Fina brojka, jos ce biti nasih navijaca iz TK.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
BašAVNOJ je napisao/la: ↑09 feb 2024, 18:46Čuj Fanimo krampa, Bože pomozi, igračina samo takva kad je bio kod nas a minsvršavali na svaki Mešanovićev dodir sa loptom.
Onako, neobavezno da Penaranda uspije zabiti golova kao Fanimo pa u nebesa bi ga dizali.
Budite malo razumni ako niste pratili ili se ne sječate, istražite malo pa nešto napišite, ovako ispadate totalne neznalice.
ISTINA ZA VEDRANA!
- luckystrike
- Kontakt:
Guli asistencija
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa ti se vratio na temu sa nama, ćafirimaAVNOJ je napisao/la: ↑09 feb 2024, 18:46Čuj Fanimo krampa, Bože pomozi, igračina samo takva kad je bio kod nas a minsvršavali na svaki Mešanovićev dodir sa loptom.
Onako, neobavezno da Penaranda uspije zabiti golova kao Fanimo pa u nebesa bi ga dizali.
Budite malo razumni ako niste pratili ili se ne sječate, istražite malo pa nešto napišite, ovako ispadate totalne neznalice.
Sta je rec
- luckystrike
- Kontakt:
Ne znam pika li mu se druga asistencija s obzirom da je haman igrac TC malkice dirao loptu nakom ubacaja. U svakom slucaju, Guli na visini zadatka.
Ma krampaluckystrike je napisao/la: ↑09 feb 2024, 19:28Ne znam pika li mu se druga asistencija s obzirom da je haman igrac TC malkice dirao loptu nakom ubacaja. U svakom slucaju, Guli na visini zadatka.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Koji vezni red očekujete u nedjelju? Ja sam ubijeđen samo da će Julardžija igrat.
Ja pa sta fali ako igra? Momak je prava radilica i ima mu.da da iznese loptu, sta je problem? Pravi profesionalac
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pretpostavljam da će ovih 11 izaći u nedjelju:
Iliev, Radović, Aničić, Đuričković, Beganović, Matanović, Buljubašić, Julardžija, Penaranda, Olivera i Hasić
Iliev, Radović, Aničić, Đuričković, Beganović, Matanović, Buljubašić, Julardžija, Penaranda, Olivera i Hasić
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- luckystrike
- Kontakt:
Nešto ovako kao kod @Gospodina uz možda jedna promjenu.
Očekujem gol Matanovića
Očekujem gol Matanovića
Ovo vala niko najavio nije
Zadnja izmjena: Chony533, dana/u 04 jul 2024, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Velika stvar Boga mi, sretno Hamza sve najbolje u daljnoj karijeri
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sretno, znaju li se detalji transfera?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Mozda malo rano sa 18 da ide u takav klub,mislim da je imao kvaliteta da dobije zapazeniju ulogu u prvom timu pa kasnije da se proda za neku jacu lovu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Insajderi na aparatima, niko blage nema ko gdje sta.
Znamo li koliko za Hamzu i procenat?
Znamo li koliko za Hamzu i procenat?