banovao’ ga, jos mi naredio da mora u krevet do 8 najkasnije tako da nije mogao nikako ispostovati ni ono obecanje o insajderskim informacijama u 21:00h.eccehomo je napisao/la: ↑22 dec 2023, 22:20Šta nam je sa nofearhz? Imao je najbolje info, sve do ona 21,00 sahataOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:07Niko nije zavrsen dok ne stavi potpis na ugovor.
Nemojte ofirati potencijalna pojacanja. Ne znam u cemu je fazon.![]()
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 23 dec 2023, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Napisao je momak da je Menalo završen
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Još od 1997 i legendarnog Bracinog osvajanja.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Babo završio Liverpul, babo završio Sarajevo,babo završio TurskuGangEvil je napisao/la: ↑22 dec 2023, 14:05Šta ga je Sarajevo izbacilo....ključnih 6 godina omladinskog staža proveo u Dinamu i Liverpoolu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 dec 2023, 22:53Dal je najbolji ofanzivni igrač kojeg je Sarajevo izbacilo nakon Alena Škore,a ponašanje navijača Sarajeva je samo pokazatelj koliko se isti slabo razumiju u fudbal.
Vjerovatno mu je to babo završio.

Babo daje golove za njega

- BegovicRamiz
- Kontakt:
trebali bi malo ozbiljnije shvatiti Hasetov turnir
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dal je igrac koji zanemaruje taktiku i igra sebe. Sarajvo je bilo rob varesanovica i hvala Bogu nek nije vise.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑23 dec 2023, 11:30Babo završio Liverpul, babo završio Sarajevo,babo završio TurskuGangEvil je napisao/la: ↑22 dec 2023, 14:05Šta ga je Sarajevo izbacilo....ključnih 6 godina omladinskog staža proveo u Dinamu i Liverpoolu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 dec 2023, 22:53Dal je najbolji ofanzivni igrač kojeg je Sarajevo izbacilo nakon Alena Škore,a ponašanje navijača Sarajeva je samo pokazatelj koliko se isti slabo razumiju u fudbal.
Vjerovatno mu je to babo završio.![]()
Babo daje golove za njega![]()
A on nek dogura do Reala M.
Za ekipu koja hoce biti sampion nema mjesta za promasaje tipa Mustafica, a i on je kritikovan..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sjeca li se neko krajem devedesetih Napredkovih Bozicnih turnira?
Dinamo, Hakduk, Zeljo, Sarajevo...i to sa glavnim igracima. Kakav je to spektakl bio u Seknderiji
Dinamo, Hakduk, Zeljo, Sarajevo...i to sa glavnim igracima. Kakav je to spektakl bio u Seknderiji

-
- Kontakt:
Ovog iz Lokomotive nebi doveo da sam sebe olaca. Imao je priliku otisao u Lokomotivu na tribine,sad trebas njemu neko mjesto naci pored ovih nasih iz akademije. Da je to neki suhi kvalitet pa hajde nego nigdje veze igrac.
Pa što ste tako negativni, fino dovedemo Mehmedovića i proslijedimo ga u filijalu da stekne formu i onda ga naredne sezone imamo u fullu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Zna li se odokativno kad pripreme počinju? Znam da naši inače odrade par sedmica u Butmiru pa onda idu dalje.
8.1.2024.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
zamisli dovedes Drinu,preporodis ga sa Penom oliveirom Hasicem julardzijom,cronogrcem,osvoji momak kup izadje u evropu,poraste mu cijena za 300k ,interes Besiktasa ,Belgijskih timova... i onda se Krpic zapita sta je on pogrijesio u zivotu 

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Zasto mora znaciti ako dodje krilo da drugo mora ici? Valjda treba imat i kvalitetne rezerve ili da se rotiraju medjutim svakako ovog naseg kapitena mi nije zao.
Ma kod nas je srećom atmosfera na odličnom nivou. Sinergija između stručnog štaba i navijača, uzajamna podrška. Nema mahalanja u svlačionici, imamo ozbiljne profesionalce.
Budućnost opet izgleda super: Šutković, Čelik, Buljubašić, Nurković, mislim da treba pažnju usmjeriti i na Pramenkovića kojeg bi ja odmah poslao u FAMOS na kaljenje.
Samo strpljenja momci
Budućnost opet izgleda super: Šutković, Čelik, Buljubašić, Nurković, mislim da treba pažnju usmjeriti i na Pramenkovića kojeg bi ja odmah poslao u FAMOS na kaljenje.
Samo strpljenja momci

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Da, da Edo Mujčin, Cvitanović onaj Viduka čini mi se dolazio i Ladić je bio tad poslje onog svjetskog prvenstva 98.
I Bajramski turniri isto kad su Bajrami.padali u ovom periodu zimske pauze. Čini mi se finale bio derbi u velikoj dvorani Skenderije.
Dobar nogomet se igrao kod nas jednom Almedin Hota kakav majstor je to bio.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Od jutros najnovija info da je Dulja veoma blizu povratka.
-
- Kontakt:
Dulja je dobar igrac ali:luckystrike je napisao/la: ↑23 dec 2023, 12:41Od jutros najnovija info da je Dulja veoma blizu povratka.
1)pola godine bez kluba
2)preupitna forma
3)30 godina
4)jos jedan povratnik upitne volje i zelje
Hasic-Duljevic-Menalo
Renan
Po imenima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma mora nakon pauze Pena igrati prvu postavuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 dec 2023, 12:45Dulja je dobar igrac ali:luckystrike je napisao/la: ↑23 dec 2023, 12:41Od jutros najnovija info da je Dulja veoma blizu povratka.
1)pola godine bez kluba
2)preupitna forma
3)30 godina
4)jos jedan povratnik upitne volje i zelje
Hasic-Duljevic-Menalo
Renan
Po imenimanapad ali zahvalio bi se ja Dulji.Puno bolja opcija probati vratiti Ziljkica u formi kroz pripreme ili isforsirati Penarandu na AM nego ovo ali eto nek oni procjene.Ako misle da mogu nesto napravit od njega nek pokusaju.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Burberry46, gh0stHZ, kogmagie46, Konzerva, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, perodeformero i 58 gostiju.