Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nemilski sliv nije Zenica 

Meni je apsurdno da oni mogu doci I proganjati I suditi profesoru i imamu iz Bihaca kako hoce za neke gluposti, a ovamo se njima ne moze nista cak ni kroz najvise sudove drzave.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo ja radim u tuzilastvu i kaze sve i jedan tuzilac da je to smijurija i da nema sanse da bi igdje to moglo biti dokazano, cak i Srbi koji rade tu isto kazu. Znaci ljudi koji imaju po 40 godina prakse kao sudije i tuzioci, ne neki pocetnici.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Sve to lijepo izgleda kad imas dobre odnose s takvom silom, ali boli njih qurac za Bosnom i Bosnjacima.BosniaBoston je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:21
Kakva to može biti nova godina ako nije kalendarska, po nekom kalendaru?proslavu kalendarske nove godine.
Da Srbi nisu zaljubeljnici lika i djela Putina i Rusije, davno bi oni digli ruke od nas
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AshburtonG
- Kontakt:
Samo bih citirao jednog velikog forumasa: "ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN"
- bavariapivo
- Kontakt:
prevediAshburtonG je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:29Samo bih citirao jednog velikog forumasa: "ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN"

Neponovljivo.AshburtonG je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:29Samo bih citirao jednog velikog forumasa: "ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Slažem se, svi tvoji postovi i jesu r/Im14andthisisdeep
Osim kad se kreneš pozivati na nauku u religijskim argumentima pa na kraju napišeš ne uzimam ja nauku zdravo za gotovo, ti su ipak posebna sorta
- AshburtonG
- Kontakt:
To ni Pejgamber ne zna prevest, ali je savrsen opis za nasu drzavu i ovu raspravu iznad.bavariapivo je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:32prevediAshburtonG je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:29Samo bih citirao jednog velikog forumasa: "ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN"![]()

To ti je ss.ba/forum verzija hepeka.bavariapivo je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:32prevediAshburtonG je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:29Samo bih citirao jednog velikog forumasa: "ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN"![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jer ne mogu dokazati subjektivni element i namjeru. Objektivno krivicno djelo postoji. I zato je to krivicno djelo izazivanje mrznje postalo besmisleno. Ali znam sta je ovaj pricao i to na hutbi kad bi valjda o vjeri trebao vaziti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:26Evo ja radim u tuzilastvu i kaze sve i jedan tuzilac da je to smijurija i da nema sanse da bi igdje to moglo biti dokazano, cak i Srbi koji rade tu isto kazu. Znaci ljudi koji imaju po 40 godina prakse kao sudije i tuzioci, ne neki pocetnici.
Kvazi liberali što vole da lijepe etikete a ne vide dalje od nosa mi ne mogu predavanja držati svakako.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da Srbija nike proxy država Rusije (odnosno kao sto kazes, zaljubljenici u Ruse) kao sto kaže David Cameron, Srbija bi ušla u EU i NATO kao i BiH, ne bi bilo sukoba, rata i američka inteferencija onda ne bi ni trebala. Tako da u pravu si, ali ne na način na koji si možda mislio19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:28
Sve to lijepo izgleda kad imas dobre odnose s takvom silom, ali boli njih qurac za Bosnom i Bosnjacima.
Da Srbi nisu zaljubeljnici lika i djela Putina i Rusije, davno bi oni digli ruke od nas
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Na časovima u srednjoj profesori inače ne drže predavanja ?
Ne znam u suštini ni šta je poenta napisanog ?
Obe stvari trebaju da budu drzane u kuci. Ima vise vjera, ako hoces vjeruj. Cim se to pocne diskutovati odmah izbije problem. Za derpine, koga boli briga skim se kar.as, nek to drze za sebe.chily-rz je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:21Mislim kad bi mi poravnali RS da bi to bilo baš u duhu Amerike i njihovog rezonovanja geopolitičkih odnosa.
Nemam ja problem sa sekularnoscu ali ne možeš mi reci da vjeru držim u kući dok praviš gej paradu na trgovima i trošiš stotine hiljada maraka na proslavu kalendarske nove godine.
Hoce ako bude Prija pjevala i bile šiše džaba za 01. Mart
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa hajmo sve držat u kući onda? Ukini kafane, cugaj u svoja četiri zida ? Ukini javnu proslavu nove godine, slavi u svoja četiri zida.Ukinuti sportske manifestacije, nek igraju fudbala i košarku u svojoj avliji. Itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.