Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 05 jan 2024, 10:27

Cuj Monteno Kemo navija za F.K Sarajevo
Cuj Sarajevo ljubavi moja a lik u Zagrebu pjevao Zagreb ljubavi moja

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 05 jan 2024, 10:28

Tu je više stvar da željovci nemaju potrebe ovako izmišljati, jer imaju sasvim dovoljno intelektualne elite koja je (nekad) navijala za klub. Da se držiš samo Jergovića i Nadrealista sasvim je dosta, i više nego dovoljno. Evo ja bih mijenjao Kebu i Tomaša za TLN, ali ne bih dao Grebu i Markovinu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 jan 2024, 10:30

A Faćo i Ćelo? :D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 jan 2024, 10:33

složio. Porazi u gostima su isključiva greška ŠSŠ (obojice). Da krenem redom:
Sloga: 3:0 bez.mu.da postavka bez jasnog plana (rezultat previsok)
Posušje: jedan šut i evrogol Kamenara.
Velež: bara-bara bili,
Zrinjski: nakon gola se zabili u mišiju rupu, taktika nigdje veze
Ponuđena ostavka, na želost nismo prihvatili
Derbi: iako je bilo 3:0, moram istaći i da je Gigović perfidno navukao uhljupima. Čist penal, kontrafaul

Metastazirali su, gotovo
NEMA NAZAD

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 05 jan 2024, 10:34

Balorda je napisao/la:
05 jan 2024, 09:32
Dakle od zvučnijih imena:

Fk Sarajevo: Džamonja i Hemon
Fk Željezničar: Jergović i TLN
Fk Velež: Grebo, Markovina, Kebo, Tomaš
Uh, sramota me što sam zaboravio na našeg Ahmeda Burića :facepalm:

Oprosti mi barde pisane riječi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jan 2024, 10:37

tersnakvadrat je napisao/la:
05 jan 2024, 09:24
mosarajvosa83 je napisao/la:
05 jan 2024, 00:58
05 jan 2024, 00:49
Pa ljudino, lupetas imena bezveze. Da ne pisem kakvo misljenje imam o Aliji, sjebat ces se. Da ne nastavljamo. Demantuj me kad iskopas nesto. Do tad, za mene a vjerujem i za vecinu ostalih ste samo cevabzije, burekdzije, dzeparosi i taksisti koji su umislili da su aristokracija jer eto nekako su se domogli par kvadrata u Seheru nakon dolaska iz vukojebina koje ni dan danas struje nemaju. Laku noc.
Ko je drmo kavez ljakse? Znamo kakvo imate misljenje o vjeri ili Aliji i drzi ste petokrake koga boli uvo,slanina i lagano. Daj mi reci kad sam doselio u Sarajevo posto sve znas :lolno: Pa da se javno kladimo da se izblamiras kao i do sada. Vazno je da se kod vas niko doselio nije haha vecina normalnih mostaraca je vani odavno,tu je sve go seljak,zna se gdje su emancipovaniji i civilizovaniji,kad dodjes u nas dio Mostara kao u Biafri da si,predjes drugi dio kao da si u Evropi mada se to vidi zaostalost vasa na svakom koraku. Nemoj se sta naljutiti ljubi te brat. Koliko ste pametni govori vam sve vas klub,20 godina niste u stanju bili da ga dignete na noge. Sta ces jbga vazda sno bili centar od kosarke,rukometa,fudbala,muzike do vi ste bili centar sto se tice skokova na glavu,sta cu brate tako ti je.
Otkad se Sarajevo pita, vidi gdje jesmo. Propali ko zeton. Sve za sobom vucete. Paraziti obicni sa Romanije. Sta imam dalje pricati, vece kasabe u Evropi nema. Sutra vikend, valja u Ustipracu. Ne zaboravi svijece ponijeti.
Joj jest mu vuna sta je ovo :lolno: Da nije rata bilo ti bi jos opanke nosao u svom selu,sad znas barem da ima forum i da imas internet. Ajde iskreno iz koje pripizdine ste sljegli? Hebo Miami sta je Mostar,sva sreca pa nisam mrdnuo iz Sarajeva pa znam da je Mostar smece obicno koje ti dosadi za 1 sat,ruglo od grada ova nasa strana,valjda uljudite to malo. Nisi nam napisao po cemu je ta pripizdina poznata?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 jan 2024, 10:38

holyman je napisao/la:
05 jan 2024, 10:26
killafrommanilla je napisao/la:
05 jan 2024, 10:25
Najjače je kad krene trollat kao, pa pomisli stvarno da ima znanje i argumente da nekoga spusti, popiša sam sebe, pa ga i suprotna strana u diskusiji popiša i onda se vrati trollanju :rol:

Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma :D
Ma gdje prvi, citas li im pdf 😀
Istina ali svi ti su nekako oduvijek takvi. Ovaj je bio koliko toliko normalan pa ga je forum raspametio totalno :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 jan 2024, 10:39

svrakino1921 je napisao/la:
05 jan 2024, 10:27

Cuj Monteno Kemo navija za F.K Sarajevo
Cuj Sarajevo ljubavi moja a lik u Zagrebu pjevao Zagreb ljubavi moja

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Ne znam ni sam. Ali moram da kažem da sam kao klinac sa Grbavice navijao za Željezničar. I danas kada ga neko pomene jave se emocije. Nama umjetnicima iz Sarajeva, Željo je bio prvi tim. Zvezda je došla kasnije, kada sam postao momak. Njeni uspjesi, koje sam i uživo pratio stvorili su jaku emociju prema crveno-bijelima. Bio sam u Bariju kada je osvojena evropska titula, čak i godinu kasnije u Sofiji na duelu sa Sampdorijom, koji smo izgubili (1:3) i time ostali bez polufinala prve Lige šampiona."

Zdravko Colic kojim se dicite. To bi bilo neobicno da neko ko je otisao iz Sarajeva 90tih pocne simpatisat klub u drzavi gdje je otisao?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 jan 2024, 10:43

Raspitaj se napoleon za koga Dzamonja navija :thumbup:

Monteno je navijac Dinama.
Selimovic Slobode.
Dzaba vam jos 10 takvih spinova, pored Dine sosona i cijenjenog mikrobiologa iz Britanije, nemate svog poznatog navijaca.

A sto se tice podanika, preporuka da salju jedan drugom poruke da udju u diskusiju 🤣 :tokralju:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 jan 2024, 10:44

KONTRASVIH je napisao/la:
05 jan 2024, 10:43

Selimovic Slobode.
Dzaba vam jos 10 takvih spinova, pored Dine sosona i cijenjenog mikrobiologa iz Britanije, nemate svog poznatog navijaca.

A sto se tice podanika, preporuka da salju jedan drugom poruke da udju u diskusiju 🤣 :tokralju:

slika

Evo raspitao. Navija za Sarajevo, iz njegovog pera.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jan 2024, 10:47

Selimovic Slobode.

Kakva je ovo budala,frizera sizofrenija drma. Ukucas fino i nadjes sta je Kemal rekao bez da se blamiras ovdje,mada je to tebi strana rijec.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 05 jan 2024, 10:49

Pa dobro, Kemal Monteno je očito navijao i za Sarajevo i za Dinamo, nešto slično kao i Danis Tanović i za Sarajevo i za Velež. Eto Čola za Željezničar i Zvezdu, ima takvih slučajeva.

Ne znam samo odakle su izvukli Mešu Selimovića, to je baš čudno s obzirom da je vjerovatno bio simpatizer Slobode.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 jan 2024, 10:50

Koga iole boli kurrac za koga neki pjevac, politicar, doktor navija?
Stvarno niste normalni. Svakako niko ne dolazi na utakmice niti reklamira klub na bilo kojem nivou.
Svi smo sebi najbitniji i imamo vaznijih problema.
Cuj cola monteno niksic tanovic komsic hahahahaah....

Kao da sam usao u kabinet 7b...
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 05 jan 2024, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jan 2024, 10:50

napoleon72 je napisao/la:
05 jan 2024, 10:44

Selimovic Slobode.

slika

Evo raspitao. Navija za Sarajevo, iz njegovog pera.
Jel stvarno imate potrebu ovim budalama dokazivati nesto? Jel im treba dokaz kad i gdje u koliko sati da im se nesto dokaze?

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 05 jan 2024, 10:51

05 jan 2024, 10:37
05 jan 2024, 00:58

Ko je drmo kavez ljakse? Znamo kakvo imate misljenje o vjeri ili Aliji i drzi ste petokrake koga boli uvo,slanina i lagano. Daj mi reci kad sam doselio u Sarajevo posto sve znas :lolno: Pa da se javno kladimo da se izblamiras kao i do sada. Vazno je da se kod vas niko doselio nije haha vecina normalnih mostaraca je vani odavno,tu je sve go seljak,zna se gdje su emancipovaniji i civilizovaniji,kad dodjes u nas dio Mostara kao u Biafri da si,predjes drugi dio kao da si u Evropi mada se to vidi zaostalost vasa na svakom koraku. Nemoj se sta naljutiti ljubi te brat. Koliko ste pametni govori vam sve vas klub,20 godina niste u stanju bili da ga dignete na noge. Sta ces jbga vazda sno bili centar od kosarke,rukometa,fudbala,muzike do vi ste bili centar sto se tice skokova na glavu,sta cu brate tako ti je.
Otkad se Sarajevo pita, vidi gdje jesmo. Propali ko zeton. Sve za sobom vucete. Paraziti obicni sa Romanije. Sta imam dalje pricati, vece kasabe u Evropi nema. Sutra vikend, valja u Ustipracu. Ne zaboravi svijece ponijeti.
Joj jest mu vuna sta je ovo :lolno: Da nije rata bilo ti bi jos opanke nosao u svom selu,sad znas barem da ima forum i da imas internet. Ajde iskreno iz koje pripizdine ste sljegli? Hebo Miami sta je Mostar,sva sreca pa nisam mrdnuo iz Sarajeva pa znam da je Mostar smece obicno koje ti dosadi za 1 sat,ruglo od grada ova nasa strana,valjda uljudite to malo. Nisi nam napisao po cemu je ta pripizdina poznata?
Za Sarajevo Miami prijatelju. Da si mrdnuo bilo gdje, shvatio bi gdje zivis ali ocito, jedina je ruta Sarajevo- Romanija i nazad. Na Romaniji svakako nista nema, za tebe ne postoji bolje od Sarajeva definitivno. Bas je lijepo kad u smogu osjetis miris cevapa i bureka na svakom cosku. Isto Nju Delhi. Fuj sestre mi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jan 2024, 10:52

Balorda je napisao/la:
05 jan 2024, 10:49
Pa dobro, Kemal Monteno je očito navijao i za Sarajevo i za Dinamo, nešto slično kao i Danis Tanović i za Sarajevo i za Velež. Eto Čola za Željezničar i Zvezdu, ima takvih slučajeva.

Ne znam samo odakle su izvukli Mešu Selimovića, to je baš čudno s obzirom da je vjerovatno bio simpatizer Slobode.
Tanovic je Pitar to licno znam,mozda ti treba dokaz neki ili ko mu je majka,gdje je zivio,sta su radili,sta vole da jedu? Bio sam i ja na tekmama Veleza pa nisam navijac. Grebo ti je npr za javnost forsirao Velez a ovako je Zelju vise volio i bio navijac da as eto malo uputim. Imas uostalom i slike sa Zeljinim salom i dresom.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jan 2024, 10:54

05 jan 2024, 10:51
05 jan 2024, 10:37

Za Sarajevo Miami prijatelju. Da si mrdnuo bilo gdje, shvatio bi gdje zivis ali ocito, jedina je ruta Sarajevo- Romanija i nazad. Na Romaniji svakako nista nema, za tebe ne postoji bolje od Sarajeva definitivno. Bas je lijepo kad u smogu osjetis miris cevapa i bureka na svakom cosku. Isto Nju Delhi. Fuj sestre mi.
Upravu si,kod hrvata kad odes na njihov dio stvarno nemam rijeci,dok ovo kod nas kao ciganska cerga. Sarajevo predradje je Miami za to ruglo. Na tvoju zalost zivim u jednoj selendri vec pa nemam potrebe bilo gdje da idem.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 05 jan 2024, 10:55

Hajmo raja fajrunt, što smo komunicirali komunicirali. Došao ovaj na temu, sad dok odgovori svakome (nekome i po dva puta na isti post), otiće sve u qrac.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jan 2024, 10:56

Balorda je napisao/la:
05 jan 2024, 10:55
Hajmo raja fajrunt, što smo komunicirali komunicirali. Došao ovaj na temu, sad dok odgovori svakome (nekome i po dva puta na isti post), otiće sve u qrac.
Tako je,da se zna red.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 jan 2024, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 05 jan 2024, 10:57

05 jan 2024, 10:52
Balorda je napisao/la:
05 jan 2024, 10:49

Tanovic je Pitar to licno znam,mozda ti treba dokaz neki ili ko mu je majka,gdje je zivio,sta su radili,sta vole da jedu? Bio sam i ja na tekmama Veleza pa nisam navijac. Grebo ti je npr za javnost forsirao Velez a ovako je Zelju vise volio i bio navijac da as eto malo uputim. Imas uostalom i slike sa Zeljinim salom i dresom.
Imaš li sliku Tanovića u dresu Sarajeva,objavi ili nek ti pošalje kad si već dobar sa njim,majkom mu?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kanarinac i 21 gost.