Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hawking je napisao/la:Hahahahaha, vala bašfczeljo je napisao/la:idi uzmi pa se okupajreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost![]()
![]()
Baby je napisao/la:HAVERU KO TI JE DILER,IZGLEDA DA MU JE ROBA STRAŠNA, JER TI FKT NE ZNAŠ ŠTA PRIČAŠreebok23 je napisao/la:okupacu se ja, nije problem, ali jednostavno mislim da je to realnost i to tuzna, vecina vas misli isto kao i ja, ali necete to sebi priznati, a ja sam uspio sam sebi priznati i tesko je veoma, ali tako je, a u suprotno ako me neko moze ubijediti neka pokusa..
a sta se ne namjesta? joj zakljucke strane su dubre ali onoo nisu regularne...Number1 je napisao/la:liga naša je u potpunosti namještena!
sve se to planski radi, na početku se već odredi ko će šta bit![]()
![]()
SVI NAMJEŠTAJU!
jedan široki koji gubi od gradačca 6-1, kojeg olimpik otresa od qrca na pecari odigra 0-0 sa šampionom države u gostima... jednostavno Široki mora biti u evropi, jer ne mogu ići Borac (srpski klub) i dva "muslimanska" (iako je željo uvijek bio multietnički klub), a da ne ide nijedan hrvatski...![]()
zanimljivo je samo dok ne ukapiraš ko se s kim tali!
zato ja rijeđe pratim našu ligu, strane su dobre, iako se i one često namještaju!
Uđoh u nadi da ću vidjeti kakav je to penal dosuđen Borcu u 2 minuti utakmice...kad ono vidim aktuelna naša tema...kad na temi, jedan se iznerviro pa komentariše...irridu je napisao/la:brate razumijem ja da nije BAJNO SJAJNO ,al vala ga pretjera i ti ono bas finoxDreebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
ma daj mislim? spanska? njemacka? sve namjestenoNumber1 je napisao/la:rekoh svugdje ima namjestanja, al ne ko kod nas...
pa samo treba spomenut italijansku ligu... engleska premier liga i liga prvaka se teško mogu namjestiti, a ovo naše je više amaterski pa se ljudi tale kako hoće...
a mi smo na balkanu takvi ljudi gdje važi ona:
samo pošteno pa ko koga prevari!
P.S. bili su ti prenosi pikada na Eurosportu vako kasno noću, ako te interesuje taj sport
dobro drug, vidiš ne slažemo se tu...nick je napisao/la:ma daj mislim? spanska? njemacka? sve namjestenoNumber1 je napisao/la:rekoh svugdje ima namjestanja, al ne ko kod nas...
pa samo treba spomenut italijansku ligu... engleska premier liga i liga prvaka se teško mogu namjestiti, a ovo naše je više amaterski pa se ljudi tale kako hoće...
a mi smo na balkanu takvi ljudi gdje važi ona:
samo pošteno pa ko koga prevari!
P.S. bili su ti prenosi pikada na Eurosportu vako kasno noću, ako te interesuje taj sportpa de reci za koje pare ce barsa namjestit ili recimo real koji je dao oko milijarde za pojacanja?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Levin, MoSaZeLjo1921 i 49 gostiju.