To se već zna, subota 24. u 13h.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad ste prije procijenili, svaka čast momci. Matanović parmak, Kapetanović treba postati fakultetlija na vrijeme. Nakon još jednog meča, očekujem da je Krdžaliću bolje da se okrene mješalici, Buljubašiću terminima, a Mehmedoviću da počne raditi raditi na aerodromu u Dubravama.
Da nas nema tačno bi nas trebalo izmisliti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 feb 2024, 16:30Kad ste prije procijenili, svaka čast momci. Matanović parmak, Kapetanović treba postati fakultetlija na vrijeme. Nakon još jednog meča, očekujem da je Krdžaliću bolje da se okrene mješalici, Buljubašiću terminima, a Mehmedoviću da počne raditi raditi na aerodromu u Dubravama.

Vozdrica
Zna li neko lijep a povoljan smještaj u Rajvo, dosao bi sa ženom na konak i usput na šugavicu 02.03.?
Zna li neko lijep a povoljan smještaj u Rajvo, dosao bi sa ženom na konak i usput na šugavicu 02.03.?
12. igrač kluba iz Titove 38b
Klasicni pitarluk, niko ne valja, tjeraj odmah sve, daj novih 6,7 igraca
Za tobom ludi smo svii
-
- Kontakt:
Dabogda k'o Borac dobijali svaku utakmicu na slican nacin.
Ala ce mi kar'na zvizdati šta ce drugi pisati i ovako navijaju da ih sudije guraju samo da mi ne budemo šampioni..

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sigurno ima do 50 apartmana, provjeri na bookingu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Do koliko novca i koliko dana?
Strossmayerova 40€ noćenje, samo ne znam može li na jednu noć i je li slobodan, ali lako provjerim ako si zainteresovan. Imas li neki ciljani teritorij?
ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15Do koliko novca i koliko dana?
Strossmayerova 40€ noćenje, samo ne znam može li na jednu noć i je li slobodan, ali lako provjerim ako si zainteresovan. Imas li neki ciljani teritorij?
Ma imas druze more toga na booking-u, imas odmah i recenzije i sveHztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15Do koliko novca i koliko dana?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslat ću ti kontakt u pp, 25-30 KM na Alipašinu kod velikog Binga pa nazovi i vidi je li slobodno ako ti odgovaraHztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15Do koliko novca i koliko dana?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možda bude jedan na Bjelavama, blizu bolnice. Taj bi ti možda najviše odgovarao. Javiću ti.Hztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15Do koliko novca i koliko dana?
Dakle; ti i žena, 20€, jedna noć?
moze starac posaljiMortemHz je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:43Poslat ću ti kontakt u pp, 25-30 KM na Alipašinu kod velikog Binga pa nazovi i vidi je li slobodno ako ti odgovaraHztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15
zena ja i beba od 3 mjeseca, jednu noc tako je, moze i 2 noci za 25eura.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:45Možda bude jedan na Bjelavama, blizu bolnice. Taj bi ti možda najviše odgovarao. Javiću ti.Hztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:19ma ne treba mi ništa luksuzno, do nekih 20eura, lokacija isto nije toliko važna ali zbog okupljanja kortea možda negdje oko skenderije ili mejtaš ciglane pa moze cak i jezero ako je full jeftino.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:15
Za te lokacije koje tražiš je 30€ noć je najjeftinije.Hztesanj je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:48zena ja i beba od 3 mjeseca, jednu noc tako je, moze i 2 noci za 25eura.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 feb 2024, 17:45Možda bude jedan na Bjelavama, blizu bolnice. Taj bi ti možda najviše odgovarao. Javiću ti.
Vidi ovo što ti Mortem predlaže.
Ako se odlučiš za moju opciju, slobodno se javi.
Sretno.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Hajdeee, Haksss, Hordas1990, huntingseason, Imamkarbarum, nedimmmm1337, NeSamSafetee, TETRAPAK i 82 gosta.