EDIT:
Federalke

KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2024, 11:50Sklonite vise ovu nejac, dosta je
Evo procurila rekonstrukcija desavanja sinoc
Daj bolan ne zezaj, jesu oni u qrcu ali Zubanović, Bekrić doslovno ponižava navijače Željezničara.fks74 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:06Ne znam zašto se bune navijači želješčara, oni dovode igrače u skladu sa mogućnostima. Svi znamo da de moraš pokriti onoliko koliko je jorgan dug. Iskreno žao mi je, što su spali na tako niske grane ali nije da nisu zaslužili, uvijek su ismijavali druge i bili su mnogo bahati.
Prosli put se isplatio, otisao za 10k eura a sad dovodi Dzejlu kao potencijalnog sponzora
Jos ljudi pozitivu sire na temi
Koji vi karakter mjkti imate na tribni, jel to ubrajas sebe i jos 2 navijaca ili mislis i na redare ? Bolan Bekrija radi dobar posao nema covjek milione na raspolaganju pa da dovodi poluistrosene igrace....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:15Jos ljudi pozitivu sire na temiKae sta gledate sve negativno napredovali smo
![]()
Neki dan napisem frajeru da su im teske pick.etine na jugu,nevidjene,koje veze o fudbalu nemaju,koje pustaju da im se papci pisaju po klubu.Lik mi pise kako Bekric radi dobar posao![]()
Doveo Amoaha koji nema ucinka ove sezone,podjednaka kar.ina koliko i Drljo.Doveo Boljevica koji je poluinvalid i doveo Santosa koji ih ispali.
Ne podrzavam bojkote ali volim sto imamo taj karakter na tribini da ne damo da niko ponizava klub.To sto oni nemaju.Dobro,odavno je poznato da oni nikakav obraz ni dostojanstvo nemaju.
Ali eto ako su oni zadovoljni sa dosadasnjim radom Bekrije koji je tvorac 11.ekipe na tabeli a ovo necu ni komentarisati onda nek im budeSretno u Hadzicima!
Na nasu zalost raskinuo je sa Dzejlomkillafrommanilla je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:15Prosli put se isplatio, otisao za 10k eura a sad dovodi Dzejlu kao potencijalnog sponzora![]()
Za vas imamo malo je reci.To svi znaju.Orden43 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:22Koji vi karakter mjkti imate na tribni, jel to ubrajas sebe i jos 2 navijaca ili mislis i na redare ? Bolan Bekrija radi dobar posao nema covjek milione na raspolaganju pa da dovodi poluistrosene igrace....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:15Jos ljudi pozitivu sire na temiKae sta gledate sve negativno napredovali smo
![]()
Neki dan napisem frajeru da su im teske pick.etine na jugu,nevidjene,koje veze o fudbalu nemaju,koje pustaju da im se papci pisaju po klubu.Lik mi pise kako Bekric radi dobar posao![]()
Doveo Amoaha koji nema ucinka ove sezone,podjednaka kar.ina koliko i Drljo.Doveo Boljevica koji je poluinvalid i doveo Santosa koji ih ispali.
Ne podrzavam bojkote ali volim sto imamo taj karakter na tribini da ne damo da niko ponizava klub.To sto oni nemaju.Dobro,odavno je poznato da oni nikakav obraz ni dostojanstvo nemaju.
Ali eto ako su oni zadovoljni sa dosadasnjim radom Bekrije koji je tvorac 11.ekipe na tabeli a ovo necu ni komentarisati onda nek im budeSretno u Hadzicima!
90% navijača Željezničara misli ovako, realno sa ovakvim stavom i trebaju ispasti.Bolan Bekrija radi dobar posao nema covjek milione na raspolaganju pa da dovodi poluistrosene igrace....
Sta kafa i sendvic rade.Ja generalnog sponzora i qurca.Ne bi ovo kod nas 2 dana moglo proci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.