Pa eto, mogo bi pokrit Radovca i Boljevica.Hansestadt je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:13Mirvicu, posto ti znas bolje, koliko bi Zeljinih igraca mogla da isplati plata Vrancica?

Pa eto, mogo bi pokrit Radovca i Boljevica.Hansestadt je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:13Mirvicu, posto ti znas bolje, koliko bi Zeljinih igraca mogla da isplati plata Vrancica?
i..................duga je lista moj Mirva, znate vi to dobroNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:20Pa eto, mogo bi pokrit Radovca i Boljevica.Hansestadt je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:13Mirvicu, posto ti znas bolje, koliko bi Zeljinih igraca mogla da isplati plata Vrancica?![]()
A jarane nije fakat, to ti je otprilike toHansestadt je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:21i..................duga je lista moj Mirva, znate vi to dobroNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:20Pa eto, mogo bi pokrit Radovca i Boljevica.Hansestadt je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:13Mirvicu, posto ti znas bolje, koliko bi Zeljinih igraca mogla da isplati plata Vrancica?![]()
Jeste se trosilo na Dubackicu, Turanjaninu, Biberu itd. Fakticki se trosilo kao stanje na tabeli.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:24A jarane nije fakat, to ti je otprilike toHansestadt je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:21i..................duga je lista moj Mirva, znate vi to dobroNemoj vjerovati kad vam iz kluba kazu da igraci dolaze zbog huka s juga i najboljih navijaca na planeti da igraju za minimalac i GRAS kupon, lazu vas. Trosi se nemilice, sad pogotovo.
Na njima nije, istina, ali i tu je bilo skupih akvizicija. Onaj golman Mulalic, na primjer. Ovcina, Cosic isto nisu jefitni igraci uopste. Da ne govorim za Selimovica i Boljevica. Koliko su vas ovi silni raskidi kostali, to tek treba da sracunate. Nikad se skuplja ekipa nije borila za opstanak, to ti je jedina istina.Hansestadt je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:26Jeste se trosilo na Dubackicu, Turanjaninu, Biberu itd. Fakticki se trosilo kao stanje na tabeli.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:24A jarane nije fakat, to ti je otprilike toHansestadt je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:21
i..................duga je lista moj Mirva, znate vi to dobroNemoj vjerovati kad vam iz kluba kazu da igraci dolaze zbog huka s juga i najboljih navijaca na planeti da igraju za minimalac i GRAS kupon, lazu vas. Trosi se nemilice, sad pogotovo.
A sad:NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 16:15
Mislim da Zeljkanovi navijaci jos uvijek nisu svjesni u kakvom su problemu.
- Azmir doveo Petrovica. TC ima dobru ekipu, a Slavko je super trener za ovu ligu. Mozda ce igrati dosadan i neefikasan fudbal, ali ce sigurno opstati.
- Igman ima isto solidnu ekipu i Sablju na celu. Nije Sablja neka pljacka, ali znaju se njegove ekipe braniti i izginuce za svaki bod.
- Posusju opstanak sigurno nece doci u pitanje, kao ni Slogi i Sirokom, to ne treba ni napominjati. GOSK mislim da ce i NSBiH htjeti da ostavi u ligi.
- Na ovo sve dodaj da im je Vico upravo protiv GOSK-a poslao Gigaru da ih prikolje, sto potvrdjuje da u savezu kotiraju jako lose, odnosno nikako.
Ako Vico pusti Zvijezdu niz vodu (a ni to nije sigurno), ko drugi ispada uz njih? Trenutno je, kad se sve ovo iznad uzme u obzir, Zeljkan daleko najozbiljniji kandidat za federalnu. Sema s Arapima propala, para nema, igraca nema, u savezu vas nema, bodovnu zalihu nemate. Nemate ni trenera, ali zato imate izuzetno tezak raspored od samog starta. I imate tanku, demoralisanu ekipu sacinjenu od igraca kojima je receno da ce biti bivsi jer se racunalo na arapske pare, ali nece biti bivsi.
Ovo je cinjenicno stanje. Dakle, bez imalo provokacija, pitanje za sve navijace Zeljeznicara: kako mislite opstati u ligi?
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:47Enormne pare trose sad na ekipu, a nema sanse da ih vrate jer u Europu ne mogu, a transfere ne prave. Bukvalno samo kupovanje vremena. Cucemo se u sezoni 2024/25.
Trosite pare koje nemate, kako ne shvatas. Sad mozete pokriti te troskove, ali od cega cete zivjeti bez Europe? Odakle prihodi? Transfere ne pravite godinama, a i nemate vala koga prodati, ovi mladji igraci su vam najgori dio ekipe. Iskihacete vi ovo sve da valja. Jednostavno ste se zajebali. Pokusali na pocetku nesto da stedite, doveli opstanak u pitanje i sad trosite nemilice. U najboljem slucaju, opstacete u ligi. Sta cete na ljeto ili na jesen?let3 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:31Prije nepunih mjesec dana:
A sad:NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 16:15
Mislim da Zeljkanovi navijaci jos uvijek nisu svjesni u kakvom su problemu.
- Azmir doveo Petrovica. TC ima dobru ekipu, a Slavko je super trener za ovu ligu. Mozda ce igrati dosadan i neefikasan fudbal, ali ce sigurno opstati.
- Igman ima isto solidnu ekipu i Sablju na celu. Nije Sablja neka pljacka, ali znaju se njegove ekipe braniti i izginuce za svaki bod.
- Posusju opstanak sigurno nece doci u pitanje, kao ni Slogi i Sirokom, to ne treba ni napominjati. GOSK mislim da ce i NSBiH htjeti da ostavi u ligi.
- Na ovo sve dodaj da im je Vico upravo protiv GOSK-a poslao Gigaru da ih prikolje, sto potvrdjuje da u savezu kotiraju jako lose, odnosno nikako.
Ako Vico pusti Zvijezdu niz vodu (a ni to nije sigurno), ko drugi ispada uz njih? Trenutno je, kad se sve ovo iznad uzme u obzir, Zeljkan daleko najozbiljniji kandidat za federalnu. Sema s Arapima propala, para nema, igraca nema, u savezu vas nema, bodovnu zalihu nemate. Nemate ni trenera, ali zato imate izuzetno tezak raspored od samog starta. I imate tanku, demoralisanu ekipu sacinjenu od igraca kojima je receno da ce biti bivsi jer se racunalo na arapske pare, ali nece biti bivsi.
Ovo je cinjenicno stanje. Dakle, bez imalo provokacija, pitanje za sve navijace Zeljeznicara: kako mislite opstati u ligi?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:47Enormne pare trose sad na ekipu, a nema sanse da ih vrate jer u Europu ne mogu, a transfere ne prave. Bukvalno samo kupovanje vremena. Cucemo se u sezoni 2024/25.
Jel nema para ili se trose enormne parene moze i jare i pare... de se ti jarane dogovori i uskladi sam sa sobom
![]()
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:39
Trosite pare koje nemate, kako ne shvatas. Sad mozete pokriti te troskove, ali od cega cete zivjeti bez Europe? Odakle prihodi? Transfere ne pravite godinama, a i nemate vala koga prodati, ovi mladji igraci su vam najgori dio ekipe. Iskihacete vi ovo sve da valja. Jednostavno ste se zajebali. Pokusali na pocetku nesto da stedite, doveli opstanak u pitanje i sad trosite nemilice. U najboljem slucaju, opstacete u ligi. Sta cete na ljeto ili na jesen?
Kako se moze nemilice trositi nesto cega nemaSema s Arapima propala, para nema
Mani se te suplje price i odgovori na konkretna pitanja. Ne izbjegavaj odgovore na taj nacinNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:46Jarane, treba li ti crtat? Ne znam kako da ti objasnim. Evo zamisli ja imam platu 2,000 KM i svaki mjesec odlucim da trosim 2,000 KM, ne stedim nista, a znam da cu u Junu ostati bez posla i da necu moci naci novi.
Jos ste duzni, ali normalno funkcionisete, dajete redovne plate itd. Imate pare od Europe, sponzora, ovih standardnih privatnika sto vas guraju, plus karte, stadion itd. Problem je sto ste se na pocetku preracunali s pokusajima da ustedite, onda vas Klaun i Arap unazadili da valja.let3 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:51Mani se te suplje price i odgovori na konkretna pitanja. Ne izbjegavaj odgovore na taj nacinNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:46Jarane, treba li ti crtat? Ne znam kako da ti objasnim. Evo zamisli ja imam platu 2,000 KM i svaki mjesec odlucim da trosim 2,000 KM, ne stedim nista, a znam da cu u Junu ostati bez posla i da necu moci naci novi.![]()
Sta Zeljo nemilice trosi ? koje pare, ako znamo da ih nema ?
Kakve su nam po tvojoj procjeni sanse u borbi za 3 mjesto sa ex samiponima pripremnih tekmiRigoletto je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:11Upalio sam starom i krišom gledo sa strane. Meni je ovo ok.Espiritosanto je napisao/la: ↑03 feb 2024, 17:32Rigi tebra šta kažeš jesi zadovoljan sa igrom danas?
Hajde sad da Osijeka dobijemo i dobar dan za nas komuniste![]()
Sarajevo je prejako. Mislim da imam neki deja vu od prošle zimske stanke, ili pak pretprošle. Novi šampion je s Koševa.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 feb 2024, 23:20Kakve su nam po tvojoj procjeni sanse u borbi za 3 mjesto sa ex samiponima pripremnih tekmiRigoletto je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:11Upalio sam starom i krišom gledo sa strane. Meni je ovo ok.Espiritosanto je napisao/la: ↑03 feb 2024, 17:32Rigi tebra šta kažeš jesi zadovoljan sa igrom danas?
Hajde sad da Osijeka dobijemo i dobar dan za nas komuniste![]()
![]()
Zato sport u Mostaru cvjeta jer niste hinje. Imate staza u federalnoj ligi najvise od poznatijih bh klubova, ostali sportovi skoro i da ne postoje (nemoj poceti srati o nekakvom futsalu i rukometu veleza jer je to na amaterskom nivou)1981oldschool je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:31Zato i jes ovako sve sarajlijicma. Ovo ti je čista slika njihovog lica. Nek krepa komsiji krava. Zato im je košarka, rukomet i svi ostali sportovi propadaju. Radi njihovog mentaliteta. Taki su ****, vidi kolike komplekse imaju jer ih boli istina. Ne moramo nikad uzeti ni jedan trofej niti bilo sta, ali nećemo biti hinje kao vi, ne znaju bolje ****. Nećete tako nikad na zelenu granu.![]()