Fina brojka, jos ce biti nasih navijaca iz TK.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fina brojka, jos ce biti nasih navijaca iz TK.
BašAVNOJ je napisao/la: ↑09 feb 2024, 18:46Čuj Fanimo krampa, Bože pomozi, igračina samo takva kad je bio kod nas a minsvršavali na svaki Mešanovićev dodir sa loptom.
Onako, neobavezno da Penaranda uspije zabiti golova kao Fanimo pa u nebesa bi ga dizali.
Budite malo razumni ako niste pratili ili se ne sječate, istražite malo pa nešto napišite, ovako ispadate totalne neznalice.
Pa ti se vratio na temu sa nama, ćafirimaAVNOJ je napisao/la: ↑09 feb 2024, 18:46Čuj Fanimo krampa, Bože pomozi, igračina samo takva kad je bio kod nas a minsvršavali na svaki Mešanovićev dodir sa loptom.
Onako, neobavezno da Penaranda uspije zabiti golova kao Fanimo pa u nebesa bi ga dizali.
Budite malo razumni ako niste pratili ili se ne sječate, istražite malo pa nešto napišite, ovako ispadate totalne neznalice.
Ne znam pika li mu se druga asistencija s obzirom da je haman igrac TC malkice dirao loptu nakom ubacaja. U svakom slucaju, Guli na visini zadatka.
Ma krampaluckystrike je napisao/la: ↑09 feb 2024, 19:28Ne znam pika li mu se druga asistencija s obzirom da je haman igrac TC malkice dirao loptu nakom ubacaja. U svakom slucaju, Guli na visini zadatka.
Ja pa sta fali ako igra? Momak je prava radilica i ima mu.da da iznese loptu, sta je problem? Pravi profesionalac
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Pena, Proximic, Rajvosa4ever, Rodman, tuitamo i 90 gostiju.