Frajer nakon deset dana otpisao Zeljkovića, Šerbečića, Jelića i Ikića, a doveo ublehe poput Julardžije.
Još ih je uslovio i Ibričićem.

Nek ste se sjetili u 20 godina da vas 30 dodje.Aferim,velika stvarLazarov je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:26Točno se brinem za tebe, jesi živ? Javi seNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:52Ne znam ni prije da su bili.
Strah u kostima zna nekad bit gori od samog udarca
Naravno uvijek bili i ostaliWeekendOffender je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:58Sarajevo i publika na Kosevu su nam jos jednom pokazali zasto su najveci, najbrojniji i najvjerniji navijaci u cijeloj drzavi, usudio bih se reci cak i sire od granica jedine nam Bosne i Hercegovine, stvarno treba staviti ruku na srce i cestitati im, mi ostali simpatizeri klubova nismo ni do koljena jednom velikanu kao i gospodi koja prati taj klub, vise o tome ce nam reci dobro poznato lice njihove PR sluzbe nama poznatiji kao "pitarsam" samo dok terapija pocne da djeluje na njega. Od mene samo jedno pitanje, jesu li sad plijen ili lovci?
Zato legendo što u svijetu fudbala trenutno kotirate kao krava muzara. Dajete masne, duge ugovore, a u današnjem fudbalu je igrač zaštićen k'o polarni medo, svaki fening mu moraš isplatiti. Sa vama se više niko ne povlači u pregovorima, zacrta svoju cifru, ne odstupa od nje ni milimetar, i Mirvić mu to na kraju da jer ispunjava želje trenera.
Presudna je dupla kruna
Slazem seVirtu4l je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:14Zato legendo što u svijetu fudbala trenutno kotirate kao krava muzara. Dajete masne, duge ugovore, a u današnjem fudbalu je igrač zaštićen k'o polarni medo, svaki fening mu moraš isplatiti. Sa vama se više niko ne povlači u pregovorima, zacrta svoju cifru, ne odstupa od nje ni milimetar, i Mirvić mu to na kraju da jer ispunjava želje trenera.
Rožman će ti uzeti ko zna koliko para kad ga budeš otpustio jer je iskoristio tjeranje Varešanovića i zacementirao svoj ugovor. Mirvić mu je svaku želju ispunio, od finansija do budžeta za igrače.
Ovi igrači treba da lete po terenu obzirom koliko su plaćeni u odnosu na ostatak lige, a vi se cijelo prvenstvo provlačite, nekad je moralo stati.
Od ovih igraca Sirokog Brijega je vecina isla u osnovnu skolu kad se to ubistvo desilo. Pola ih vjerovatno i nije iz Sirokog Brijega.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:05Ljudi dosli, isprskali bordo kuyu, moglo 0:5 biti, navijaci gadjaju igrace Sirokog? Pa valjda trebate svoje gadjati, jer su ih iskarali sa pola snage , nisu vam igraci Sirokog ubili Vedrana.
Zatvoriti Koševo svakako nit je njihov, a ruglo fuj
Ma sta kazes oko moje ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.