Premijer liga BiH - aktuelno

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jan 2024, 13:15

Surreal je napisao/la:
16 jan 2024, 13:06
Zar je moguće da se Manijaci još nisu oglasili i zatražili odlazak Bekrića, ovo je strašno, ali eto oni su kao zadovoljni.
Jos ljudi pozitivu sire na temi :rol: Kae sta gledate sve negativno napredovali smo :urnebes:
Neki dan napisem frajeru da su im teske pick.etine na jugu,nevidjene,koje veze o fudbalu nemaju,koje pustaju da im se papci pisaju po klubu.Lik mi pise kako Bekric radi dobar posao :rol: :rol: Doveo Amoaha koji nema ucinka ove sezone,podjednaka kar.ina koliko i Drljo.Doveo Boljevica koji je poluinvalid i doveo Santosa koji ih ispali.

Ne podrzavam bojkote ali volim sto imamo taj karakter na tribini da ne damo da niko ponizava klub.To sto oni nemaju.Dobro,odavno je poznato da oni nikakav obraz ni dostojanstvo nemaju.
Ali eto ako su oni zadovoljni sa dosadasnjim radom Bekrije koji je tvorac 11.ekipe na tabeli a ovo necu ni komentarisati onda nek im bude :mrgreen: Sretno u Hadzicima!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 jan 2024, 13:20

Sad mi je i Bruno pao u očima, ako je stvarno pristao da radi sa ovakvim "pojačanjima", bolje da je preuzeo Zvijezdu 09
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 16 jan 2024, 13:22

NajvecaRadosti je napisao/la:
16 jan 2024, 13:15
Surreal je napisao/la:
Zar je moguće da se Manijaci još nisu oglasili i zatražili odlazak Bekrića, ovo je strašno, ali eto oni su kao zadovoljni.
Jos ljudi pozitivu sire na temi :rol: Kae sta gledate sve negativno napredovali smo :urnebes:
Neki dan napisem frajeru da su im teske pick.etine na jugu,nevidjene,koje veze o fudbalu nemaju,koje pustaju da im se papci pisaju po klubu.Lik mi pise kako Bekric radi dobar posao :rol: :rol: Doveo Amoaha koji nema ucinka ove sezone,podjednaka kar.ina koliko i Drljo.Doveo Boljevica koji je poluinvalid i doveo Santosa koji ih ispali.

Ne podrzavam bojkote ali volim sto imamo taj karakter na tribini da ne damo da niko ponizava klub.To sto oni nemaju.Dobro,odavno je poznato da oni nikakav obraz ni dostojanstvo nemaju.
Ali eto ako su oni zadovoljni sa dosadasnjim radom Bekrije koji je tvorac 11.ekipe na tabeli a ovo necu ni komentarisati onda nek im bude :mrgreen: Sretno u Hadzicima!
Koji vi karakter mjkti imate na tribni, jel to ubrajas sebe i jos 2 navijaca ili mislis i na redare ? Bolan Bekrija radi dobar posao nema covjek milione na raspolaganju pa da dovodi poluistrosene igrace....
Crni Cerak 🐦‍⬛

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 jan 2024, 13:23

Agentura je uvijek agentura. Tiha, mirna, pokorna.
A drugima se ne dozvoljava da se pobune.
Psssssssssss :silent:

Kako sada dobro idu stihovi - " ....suti moj djecace plavi..." :mrgreen:
- FKS -

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 16 jan 2024, 13:24

killafrommanilla je napisao/la:
Surreal je napisao/la:
16 jan 2024, 13:14
Isplatit će se Zubanović, sad kad krenu članske, a i dresovi :opaopa:
Prosli put se isplatio, otisao za 10k eura a sad dovodi Dzejlu kao potencijalnog sponzora :opaopa:
Na nasu zalost raskinuo je sa Dzejlom :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jan 2024, 13:26

Orden43 je napisao/la:
16 jan 2024, 13:22
Surreal je napisao/la:

Koji vi karakter mjkti imate na tribni, jel to ubrajas sebe i jos 2 navijaca ili mislis i na redare ? Bolan Bekrija radi dobar posao nema covjek milione na raspolaganju pa da dovodi poluistrosene igrace....
Za vas imamo malo je reci.To svi znaju.
Da,fenomenalan posao radi.Uzivajte u majstorijama Farisa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 jan 2024, 13:29

Bolan Bekrija radi dobar posao nema covjek milione na raspolaganju pa da dovodi poluistrosene igrace....
90% navijača Željezničara misli ovako, realno sa ovakvim stavom i trebaju ispasti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 16 jan 2024, 13:30

tabba77 je napisao/la:
Bit će zanimljivo pratiti utrku za prvog strijelca. Ljuca vs Zubanovic

EDIT:

Federalke :kafa:
Na stranu zezancija...
Ljuca je za klasu bolji igrač. Ovaj drugi je mlađi i nosi prezime koje nosi.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 16 jan 2024, 13:31

De nemojte tako, možda je napredovao momak.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 jan 2024, 13:32

Nama su se smijali kada smo se borili protiv agenture, i gurali usvajanje novog statuta, koji je otvorio mogucnost novog iskoraka. I poslije toga jos niz raznih borbi i usmjeravanja kluba u pravcu u kojem je sada.

#nikomtenedamo
#49-51%
- FKS -

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jan 2024, 13:32

Surreal je napisao/la:
16 jan 2024, 13:29
Bolan Bekrija radi dobar posao nema covjek milione na raspolaganju pa da dovodi poluistrosene igrace....
90% navijača Željezničara misli ovako, realno sa ovakvim stavom i trebaju ispasti.
Sta kafa i sendvic rade.Ja generalnog sponzora i qurca.Ne bi ovo kod nas 2 dana moglo proci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jan 2024, 13:35

Pitanje koliko ce manijaci aka zulini ratnici podijeliti, koji im je obecan, medju sobom iznos od prodatog terena, klub koji vole i podrzavaju zivotom. Filozofija :wave:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 16 jan 2024, 13:52

"Ako je Jamak pojačanje, onda smo se pojačali" Amar Osim, prije 15ak godina...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 jan 2024, 14:00

16 jan 2024, 13:32
Surreal je napisao/la:
Sta kafa i sendvic rade.Ja generalnog sponzora i qurca.Ne bi ovo kod nas 2 dana moglo proci
Daleko od toga da amnestiram bekrica ili bilo koga...ili mislim da bekric radi dobar poso

Jednostavno ljudi su navikli da prodajemo damu pod bubrege, tj bez para ikakvih i navodnom stabilizacijom da se guramo...kao nije bitan rezultat al bicemo medju 4 JER MI SMO ZELJO....odnosno bita je ipak..

Prosle sezone si pogodio bez para Hodzica, Santosa, Amoaha itd...plus doveo si Aru Hodzica za kojeg smo svi silno zeljeli da dodje , sad sto je ispalo kako je ispalo to niko nije mogo da predpostavi. Uspio si izborit evropu igro si nesto bilo je solidnih igraca

Ove godine si pokuso isto, ali jbg promasio si igrace.
Zasto? Pa nemos ocleivat da vazda bez para dovodis nakve noname igrace i ocekujes da ubodes svaki put...da bi imo kontinuitet igraca za to trebaju pare.

Banalan primjer...ima i dobrih i losih brazilaca, potrefis santosa promasis alysona...medjutim da imas da das mjesnco 30k nekom brazilcu..e tad bi svaki valjo tu nema greske...a ovako je macak u vreci

Ovo se moralo desit prije ili kasnije, iz prazne ne puca...jbg
=\_1921_/=

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 16 jan 2024, 14:11

Makar nismo sjedili skrštenih ruku kad je neko bio grobar kluba. Piccke prodane.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 16 jan 2024, 14:31

Zeljo sa boljom ekipom prvu polusezonu bio 11 :tokralju: :lolno: :lolno: :lol:
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 jan 2024, 14:33

onako je napisao/la:
16 jan 2024, 10:09
tutankamon1905 je napisao/la:
16 jan 2024, 09:45
“Sarajevo je Real Madrid za sve naše klubove”, rekao je Senijad Ibričić, sportski direktor FK Sarajevo.

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nisam primjetio ni da su bosanski dinamo postali, evo ih vec real madrid.

Na kakvim vam je drogama Senijad? Vidio sam i da je izjavio da nije Borac daleko, da ih se moze stic i da je cilj titula :rol: :rol: Shvacam da se zeli ulizat navijacima, ali nisu ni navijaci budale, treba imat neku granicu
Ti si medju normalnijim ovdje, pusti se naslova I novinarskih gluposti.
Nisu to nikakvi naslovi i novinarske gluposti prijatelju, nego njegov intervju. Na sta je god mislio, izjava da je Sarajevo Real za sve ostale klubove u BiH je takvo nepostovanje najprije prema Zrinjskom koji svake godine pomjera granice bh loptanja, a onda i prema svima ostalima. Znaci nebitno jel mislio na navijacku bazu, infrastrukturu, novac, trofeje, izjava je jadna, nepotrebna i netocna.
Nesto tipa naseg Petrovica kad je rekao da se osjeca kao da je potpiso za klub u premiershipu :urnebes:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 jan 2024, 14:37

Konjic pošumljavanjem opožarenog područja Homolje vraća u funkciju "pluća grada".

Dok neki brinu za prirodu i okolinu drugi je kradu.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 jan 2024, 14:41

Surreal je napisao/la:
Ne daj Bože ni da dođemo do ove situacije, šuti ne spominji.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jan 2024, 14:47

invincible1921 je napisao/la:
16 jan 2024, 14:00
Surreal je napisao/la:

Daleko od toga da amnestiram bekrica ili bilo koga...ili mislim da bekric radi dobar poso

Jednostavno ljudi su navikli da prodajemo damu pod bubrege, tj bez para ikakvih i navodnom stabilizacijom da se guramo...kao nije bitan rezultat al bicemo medju 4 JER MI SMO ZELJO....odnosno bita je ipak..

Prosle sezone si pogodio bez para Hodzica, Santosa, Amoaha itd...plus doveo si Aru Hodzica za kojeg smo svi silno zeljeli da dodje , sad sto je ispalo kako je ispalo to niko nije mogo da predpostavi. Uspio si izborit evropu igro si nesto bilo je solidnih igraca

Ove godine si pokuso isto, ali jbg promasio si igrace.
Zasto? Pa nemos ocleivat da vazda bez para dovodis nakve noname igrace i ocekujes da ubodes svaki put...da bi imo kontinuitet igraca za to trebaju pare.

Banalan primjer...ima i dobrih i losih brazilaca, potrefis santosa promasis alysona...medjutim da imas da das mjesnco 30k nekom brazilcu..e tad bi svaki valjo tu nema greske...a ovako je macak u vreci

Ovo se moralo desit prije ili kasnije, iz prazne ne puca...jbg
Nije garancija ni kad ga platiš da će ti bit dobar a ne besplatan. Svakako da šansa raste kad se plati igrač ali nikakav garant. Imaš sad u Zrinjskom 5 igrača koji su dobili ogromne plate i presjedili polusezonu , kod nas svake godine tako.

Davno sam na našoj temi pisao sistem koji bi 1/1 urodio plodom. Umjesto tih srednjeg nivoa 4 koja platiš po 20.000 km mjesečno jer je to srednji nivo igrača , ni los ni dobar, za naše uslove bi trebao bit ok. Platiš 4 igrača po 50.000 da ti budu nosioci, prikljucis 10 premijerligkaskih igrača po 10.000 km i 7 juniora po 5000 km najtalentovanijih u državi od 17-20 godina. To ti je 4.3 miliona maraka bez poreza dakle nekih 7 sa porezom za igrače. Imaš izlog imaš ekipu imaš prodat imaš kontinuitet koji nadopunjujes. Imaš milion jos prostora da nekad dovedeš i 5tog kapitalca pa taj budžet bude 8 miliona. I tako bi se mogao napraviti klub održiv. Sve ostalo je ubleha. Ovi mladići ti ne bi išli jer je 5 karti ok Plata za 18 godina, premijerligasi bi bili zadovoljni jer je 10 karti njima maksimum , ove 4 zvijezde platiš Jbga. I eto te. Uz administraciju i sve ostalo to je budžet od 10 miliona. I ti si prvak države 8/10 puta za 10 godina. Prodaces jednog juniora ili dva za 2-3 miliona eura , Europa , karte, sponzori jedno 2-3 miliona eura i to je taj budžet nekad budeš milion gore nekad milion gore i to je to. Ako udjes u kakve grupe uložiš u infrastrukturu, ako ne udjes to na hold i to je ok projekat i dugoročno.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []