A posebno ovo za ostanak na Kosevu. Et Zenica kriva sto mu se Jovic popishao po faci i strpao mu 5 komada. Pet golova Sarajevu poslije rata zabili Besiktas, Bazel, Sparta Prag, Gladbah, Atalanta, Zeljo i Tuzla. I on i Husref treba da poderu licencu za to sto su nam priredili.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:16Dudic je populista i demagog koji ima ogromne probleme sa egom i sebe debelo precjenuje. Kakva je komedija i prekrajanje istorije tvrditi da bi dolazak nekog Vukotica sve promijenio za 180 stepeninapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:00Bio Vukotic spreman da dodje, pa kasnije sa jaranom Turkovicem sprda FK Sarajevo po fejsbuku. Nek vala smrad nije dosao taman uz njega titulu osvojili.Kad Fedju slusas, on je Klopp, svi su krivi, samo on nikad. Blamiranje na presicama i generalno krkansko ponasanje (nikad necu zaboraviti sta je uradio malom Buljubasicu) necu ni komentarisati. U svakom slucaju, trener za klubove tipa Veleza i GOSK-a, a od nas sto dalje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Husrefa (uz duzno postovanje, a postujem ga) je Amar u ona dva derbija izmaltretirao, a u onom na Kosevu je Stilic izgledao kao Gutti. Ipak, Dudic je druga prica, jer kakve je Dudic takticke akrobacije radio sa sastavima, pozavidio bi mu Al me Tovari. Jovic ga napravio smijesnim, u derbiju mu presudio SD sa 10 kila viska. I onda kaze flasica srece, vratice se, dok sam dobijao bio sam Mourinho, vi ste toksicni, bolesna smo nacija i tako daljenapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:42A posebno ovo za ostanak na Kosevu. Et Zenica kriva sto mu se Jovic popishao po faci i strpao mu 5 komada. Pet golova Sarajevu poslije rata zabili Besiktas, Bazel, Sparta Prag, Gladbah, Atalanta, Zeljo i Tuzla. I on i Husref treba da poderu licencu za to sto su nam priredili.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:16Dudic je populista i demagog koji ima ogromne probleme sa egom i sebe debelo precjenuje. Kakva je komedija i prekrajanje istorije tvrditi da bi dolazak nekog Vukotica sve promijenio za 180 stepeninapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:00
Bio Vukotic spreman da dodje, pa kasnije sa jaranom Turkovicem sprda FK Sarajevo po fejsbuku. Nek vala smrad nije dosao taman uz njega titulu osvojili.Kad Fedju slusas, on je Klopp, svi su krivi, samo on nikad. Blamiranje na presicama i generalno krkansko ponasanje (nikad necu zaboraviti sta je uradio malom Buljubasicu) necu ni komentarisati. U svakom slucaju, trener za klubove tipa Veleza i GOSK-a, a od nas sto dalje.
Najgore je sto on i danas tvrdi da nista nije do njega. Gledao sam ga u raznim podcastima i nikad on nije kriv. Satro preuzme odgovornost, ali uvijek uz neku demagosku izvlakusu tipa teren, sunce, vjetar, povreda, evo sad Vukotic. Cuj Vukotic dan te je.bo, eto dobili bi TC i prosli Celika da smo imali Vukotica koji nas je prcao preko drustvenih mreza.
Nije mi bilo mrsko da potrazim ovaj interview, i vidim da pametuje, cak i savjete daje sta i kako trebamo. Kaze ne smije biti opravdanja da je ekipa u stvaranju, a on trazio opravdanja u apsolutno svemu.
Moram napomenuti da je Husref imao oslabljenu ekipu u derbiju. Nemoj da ovo preskačemo. A da je sramota, sramota je.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:42A posebno ovo za ostanak na Kosevu. Et Zenica kriva sto mu se Jovic popishao po faci i strpao mu 5 komada. Pet golova Sarajevu poslije rata zabili Besiktas, Bazel, Sparta Prag, Gladbah, Atalanta, Zeljo i Tuzla. I on i Husref treba da poderu licencu za to sto su nam priredili.
Evo Ibricic najavi odlaske
Trako i Mulalic vjerovatno posudba
Balta, Serbecic i Vrancic pokusavaju dogovoriti sta dalje
najavio jos dolazak jednog max. dva igraca
oci mi para posudba Mulalica, imamo 3 lijeva beka i 1 desnog Beganovic
znaci ili ce dovesti desnog beka ili ce eksperimetisati da desnog beka neko igra kome to nije prirodna pozicija.
Zaista sam mislio da ce prodati Ziljkica, izgleda ostaje sto znaci da treba kako zna i umije vratiti formu proljeca prosle sezone
znaci ili ce dovesti desnog beka ili ce eksperimetisati da desnog beka neko igra kome to nije prirodna pozicija.
Zaista sam mislio da ce prodati Ziljkica, izgleda ostaje sto znaci da treba kako zna i umije vratiti formu proljeca prosle sezone
- Osttribine
- Kontakt:
Po onome sto je do sada odigrao za nas klub taman je tu u ravni sa TSS, to sto vi pojedinci bacate svrš na njega jer je iz Juzne Amerike i "ima bogat CV" vasa stvar. Pogledaj mu samo broj klubova koliko ih je promijenio, nigdje nije mogao da se ustabili i napravi nesto pa je na kraju "dobacio" do nase lige. Decko je za ono vremena sto je igrao kod nas jako malo pokazao, a to da li ce i kakav biti na proljece pred nama je pa cemo diskutovati.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa jest, ali sta onda opravdava derbi na Kosevu? Mi cijelu utakmicu nabijamo na Ahmetovica, a njihova dva stopera Sipovic i Osmankovic kojima je bukvalno jedini kvalitet skok igraMorpheus je napisao/la: ↑09 jan 2024, 17:36Moram napomenuti da je Husref imao oslabljenu ekipu u derbiju. Nemoj da ovo preskačemo. A da je sramota, sramota je.napoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 16:42A posebno ovo za ostanak na Kosevu. Et Zenica kriva sto mu se Jovic popishao po faci i strpao mu 5 komada. Pet golova Sarajevu poslije rata zabili Besiktas, Bazel, Sparta Prag, Gladbah, Atalanta, Zeljo i Tuzla. I on i Husref treba da poderu licencu za to sto su nam priredili.
Možda ćemo igrati sa tri nazad haj znajSHZ82 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 17:42Evo Ibricic najavi odlaske
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Da ovako igra u Zrinskom i Borcu ovi isti bi ga ismijavali covjek obicna kurcobolja i nista vise ne znam na osnovu cega je on uopste pojacanje a ne kapitalac.Osttribine je napisao/la: ↑09 jan 2024, 17:43Po onome sto je do sada odigrao za nas klub taman je tu u ravni sa TSS, to sto vi pojedinci bacate svrš na njega jer je iz Juzne Amerike i "ima bogat CV" vasa stvar. Pogledaj mu samo broj klubova koliko ih je promijenio, nigdje nije mogao da se ustabili i napravi nesto pa je na kraju "dobacio" do nase lige. Decko je za ono vremena sto je igrao kod nas jako malo pokazao, a to da li ce i kakav biti na proljece pred nama je pa cemo diskutovati.
Za njegova primanja bolje dovesti dva kvalitetna igraca.
Druga stvar ovo sto sada pokusavamo sa mladim igracima je nesto sto radi Cukaricki.
Samo sto se cukaricki ne busa u prsa da je nesto ko mi oni su firma bukvakno i nemaju velike ciljeve.
To nisu timovi za titule, za vece nesto, nego upravo kao sto smo sada borba za trece mjesto.
U slucaju prodaje Oliveire mi smo prosjek lige jer ne mogu ti igrati mladi igraci samo.
Stoti put ponavljam klub koji sve placa koji ima najvise budzete ne smije reci idemo u borbu za evropu.
Poredjenja radi samo u dosta vecem obimu sto mi imamo u nasoj ligi Zvezda ima u Srbiji, i sad zamisli dodje trener i kaze idemo u borbu za evropu, ta mi rijec toliko para usi nismo zeljo **** majku...
Tu ga ne opravdava ništa, ali ovo gore napisah samo zato što se spominje da je primio peticu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 17:55Pa jest, ali sta onda opravdava derbi na Kosevu? Mi cijelu utakmicu nabijamo na Ahmetovica, a njihova dva stopera Sipovic i Osmankovic kojima je bukvalno jedini kvalitet skok igraU medjuvremenu pokusavamo da markiramo Stilica, koji lagano kad god mu neko pridje (a mi ga satro duplirali) jednim potezom pravi visak i redaju nam ljudi sansu za sansom. Na kraju smo dobro i prosli sa 3. Mislim glupo je sad vrtiti ove stare teme, ali ne ponovilo se.

- Osttribine
- Kontakt:
Ma puno lutamo u odabiru igraca, cas neki mladi pa neki "kapitalci", bojim se da je ovo opet puno promjena za prelazni rok, ali hajde vidjet cemo. Sudit cemo Rozmanu na kraju sezone i vidjeti jel kapacitet da se naredne sezone dobro pofajta za titulu, objektivno sve uslove ima za to, i sve ispod otvorene borbe za titulu naredne sezone bilo bi katastrofa. Trazile su se titule mnogim trenerima prije Rozmana i sa objektivno slabijim igrackim kadrom, ne vidim zasto bi se njemu nesto podilazilo. U ovoj sezoni ocekujem borbu do zadnje za trofej Kupa i trece mjesto u ligi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 18:15Da ovako igra u Zrinskom i Borcu ovi isti bi ga ismijavali covjek obicna kurcobolja i nista vise ne znam na osnovu cega je on uopste pojacanje a ne kapitalac.Osttribine je napisao/la: ↑09 jan 2024, 17:43Po onome sto je do sada odigrao za nas klub taman je tu u ravni sa TSS, to sto vi pojedinci bacate svrš na njega jer je iz Juzne Amerike i "ima bogat CV" vasa stvar. Pogledaj mu samo broj klubova koliko ih je promijenio, nigdje nije mogao da se ustabili i napravi nesto pa je na kraju "dobacio" do nase lige. Decko je za ono vremena sto je igrao kod nas jako malo pokazao, a to da li ce i kakav biti na proljece pred nama je pa cemo diskutovati.
Za njegova primanja bolje dovesti dva kvalitetna igraca.
Druga stvar ovo sto sada pokusavamo sa mladim igracima je nesto sto radi Cukaricki.
Samo sto se cukaricki ne busa u prsa da je nesto ko mi oni su firma bukvakno i nemaju velike ciljeve.
To nisu timovi za titule, za vece nesto, nego upravo kao sto smo sada borba za trece mjesto.
U slucaju prodaje Oliveire mi smo prosjek lige jer ne mogu ti igrati mladi igraci samo.
Stoti put ponavljam klub koji sve placa koji ima najvise budzete ne smije reci idemo u borbu za evropu.
Poredjenja radi samo u dosta vecem obimu sto mi imamo u nasoj ligi Zvezda ima u Srbiji, i sad zamisli dodje trener i kaze idemo u borbu za evropu, ta mi rijec toliko para usi nismo zeljo **** majku...
Trojica veznjaka i jedan golman nije uopšte puno. Baltu i ostale ne računam jer su oni otpisani kada je Rožman došao, tako da ionako smo igrali bez njih.Osttribine je napisao/la: ↑09 jan 2024, 18:27Ma puno lutamo u odabiru igraca, cas neki mladi pa neki "kapitalci", bojim se da je ovo opet puno promjena za prelazni rok, ali hajde vidjet cemo. Sudit cemo Rozmanu na kraju sezone i vidjeti jel kapacitet da se naredne sezone dobro pofajta za titulu, objektivno sve uslove ima za to, i sve ispod otvorene borbe za titulu naredne sezone bilo bi katastrofa. Trazile su se titule mnogim trenerima prije Rozmana i sa objektivno slabijim igrackim kadrom, ne vidim zasto bi se njemu nesto podilazilo. U ovoj sezoni ocekujem borbu do zadnje za trofej Kupa i trece mjesto u ligi.
Bordo braco, zna li neko gdje bih mogao nabavitu knjigu Bordo vremeplov po povoljnoj cijeni?
Zao mi je sto trener nije i ocigledno nece dati Mariu vecu ulogu do isteka njegovog ugovora. Kao navijac postujem to da ce mladji veznjaci koji mogu da trce biti ispred njega u prvoj postavi, ali bezveze se otpisuje on koji bi sigurno mogao ulaziti zadnjih 20tak minuta i u to vrijeme da svojom dugom loptom i centarsutem napravi razliku, pogotovo kafa se juri rezultat.
- belosevic23
- Kontakt:
Ne znam sto se toliko dize u zvijezde, imao je sasvim dovoljno prilike ove polusezone ali nije pokazao da vrijedi te pare. Sve sto je uradio je izboren penal protiv zrinjskog. Previse statican u driblingu, nema okomito kretanje, ne osvaja prostor...po tome svemu je Kyeremeh bolji..po mom misljenju
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Prvo, Peneranda nije igrao dugo, stoga mu treba vremena da uhvati ritam. Drugo, nije odradio pripreme s ekipom, sprema mu je bila nula bodova, što je razumljivo jer nije imao utakmica u nogama.belosevic23 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 18:46Ne znam sto se toliko dize u zvijezde, imao je sasvim dovoljno prilike ove polusezone ali nije pokazao da vrijedi te pare. Sve sto je uradio je izboren penal protiv zrinjskog. Previse statican u driblingu, nema okomito kretanje, ne osvaja prostor...po tome svemu je Kyeremeh bolji..po mom misljenju
Treće, shvatanjem fudbala je daleko ispred svih igrača, jer je čovjek igrao u Primeri, to sve govori.
Porediti njega s Kyeremehom je kriminalno. Isto kao da porediš Mbappea s Amelom Tukom.
-
- Kontakt:
Igrao je i Ikande u MilanuGalileoGalilei je napisao/la: ↑09 jan 2024, 18:59Prvo, Peneranda nije igrao dugo, stoga mu treba vremena da uhvati ritam. Drugo, nije odradio pripreme s ekipom, sprema mu je bila nula bodova, što je razumljivo jer nije imao utakmica u nogama.belosevic23 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 18:46Ne znam sto se toliko dize u zvijezde, imao je sasvim dovoljno prilike ove polusezone ali nije pokazao da vrijedi te pare. Sve sto je uradio je izboren penal protiv zrinjskog. Previse statican u driblingu, nema okomito kretanje, ne osvaja prostor...po tome svemu je Kyeremeh bolji..po mom misljenju
Treće, shvatanjem fudbala je daleko ispred svih igrača, jer je čovjek igrao u Primeri, to sve govori.
Porediti njega s Kyeremehom je kriminalno. Isto kao da porediš Mbappea s Amelom Tukom.

Cinjenica da igrac zavrsi u nasoj ligi samo od sebe govori sve za njega... Da mu nema pomoci
Nije ni Benko igrao, dugo prije nas vise od pola godine dodje covjek u Gradacac u ono blato i zabije odma dva gola, preore teren a ne ovaj maneken nargilaski.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 09 jan 2024, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hajde Ziljkicu potrudi se
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Penarandu ne razumiju naši igrači. Mnogo puta je nastavio kretanje i očekivao loptu a nije je dobio da iskoristi svoju brzinu i vještinu. Vidjećemo na proljeće nadam se da će uigrati neke kombinacije sa njim.
ISTINA ZA VEDRANA!
Se.onja Adis ni riječi o Sarajevu, da smo počeli pripreme. Važno je da je pričao o Zrinjskom i želješnilčaru.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, dlakavijazavac, Ferroviere1987 i 41 gost.