Husrefa (uz duzno postovanje, a postujem ga) je Amar u ona dva derbija izmaltretirao, a u onom na Kosevu je Stilic izgledao kao Gutti. Ipak, Dudic je druga prica, jer kakve je Dudic takticke akrobacije radio sa sastavima, pozavidio bi mu Al me Tovari. Jovic ga napravio smijesnim, u derbiju mu presudio SD sa 10 kila viska. I onda kaze flasica srece, vratice se, dok sam dobijao bio sam Mourinho, vi ste toksicni, bolesna smo nacija i tako daljenapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:42A posebno ovo za ostanak na Kosevu. Et Zenica kriva sto mu se Jovic popishao po faci i strpao mu 5 komada. Pet golova Sarajevu poslije rata zabili Besiktas, Bazel, Sparta Prag, Gladbah, Atalanta, Zeljo i Tuzla. I on i Husref treba da poderu licencu za to sto su nam priredili.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:16Dudic je populista i demagog koji ima ogromne probleme sa egom i sebe debelo precjenuje. Kakva je komedija i prekrajanje istorije tvrditi da bi dolazak nekog Vukotica sve promijenio za 180 stepeninapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:00
Bio Vukotic spreman da dodje, pa kasnije sa jaranom Turkovicem sprda FK Sarajevo po fejsbuku. Nek vala smrad nije dosao taman uz njega titulu osvojili.Kad Fedju slusas, on je Klopp, svi su krivi, samo on nikad. Blamiranje na presicama i generalno krkansko ponasanje (nikad necu zaboraviti sta je uradio malom Buljubasicu) necu ni komentarisati. U svakom slucaju, trener za klubove tipa Veleza i GOSK-a, a od nas sto dalje.
Najgore je sto on i danas tvrdi da nista nije do njega. Gledao sam ga u raznim podcastima i nikad on nije kriv. Satro preuzme odgovornost, ali uvijek uz neku demagosku izvlakusu tipa teren, sunce, vjetar, povreda, evo sad Vukotic. Cuj Vukotic dan te je.bo, eto dobili bi TC i prosli Celika da smo imali Vukotica koji nas je prcao preko drustvenih mreza.
Nije mi bilo mrsko da potrazim ovaj interview, i vidim da pametuje, cak i savjete daje sta i kako trebamo. Kaze ne smije biti opravdanja da je ekipa u stvaranju, a on trazio opravdanja u apsolutno svemu.