Dok god su u očima većine Bošnjaka, svjesno ili nesvjesno (više nesvjesno jer je stvoren takav narativ) , arapsko-tursko “braća” bitnija od našeg stanovništva, neće na dobro
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja to pisem od kada, nevezano za Palestinu i te proteste za nju.BosniaBoston je napisao/la: ↑10 jan 2024, 02:23Dok god su u očima većine Bošnjaka, svjesno ili nesvjesno (više nesvjesno jer je stvoren takav narativ) , arapsko-tursko “braća” bitnija od našeg stanovništva, neće na dobro
Tudje nam je uvijek bitnije, skupljas pare za ove ili one koji su hiljadama kilometara od tebe da bi se osjecao moralno uzvisenije, a imas pun k*rac sirotinje u svom komsiluku kojem bi mogao pomoci a ne pomazes.
Moram odati priznanje zeničanima, što su dostojanstveno proslavili dan Republike Srpske. Kakva ih je muka natjerala da tekbiraju.Sjani su.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
mi sve ovo mozemo lagano i pravno razmontirati,prvo tuzi entit zasto neki vladika na obiljezavanju entiteta,nije to samo pravoslavni entit ,predstavlja se kao pravoslavni entitet 1/1 to je samo dio drzave u kojoj je vecina muslimansko stanovnistvo,pa ja ne vidim na obiljezavanju dana drzave da ljudi ,hodze,imami klanjaju i dove za drzavu da se prolama tekbir itd.
sve klubove koji su juce morali dolaziti sa igracima i strucnim stabovima izbaciti iz drzavnih liga,neka igraju svoju neku ligu ili neka idu u Srbiju pa ce da vide kad dobiju nogu od evrope
samim tim ako treba podici i 2 hiljade optuznica svih koji su juce prodefilovali ulicama slaveci genocid nas jednim narodom
vrijeme je da se okrene prica da izgleda kao da mi njima ne zelimo dobro a ne obratno,ko ih je?e vise,neka krenu u otcjepljivanje ako misle da je to tako lahko i da se nece desiti u svijetu tektonske promjene pa mi smo 80. drzava po nestabilnosti od 180 a vidi kod nas sranja,nije ovo jedinstven primjer da se tako lahko moze otcijepiti davno bi pola pokrajina to uradilo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Austrijanci, Nijemci, Englezi, Ameri, Kanađani, Japanci, i sl., Bošnjacima trebaju biti preći već komšije, b(r)ez obzira što nas ovi stranci ne fermaju dva posto.
Historija je učiteljica života pa tako komšije zasvagda držimo na distanci.
Bošnje trebaju biti samo mal' agresivnije. Ko tebe klikerom ti njega stijenom. Cheers.
Historija je učiteljica života pa tako komšije zasvagda držimo na distanci.
Bošnje trebaju biti samo mal' agresivnije. Ko tebe klikerom ti njega stijenom. Cheers.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VensanKasel
- Kontakt:
Po milioniti put , prvo trebamo riješiti svoje dvorište pa tek onda ostalo . Dobra stvar je što smo počeli , SDA smeća nisu na vlasti to je ključni korak . Nažalost toliko su nas unazadali da će nam trebati čelične volje za bolje sutra .donDondon je napisao/la: ↑10 jan 2024, 09:11
mi sve ovo mozemo lagano i pravno razmontirati,prvo tuzi entit zasto neki vladika na obiljezavanju entiteta,nije to samo pravoslavni entit ,predstavlja se kao pravoslavni entitet 1/1 to je samo dio drzave u kojoj je vecina muslimansko stanovnistvo,pa ja ne vidim na obiljezavanju dana drzave da ljudi ,hodze,imami klanjaju i dove za drzavu da se prolama tekbir itd.
sve klubove koji su juce morali dolaziti sa igracima i strucnim stabovima izbaciti iz drzavnih liga,neka igraju svoju neku ligu ili neka idu u Srbiju pa ce da vide kad dobiju nogu od evrope
samim tim ako treba podici i 2 hiljade optuznica svih koji su juce prodefilovali ulicama slaveci genocid nas jednim narodom
vrijeme je da se okrene prica da izgleda kao da mi njima ne zelimo dobro a ne obratno,ko ih je?e vise,neka krenu u otcjepljivanje ako misle da je to tako lahko i da se nece desiti u svijetu tektonske promjene pa mi smo 80. drzava po nestabilnosti od 180 a vidi kod nas sranja,nije ovo jedinstven primjer da se tako lahko moze otcijepiti davno bi pola pokrajina to uradilo
Kao što @alemsa napisa od 2006 godina znači evo već 17 godina Dodik se otcjepljuje

Pa nije budala , gdje bi mogao toliko krasti ? De malo ljudi uključite mozak , mislite logično i svojim mozgom , yebali vas portali i facebook...
Pa eto ti primjera 17 punih godina lik radi istu foru i ljudi isto reaguju , kao što @feniksptica napisa neki dan oni BI KAO da se otcjepe , MI IM KAO ne damo

Kao što kaže naš najveći patriota aka kameni spavač ma hajte ljudi molim vas

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- VensanKasel
- Kontakt:
@akisarajevo92 jesi li ti ono sa Ilidže ? Jučer sam bio , šta je ono Muzur uradio sunce ti poljubim , baš je lijepo vidjeti .
Hoće li onu dvoranu renovirati ?
Kako je neobično bez onih kafića , baš je krkljanac bio ...
Hoće li onu dvoranu renovirati ?
Kako je neobično bez onih kafića , baš je krkljanac bio ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
ma jaVensanKasel je napisao/la: ↑10 jan 2024, 09:29Po milioniti put , prvo trebamo riješiti svoje dvorište pa tek onda ostalo . Dobra stvar je što smo počeli , SDA smeća nisu na vlasti to je ključni korak . Nažalost toliko su nas unazadali da će nam trebati čelične volje za bolje sutra .donDondon je napisao/la: ↑10 jan 2024, 09:11
Kao što @alemsa napisa od 2006 godina znači evo već 17 godina Dodik se otcjepljuje![]()
Pa nije budala , gdje bi mogao toliko krasti ? De malo ljudi uključite mozak , mislite logično i svojim mozgom , yebali vas portali i facebook...
Pa eto ti primjera 17 punih godina lik radi istu foru i ljudi isto reaguju , kao što @feniksptica napisa neki dan oni BI KAO da se otcjepe , MI IM KAO ne damo![]()
Kao što kaže naš najveći patriota aka kameni spavač ma hajte ljudi molim vas![]()
treba pustit
kao rijetko kad ne slazem se s tobom ,koje nase dvoriste da mi cistimo i sta kad ocistimo opet pusti budale i taj entitet je nase dvoriste nije didikovo ni srpsko to je nase,35 godina zivim i odrastam u ovom okruzenju gdje se najmanje jednom godisnje mase i zvecka oruzjem
djeca svijeta odrastaju na pahuljicama ,tenisu,plivanju
kod nas na izbornim zakonima,otcjeopljenu,ombudsmenima i visokim predstavnicima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- AshburtonG
- Kontakt:
Kako mi je ova prica vecine Bosnjaka poznata. Kao da sam je vec jednom cuo…
Nisam vidio zastave rs-a u Zenici. Ali mi je drago da ste priznali ljiljane kao vasu zastavu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iz Zenice sam pa evo da kazem svaka cast onome ko je skonto ovu "paradu" i tekbiranje. Karadzic, Dodik i Tuđman ne bi ovo uspjeli.
Srce, čast i ponos!
- Marsal
- Kontakt:
Kad sam sinoć u Zenici vidio onu zastavu ISIS-a kako mašu sa njim i tekbiraju, ni ja nisam poželio živjet sa nama kamoli prosječna srbenda
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ustavni sud je izmedju ostalog presudio i to. Mrtvo slovo na papiru. Sustina presude Ustavnog suda je da taj datum ne doprinosi kolektivnom sjecanju svih naroda. Sto znaci da ovi dan RS mogu slaviti uredno 10 januara, ali ce Bosnjaci opet biti iziritirani jer njih iritira sto se to uopste slavi, a ne ono sta je Ustavni sud odlucio u meritumu i u cemu se ogleda neustavnost. Znaci gubis kako god.donDondon je napisao/la: ↑10 jan 2024, 09:11
Iz tog razloga je i apelacija politicki promasaj najvece bosnjacke stranke. Pored cinjenice sto su bili svjesni da ova drzava nema mehanizme prinude kod provodjenja odluka Ustavnog suda i da ce ova stvar biti poraz drzave. Sve ima svoje vrijeme. Probudili su inat i od svecane akademije dobili nekakve parade.
Da me ne napadne ko floskulama eto SDA kriva, a ne Dodik, samo cu reci da je politika umijece moguceg. A ta sintagma ni u jednoj drzavi na svijetu nije bitna ko u Bosni. I zato Bosnjaci nemaju politicare vec ublehase.
- Marsal
- Kontakt:
Jedino što bih ja uradio jeste parada za 1. mart i sve vojnike Srbe iz OSBiH bih natjerao da učestvuju i nosaju

Ide alan_kardec i ponosno nosi
i salutira Denisu Bećiroviću i Rami Isaku 

Ide alan_kardec i ponosno nosi

Ovaj Lil Nas X moze prodavat muziku samo ako ismijava vjeru. Kakav klaun. Da neko tako ismijava njegovu zajednicu digli bi se svi na noge. Sloboda govora 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jel ovo izlazi Hadžija uskoro iz zatvora 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Kako li se osjeća onaj četvrti na tu vijest?