Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čuj Džamonja Željin navijač, mi prisvajamo hahahahahahhaha
Čuj Kemo nije navijač Sarajeva, frajer odrastao u svlačionici Sarajeva hahahahahhahahaha
kakvi glupani
I zbog tog glupani Sarajevo ljubavi moja je naša pjesma, ne jer pjeva o gradu, nego jer je Kemina.
Čuj Kemo nije navijač Sarajeva, frajer odrastao u svlačionici Sarajeva hahahahahhahahaha
kakvi glupani
I zbog tog glupani Sarajevo ljubavi moja je naša pjesma, ne jer pjeva o gradu, nego jer je Kemina.
Klub im klizi kroz ruke, a oni nabrajaju ko navija za Željkana. Ne shvataju da bi uskoro moglo biti "navijali" za našeg Željkana.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:06Dokazni materijal navijaca Zeljkana - zna se na sta se misli![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imam osjećaj da se KONTRASVIH malo zaletio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nije ba, zna se na sta se tu misli
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Vidiš ba kakvi su to falsifikatori svega, on uzme odlomak iz knjige i obriše šta mu se ne uklapa u priču. Nemaju jedno slovo historije da se to tako uistinu dogodilo. Od tog da su oteli stadion drugom klubu, da je država dala zemljište sportskom društvu koje je danas njihovo, preko tog da im je neko otimao igrače, sve ljudi falsifikovali. U modernoj eri su falsifikovali da su navijači napravili tribinu, sad falsifikuju da 200.000 koje su skupili sergijom da navijači drže klub u životu a ne mogu s tim platit komunalije a ne nešto drugo. Dali im razni nivoi vlasti 2-3 miliona otpisali im 2-3 miliona oni daju 5 % te cife i drže se tog da su radnički klub, da oni spašavaju klub. Spasila vas ba država po ko zna koji put.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Je l' to pored predočenog pdfa knjige i odlomka gdje vrlo jasno kaže "mi smo listom navijali za Sarajevo" i dalje tvrdi da je navijao za Željezničar, vidi se da si sišao odnekud u grad, ne poznaješ historiju ni grada, a ovu falsifikatorsku svoju ne možeš ni poznavati jer je kontraditktorna. Prije su drug navijači išli skupa na tekme, družili se, to dok je bilo normalnih među vama. Sad s vama ne treba u isti tramvaj ući.
Čuj zna se na šta se misli.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Čovjek napisao svoj tekst.jurisicduska je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:15Vidiš ba kakvi su to falsifikatori svega, on uzme odlomak iz knjige i obriše šta mu se ne uklapa u priču. Nemaju jedno slovo historije da se to tako uistinu dogodilo. Od tog da su oteli stadion drugom klubu, da je država dala zemljište sportskom društvu koje je danas njihovo, preko tog da im je neko otimao igrače, sve ljudi falsifikovali. U modernoj eri su falsifikovali da su navijači napravili tribinu, sad falsifikuju da 200.000 koje su skupili sergijom da navijači drže klub u životu a ne mogu s tim platit komunalije a ne nešto drugo. Dali im razni nivoi vlasti 2-3 miliona otpisali im 2-3 miliona oni daju 5 % te cife i drže se tog da su radnički klub, da oni spašavaju klub. Spasila vas ba država po ko zna koji put.
Dodajte na listu od književnika za Želju još Kontra.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- napoleon72
- Kontakt:
I to kosarkaski turnir u Somboru, gdje je doticni autor iskoristio priliku da obidje sve kafane i birtije. Hodali gradom i pjevali neke "bezvezne zeljovske pjesme" vise iz furke.jurisicduska je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:20Je l' to pored predočenog pdfa knjige i odlomka gdje vrlo jasno kaže "mi smo listom navijali za Sarajevo" i dalje tvrdi da je navijao za Željezničar, vidi se da si sišao odnekud u grad, ne poznaješ historiju ni grada, a ovu falsifikatorsku svoju ne možeš ni poznavati jer je kontraditktorna. Prije su drug navijači išli skupa na tekme, družili se, to dok je bilo normalnih među vama. Sad s vama ne treba u isti tramvaj ući.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Najjače je kad krene trollat kao, pa pomisli stvarno da ima znanje i argumente da nekoga spusti, popiša sam sebe, pa ga i suprotna strana u diskusiji popiša i onda se vrati trollanju 
Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma
Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ma gdje prvi, citas li im pdfkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:25Najjače je kad krene trollat kao, pa pomisli stvarno da ima znanje i argumente da nekoga spusti, popiša sam sebe, pa ga i suprotna strana u diskusiji popiša i onda se vrati trollanju
Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma![]()
NEMA NAZAD
- svrakino1921
- Kontakt:
Cuj Monteno Kemo navija za F.K Sarajevo
Cuj Sarajevo ljubavi moja a lik u Zagrebu pjevao Zagreb ljubavi moja
Tu je više stvar da željovci nemaju potrebe ovako izmišljati, jer imaju sasvim dovoljno intelektualne elite koja je (nekad) navijala za klub. Da se držiš samo Jergovića i Nadrealista sasvim je dosta, i više nego dovoljno. Evo ja bih mijenjao Kebu i Tomaša za TLN, ali ne bih dao Grebu i Markovinu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
A Faćo i Ćelo? 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
složio. Porazi u gostima su isključiva greška ŠSŠ (obojice). Da krenem redom:
Sloga: 3:0 bez.mu.da postavka bez jasnog plana (rezultat previsok)
Posušje: jedan šut i evrogol Kamenara.
Velež: bara-bara bili,
Zrinjski: nakon gola se zabili u mišiju rupu, taktika nigdje veze
Ponuđena ostavka, na želost nismo prihvatili
Derbi: iako je bilo 3:0, moram istaći i da je Gigović perfidno navukao uhljupima. Čist penal, kontrafaul
Metastazirali su, gotovo
Sloga: 3:0 bez.mu.da postavka bez jasnog plana (rezultat previsok)
Posušje: jedan šut i evrogol Kamenara.
Velež: bara-bara bili,
Zrinjski: nakon gola se zabili u mišiju rupu, taktika nigdje veze
Ponuđena ostavka, na želost nismo prihvatili
Derbi: iako je bilo 3:0, moram istaći i da je Gigović perfidno navukao uhljupima. Čist penal, kontrafaul
Metastazirali su, gotovo
NEMA NAZAD
Uh, sramota me što sam zaboravio na našeg Ahmeda Burića
Oprosti mi barde pisane riječi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Joj jest mu vuna sta je ovotersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:24Otkad se Sarajevo pita, vidi gdje jesmo. Propali ko zeton. Sve za sobom vucete. Paraziti obicni sa Romanije. Sta imam dalje pricati, vece kasabe u Evropi nema. Sutra vikend, valja u Ustipracu. Ne zaboravi svijece ponijeti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:58Ko je drmo kavez ljakse? Znamo kakvo imate misljenje o vjeri ili Aliji i drzi ste petokrake koga boli uvo,slanina i lagano. Daj mi reci kad sam doselio u Sarajevo posto sve znastersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:49Pa ljudino, lupetas imena bezveze. Da ne pisem kakvo misljenje imam o Aliji, sjebat ces se. Da ne nastavljamo. Demantuj me kad iskopas nesto. Do tad, za mene a vjerujem i za vecinu ostalih ste samo cevabzije, burekdzije, dzeparosi i taksisti koji su umislili da su aristokracija jer eto nekako su se domogli par kvadrata u Seheru nakon dolaska iz vukojebina koje ni dan danas struje nemaju. Laku noc.Pa da se javno kladimo da se izblamiras kao i do sada. Vazno je da se kod vas niko doselio nije haha vecina normalnih mostaraca je vani odavno,tu je sve go seljak,zna se gdje su emancipovaniji i civilizovaniji,kad dodjes u nas dio Mostara kao u Biafri da si,predjes drugi dio kao da si u Evropi mada se to vidi zaostalost vasa na svakom koraku. Nemoj se sta naljutiti ljubi te brat. Koliko ste pametni govori vam sve vas klub,20 godina niste u stanju bili da ga dignete na noge. Sta ces jbga vazda sno bili centar od kosarke,rukometa,fudbala,muzike do vi ste bili centar sto se tice skokova na glavu,sta cu brate tako ti je.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Istina ali svi ti su nekako oduvijek takvi. Ovaj je bio koliko toliko normalan pa ga je forum raspametio totalnoholyman je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:26Ma gdje prvi, citas li im pdfkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:25Najjače je kad krene trollat kao, pa pomisli stvarno da ima znanje i argumente da nekoga spusti, popiša sam sebe, pa ga i suprotna strana u diskusiji popiša i onda se vrati trollanju
Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- napoleon72
- Kontakt:
"Ne znam ni sam. Ali moram da kažem da sam kao klinac sa Grbavice navijao za Željezničar. I danas kada ga neko pomene jave se emocije. Nama umjetnicima iz Sarajeva, Željo je bio prvi tim. Zvezda je došla kasnije, kada sam postao momak. Njeni uspjesi, koje sam i uživo pratio stvorili su jaku emociju prema crveno-bijelima. Bio sam u Bariju kada je osvojena evropska titula, čak i godinu kasnije u Sofiji na duelu sa Sampdorijom, koji smo izgubili (1:3) i time ostali bez polufinala prve Lige šampiona."svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:27
Cuj Monteno Kemo navija za F.K Sarajevo
Cuj Sarajevo ljubavi moja a lik u Zagrebu pjevao Zagreb ljubavi moja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravko Colic kojim se dicite. To bi bilo neobicno da neko ko je otisao iz Sarajeva 90tih pocne simpatisat klub u drzavi gdje je otisao?
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Raspitaj se napoleon za koga Dzamonja navija
Monteno je navijac Dinama.
Selimovic Slobode.
Dzaba vam jos 10 takvih spinova, pored Dine sosona i cijenjenog mikrobiologa iz Britanije, nemate svog poznatog navijaca.
A sto se tice podanika, preporuka da salju jedan drugom poruke da udju u diskusiju

Monteno je navijac Dinama.
Selimovic Slobode.
Dzaba vam jos 10 takvih spinova, pored Dine sosona i cijenjenog mikrobiologa iz Britanije, nemate svog poznatog navijaca.
A sto se tice podanika, preporuka da salju jedan drugom poruke da udju u diskusiju
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.