Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo sad im i konkurenta za opstanak Zvijezdu pojačavamo Mulalićem. Koji smo mi kompleksaši, sram nas bilo...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma covjek im 10+ godina uzaludno pokusava otvoriti oci. Iako je navijac rivala, ta posvecenost i ljubav prema klubu se mora postovati.HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:15Koliko su se samo ogriješili o tog čovjeka.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 jan 2024, 21:10@Burgijanje88
Hulahopka![]()
Drago mi je sto si opet tu, lafe, ali vjeruj da je dzaba slijepcima otvarati oci. Tebi svaka cast na visegodisnjem trudu, volimo te.
Psuju @hulahopki koji je sve govorio kako jeste. S druge strane im dođe @dokoljenko plaćenik, hajca ih tamo i yebe familiju onom k’o išta prigovori. Tuga.
Prijatelju, znam da si zauzet, ali oplemeni nekad i ovu temu svojim prisustvom.
nas igrac ih izbaci iz kupa, a po svemu sudeci nas igrac ce ih izbaciti i iz lige 4. kolo

NEMA NAZAD
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos jedan dokaz koliko ste mali, prosipate patetiku i spinove ukljucujuci druge klubove, jedan izbacili iz lige malo poslije namjestili finale kupa sa istim, da ne spominjem kako ih prozivate godinama svakakvim imenima, ove druge pokusavate da napravite svojom filijalom da bi ih mogli na svakoj utakmici klepati i ovako prosipati patetiku kako je ustvari, Zeljo za sve kriv.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:02Pitaj Brkovica i Osima ima li veze. Pitaj polomljene zastavice, Velez, Slobodu, Borac, prodan kup u Sirokom... Ne moze mi sve na pamet.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2024, 08:20Dobro ovo vec nema nikakve veze sa klubom, sad te kontam.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 03:49
Ja mrzim Vlahe, ne vas.
Da Bog da se ugasili zbog onolikog zuluma koje ste svjma napravili. Jel psteno?![]()
Uglavnom, da Bog da ispali ili se ugasili svejedno.
Dzaba vam sve

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
NK Silovavani

Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gdje si vidio da sam napisao da je cudno?Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:26Baš čudno što se ta krpa okači na derbiju. Gdje je mozak druže? Imali ste i vi odgovor na istu i kačili je svaki derbi, ali...KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:41Jos jedan pokusaj spinaOsmaDolazi je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:14
Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.
Nikakva mrznja samo im to zelim zbog silnih kradja, prodanih utakmica, mrznje prema Sarajevu.
Taman im je kakvi su oni. Agentura, navijaci na platnom spisku, brani se unistavanje Zelje, niko ni mukajet... Sto bi mi bila zao, neka ispadnu, ko ih j.ebe. Ima rivalitet i sa Zrinjskim, Borcem, Velezom, Sirokim, zdravim kolektivima, a ne sa ovim buđetskim, sergijaskim pomozi.ba klubom. Citav zivot od 21' neko ima nesto djaba daje. Ma nek ispadnu, svima ce ljepse biti.![]()
Cisto da se zna, godinama unazad na ogradi im “mrzim Zeljeznicar” znaci nikakav trans/krpa o njihovoj ljubavi prema Sarajevu i slicno, nego striktno “mrzim Zeljeznicar”, jedan od predsjednika njihovog udruzenja izjavio da je najznacajnija utakmica pitara kad je Zeljo izgubio od Videotona. I on sad pravi nekakav mit o mrznji prema Sarajevu. Dakle, i tu ste provaljeni i tu se zna ko je ko, ne mozete na silu, ne ide tako. Jos samo jedan dokaz kako ih vecina nema obraza ni stida pa prozivaju nekog za “silne kradje” i da su budzetski klub a njihova privatna prcija iz tog budzeta dobija i vise.Horor
![]()
![]()
Nisu na našoj skupštini pričali da je bolje da Zrinjski osvoji nego cigani, misleći na vas.
Ali ti si jedan kralj, uveseljavaš me redovno svojim postovima i stvarno ne bih volio da prestaneš pisati.

Samo malo aktiviras mozak druuuuuze

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A sto je najludje Aston Vila nije najveci klub koji je bio u BiH nakon rata. Zna se koji je najveci i kome je dolazionapoleon72 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:21Izgleda da ovi smatraju uspjehom to sto ih je yebeno izvlacenje kuglica spojilo s nekim engleskim klubom u kvalifikacijama.Zrinjski oborio sve naše moguće rekorde a i oni su nas prestigli sa titulama u prvenstvu, ljudi prvi igrali Europu i doveli do sada najveći klub u BiH (Aston Villa) iza rata gdje su nas i po tome prestigli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uspjeh jednak onom "ja sam ti rodjeni Sarajlija".

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
a fin je
sta cemo u julu kada ih ne bude, zamisli 60,000 komada virtinog smeca na temi prve lige fbih
Ili ce samo izbrisati profil kao i onaj mancini kada se olimpik ugasio

NEMA NAZAD
Kukesi?Lik je napisao/la: ↑22 jan 2024, 11:09A sto je najludje Aston Vila nije najveci klub koji je bio u BiH nakon rata. Zna se koji je najveci i kome je dolazionapoleon72 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:21Izgleda da ovi smatraju uspjehom to sto ih je yebeno izvlacenje kuglica spojilo s nekim engleskim klubom u kvalifikacijama.Zrinjski oborio sve naše moguće rekorde a i oni su nas prestigli sa titulama u prvenstvu, ljudi prvi igrali Europu i doveli do sada najveći klub u BiH (Aston Villa) iza rata gdje su nas i po tome prestigli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uspjeh jednak onom "ja sam ti rodjeni Sarajlija".![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zrinjski i jeste najbolji klub u našoj ligi, just facts.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Zar on nije u Hoffenheimu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo je nagluplji odgovor svih vremenaa. Cuj kuglice ih spojile lasalamet.napoleon72 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:21Izgleda da ovi smatraju uspjehom to sto ih je yebeno izvlacenje kuglica spojilo s nekim engleskim klubom u kvalifikacijama.Zrinjski oborio sve naše moguće rekorde a i oni su nas prestigli sa titulama u prvenstvu, ljudi prvi igrali Europu i doveli do sada najveći klub u BiH (Aston Villa) iza rata gdje su nas i po tome prestigli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ih je trebalo spojit sudbina il neka visa sila il Atlantida 2 svemirska postaaja.
Ovo je rubrika vjerovali ili ne
To je snimak sa MY TV kojeg su vam ustupili. Čak su i tvoji u opis videa to stavili. Nemoj izmišljati kad pojma nemaš

- napoleon72
- Kontakt:
Glup si ti smogovac. Qrcit se jer ti je zrijeb dodijelio nekog protivnika, halooo? Kako ti mozes uticat na to? Titula uredu, kup uredu, plasman neki, nesta. Al "mi doveli najbolju ekipu u Bosnu"? A tamo te zrijeb sastavio, mogao si dobit neke idiote. Mi kad smo izvukli Gladbah, mogli smo dobit i Sevilju ako se dobro sjecam, a isto tako smo mogli dobit Spartu Prag ili tako neke debile. Zrijeb, slucajni odabir, u sesiru imas 5-6 protivnika i zapadne te jedan, i to tvoj licni uspjeh?nicaze95 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 11:46Ovo je nagluplji odgovor svih vremenaa. Cuj kuglice ih spojile lasalamet.napoleon72 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:21Izgleda da ovi smatraju uspjehom to sto ih je yebeno izvlacenje kuglica spojilo s nekim engleskim klubom u kvalifikacijama.Zrinjski oborio sve naše moguće rekorde a i oni su nas prestigli sa titulama u prvenstvu, ljudi prvi igrali Europu i doveli do sada najveći klub u BiH (Aston Villa) iza rata gdje su nas i po tome prestigli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ih je trebalo spojit sudbina il neka visa sila il Atlantida 2 svemirska postaaja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Golem si BH Telekome

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ti si mogao regenerisati muda jedino na Ziljkićevu fotografiju, u polutami svog sobička.Pitarsam je napisao/la: ↑22 jan 2024, 07:34Dobro jutro svima pa i Mitomanima!
Posto plaho plaknu pluća i regenerisah muda sa dve male
iz Ljute Krajine(BL) na BiH Olipijskoj ljepotici da se vratimo
Aktuelnostima.
Jer kad naša Zeljkana igra,čak i sa trećeligašima vazda ima
Materijala za sprdanciju,sale i zajebanciju.
Jer Zeljkana je kurava raspala.
Da podjemo od opreme u vidu svijetlo plavih spavaćica.
Znaci u subotu dokaze slike iz fitnes centra,a u nedelju u
Istim spavaćicama na tekmu?!
GOLEMO,bas.
Zeljkana dočekala da je ugosti trećeligaš na terenu koji
sluzi za ulaz u slučaju ratne opasnosti.
I,o sudbo kleta.Da se potrefi da igrač Željkane uleti bas u
ulaz atomskog skloništa i ko pauk se sklupčao u crnoj rupi.
Lijepo je vidjeti facu ovog ćele mislim da im je kapiten
Kako brižljivih pogledom prati situaciju svog povrijedjenog
Suigrača.Kapitenski,nema šta -Žalosno i tragično!
-
- Kontakt:
Jos dvije utakmice sa Sarajevom i nakon toga derbiji sa Radnikom iz Hadzica i CelikomKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:50Jos jedan dokaz koliko ste mali, prosipate patetiku i spinove ukljucujuci druge klubove, jedan izbacili iz lige malo poslije namjestili finale kupa sa istim, da ne spominjem kako ih prozivate godinama svakakvim imenima, ove druge pokusavate da napravite svojom filijalom da bi ih mogli na svakoj utakmici klepati i ovako prosipati patetiku kako je ustvari, Zeljo za sve kriv.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:02
Pitaj Brkovica i Osima ima li veze. Pitaj polomljene zastavice, Velez, Slobodu, Borac, prodan kup u Sirokom... Ne moze mi sve na pamet.
Uglavnom, da Bog da ispali ili se ugasili svejedno.
Dzaba vam sve![]()

Kakav dokaz koliko smo mali, ne pravi se pametan kada znamo ko si i sta si. Jah eto, ti bi volio da mi osvajamo titule, ne da ispadnemo.
Joj sto ne mogu šatrologije.
Jesi li ti svjestan da omalovažavaš prvi plasman u grupu euro takmičenja u historiji Premijer lige. Kakve kuglice, kakvi bakrači, ljudi se plasirali u grupu, igrali neriješeno sa A.Villom, pobijedili AZ Alkmara, vas Gruzijski anonimusi izbacili i ti pričaš o kuglicama, ždrijebu....napoleon72 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 12:02Glup si ti smogovac. Qrcit se jer ti je zrijeb dodijelio nekog protivnika, halooo? Kako ti mozes uticat na to? Titula uredu, kup uredu, plasman neki, nesta. Al "mi doveli najbolju ekipu u Bosnu"? A tamo te zrijeb sastavio, mogao si dobit neke idiote. Mi kad smo izvukli Gladbah, mogli smo dobit i Sevilju ako se dobro sjecam, a isto tako smo mogli dobit Spartu Prag ili tako neke debile. Zrijeb, slucajni odabir, u sesiru imas 5-6 protivnika i zapadne te jedan, i to tvoj licni uspjeh?nicaze95 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 11:46Ovo je nagluplji odgovor svih vremenaa. Cuj kuglice ih spojile lasalamet.napoleon72 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:21
Izgleda da ovi smatraju uspjehom to sto ih je yebeno izvlacenje kuglica spojilo s nekim engleskim klubom u kvalifikacijama.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Odoh maksuz na Zeljkanovu zvanicnu, da vidim sta se tamo pise. Ne znate sta propustate

A vidis da jadan ne zna gdje udara, koliko se hud uzrujao, secer ce dobiti. Oni njegovi istomisljenici se i ne pojavljuju vise ovdje. Ljudi skontali koliko je sati.Lik je napisao/la: ↑22 jan 2024, 11:09A sto je najludje Aston Vila nije najveci klub koji je bio u BiH nakon rata. Zna se koji je najveci i kome je dolazionapoleon72 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:21Izgleda da ovi smatraju uspjehom to sto ih je yebeno izvlacenje kuglica spojilo s nekim engleskim klubom u kvalifikacijama.Zrinjski oborio sve naše moguće rekorde a i oni su nas prestigli sa titulama u prvenstvu, ljudi prvi igrali Europu i doveli do sada najveći klub u BiH (Aston Villa) iza rata gdje su nas i po tome prestigli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uspjeh jednak onom "ja sam ti rodjeni Sarajlija".![]()
Liku aston vila najveci klub, nama gostovali dinamo kiev i gladbach, klub gdje su igrali legendarni netzer, berti vogts, heynckes. Svako vala ima pristup internetu