baka je zmaj,covjek imao nevjerojatno bogatstvo stari mu bio najbogatiji li u mostaru on sve raskucio,sada ga vidim svaki dan u bet-liveu igra kerova i pije duplu votku i colu.,uvijek na istom mjestuFCS-FCS je napisao/la:frst period was gud bat sekond haf period not gud![]()
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 19.kolo
Zeljo-Sloboda 1 - zeljo jaca ekipa
OlimpiC-Drina 1- drina pred ispadanje nema sanse da se izvuce
Zrinjski -Sarajevo 2 zrinski prelosa ekipa ako bude sve regularno pobjeda sarajlija
Travnik-Leotar 1- travnik jaci dosta
Rudar-Velez 1 rudar se pokazao ko dabra ekipa
Borac-Celik 2 jedino ako plate sudije mogu pobjedit.....gledo sam protiv drine pre losa ekipa
Zvijezda-Siroki 1 mora i zvijezda jednu pobjedit
Buducnost-Slavija 1- moja zelja
OlimpiC-Drina 1- drina pred ispadanje nema sanse da se izvuce
Zrinjski -Sarajevo 2 zrinski prelosa ekipa ako bude sve regularno pobjeda sarajlija
Travnik-Leotar 1- travnik jaci dosta
Rudar-Velez 1 rudar se pokazao ko dabra ekipa
Borac-Celik 2 jedino ako plate sudije mogu pobjedit.....gledo sam protiv drine pre losa ekipa
Zvijezda-Siroki 1 mora i zvijezda jednu pobjedit
Buducnost-Slavija 1- moja zelja
-
necko_gradacac
- Kontakt:
Zeljo-Sloboda 1 - mislim da je ovo sigurica,mada bih volio da Sloboda otkine koji bod
OlimpiC-Drina 1- kao i zeljo... laganica...bez puno muke...
Zrinjski -Sarajevo x2- mogli bi gosti ovdje lahko da dodju do bod(ova)
Travnik - Leotar 1 - kecuga 3:0
Rudar-Velez 1X- bit ce ovo teska tekma, domacin opusten a Velez i dalje u borbi za opstankom 1:0 ili 1:1
Borac-Celik 1 - lider nece imati puno problema
Zvijezda-Siroki 1- yebeno, nismo pobjedili kod kuce nesjecam se ...
Buducnost-Slavija 1x - mislim da ce gosti bunker da igraju citavu tekmu... 1:0 ili 1:1
OlimpiC-Drina 1- kao i zeljo... laganica...bez puno muke...
Zrinjski -Sarajevo x2- mogli bi gosti ovdje lahko da dodju do bod(ova)
Travnik - Leotar 1 - kecuga 3:0
Rudar-Velez 1X- bit ce ovo teska tekma, domacin opusten a Velez i dalje u borbi za opstankom 1:0 ili 1:1
Borac-Celik 1 - lider nece imati puno problema
Zvijezda-Siroki 1- yebeno, nismo pobjedili kod kuce nesjecam se ...
Buducnost-Slavija 1x - mislim da ce gosti bunker da igraju citavu tekmu... 1:0 ili 1:1
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- nostradamus
Ovo je najjednostavnije kolo SVE I JEDAN KEC.........
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Znaci vec unaprijed da se zna,ako pobjedimo kupili smo,to je to,nema dalje?Joj sto volim ove izvlakuse.A nisu nas pobjedili kod kuce zadnja 3 puta,a kamoli u gostima.Ako smo mi prelosa(spojeno) ekipa,a lider smo,kakvi su onda tek ostali.mrzim_ulizice je napisao/la: Borac-Celik 2 jedino ako plate sudije mogu pobjedit.....gledo sam protiv drine pre losa ekipa
19.03. 15:00 Travnik - Leotar 0:0 1:1 Ovi ce podijeliti bodove ko da gledam.
19.03. 15:00 Rudar - Velež 1:0 Rudar hoce u Evropu. Velez ce sad krenuti redat poraze.
19.03. 15:00 Borac - Čelik 1:0 Bice cvrsta utakmica. Mozda pogodak i iz penala.
19.03. 15:00 Zvijezda - Široki B. 0:2 Mora Siroki negdje da se vadi.
19.03. 15:00 Budućnost - Slavija 1:0 Buducnost hvata prikljucak.
19.03. 18:00 Željezničar - Sloboda 3:1 Sloboda nedorasla.
20.03. 15:00 Olimpic - Drina Z. 3:0 Olimpik isto hoce Evropu, Drina slaba za njih.
20.03. 18:00 Zrinjski - Sarajevo 1:0 Sudija gura Zrinjskog do 3 boda.
19.03. 15:00 Rudar - Velež 1:0 Rudar hoce u Evropu. Velez ce sad krenuti redat poraze.
19.03. 15:00 Borac - Čelik 1:0 Bice cvrsta utakmica. Mozda pogodak i iz penala.
19.03. 15:00 Zvijezda - Široki B. 0:2 Mora Siroki negdje da se vadi.
19.03. 15:00 Budućnost - Slavija 1:0 Buducnost hvata prikljucak.
19.03. 18:00 Željezničar - Sloboda 3:1 Sloboda nedorasla.
20.03. 15:00 Olimpic - Drina Z. 3:0 Olimpik isto hoce Evropu, Drina slaba za njih.
20.03. 18:00 Zrinjski - Sarajevo 1:0 Sudija gura Zrinjskog do 3 boda.
19.03. 15:00 Travnik Leotar - Sigurica za Travničane, nakantat' će ih pošteno...
19.03. 15:00 Rudar Prijedor Velež - Mogli bi Mostarci do boda...
19.03. 15:00 Borac Čelik Sve je otvoreno, Čelik se znatno popravio u zadnje vrijeme i može iznenaditi, ali Borac je ipak lider...
19.03. 15:00 Zvijezda Široki Brijeg - Ili pobjeda Zvijezde ili remi, mislim da Široki ne može do bodova u Gradačcu, mada i to je moguće jer se vade za 2 poraza kod kuće. Još uvijek nemoju pobjede u proljetnom nastavku...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija - Ovdje je evidentna podjela bodova, i jedna i druga ekipa očajno igraju u zadnje vrijeme.
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda - Iako za mnoge zicer kola, volio bih da moja Sloboda uzme koji/e bod/ove na Grbavici.
20.03. 15:00 Olimpic Drina Zvornik - Iako se doima pobjeda Vukova kao sigurna, mislim da će kiksati i prosuti bod(ove).
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo - Zrinjski pod imperativom, mora pobjediti ako ne želi u cvajtu, Sarajevo sa još uvijek izglednim šansama za titulu.
19.03. 15:00 Rudar Prijedor Velež - Mogli bi Mostarci do boda...
19.03. 15:00 Borac Čelik Sve je otvoreno, Čelik se znatno popravio u zadnje vrijeme i može iznenaditi, ali Borac je ipak lider...
19.03. 15:00 Zvijezda Široki Brijeg - Ili pobjeda Zvijezde ili remi, mislim da Široki ne može do bodova u Gradačcu, mada i to je moguće jer se vade za 2 poraza kod kuće. Još uvijek nemoju pobjede u proljetnom nastavku...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija - Ovdje je evidentna podjela bodova, i jedna i druga ekipa očajno igraju u zadnje vrijeme.
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda - Iako za mnoge zicer kola, volio bih da moja Sloboda uzme koji/e bod/ove na Grbavici.
20.03. 15:00 Olimpic Drina Zvornik - Iako se doima pobjeda Vukova kao sigurna, mislim da će kiksati i prosuti bod(ove).
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo - Zrinjski pod imperativom, mora pobjediti ako ne želi u cvajtu, Sarajevo sa još uvijek izglednim šansama za titulu.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
FK "Budućnost" (Banovići) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 2 Slavija ce se revansirati za poraz protiv Buducnost u prvom dijelu sezone. 1:2
FK "OlimpiC" (Sarajevo) - FK "Drina" (Zvornik) 1 VuCovi do nove povjeda Coja ih vodi do Evrope. 3:0
FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - FK "Velež" (Mostar) X Velez ce dobrom igrom doci do boda. 1:1
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Euro Sloboda" (Tuzla) 1 Najsigurnij par kola. 9:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Survivor" (Sarajevo) 1 Definitivni poraz FK Survivora. 3:0
MK "Travnik" (Travnik) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Leotar nema sta traziti van svog Camp Nou-a. Utakmica se ipak igra na Camp Nou 2 i to je velika prednost za Mesare iz Travnika.
NK "Zvijezda" (Gradačac) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1 Zvijezda napokon do pobjede 1:0
FK "Budućnost" (Banovići) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 2 Slavija ce se revansirati za poraz protiv Buducnost u prvom dijelu sezone. 1:2
FK "OlimpiC" (Sarajevo) - FK "Drina" (Zvornik) 1 VuCovi do nove povjeda Coja ih vodi do Evrope. 3:0
FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - FK "Velež" (Mostar) X Velez ce dobrom igrom doci do boda. 1:1
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Euro Sloboda" (Tuzla) 1 Najsigurnij par kola. 9:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Survivor" (Sarajevo) 1 Definitivni poraz FK Survivora. 3:0
MK "Travnik" (Travnik) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Leotar nema sta traziti van svog Camp Nou-a. Utakmica se ipak igra na Camp Nou 2 i to je velika prednost za Mesare iz Travnika.
NK "Zvijezda" (Gradačac) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1 Zvijezda napokon do pobjede 1:0
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
aa sad da ugasis letece medvjedice i lagano na spavanjemak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
pusti ih bolan nek se malo nauzivajuColorado je napisao/la:aa sad da ugasis letece medvjedice i lagano na spavanjemak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
NK "Zvijezda" (Gradačac) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1 Zvijezda napokon do pobjede 1:0.. i malo realnosti ti nebi skodilo
mak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
Ti uvijek pokusavas da budes zanimljiv a samo ustvari istices svoju glupost ovakvim postovima ,
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
19.03. 15:00 Travnik Leotar 1 Bez komentara.
19.03. 15:00 Rudar P. Velež x ili cak 2 - Rudar je siguran u opstanak a vise od toga ne mogu.
19.03. 15:00 Borac Čelik 1 - Iako se nadam nekom iznenadjenju, ne mislim da ce do njega doci.
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. 1 - Siroki je sve karte bacio na kup a to im je jedino i ostalo.
19.03. 15:00 Budućnost Slavija 1 - Bez komentara.
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda 1 - Zeljo moze i mora.
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. 1 - Olimpic jaci.
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo 1 - Siguran kec.
19.03. 15:00 Rudar P. Velež x ili cak 2 - Rudar je siguran u opstanak a vise od toga ne mogu.
19.03. 15:00 Borac Čelik 1 - Iako se nadam nekom iznenadjenju, ne mislim da ce do njega doci.
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. 1 - Siroki je sve karte bacio na kup a to im je jedino i ostalo.
19.03. 15:00 Budućnost Slavija 1 - Bez komentara.
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda 1 - Zeljo moze i mora.
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. 1 - Olimpic jaci.
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo 1 - Siguran kec.
Jesi to lud majke ti?mak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
Čelik Zenica 1945
Slažem se, ne igranje u Evropi će biti kobno i za Široki i za Zrinjski. Nije daleko ni da dožive sudbinu kao Brotnjo, koji je osvojio titulu a zatim bukvalno propao u zemlju...SaltCityAttack je napisao/la:ma ne mora Slobodu i nismo za Evrope iz vise razloga, jer nemamo ni uprave, ali mislim da igrace ipak imamo....bilo kako bilo, nadam se da Sarajevo ili neko ko je zasluzio evropu nece biti jedni od tih kao sto je Sloboda bila...Siroki ima sponzore, koji uglavnom placaju, da bi im se reklame na stadionu prikazele i u Evropi, tako da u slucaju da tu ne budete, prijeti vam slicna situacija, kao sto danas dozivljava Zrinjski...vec vidim kako ste sve slabi i slabi, a vjerovatno jer je poznato da niko nece izaci u evropu, pa ni sponzori vise ne ulazu jeli tako?...Neku noc sam vidjeo zabrinutost u ocima Bevande ili ti ga "bavlana" bolje receno
Što se tiče Slobode, igrački kadar nam je među najjačim u PL, nama treba jedan perspektivan trener, mlad i što je najvažnije čvrste ruke, da malo pritegne pojedine šminkere. Ali, više od svega, treba nam Uprava na čelu sa jakim Predsjednikom i sponzorima.
Spammer
AulleTa je napisao/la:Slažem se, ne igranje u Evropi će biti kobno i za Široki i za Zrinjski. Nije daleko ni da dožive sudbinu kao Brotnjo, koji je osvojio titulu a zatim bukvalno propao u zemlju...SaltCityAttack je napisao/la:ma ne mora Slobodu i nismo za Evrope iz vise razloga, jer nemamo ni uprave, ali mislim da igrace ipak imamo....bilo kako bilo, nadam se da Sarajevo ili neko ko je zasluzio evropu nece biti jedni od tih kao sto je Sloboda bila...Siroki ima sponzore, koji uglavnom placaju, da bi im se reklame na stadionu prikazele i u Evropi, tako da u slucaju da tu ne budete, prijeti vam slicna situacija, kao sto danas dozivljava Zrinjski...vec vidim kako ste sve slabi i slabi, a vjerovatno jer je poznato da niko nece izaci u evropu, pa ni sponzori vise ne ulazu jeli tako?...Neku noc sam vidjeo zabrinutost u ocima Bevande ili ti ga "bavlana" bolje receno
Što se tiče Slobode, igrački kadar nam je među najjačim u PL, nama treba jedan perspektivan trener, mlad i što je najvažnije čvrste ruke, da malo pritegne pojedine šminkere. Ali, više od svega, treba nam Uprava na čelu sa jakim Predsjednikom i sponzorima.
to sto si nabrojo treba svaki tim u bih,a ja mislim da zrinjski nece propsat poput bornja,posusja to su bili klubovi iz manjih sredina nisu imali sponzora iza zrinjskog stoje ht eronet,elektroprivreda hzhb,aluminij mostar.....i jos neki privatnici, i nece iz jos jednog razloga jer je onaj sugavi hdz uso u klub,samo uzimaju nista da dadnu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Ma čim se politika počne miješati u klub, od toga nema nište. Naravno, opstanak kluba neće doći u pitanje, ali teško da ćete i u Evropu sa ovakvim kadrom.Rosas7 je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Slažem se, ne igranje u Evropi će biti kobno i za Široki i za Zrinjski. Nije daleko ni da dožive sudbinu kao Brotnjo, koji je osvojio titulu a zatim bukvalno propao u zemlju...SaltCityAttack je napisao/la:ma ne mora Slobodu i nismo za Evrope iz vise razloga, jer nemamo ni uprave, ali mislim da igrace ipak imamo....bilo kako bilo, nadam se da Sarajevo ili neko ko je zasluzio evropu nece biti jedni od tih kao sto je Sloboda bila...Siroki ima sponzore, koji uglavnom placaju, da bi im se reklame na stadionu prikazele i u Evropi, tako da u slucaju da tu ne budete, prijeti vam slicna situacija, kao sto danas dozivljava Zrinjski...vec vidim kako ste sve slabi i slabi, a vjerovatno jer je poznato da niko nece izaci u evropu, pa ni sponzori vise ne ulazu jeli tako?...Neku noc sam vidjeo zabrinutost u ocima Bevande ili ti ga "bavlana" bolje receno
to sto si nabrojo treba svaki tim u bih,a ja mislim da zrinjski nece propsat poput bornja,posusja to su bili klubovi iz manjih sredina nisu imali sponzora iza zrinjskog stoje ht eronet,elektroprivreda hzhb,aluminij mostar.....i jos neki privatnici, i nece iz jos jednog razloga jer je onaj sugavi hdz uso u klub,samo uzimaju nista da dadnu
Spammer
znam toga smo i mi svijesni,al nemozes stoku otjerat.......
Panglu, bolje nije ni zaslužio.Rosas7 je napisao/la:baka je zmaj,covjek imao nevjerojatno bogatstvo stari mu bio najbogatiji li u mostaru on sve raskucio,sada ga vidim svaki dan u bet-liveu igra kerova i pije duplu votku i colu.,uvijek na istom mjestuFCS-FCS je napisao/la:frst period was gud bat sekond haf period not gud![]()
Who dares, wins !
Rudar Prijedor-Velež Mostar 15:00 h...
Dosada su forumaši tipovali ovako
1 (Pobjeda Rudara)-27 (57,44%)
X (Nerješen ishod) -16 (34,04%)
2 (Pobjeda Veleža) -4 (8,51%)
Dosada su forumaši tipovali ovako
1 (Pobjeda Rudara)-27 (57,44%)
X (Nerješen ishod) -16 (34,04%)
2 (Pobjeda Veleža) -4 (8,51%)
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
sve unistio,glupanNeToBoLa je napisao/la:Panglu, bolje nije ni zaslužio.Rosas7 je napisao/la:baka je zmaj,covjek imao nevjerojatno bogatstvo stari mu bio najbogatiji li u mostaru on sve raskucio,sada ga vidim svaki dan u bet-liveu igra kerova i pije duplu votku i colu.,uvijek na istom mjestuFCS-FCS je napisao/la:frst period was gud bat sekond haf period not gud![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.