Ja bi vala ispalio preko grane

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja bi vala ispalio preko grane
Lijepo je što se i u Zenici slavilo. Mladež SDA je uvijek bilo inventivna. Paljenje zastave je zaista jedan fantastičan civilizacijski iskorak. Stoga mladež SDA - zastava 1:0.
Koliko je bilo na snsd skupu u Banja Luci? A koliko u Zenici sa zastavom isisa?jedanjeborac je napisao/la: ↑10 jan 2024, 11:33Lijepo je što se i u Zenici slavilo. Mladež SDA je uvijek bilo inventivna. Paljenje zastave je zaista jedan fantastičan civilizacijski iskorak. Stoga mladež SDA - zastava 1:0.
Dodati još i Izraelsku. Najjači borci kontra terorista!
Pa dobro sad, paljenje zastave nije bas civilizacijski iskorak kao pucanje na kuce povratnika, ali polako, za prvi put je i ovo dobro.jedanjeborac je napisao/la: ↑10 jan 2024, 11:33Lijepo je što se i u Zenici slavilo. Mladež SDA je uvijek bilo inventivna. Paljenje zastave je zaista jedan fantastičan civilizacijski iskorak. Stoga mladež SDA - zastava 1:0.
Taman da odigra match sa onim Hidom sto je ubio covjeka zbog šamara, i on je bio na tiktoku
Citam I ne vjerujemjedanjeborac je napisao/la: ↑10 jan 2024, 11:52predobri spinovi udarničke SDA
Za sada imaju prednost u odnosu na zastavu 1:0.
Očekujem do kraja dana da obiju i jednu crkvu, pa da to bude velikih 2:0.
I onda se priča o suživotu, a starci se napadaju.
Jest vala ko onog čovjeka u Zvorniku, pa je to genocidno tužilaštvo okarakterisalo kao nesporazum u saobraćaju.jedanjeborac je napisao/la: ↑10 jan 2024, 11:52predobri spinovi udarničke SDA
Ma sumnjam da neki politicar/stranka iz reda Bosnjackog naroda moze promjeniti to. Oni su (pa 90% gradjana RS), uvjereni da je RS stvorena da njih odbrani od dominacije Bosnjackog naroda, za njihovu slobodu i slobodu volje Srpskog naroda. Znamo mi da to nije tako, zna citav svijet da to nije tako, ali oni su ubjedjeni da je to tako, posebno ovi mladji od 40 godina, oni su popusili tu pricu u full-u. Zato ti negira, umanjuje ili izjednacava sve zlocine, genocide, etnicko ciscenje sa "i vi ste nama" (ono omjer zlocina 22:1, gdje 150k Srba iz Sa? Itd.), jer previse negativnih konotacija sa RS koleba uvjerenje, jer onea mora racionalno razmisljati tipa kako sloboda a genocid, kako sloboda a etnicko ciscenje, no to se ne moze desiti, nego ponisti pdma u startu jer prizma primarnog razmisljanja mora ostati netaknuta. Vrlo prostoKajzer10 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 11:11
Ustavni sud je izmedju ostalog presudio i to. Mrtvo slovo na papiru. Sustina presude Ustavnog suda je da taj datum ne doprinosi kolektivnom sjecanju svih naroda. Sto znaci da ovi dan RS mogu slaviti uredno 10 januara, ali ce Bosnjaci opet biti iziritirani jer njih iritira sto se to uopste slavi, a ne ono sta je Ustavni sud odlucio u meritumu i u cemu se ogleda neustavnost. Znaci gubis kako god.
Iz tog razloga je i apelacija politicki promasaj najvece bosnjacke stranke. Pored cinjenice sto su bili svjesni da ova drzava nema mehanizme prinude kod provodjenja odluka Ustavnog suda i da ce ova stvar biti poraz drzave. Sve ima svoje vrijeme. Probudili su inat i od svecane akademije dobili nekakve parade.
Da me ne napadne ko floskulama eto SDA kriva, a ne Dodik, samo cu reci da je politika umijece moguceg. A ta sintagma ni u jednoj drzavi na svijetu nije bitna ko u Bosni. I zato Bosnjaci nemaju politicare vec ublehase.
Imas obraza ista napisati nakon svega sto su tvoji uradili u nekoliko dana i na svaki pravoslavni praznik? Ah da, Srbin nema obraza ni casti. Cega se pametan stidi, budala se ponosi...jedanjeborac je napisao/la: ↑10 jan 2024, 11:52predobri spinovi udarničke SDA
Odlično napisano.Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 12:13Radikalna situacija zaslužuje radikalne poteze. Ovo sve treba iskoristiti da se odvoji federacija od RS-a a ljude iz RS-a koji žele živjeti u BiH smjestiti kako Bog zapovijeda, da od pare koje FBiH da u zajednički budžet a popije RS ti ljudi žive ko bubreg u loju. Nažalost, mislim da nam drugo ne preostaje, jer ovakva politička klima ne vodi ničemu. Bez obzira na to što se BiH vjerovatno nikad neće podijeliti jer to Hrvatska prije svega i njeno bivstovanje u NATO savezu neće dozvoliti, a i to što smo "dobri" sa Amerikancima je garant cjelovitosti BiH, ljudi ovdje više ovakvo stanje izdržati ne mogu, živimo na ivici egzistencije već 30 godina u pm..Svake godine registraciju j.ebenu na rate plaćamo, nažalost politička klima se i previše odnosi na ekonomsku situaciju, pa jedan LEDO je zatvorio proizvodnju u BiH, jesmo mi normalni..Fabrika Duhana Saraajevo zatvorena, sve u boga nam je krš jer ne možeš marku investicije (ne sadake) privući jer smo toliko nestabilni. RS gurnuti pod voz pod "krinkom" njihovog neevropskog ponašanja i zatvorit im sva vrata da se istoj priključe, pa kud koji mili moji
Pa cekaj do kada cemo o ratu ? Zar on nije zavrsen i definisan je mir ? Treba sada opet da prebrojavamo zrtve i zlocine, od kada krecemo , jer Srbi su najvece zrtve kada uzmemo zadnjih 100 200 ili 500 godina.Ma sumnjam da neki politicar/stranka iz reda Bosnjackog naroda moze promjeniti to. Oni su (pa 90% gradjana RS), uvjereni da je RS stvorena da njih odbrani od dominacije Bosnjackog naroda, za njihovu slobodu i slobodu volje Srpskog naroda. Znamo mi da to nije tako, zna citav svijet da to nije tako, ali oni su ubjedjeni da je to tako, posebno ovi mladji od 40 godina, oni su popusili tu pricu u full-u. Zato ti negira, umanjuje ili izjednacava sve zlocine, genocide, etnicko ciscenje sa "i vi ste nama" (ono omjer zlocina 22:1, gdje 150k Srba iz Sa? Itd.), jer previse negativnih konotacija sa RS koleba uvjerenje, jer onea mora racionalno razmisljati tipa kako sloboda a genocid, kako sloboda a etnicko ciscenje, no to se ne moze desiti, nego ponisti pdma u startu jer prizma primarnog razmisljanja mora ostati netaknuta. Vrlo prosto
Bozic je "kod nas" malo drugaciji.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 00:19Jah...Srbi su jedan dobrocudan i jako civilizovan narod, stvarno je Bog pocastio one koje imaju te mirne lale za prve komsije.
Inace doticne scene su "Bozic edition", nastale za vrijeme najveceg pravoslavnog praznika koji predstavlja toleranciju, ljubav i mir![]()
Kakav god imam stav o tebi, ovo je istina. Takvi je vama prodaju na svakom koraku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.