FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- nookey
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nama treba samo jedna pobjeda u gostima, ali znači samo jedna da bi ovih ostalih recimo 4-5 hiljada 'derbi' navijača počelo dolaziti na utakmice.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
svima treba biti jasno nazalost da je klubu iz nistice obecan KUP iako je katastrofalno losHawking je napisao/la:Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!

SAMO ČELIK!!!
Svima onima koji tvrde da je u našoj ligi sve dogovoreno i da se sve zna poručujem slijedeće:Rugby je napisao/la:svima treba biti jasno nazalost da je klubu iz nistice obecan KUP iako je katastrofalno losHawking je napisao/la:Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!
1. Ako ste tako sigurni da je to tako nadam se da imate ponuditi nekakav validan dokaz da barem pokušate nekoga ubijediti u to.
2. Ako je zaista tako, zašto onda pratite ovu ligu? Koja je svrha pratiti namješteno prvenstvo i kup? Gdje je tu čar, gdje je motiv za navijanje?
Prema tome, nikom ništa nije obećano, a za svaki scenario je moguće napraviti neku priču koja kao potvrđuje neki dogovor. Prošle godine je to bio Nijaz, ove nešto drugo... okanite se šuplje
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
vidjet cemo kad osvoje KUP, tada zelim cuti tvoj komentar!Hawking je napisao/la:Svima onima koji tvrde da je u našoj ligi sve dogovoreno i da se sve zna poručujem slijedeće:Rugby je napisao/la:svima treba biti jasno nazalost da je klubu iz nistice obecan KUP iako je katastrofalno losHawking je napisao/la:Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!
1. Ako ste tako sigurni da je to tako nadam se da imate ponuditi nekakav validan dokaz da barem pokušate nekoga ubijediti u to.
2. Ako je zaista tako, zašto onda pratite ovu ligu? Koja je svrha pratiti namješteno prvenstvo i kup? Gdje je tu čar, gdje je motiv za navijanje?
Prema tome, nikom ništa nije obećano, a za svaki scenario je moguće napraviti neku priču koja kao potvrđuje neki dogovor. Prošle godine je to bio Nijaz, ove nešto drugo... okanite se šuplje

SAMO ČELIK!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Apsolutno. Vjerovatno se pokoji rezultat naštima kao i svugdje, ali da se štima cijelo takmičenje, to su gluposti. Ako ništa, nekad bi neko propjevao...Hawking je napisao/la:Svima onima koji tvrde da je u našoj ligi sve dogovoreno i da se sve zna poručujem slijedeće:Rugby je napisao/la:svima treba biti jasno nazalost da je klubu iz nistice obecan KUP iako je katastrofalno losHawking je napisao/la:Ako je Širokom Olimpik dao 3 gola na Pecari, a Zvijezda danas šest golova, onda je logično da Željo može najmanje odigrati nerješeno uz postignuti gol. Ako to nismo u stanju, onda nismo ni zaslužili prolaz... ipak, ja mislim da mi to možemo!
Sutra svi na Grbavicu!!!!
Ako osvoje, to znači da su pružili najviše u Kupu i ja ću im na tome čestitati!Rugby je napisao/la: vidjet cemo kad osvoje KUP, tada zelim cuti tvoj komentar!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
prosto i jednostavno:AKO NE MOZEMO IZVUC POVLJAN REZULTAT ZA PROLAZ OVAKVOG SIROKOG KOJI PRIMI 6 KOMADA OD NAZOVIMO IH "FUDBALERA" IZ GRADACA ONDA STVARNO NISMO ZASLUZILI KUP A KAMOLI LIGU TAKO DA OVA UTAKMICA SA SIROKIM CE DOSTA RECI O TOME KOLKO SMO SPOSOBNI OVE SEZONE
jer bez obzira kako igrao siroki tj kolko se posvetio kupu ipak 6 golova je sramota ,sutra svi protiv slobode za 3 boda i onda se posvetit kupu.Iskreno cisto sumnjam da mozemo stic borac,jer oni su nesto kao man utd bez obzira kako igrali ljudi pobijede,mislim mozemo ih voljet ili ne voljeti ali tako je,suvisno je gledat u zube pobijedi jel penalom ili nije jednostavno 3 boda su 3 boda,a borac ih puno lakse osvaja nego mi,TAKO DA I AKO OSVOJE NE TREBA PRICAT NI O KAKVOM NAMIJESTANJU JER LJUDI STVARNO DOBRO IGRAJU ,kolko god mi htjeli priznat ili ne 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ovo da su kao man.Utd se slažem, a jel ti fakat mislis da oni tako dobro igraju ?irridu je napisao/la:prosto i jednostavno:AKO NE MOZEMO IZVUC POVLJAN REZULTAT ZA PROLAZ OVAKVOG SIROKOG KOJI PRIMI 6 KOMADA OD NAZOVIMO IH "FUDBALERA" IZ GRADACA ONDA STVARNO NISMO ZASLUZILI KUP A KAMOLI LIGU TAKO DA OVA UTAKMICA SA SIROKIM CE DOSTA RECI O TOME KOLKO SMO SPOSOBNI OVE SEZONEjer bez obzira kako igrao siroki tj kolko se posvetio kupu ipak 6 golova je sramota ,sutra svi protiv slobode za 3 boda i onda se posvetit kupu.Iskreno cisto sumnjam da mozemo stic borac,jer oni su nesto kao man utd bez obzira kako igrali ljudi pobijede,mislim mozemo ih voljet ili ne voljeti ali tako je,suvisno je gledat u zube pobijedi jel penalom ili nije jednostavno 3 boda su 3 boda,a borac ih puno lakse osvaja nego mi,TAKO DA I AKO OSVOJE NE TREBA PRICAT NI O KAKVOM NAMIJESTANJU JER LJUDI STVARNO DOBRO IGRAJU ,kolko god mi htjeli priznat ili ne
Poređenja radi:
KUP 2010/2011 :
Željo - Borac 3:0
Željo - Široki 0:0
Nije da igraju dobro, a nije ni da je svaka namjestena...Al ipak mislim da ne igraju ništa bolje od nas...Samo što oni ove godine imaju na gostovanjima malo vise sreće i malo defanzivnije ulaze u utakmice, i na kraju ponekad izvuku i cijeli plijen...Nisu loši, al' nisu ni Barcelona !

TM87
ne ne pa jbt nisam mislio kvalitet igre ko man utde XD hahahah,nego jarane mi igramo i dobijamo po 5 0 ili sta ti ga ja znam pa onda 0 0 pa opet 4 0 pa kiks borac jednostavno se zadovoljava sa tim 1 0 ja ne sumnjam u to da smo mi bolji ako cemo igrat jedni protiv drugih al davno je receno da MALE UTAKMICE ODREDJUJU SAMPIONA
mi jednostavno isto ko da smo dobili sindrom arsenala jer dobicemo mi i sirokog i borca i sarajevo al onda jednostavno kiksamo sa nekim beze...ko da je ne bi volio da stignemo borac al cisto sumnjam u to jer vidis prvo u BL tesko im ko bod moze uzet necu sad ulazit jel penal bio ili nije i ovo i ono to sto stoji je da su dobili,al et dobijamo i mi na grbavici al na strani nas nigdje nema
isto ko da odemo u drugu drzavu,jedino kada cemo imat sansu da ih stignemo je
24. 30.04.11. FK SLOBODA - FK BORAC ---:---
25. 04.05.11. FK RUDAR P. - FK BORAC ---:---
ako izgube ove dvije utakmice imamo sanse jer realno,u Bl jedino mogu sa FKS kiksat ostalo cisto sumnjam

ako izgube ove dvije utakmice imamo sanse jer realno,u Bl jedino mogu sa FKS kiksat ostalo cisto sumnjam
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Bit ce njima gutavo kad im OlimpiC ode...Zapamti ovo !irridu je napisao/la:ne ne pa jbt nisam mislio kvalitet igre ko man utde XD hahahah,nego jarane mi igramo i dobijamo po 5 0 ili sta ti ga ja znam pa onda 0 0 pa opet 4 0 pa kiks borac jednostavno se zadovoljava sa tim 1 0 ja ne sumnjam u to da smo mi bolji ako cemo igrat jedni protiv drugih al davno je receno da MALE UTAKMICE ODREDJUJU SAMPIONAmi jednostavno isto ko da smo dobili sindrom arsenala jer dobicemo mi i sirokog i borca i sarajevo al onda jednostavno kiksamo sa nekim beze...ko da je ne bi volio da stignemo borac al cisto sumnjam u to jer vidis prvo u BL tesko im ko bod moze uzet necu sad ulazit jel penal bio ili nije i ovo i ono to sto stoji je da su dobili,al et dobijamo i mi na grbavici al na strani nas nigdje nema
isto ko da odemo u drugu drzavu,jedino kada cemo imat sansu da ih stignemo je
Jedino ako opet bude penal u 5. minuti !

TM87
Daj Boze da si u pravu
drzim te za rijec 

koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
XXXreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
brate razumijem ja da nije BAJNO SJAJNO ,al vala ga pretjera i ti ono bas finoxDreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
idi uzmi pa se okupajreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
Hahahahaha, vala bašfczeljo je napisao/la:idi uzmi pa se okupajreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost

Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
okupacu se ja, nije problem, ali jednostavno mislim da je to realnost i to tuzna, vecina vas misli isto kao i ja, ali necete to sebi priznati, a ja sam uspio sam sebi priznati i tesko je veoma, ali tako je, a u suprotno ako me neko moze ubijediti neka pokusa..
HAVERU KO TI JE DILER,IZGLEDA DA MU JE ROBA STRAŠNA, JER TI FKT NE ZNAŠ ŠTA PRIČAŠreebok23 je napisao/la:okupacu se ja, nije problem, ali jednostavno mislim da je to realnost i to tuzna, vecina vas misli isto kao i ja, ali necete to sebi priznati, a ja sam uspio sam sebi priznati i tesko je veoma, ali tako je, a u suprotno ako me neko moze ubijediti neka pokusa..
G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@reebok23
Djelimično djelim mišljenje s tobom, u proteklu evo sezonu i pol, na Grbavici smo dobili samo jednu od 5 najbitnijih utakmica...
Djelimično djelim mišljenje s tobom, u proteklu evo sezonu i pol, na Grbavici smo dobili samo jednu od 5 najbitnijih utakmica...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Hrammm1921 i 11 gostiju.