A sto ga popisanapoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:51Koja si pichka jbt, kako si izvukao iz kontekstaKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:38Imate li ista svoje?napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:30Predocis debilima dokaz, i njima glavna reakcija![]()
Idi bolan uplati sadaku za ZeljA, kani se foruma
Cijela nas varoš gleda kao debile dok marširamo gradom i pjevamo "Željine" pjesme, mada za sve naše svinjarije, koje pravimo na putu
do Mostange, sale gdje se igraju tekme, imaju opravdanje "Ma, to su Bosanci".
Slavimo ulazak Želje u prvu ligu - Ante Sučić je više nego velikodušan, a
mene, već poslije tri dana hvata nostalgija za Sarajevom - tamo mi je sve što
nemam.
Vraćam se kući zalazećeg sunca, a tamo, u sobici, na podu sjede Klokan
(dobio ime po tome što može iskapiti cijelu pivu u jednom gutljaju i da samo
kaže "klok") i čovjek čije ime ne smijem spomenuti, jer, eh, mogao bi imati
problema sa svojom strankom.
Ispred njih dvije gajbe pive, a ja sav happy što je Željo ušao u ligu![]()
![]()
![]()
Prvo, spomenuti turnir je kosarkaski a ne fudbalski. Drugo, namjerno si izrezao ovo "bezvezne Zeljine pjesme" jer bi izgubio kontekst skroz.
Trece, u drugoj prici se spominje da je podjednako pratio KK Zelju i KK Bosnu.
Uostalom, imamo sliku i Dzilde i Dzineta skupa u korteu za tekmu Sarajevo - Zvezda. Sarajevska raja je prije isla.zajedno na utakmice protiv klubova iz regiona.
Mislim da je ipak jaci dokaz to sto je Daco napisao ciji je navijac nego na ciji kosarkaski turnir je isao da se opija.
Bolan, napamet mu znam sve knjige i imam ih u kolekciji, ako treba zarovit cu se jos i naci ti dokaze, od svega mitove pravite pa tako pokusavate i od nebitne stavke kao sto je "za koga je navijao Dario Dzamonja". Al nece moci.
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da si citao knjige, znao bi za koga je navijao

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- napoleon72
- Kontakt:

Logikom KONTRASVIH - rahmetli Dzilda je bio Hordas, isao sa Dzinetom i ekipom u korteu na tekmu Sarajeva.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Hajde nadji mi neki citat onda, samo nemoj editovat kao prethodni. Ja tebi ipak posaljem screenshot iz knjige a ne copy-paste gdje isijecem rijec koja mi kvari kontekst.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TurkishAirlines
Jel dobro razmislio, jel ima razloga za paniku il ne?

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne moras se sad tako izvlaciti. Zna se na sta se misli. Raspitaj se malo.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:00
Logikom KONTRASVIH - rahmetli Dzilda je bio Hordas, isao sa Dzinetom i ekipom u korteu na tekmu Sarajeva.![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ako se uzme u obzir da @Merak1921 navija za našeg Željkana, to poništava sigurno jedno 5-6 tih intelektualaca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Dokazni materijal navijaca Zeljkana - zna se na sta se misli

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Čuj Džamonja Željin navijač, mi prisvajamo hahahahahahhaha
Čuj Kemo nije navijač Sarajeva, frajer odrastao u svlačionici Sarajeva hahahahahhahahaha
kakvi glupani
I zbog tog glupani Sarajevo ljubavi moja je naša pjesma, ne jer pjeva o gradu, nego jer je Kemina.
Čuj Kemo nije navijač Sarajeva, frajer odrastao u svlačionici Sarajeva hahahahahhahahaha
kakvi glupani
I zbog tog glupani Sarajevo ljubavi moja je naša pjesma, ne jer pjeva o gradu, nego jer je Kemina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Klub im klizi kroz ruke, a oni nabrajaju ko navija za Željkana. Ne shvataju da bi uskoro moglo biti "navijali" za našeg Željkana.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:06Dokazni materijal navijaca Zeljkana - zna se na sta se misli![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imam osjećaj da se KONTRASVIH malo zaletio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nije ba, zna se na sta se tu misli

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Vidiš ba kakvi su to falsifikatori svega, on uzme odlomak iz knjige i obriše šta mu se ne uklapa u priču. Nemaju jedno slovo historije da se to tako uistinu dogodilo. Od tog da su oteli stadion drugom klubu, da je država dala zemljište sportskom društvu koje je danas njihovo, preko tog da im je neko otimao igrače, sve ljudi falsifikovali. U modernoj eri su falsifikovali da su navijači napravili tribinu, sad falsifikuju da 200.000 koje su skupili sergijom da navijači drže klub u životu a ne mogu s tim platit komunalije a ne nešto drugo. Dali im razni nivoi vlasti 2-3 miliona otpisali im 2-3 miliona oni daju 5 % te cife i drže se tog da su radnički klub, da oni spašavaju klub. Spasila vas ba država po ko zna koji put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Je l' to pored predočenog pdfa knjige i odlomka gdje vrlo jasno kaže "mi smo listom navijali za Sarajevo" i dalje tvrdi da je navijao za Željezničar, vidi se da si sišao odnekud u grad, ne poznaješ historiju ni grada, a ovu falsifikatorsku svoju ne možeš ni poznavati jer je kontraditktorna. Prije su drug navijači išli skupa na tekme, družili se, to dok je bilo normalnih među vama. Sad s vama ne treba u isti tramvaj ući.
Čuj zna se na šta se misli.
-
- Kontakt:
Čovjek napisao svoj tekst.jurisicduska je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:15Vidiš ba kakvi su to falsifikatori svega, on uzme odlomak iz knjige i obriše šta mu se ne uklapa u priču. Nemaju jedno slovo historije da se to tako uistinu dogodilo. Od tog da su oteli stadion drugom klubu, da je država dala zemljište sportskom društvu koje je danas njihovo, preko tog da im je neko otimao igrače, sve ljudi falsifikovali. U modernoj eri su falsifikovali da su navijači napravili tribinu, sad falsifikuju da 200.000 koje su skupili sergijom da navijači drže klub u životu a ne mogu s tim platit komunalije a ne nešto drugo. Dali im razni nivoi vlasti 2-3 miliona otpisali im 2-3 miliona oni daju 5 % te cife i drže se tog da su radnički klub, da oni spašavaju klub. Spasila vas ba država po ko zna koji put.
Dodajte na listu od književnika za Želju još Kontra.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- napoleon72
- Kontakt:
I to kosarkaski turnir u Somboru, gdje je doticni autor iskoristio priliku da obidje sve kafane i birtije. Hodali gradom i pjevali neke "bezvezne zeljovske pjesme" vise iz furke.jurisicduska je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:20Je l' to pored predočenog pdfa knjige i odlomka gdje vrlo jasno kaže "mi smo listom navijali za Sarajevo" i dalje tvrdi da je navijao za Željezničar, vidi se da si sišao odnekud u grad, ne poznaješ historiju ni grada, a ovu falsifikatorsku svoju ne možeš ni poznavati jer je kontraditktorna. Prije su drug navijači išli skupa na tekme, družili se, to dok je bilo normalnih među vama. Sad s vama ne treba u isti tramvaj ući.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Najjače je kad krene trollat kao, pa pomisli stvarno da ima znanje i argumente da nekoga spusti, popiša sam sebe, pa ga i suprotna strana u diskusiji popiša i onda se vrati trollanju 
Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma

Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ma gdje prvi, citas li im pdfkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:25Najjače je kad krene trollat kao, pa pomisli stvarno da ima znanje i argumente da nekoga spusti, popiša sam sebe, pa ga i suprotna strana u diskusiji popiša i onda se vrati trollanju
Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma![]()
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, Lecler i 15 gostiju.