Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jeste pregledali ovo? Ovo je strasno sta policija rade i kakav sistem imamo. U Bosni zakona i pravde nema, doci ce vrijeme kada ce ljudi poceti uzimati pravdu u svoje ruke, a necemo im moci zamjeriti zbog toga. Uhljebi, prevaranti, olosi sjede u drzavnim institucijama. Samo molim Boga da me ne dovede u ovako iskusenje, ja ne znam kako bi postupio, a pravdu od drzave ne bi cekao sigurno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovom covjeku vidis dobrotu na licu jednostavno...steta sto se takvi radjaju i rastu u takvom trulom raspalom sistemu. I onda onom debilu smetaju ljudi koji peru vani guzove ili rade u McDonaldsu posteno ...bolje je citav zivot raditi takav posao ali zivjeti u normalnom sistemu gdje imas podrsku drzave za sve zivo, jako zdravstvo, policiju i sudstvo, nego dole bit uhljeb ili radit u banci i zivit i trpit u drzavi za rodjaka.redbull93 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 16:53
Jeste pregledali ovo? Ovo je strasno sta policija rade i kakav sistem imamo. U Bosni zakona i pravde nema, doci ce vrijeme kada ce ljudi poceti uzimati pravdu u svoje ruke, a necemo im moci zamjeriti zbog toga. Uhljebi, prevaranti, olosi sjede u drzavnim institucijama. Samo molim Boga da me ne dovede u ovako iskusenje, ja ne znam kako bi postupio, a pravdu od drzave ne bi cekao sigurno.

Ovaj ce pravdu "drzave" docekat ko i Memic i Dragicevic. Tj nece je docekat, pokopat ce i njega dok doceka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod nas iza rata lik imao neku punionicu soka. Neki bezveze jeftini otrov.
I ovi iz dijaspore skontali foru kad krenu sa odmora u Austriju/Njemacku, odu kod njega, naspu u boce rakiju, on im fabricki zatvori boce, spakuje u onu najlon ambalažu i tako bi rakiju prenosili, kao 6 boca vode, plus koliko može preko granice po zakonu žeste...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Hhaha dobar fazon. Ja sam prenosio kao paket kisele vode. Razijecem paket ispod, vadim flasu po flasu, vratim flase sa rakijom, dole neofirno zalijepim i sta bude. Al prolazilo je.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 feb 2024, 17:05Kod nas iza rata lik imao neku punionicu soka. Neki bezveze jeftini otrov.
I ovi iz dijaspore skontali foru kad krenu sa odmora u Austriju/Njemacku, odu kod njega, naspu u boce rakiju, on im fabricki zatvori boce, spakuje u onu najlon ambalažu i tako bi rakiju prenosili, kao 6 boca vode, plus koliko može preko granice po zakonu žeste...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Prenosio sam starom litrima preko Turske (direktan let Istanbul-Hou) niko nista ne gleda, preko Svabije je bilo je.beno jednom, u DC sletio, sve pregledali, i u torbi imo flase rakije i prave kisele, i otvori onaj sudbina sta je ufati za pravu kiselu i krenu da otvori kad cuje ono "cc" i kaze ok, prodjegodrina je napisao/la: ↑10 feb 2024, 17:16Hhaha dobar fazon. Ja sam prenosio kao paket kisele vode. Razijecem paket ispod, vadim flasu po flasu, vratim flase sa rakijom, dole neofirno zalijepim i sta bude. Al prolazilo je.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 feb 2024, 17:05Kod nas iza rata lik imao neku punionicu soka. Neki bezveze jeftini otrov.

Bome sreca prati hrabrealemsa je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:07Prenosio sam starom litrima preko Turske (direktan let Istanbul-Hou) niko nista ne gleda, preko Svabije je bilo je.beno jednom, u DC sletio, sve pregledali, i u torbi imo flase rakije i prave kisele, i otvori onaj sudbina sta je ufati za pravu kiselu i krenu da otvori kad cuje ono "cc" i kaze ok, prodjegodrina je napisao/la: ↑10 feb 2024, 17:16Hhaha dobar fazon. Ja sam prenosio kao paket kisele vode. Razijecem paket ispod, vadim flasu po flasu, vratim flase sa rakijom, dole neofirno zalijepim i sta bude. Al prolazilo je.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 feb 2024, 17:05
Kod nas iza rata lik imao neku punionicu soka. Neki bezveze jeftini otrov.
I ovi iz dijaspore skontali foru kad krenu sa odmora u Austriju/Njemacku, odu kod njega, naspu u boce rakiju, on im fabricki zatvori boce, spakuje u onu najlon ambalažu i tako bi rakiju prenosili, kao 6 boca vode, plus koliko može preko granice po zakonu žeste...![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima li gdje ovo da se naruci da dostavljaju ovamosoko je napisao/la: ↑10 feb 2024, 15:32Dobar je budweiser. Ustvari vecina ceski piva su dobra. Ima jedna pivara iz St Louisa, gazda je njemac. Urban chestnut se zove, zna lik napraviti i pils i lagere. Sto se tice te sorte pive, mislim da su mi njegove najbolje. Probavao sa neke blind tests.VensanKasel je napisao/la: ↑10 feb 2024, 10:00Ima par godina ja sam skontao da je piva najgora za napiti se , meziš čitavu noć ujutro se probudiš gladan kao vuk , ono baš sapran što bi rekli , meni ubjedljivo najgori mamurluk bio .Asteriks je napisao/la: ↑10 feb 2024, 09:18Haman da tako i dodje.![]()
Onda povremeno opijanje gdje bas trazis dozu koja ce te uzet, pa umjesto par, popijes 15 za noc. I kako kazu, tu svaka kap lomi, onaj zadnji guc bude prevaga od, po tebi normalnog stanja, do ozbiljne opijenosti.
Najgore sto gledas vrstu od koje najmanje mamuras. Nekad to bude Becks, nekad Carlsberg, nekad Sarajka, pa Karla itd. Onda kemijas, kontas aha ne valja mjesati ovu s onom, pa noc poslije Sarajka bude top, vec iduci put flop. Zatim trazis krivce u nekakvim sendvicima itd.
U sustini skontas da polako ali sigurno iz situacije gdje ponekad trznes koju, ides na to da ti se izlazak sa ekipom moze pretvoriti u pricu oko alkohola.
Ako si nekom bas prijatelj, bolje da mu u startu umjesto toga serviras misomora.
Sad znam dozu , ljeti maksimalno 3 pive i prelazi se na žestoko , a zimi je skoro nikako ne pijem .
Rakija je majka za sve , dobra domaća i lampa si ujutro .
Kad sam bio mlađi ubijao sam gemišt , sad mi crno vino zakon .
Ako baš voliš pivu , Budwieser je beton betona , prvo jer je iz Češke drugo ne puni se nigdje u okolnim zemljama nego se uvozi direktno iz Češke .
Društvo i meza su meni sada najbitniji za alkoholni ugođaj , tu nema fule .
Kad se sjetim kakva sam prije kerozine pio , Viško vino ( ubjedljivo najgore vino ikad ) , Ružica crveno vino , šljiva prepečenica ( najgori alkohol ikad ) , pa neki viski John Long ( flaša kopija Chivasa ) ili tako nešto bio 12 KM u Drvoprometu majke mi u grlu ti puter čitavo vrijeme , pa prije 10-ak godina Sarajka točena pa sunce ti poljubim šta su joj radili nokti me bolili od nje![]()
Ja sad inace popijem ovako vikendom jedan dva ipas
Ovo je najbolje sto ima, iz LA su. Monkish
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo hashish.
Ako je ovaj Finest apartment što postavljaju na redditu, 'ladno ima u ranijim posjetama i Srbe a i ostale komšije

Ovaj Monkish nema, samo u californiji. Bili na odmoru, pa donjeo koju nazad kuci. Oni su sto se kaze the best in the game za ove hazy ipas(NEIPA).rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:42Ima li gdje ovo da se naruci da dostavljaju ovamosoko je napisao/la: ↑10 feb 2024, 15:32Dobar je budweiser. Ustvari vecina ceski piva su dobra. Ima jedna pivara iz St Louisa, gazda je njemac. Urban chestnut se zove, zna lik napraviti i pils i lagere. Sto se tice te sorte pive, mislim da su mi njegove najbolje. Probavao sa neke blind tests.VensanKasel je napisao/la: ↑10 feb 2024, 10:00
Ima par godina ja sam skontao da je piva najgora za napiti se , meziš čitavu noć ujutro se probudiš gladan kao vuk , ono baš sapran što bi rekli , meni ubjedljivo najgori mamurluk bio .
Sad znam dozu , ljeti maksimalno 3 pive i prelazi se na žestoko , a zimi je skoro nikako ne pijem .
Rakija je majka za sve , dobra domaća i lampa si ujutro .
Kad sam bio mlađi ubijao sam gemišt , sad mi crno vino zakon .
Ako baš voliš pivu , Budwieser je beton betona , prvo jer je iz Češke drugo ne puni se nigdje u okolnim zemljama nego se uvozi direktno iz Češke .
Društvo i meza su meni sada najbitniji za alkoholni ugođaj , tu nema fule .
Kad se sjetim kakva sam prije kerozine pio , Viško vino ( ubjedljivo najgore vino ikad ) , Ružica crveno vino , šljiva prepečenica ( najgori alkohol ikad ) , pa neki viski John Long ( flaša kopija Chivasa ) ili tako nešto bio 12 KM u Drvoprometu majke mi u grlu ti puter čitavo vrijeme , pa prije 10-ak godina Sarajka točena pa sunce ti poljubim šta su joj radili nokti me bolili od nje![]()
Ja sad inace popijem ovako vikendom jedan dva ipas
Ovo je najbolje sto ima, iz LA su. Monkish
![]()

Kad platite ratnu odstetu mozda ce biti bolje

Pročitaš komentare na r/serbia pa odeš na r/srpska 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Psi su dozvoljeni. Zao nam je

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- numanumaye22
- Kontakt:
Isto i kod nas na svakom selu, dok u dnevnoj tresti Pink, Ceca i Zadruga

Da je vise Bosnjaka poput Farisa. 
Ima nade.

Ima nade.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 10 gostiju.