Na osnovu jedne utakmice ste zaključili ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da nas nema tačno bi nas trebalo izmisliti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 feb 2024, 16:30Kad ste prije procijenili, svaka čast momci. Matanović parmak, Kapetanović treba postati fakultetlija na vrijeme. Nakon još jednog meča, očekujem da je Krdžaliću bolje da se okrene mješalici, Buljubašiću terminima, a Mehmedoviću da počne raditi raditi na aerodromu u Dubravama.

Zna li neko lijep a povoljan smještaj u Rajvo, dosao bi sa ženom na konak i usput na šugavicu 02.03.?
Za tobom ludi smo svii
-
- Kontakt:
Dabogda k'o Borac dobijali svaku utakmicu na slican nacin.
Ala ce mi kar'na zvizdati šta ce drugi pisati i ovako navijaju da ih sudije guraju samo da mi ne budemo šampioni..

Sigurno ima do 50 apartmana, provjeri na bookingu
Do koliko novca i koliko dana?
Strossmayerova 40€ noćenje, samo ne znam može li na jednu noć i je li slobodan, ali lako provjerim ako si zainteresovan. Imas li neki ciljani teritorij?
ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15Do koliko novca i koliko dana?
Strossmayerova 40€ noćenje, samo ne znam može li na jednu noć i je li slobodan, ali lako provjerim ako si zainteresovan. Imas li neki ciljani teritorij?
Ma imas druze more toga na booking-u, imas odmah i recenzije i sveHztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15Do koliko novca i koliko dana?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslat ću ti kontakt u pp, 25-30 KM na Alipašinu kod velikog Binga pa nazovi i vidi je li slobodno ako ti odgovaraHztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15Do koliko novca i koliko dana?
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možda bude jedan na Bjelavama, blizu bolnice. Taj bi ti možda najviše odgovarao. Javiću ti.Hztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15Do koliko novca i koliko dana?
Dakle; ti i žena, 20€, jedna noć?
moze starac posaljiMortemHz je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:43Poslat ću ti kontakt u pp, 25-30 KM na Alipašinu kod velikog Binga pa nazovi i vidi je li slobodno ako ti odgovaraHztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15
zena ja i beba od 3 mjeseca, jednu noc tako je, moze i 2 noci za 25eura.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:45Možda bude jedan na Bjelavama, blizu bolnice. Taj bi ti možda najviše odgovarao. Javiću ti.Hztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15
Za te lokacije koje tražiš je 30€ noć je najjeftinije.Hztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:48zena ja i beba od 3 mjeseca, jednu noc tako je, moze i 2 noci za 25eura.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:45Možda bude jedan na Bjelavama, blizu bolnice. Taj bi ti možda najviše odgovarao. Javiću ti.
Vidi ovo što ti Mortem predlaže.
Ako se odlučiš za moju opciju, slobodno se javi.
Sretno.
Peneranda stranac, prije dolaska kod nas godinu dana nije odigrao nijednu utakmicu cinimi se da mu je 26 godina kad je dosao kod nas
Bilbija, domaci igrac (borac bl) zna jezik igrao u srbi, od prilike 25,26 godina kad je dosao kod nas. JEZIK KLIMA adeptacija i sve sto ide uz to u velikoj prednosti nad penerandom.
Pena dosao, trener smjenjen koji je bio u trenutku njegovog dolaska, ekipa bila u procesu stvaranje dozivila teska poraza.
Bilbija dosao kad je trener tek dosao ekipa bila sklopljena po zelji trenera imala dobre rezultate osvoila se titula Nermin jedva izborio pred kraj prvenstva da bude prvih 11. Dao je par golova vise nego peneranda.
Karakteristike visinom su iste il je Penja visoci
Brzinom pena je brzi
Dribling pena je bolji
Jacina suta ista dao bi peni prednost
Snaga Pena
Preciznos suta BILBIJA
njuh za go bilbija
Sut glavom bilbija
Vise golova bilbija
Za nijansu Nerminova pozicija je bila bliza protivnickom golu
Malo je Benki i Saida vol1 iako je i Benko 6 mjeseci trenirao sa ekipom dok je bio po sudi
A saidu je trebalo par mjeseci dok je steso guzove..
Rom je jedino od prve procepio al 90% igraca koji dodju trebaju neko vrijeme dok nalegnu..
Ja licno nisam ocekivao da ce pena igrat vise od 15
Minuta po utakmici u prvom djelu
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, admir1946, ajdohordas, Alipasino, Amidzaa, Antikloc, Armija1987, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, ErosViverosViv, Evander, feniksptica, Ferroviere1987, Galantni, galia95, greenwood, Guest1945, hajroooooo, Hamagara, HordasDolacMalta, johntravolta123, Kockoglavi, kogmagie46, Lecler, leo1946, makron, meecko, miguelramos, muhamedhulk, N3R3D, Napapijri, nebeskasila, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, relativizam, Rodman, strahmeipomisliti, svrakino1921, Taree, tenpenny, Vanja8, Zeko87 i 582 gosta.