To je osnovna škola krezubi prosjače.

To je osnovna škola krezubi prosjače.
Pitaj mamu... trebala bi znati...
Vise je ofirno voditi rasprave o uspjesima sa sampionima nicega. Ljudi se raspravljaju o uspjesima sa sampionima ex Yuge i BIH,to samo mozes kod nas vidjeti i nigdje vise,bas pravi crni humor svega mi.Zvornicka je napisao/la: ↑04 feb 2024, 00:02Zato sport u Mostaru cvjeta jer niste hinje. Imate staza u federalnoj ligi najvise od poznatijih bh klubova, ostali sportovi skoro i da ne postoje (nemoj poceti srati o nekakvom futsalu i rukometu veleza jer je to na amaterskom nivou)1981oldschool je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:31Zato i jes ovako sve sarajlijicma. Ovo ti je čista slika njihovog lica. Nek krepa komsiji krava. Zato im je košarka, rukomet i svi ostali sportovi propadaju. Radi njihovog mentaliteta. Taki su ****, vidi kolike komplekse imaju jer ih boli istina. Ne moramo nikad uzeti ni jedan trofej niti bilo sta, ali nećemo biti hinje kao vi, ne znaju bolje ****. Nećete tako nikad na zelenu granu.![]()
Tako da nemoj se bezveze pametan pravit jeb.ale te sarajlijice
Zato kad zavrsimo 3.na kraju sezone ide naslov na svim poratlimaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:03Naravno da bi ga mogli platiti, momak je jeftiniji od dvije Radvoceve plateKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:59Tanka je linija izmedju nemaju para da plate igraca **** Celika do enormne pare trose na ekipuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:47Enormne pare trose sad na ekipu, a nema sanse da ih vrate jer u Europu ne mogu, a transfere ne prave. Bukvalno samo kupovanje vremena. Cucemo se u sezoni 2024/25.![]()
Drugo je sto je vama dusa prevariti i ogrebat se. Inace, ja sam vam davno govorio da vam Bekric supljira oko para. Ova sad pojacanja su vam bas skupa, a ni Bruno nije jeftin. Mi, Zrinjski, Borac imamo skuplje ekipe od ove sad vase, ostali ne. Pravi umjetnik moras bit da se boris za opstanak kad je tako, svaka vam cast.
Upravo ovo sve vrijeme kontam, pa svaki rok dođe ode 8+NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2024, 01:42Zato kad zavrsimo 3.na kraju sezone ide naslov na svim poratlimaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:03Naravno da bi ga mogli platiti, momak je jeftiniji od dvije Radvoceve plateKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:59
Tanka je linija izmedju nemaju para da plate igraca **** Celika do enormne pare trose na ekipu![]()
Drugo je sto je vama dusa prevariti i ogrebat se. Inace, ja sam vam davno govorio da vam Bekric supljira oko para. Ova sad pojacanja su vam bas skupa, a ni Bruno nije jeftin. Mi, Zrinjski, Borac imamo skuplje ekipe od ove sad vase, ostali ne. Pravi umjetnik moras bit da se boris za opstanak kad je tako, svaka vam cast.
"Jos jedna neuspjesna sezona za Mirvica i Sarajevo koju je obiljezilo puno promjena u igrackom kadru"
Majke mi isto ko da samo mi dovodimo,placamo,kupujemo,raskidamo a svi ostali sjede i gledaju.Da nema Zrinjski nesto drasticno jeftiniju ekipu od nas?Ima al u qurcu.Mislim da imamo najskuplju ekipu,Zrinjski za malu nijansu ispod.Borac i Velez isto fino placaju,nista enormno ali za uslove nase lige dobre plate.A ni drugi ne stede i imaju itekako fini imena
Medjutim medijski samo se nase greske proprate i prave se analize za svakog igraca ko da imamo sakuting sluzbu Reala pa ne smijemo fulati nikad.Zrinjski ako ne osvoji titulu ovaj crnogorac leti na ljeto,hoce li i za njih pisati da su promjenili 4 trenera za godinu i po ko sto za nas pisu?
Koliko su oni igraca promjenili za godinu dana?Provjerite
10 000 clanova ( kojih btw nemate i pitanje hocete imati ) je 200 hiljada KM u dva mjeseca,januar/ februar,znaci 100 hiljada mjesecno.
Biće da su Kurdi
Nebi se cudio da shizofreni navijaci najnesposobnijeg fudbalskog kolektiva zadnje decenije koji je trenutno cetvrti sa posudjenih 20 miliona maraka stvore imaginarne neostvarive snove o dovodjenju Klafurica i par velezovih igraca
Oni za razliku od nas osvoje titulu i igraju grupe u evropi zato je besmislen ovaj zadnji dio što si napisao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2024, 01:42Zato kad zavrsimo 3.na kraju sezone ide naslov na svim poratlimaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:03Naravno da bi ga mogli platiti, momak je jeftiniji od dvije Radvoceve plateKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:59
Tanka je linija izmedju nemaju para da plate igraca **** Celika do enormne pare trose na ekipu![]()
"Jos jedna neuspjesna sezona za Mirvica i Sarajevo koju je obiljezilo puno promjena u igrackom kadru"
Majke mi isto ko da samo mi dovodimo,placamo,kupujemo,raskidamo a svi ostali sjede i gledaju.Da nema Zrinjski nesto drasticno jeftiniju ekipu od nas?Ima al u qurcu.Mislim da imamo najskuplju ekipu,Zrinjski za malu nijansu ispod.Borac i Velez isto fino placaju,nista enormno ali za uslove nase lige dobre plate.A ni drugi ne stede i imaju itekako fini imena
Medjutim medijski samo se nase greske proprate i prave se analize za svakog igraca ko da imamo sakuting sluzbu Reala pa ne smijemo fulati nikad.Zrinjski ako ne osvoji titulu ovaj crnogorac leti na ljeto,hoce li i za njih pisati da su promjenili 4 trenera za godinu i po ko sto za nas pisu?
Koliko su oni igraca promjenili za godinu dana?Provjerite
Eo sad ćemo Ploču zovnut i pitat