Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 31 jan 2024, 07:47

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
31 jan 2024, 01:06
Kako brat Hulahopka lagano burgija Zeljkanovu temu :bow:

Preporucujem svima, idealno stivo pred spavanje :thumbup:
To je vas igrac. Opsjednutost :tokralju:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 31 jan 2024, 08:43

Truhlo je napisao/la:
31 jan 2024, 07:34
Majstore, sam i kažeš sezonu poslje one. Ne potpisuješ pro ugovore dok si u procesu čupanja i stabilizacije. Vama je trebala godina dana da sredite stvari, nama će trebati 4, 5 godina, jer su dugovanja ova dva kluba neuporediva.
Mi nakon ispadanja iz pl smo citavu ekipu izmjenili i sezonu poslje potpisali sa onima koji vrijede. Pa neces davati odmah profi Ovcini kojeg si doveo iz Famosa ili Mujezinovicu iz Bosne Visoko. Vi ste dugo nizeligas na okupu i znate koji igraci vam vrijede

Ali moje izvinjenje ako planirate ostati jos 4-5 sezona u nizem rangu kako kazes jer za taj proces vam ne trebaju jaci ugovori samo borba da se ostane u ligi. Mislio sam da vam je u interesu zasticen klub u koji ne mozes doci i za ruku odvesti igraca kao da Celik ne postoji

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 jan 2024, 08:54

CampobelloDiMazara je napisao/la:
31 jan 2024, 08:43
Truhlo je napisao/la:
31 jan 2024, 07:34
Majstore, sam i kažeš sezonu poslje one. Ne potpisuješ pro ugovore dok si u procesu čupanja i stabilizacije. Vama je trebala godina dana da sredite stvari, nama će trebati 4, 5 godina, jer su dugovanja ova dva kluba neuporediva.
Mi nakon ispadanja iz pl smo citavu ekipu izmjenili i sezonu poslje potpisali sa onima koji vrijede. Pa neces davati odmah profi Ovcini kojeg si doveo iz Famosa ili Mujezinovicu iz Bosne Visoko. Vi ste dugo nizeligas na okupu i znate koji igraci vam vrijede

Ali moje izvinjenje ako planirate ostati jos 4-5 sezona u nizem rangu kako kazes jer za taj proces vam ne trebaju jaci ugovori samo borba da se ostane u ligi. Mislio sam da vam je u interesu zasticen klub u koji ne mozes doci i za ruku odvesti igraca kao da Celik ne postoji
Pa jel stvarno misliš da igrači iz nižeg ranga mogu hladno igrati viši? Čast izuzecima, ali nama je ova sezona otvorila oči da 80% igračkog kadra nema šta tražiti u višem rangu, zbog toga i nema žurbe sa pro ugovorima. Isto je i kod vas bilo kad ste ušli u PL ili bilo koji drugi klub, velika je razlika u rangovima a još veća prva liga u odnosu na PL.

Planira se ostati još sezona, dvije, tj ukupno 5, 6 godina od kretanja iz kantona. Ima još posla da se posloži sve kako treba. Na kraju krajeva, sačekajmo da vidimo mogu li odvesti tek tako. Nisu Arnautovića i Durmiša odveli, a čisto sumnjam da će Sivca odvesti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 31 jan 2024, 09:14

Ne mislim da mogu igrati visi rang nego jos vise od toga. Pa Ovcina Vehabovic Zeljkovic Brandao Cosic Cvijanovic Osmic Fereira su igraci koji su 2019 igrali federalnu ligu a 2021 izbacili AEK. Nista nekoliko profi ugovora za one koje procjenite da valjaju nece finansijski opteretiti Celik ali cete bar moci izvaliti qrcinu kada vam dodje neki klub da odvede igraca

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 31 jan 2024, 09:43

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
31 jan 2024, 01:06
Kako brat Hulahopka lagano burgija Zeljkanovu temu :bow:

Preporucujem svima, idealno stivo pred spavanje :thumbup:
Idealno stivo za svako doba dana. Da se covjek opusti,oraspolozi,nasmije. Uzitak je citati lucidne misli plavih filozofa :mrgreen:
Bogatstvo izraza i dubinu izrazaja. Poslije desetak stranica tog PDFa covjek pocne razumjevati nastanak grckih mitova i legendi :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2024, 09:45

:kafa:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 jan 2024, 09:59

CampobelloDiMazara je napisao/la:
31 jan 2024, 09:14
Ne mislim da mogu igrati visi rang nego jos vise od toga. Pa Ovcina Vehabovic Zeljkovic Brandao Cosic Cvijanovic Osmic Fereira su igraci koji su 2019 igrali federalnu ligu a 2021 izbacili AEK. Nista nekoliko profi ugovora za one koje procjenite da valjaju nece finansijski opteretiti Celik ali cete bar moci izvaliti qrcinu kada vam dodje neki klub da odvede igraca
Imamo jednog na pro ugovoru, Međuseljac i od kako je na pro ugovoru klupiran je, propao ko' žeton :mrgreen: Sivcu je nuđen pro na ljeto, ali je odbio baš iz ovog razloga, samo mi nije jasan zašto nije otišao u Igman kada je imao ponudu, puno zdravija i normalnija sredina od željkana :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 jan 2024, 10:30

Najavio je je punu podršku ste izgradnji južne tribine stadiona Grbavica. Zanimalo nas je dokle je stigao ovaj projekt i je li zadovoljan sa FK Željezničar.

"Ono po čemu će Ministarstvo KS biti prepoznatljivo jeste ulaganje u infrastrukturu. Ministarstvo KS će graditi južnu tribinu stadiona Grbavica. Mogu reći da navijači Željezničara to desetljećima sanjaju. E, ove godine će taj san biti java. Sigurno nećemo zanemariti ni stadion Koševo. Tu čekamo konkretne projekte od FKS i da krenemo graditi", kazao je.

Ministre gosp.Magoda samo gradite
Mislili su otimanjem pondera 2 da ce nas zaustaviti u razvoju al mi smo Sarajlije

Samo mi nije jasno zašto Zenicka firma da nabavlja helikopter KS a oni nam oteli ponder 2 združeno sa kantonima TK i USK

GOLEMO MINISTRE

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 31 jan 2024, 13:02

NOVI PRVAK JE SA KOSEVA !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 31 jan 2024, 13:10

OnlyLeft22 je napisao/la:
31 jan 2024, 13:02
Logicno sa obzirom na ulaganja. :thumbup:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 jan 2024, 13:36

OnlyLeft22 je napisao/la:
31 jan 2024, 13:02
Prvo skoči… :wave:
Nikad poraz, samo lekcija.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 31 jan 2024, 13:51

svrakino1921 je napisao/la:
30 jan 2024, 19:37
Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno! :)

Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.

Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.

Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.

Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti :mrgreen:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Jos bez naknade... Iskreno katastrofa!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

Svrakino, zaprati i saznaj da li imate para da platite drugoligasu za igraca sa amaterskim ugovorom. :mrgreen:

P.s.
zeljo vec prati
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 31 jan 2024, 13:52

Virtu4l je napisao/la:
31 jan 2024, 09:45
:kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 jan 2024, 13:55

redbull93 je napisao/la:
31 jan 2024, 13:51
svrakino1921 je napisao/la:
30 jan 2024, 19:37
Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno! :)

Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.

Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.

Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti :mrgreen:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Jos bez naknade... Iskreno katastrofa!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

Svrakino, zaprati i saznaj da li imate para da platite drugoligasu za igraca sa amaterskim ugovorom. :mrgreen:

P.s.
zeljo vec prati
Iz dana u dan sve veća komedija s njima. Treba znati i ovo. :bow:
Nikad poraz, samo lekcija.

wickedwildwind
Kontakt:

Post Postao/la wickedwildwind » 31 jan 2024, 13:57

nekoIzMostara je napisao/la:
31 jan 2024, 06:31
naucili od sarajlijica
J*** te u usta za ovo :D
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 31 jan 2024, 13:58

Ogromna razlika izmedju Sarajeva i zelje.Brzi i konkretni dogovori sa pitarima.Nema iza ledja, i hinjski.Otvorene karte sa obe strane.Gospodski docek na obe strane.Primjer kako klubovi trebaju radit.A ovi jadnici sa grbavice, nek im je bog na pomoci.
!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2024, 14:07

Obe. :kafa:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 jan 2024, 14:10

Čuj sa zvaničnog profila prate random fan page :urnebes: :urnebes:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 31 jan 2024, 14:13

Truhlo je napisao/la:
31 jan 2024, 14:10
Čuj sa zvaničnog profila prate random fan page :urnebes: :urnebes:
Čekaju smećari da nađu kakvu rupu u zakonu ko sa Santosom, pa da vam pokupe 2 3 igrača, svakako bi bili pojačanja 🤣
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jan 2024, 14:18

Zar je zeljana jos ziva,al se koprca pokoj joj dusi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []