NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:32
Surreal je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:29
Bolan Bekrija radi dobar posao nema covjek milione na raspolaganju pa da dovodi poluistrosene igrace....
90% navijača Željezničara misli ovako, realno sa ovakvim stavom i trebaju ispasti.
Sta kafa i sendvic rade.Ja generalnog sponzora i qurca.Ne bi ovo kod nas 2 dana moglo proci
Daleko od toga da amnestiram bekrica ili bilo koga...ili mislim da bekric radi dobar poso
Jednostavno ljudi su navikli da prodajemo damu pod bubrege, tj bez para ikakvih i navodnom stabilizacijom da se guramo...kao nije bitan rezultat al bicemo medju 4 JER MI SMO ZELJO....odnosno bita je ipak..
Prosle sezone si pogodio bez para Hodzica, Santosa, Amoaha itd...plus doveo si Aru Hodzica za kojeg smo svi silno zeljeli da dodje , sad sto je ispalo kako je ispalo to niko nije mogo da predpostavi. Uspio si izborit evropu igro si nesto bilo je solidnih igraca
Ove godine si pokuso isto, ali jbg promasio si igrace.
Zasto? Pa nemos ocleivat da vazda bez para dovodis nakve noname igrace i ocekujes da ubodes svaki put...da bi imo kontinuitet igraca za to trebaju pare.
Banalan primjer...ima i dobrih i losih brazilaca, potrefis santosa promasis alysona...medjutim da imas da das mjesnco 30k nekom brazilcu..e tad bi svaki valjo tu nema greske...a ovako je macak u vreci
Ovo se moralo desit prije ili kasnije, iz prazne ne puca...jbg