24. 30.04.11. FK SLOBODA - FK BORAC ---:---
25. 04.05.11. FK RUDAR P. - FK BORAC ---:---
ako izgube ove dvije utakmice imamo sanse jer realno,u Bl jedino mogu sa FKS kiksat ostalo cisto sumnjam
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Bit ce njima gutavo kad im OlimpiC ode...Zapamti ovo !irridu je napisao/la:ne ne pa jbt nisam mislio kvalitet igre ko man utde XD hahahah,nego jarane mi igramo i dobijamo po 5 0 ili sta ti ga ja znam pa onda 0 0 pa opet 4 0 pa kiks borac jednostavno se zadovoljava sa tim 1 0 ja ne sumnjam u to da smo mi bolji ako cemo igrat jedni protiv drugih al davno je receno da MALE UTAKMICE ODREDJUJU SAMPIONAmi jednostavno isto ko da smo dobili sindrom arsenala jer dobicemo mi i sirokog i borca i sarajevo al onda jednostavno kiksamo sa nekim beze...ko da je ne bi volio da stignemo borac al cisto sumnjam u to jer vidis prvo u BL tesko im ko bod moze uzet necu sad ulazit jel penal bio ili nije i ovo i ono to sto stoji je da su dobili,al et dobijamo i mi na grbavici al na strani nas nigdje nema
isto ko da odemo u drugu drzavu,jedino kada cemo imat sansu da ih stignemo je
24. 30.04.11. FK SLOBODA - FK BORAC ---:---
25. 04.05.11. FK RUDAR P. - FK BORAC ---:---
ako izgube ove dvije utakmice imamo sanse jer realno,u Bl jedino mogu sa FKS kiksat ostalo cisto sumnjam
XXXreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
brate razumijem ja da nije BAJNO SJAJNO ,al vala ga pretjera i ti ono bas finoxDreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
idi uzmi pa se okupajreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
Hahahahaha, vala bašfczeljo je napisao/la:idi uzmi pa se okupajreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
HAVERU KO TI JE DILER,IZGLEDA DA MU JE ROBA STRAŠNA, JER TI FKT NE ZNAŠ ŠTA PRIČAŠreebok23 je napisao/la:okupacu se ja, nije problem, ali jednostavno mislim da je to realnost i to tuzna, vecina vas misli isto kao i ja, ali necete to sebi priznati, a ja sam uspio sam sebi priznati i tesko je veoma, ali tako je, a u suprotno ako me neko moze ubijediti neka pokusa..
Hawking je napisao/la:Hahahahaha, vala bašfczeljo je napisao/la:idi uzmi pa se okupajreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost![]()
![]()
Baby je napisao/la:HAVERU KO TI JE DILER,IZGLEDA DA MU JE ROBA STRAŠNA, JER TI FKT NE ZNAŠ ŠTA PRIČAŠreebok23 je napisao/la:okupacu se ja, nije problem, ali jednostavno mislim da je to realnost i to tuzna, vecina vas misli isto kao i ja, ali necete to sebi priznati, a ja sam uspio sam sebi priznati i tesko je veoma, ali tako je, a u suprotno ako me neko moze ubijediti neka pokusa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.