Cuj Monteno Kemo navija za F.K Sarajevo
Cuj Sarajevo ljubavi moja a lik u Zagrebu pjevao Zagreb ljubavi moja

Uh, sramota me što sam zaboravio na našeg Ahmeda Burića
Joj jest mu vuna sta je ovotersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:24Otkad se Sarajevo pita, vidi gdje jesmo. Propali ko zeton. Sve za sobom vucete. Paraziti obicni sa Romanije. Sta imam dalje pricati, vece kasabe u Evropi nema. Sutra vikend, valja u Ustipracu. Ne zaboravi svijece ponijeti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:58Ko je drmo kavez ljakse? Znamo kakvo imate misljenje o vjeri ili Aliji i drzi ste petokrake koga boli uvo,slanina i lagano. Daj mi reci kad sam doselio u Sarajevo posto sve znastersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:49Pa ljudino, lupetas imena bezveze. Da ne pisem kakvo misljenje imam o Aliji, sjebat ces se. Da ne nastavljamo. Demantuj me kad iskopas nesto. Do tad, za mene a vjerujem i za vecinu ostalih ste samo cevabzije, burekdzije, dzeparosi i taksisti koji su umislili da su aristokracija jer eto nekako su se domogli par kvadrata u Seheru nakon dolaska iz vukojebina koje ni dan danas struje nemaju. Laku noc.Pa da se javno kladimo da se izblamiras kao i do sada. Vazno je da se kod vas niko doselio nije haha vecina normalnih mostaraca je vani odavno,tu je sve go seljak,zna se gdje su emancipovaniji i civilizovaniji,kad dodjes u nas dio Mostara kao u Biafri da si,predjes drugi dio kao da si u Evropi mada se to vidi zaostalost vasa na svakom koraku. Nemoj se sta naljutiti ljubi te brat. Koliko ste pametni govori vam sve vas klub,20 godina niste u stanju bili da ga dignete na noge. Sta ces jbga vazda sno bili centar od kosarke,rukometa,fudbala,muzike do vi ste bili centar sto se tice skokova na glavu,sta cu brate tako ti je.
Istina ali svi ti su nekako oduvijek takvi. Ovaj je bio koliko toliko normalan pa ga je forum raspametio totalnoholyman je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:26Ma gdje prvi, citas li im pdfkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:25Najjače je kad krene trollat kao, pa pomisli stvarno da ima znanje i argumente da nekoga spusti, popiša sam sebe, pa ga i suprotna strana u diskusiji popiša i onda se vrati trollanju
Prvi slučaj da je neko obolio isključivo zbog ss.ba foruma![]()
![]()
"Ne znam ni sam. Ali moram da kažem da sam kao klinac sa Grbavice navijao za Željezničar. I danas kada ga neko pomene jave se emocije. Nama umjetnicima iz Sarajeva, Željo je bio prvi tim. Zvezda je došla kasnije, kada sam postao momak. Njeni uspjesi, koje sam i uživo pratio stvorili su jaku emociju prema crveno-bijelima. Bio sam u Bariju kada je osvojena evropska titula, čak i godinu kasnije u Sofiji na duelu sa Sampdorijom, koji smo izgubili (1:3) i time ostali bez polufinala prve Lige šampiona."svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:27
Cuj Monteno Kemo navija za F.K Sarajevo
Cuj Sarajevo ljubavi moja a lik u Zagrebu pjevao Zagreb ljubavi moja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:43Raspitaj se napoleon za koga Dzamonja navija![]()
Monteno je navijac Dinama.
Selimovic Slobode.
Dzaba vam jos 10 takvih spinova, pored Dine sosona i cijenjenog mikrobiologa iz Britanije, nemate svog poznatog navijaca.
A sto se tice podanika, preporuka da salju jedan drugom poruke da udju u diskusiju![]()
![]()
Kakva je ovo budala,frizera sizofrenija drma. Ukucas fino i nadjes sta je Kemal rekao bez da se blamiras ovdje,mada je to tebi strana rijec.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:43Raspitaj se napoleon za koga Dzamonja navija![]()
Selimovic Slobode.
Dzaba vam jos 10 takvih spinova, pored Dine sosona i cijenjenog mikrobiologa iz Britanije, nemate svog poznatog navijaca.
A sto se tice podanika, preporuka da salju jedan drugom poruke da udju u diskusiju![]()
![]()
Jel stvarno imate potrebu ovim budalama dokazivati nesto? Jel im treba dokaz kad i gdje u koliko sati da im se nesto dokaze?napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:44KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:43Raspitaj se napoleon za koga Dzamonja navija![]()
Selimovic Slobode.
![]()
Evo raspitao. Navija za Sarajevo, iz njegovog pera.
Za Sarajevo Miami prijatelju. Da si mrdnuo bilo gdje, shvatio bi gdje zivis ali ocito, jedina je ruta Sarajevo- Romanija i nazad. Na Romaniji svakako nista nema, za tebe ne postoji bolje od Sarajeva definitivno. Bas je lijepo kad u smogu osjetis miris cevapa i bureka na svakom cosku. Isto Nju Delhi. Fuj sestre mi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:37Joj jest mu vuna sta je ovotersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:24Otkad se Sarajevo pita, vidi gdje jesmo. Propali ko zeton. Sve za sobom vucete. Paraziti obicni sa Romanije. Sta imam dalje pricati, vece kasabe u Evropi nema. Sutra vikend, valja u Ustipracu. Ne zaboravi svijece ponijeti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:58
Ko je drmo kavez ljakse? Znamo kakvo imate misljenje o vjeri ili Aliji i drzi ste petokrake koga boli uvo,slanina i lagano. Daj mi reci kad sam doselio u Sarajevo posto sve znasPa da se javno kladimo da se izblamiras kao i do sada. Vazno je da se kod vas niko doselio nije haha vecina normalnih mostaraca je vani odavno,tu je sve go seljak,zna se gdje su emancipovaniji i civilizovaniji,kad dodjes u nas dio Mostara kao u Biafri da si,predjes drugi dio kao da si u Evropi mada se to vidi zaostalost vasa na svakom koraku. Nemoj se sta naljutiti ljubi te brat. Koliko ste pametni govori vam sve vas klub,20 godina niste u stanju bili da ga dignete na noge. Sta ces jbga vazda sno bili centar od kosarke,rukometa,fudbala,muzike do vi ste bili centar sto se tice skokova na glavu,sta cu brate tako ti je.
Da nije rata bilo ti bi jos opanke nosao u svom selu,sad znas barem da ima forum i da imas internet. Ajde iskreno iz koje pripizdine ste sljegli? Hebo Miami sta je Mostar,sva sreca pa nisam mrdnuo iz Sarajeva pa znam da je Mostar smece obicno koje ti dosadi za 1 sat,ruglo od grada ova nasa strana,valjda uljudite to malo. Nisi nam napisao po cemu je ta pripizdina poznata?
Tanovic je Pitar to licno znam,mozda ti treba dokaz neki ili ko mu je majka,gdje je zivio,sta su radili,sta vole da jedu? Bio sam i ja na tekmama Veleza pa nisam navijac. Grebo ti je npr za javnost forsirao Velez a ovako je Zelju vise volio i bio navijac da as eto malo uputim. Imas uostalom i slike sa Zeljinim salom i dresom.Balorda je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:49Pa dobro, Kemal Monteno je očito navijao i za Sarajevo i za Dinamo, nešto slično kao i Danis Tanović i za Sarajevo i za Velež. Eto Čola za Željezničar i Zvezdu, ima takvih slučajeva.
Ne znam samo odakle su izvukli Mešu Selimovića, to je baš čudno s obzirom da je vjerovatno bio simpatizer Slobode.
Upravu si,kod hrvata kad odes na njihov dio stvarno nemam rijeci,dok ovo kod nas kao ciganska cerga. Sarajevo predradje je Miami za to ruglo. Na tvoju zalost zivim u jednoj selendri vec pa nemam potrebe bilo gdje da idem.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:51Za Sarajevo Miami prijatelju. Da si mrdnuo bilo gdje, shvatio bi gdje zivis ali ocito, jedina je ruta Sarajevo- Romanija i nazad. Na Romaniji svakako nista nema, za tebe ne postoji bolje od Sarajeva definitivno. Bas je lijepo kad u smogu osjetis miris cevapa i bureka na svakom cosku. Isto Nju Delhi. Fuj sestre mi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:37Joj jest mu vuna sta je ovotersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:24
Otkad se Sarajevo pita, vidi gdje jesmo. Propali ko zeton. Sve za sobom vucete. Paraziti obicni sa Romanije. Sta imam dalje pricati, vece kasabe u Evropi nema. Sutra vikend, valja u Ustipracu. Ne zaboravi svijece ponijeti.Da nije rata bilo ti bi jos opanke nosao u svom selu,sad znas barem da ima forum i da imas internet. Ajde iskreno iz koje pripizdine ste sljegli? Hebo Miami sta je Mostar,sva sreca pa nisam mrdnuo iz Sarajeva pa znam da je Mostar smece obicno koje ti dosadi za 1 sat,ruglo od grada ova nasa strana,valjda uljudite to malo. Nisi nam napisao po cemu je ta pripizdina poznata?
Tako je,da se zna red.
Imaš li sliku Tanovića u dresu Sarajeva,objavi ili nek ti pošalje kad si već dobar sa njim,majkom mu?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:52Tanovic je Pitar to licno znam,mozda ti treba dokaz neki ili ko mu je majka,gdje je zivio,sta su radili,sta vole da jedu? Bio sam i ja na tekmama Veleza pa nisam navijac. Grebo ti je npr za javnost forsirao Velez a ovako je Zelju vise volio i bio navijac da as eto malo uputim. Imas uostalom i slike sa Zeljinim salom i dresom.Balorda je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:49Pa dobro, Kemal Monteno je očito navijao i za Sarajevo i za Dinamo, nešto slično kao i Danis Tanović i za Sarajevo i za Velež. Eto Čola za Željezničar i Zvezdu, ima takvih slučajeva.
Ne znam samo odakle su izvukli Mešu Selimovića, to je baš čudno s obzirom da je vjerovatno bio simpatizer Slobode.