FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 18 feb 2024, 16:38

Ali ne sjecam se da su dva gora beka igrala u sarajevu... dovedes "pojacanje" s klupe mrtve slobode, to je umjetnost. Mora da je mirvic namirisao da ovog invalida moze nekome prodat na neku prevaru ko sahinovica, sabanovica i slicne strasne talente, pa je ovaj uhljup zacementiran u ekipi... pa u usporedbi s njim i radovic izgleda ko robertson. Ovog s druge strane necu ni komentarisat... kako god mu dodaju loptu uvijek je na krivoj nozi, nijedan pas nije stigao

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 feb 2024, 16:39

miky_hz je napisao/la:
18 feb 2024, 16:36
Bosniak10 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:34
Taman će ovo iskoristiti da zabrane ulazak navijača i protiv Borca

Pa eto pomocice nam onda,svakako trener rece da mu pritisak publika predstavlja.
Istok treba zatvoriti i srušiti za sva vremena, a ne kazniti na par utakmica. Najdovratnija tribina na svijetu, kud me put nanese danas nakon dugo vremena tu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 feb 2024, 16:39

Ne znam , nisam pametan...
Na pripremama gledas jednu igru, u Prvenstvu igraju dijametralno potpuno suprotano ...

Cemu sve ovo vodi, nije mi jasno uopste.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 feb 2024, 16:39

Nakon dolaska Simona sam se nadao da dok je on tu da neću morati jednu rečenicu da napišem, ali očigledno sam se prevario. Čuvajte svoje zdravlje, nisu vrijedni nerviranja.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 feb 2024, 16:40

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 feb 2024, 16:30
Haj sve, ali drkanje na Dudića hahaha :lol:
Mi nismo normalni Boga mi. Čovjek je petardu primio od Tuzle City koja je skoro pa iz lige ispala na kraju te sezone, još ona blamaža protiv Čelika :rol:
Pri tome ne branim ovim Simona( kojeg ne bi mogao braniti da mi je šta u rodu nakon ovoga ), nego samo mi smiješno kako uvijek žalimo za trenerima nakon što im se dobro majke spomenemo. Evo ruku dajem da sad Simon ode da bi kukali za njim nakon određenog vremena.
Ovako dalje ne može, to je evidentno.
Ako su iole pametni, dovesti će već sutra stopera. I klupirati kapitena koji iz nekog razloga igra, iako je trebao biti otjeran nakon zadnje utakmice polusezone.

Sta dalje ne moze? Mjenjati trenere ko carape ili? To je pravo pitanje!
A isto tako su prava pitanja i kako to da recimo Dudek qrcu ne valja kod nas a ode u nekakvu ekipu i digne i sa zadnjeg mjesta na 6 mjesto sa skandiranjima navijaca te ekipe skoro svaku tekmu?
Prije toga bio najbokji trener nasr lige. Kako..?
Kako je ba moguce da nama nista ne valja? Sta smo to mi?
Kako je to Rozman vodio Rijeku da najvecih uspjeha u Evropi, evo nama vec qurcu ne valja? Kako?
Ja predlazem:
Da Mirvic digne ruke
Da se unace nasa djeca i da igramo Federalku, da istok nas najkulturniji moze da bude zadovoljan i da nema kome da hebe sve, ili bi ebao i djeci, pa bi vjerovatno.
Da se nikad vise nikakav sistem ne pokusava uspostaviti ovdje, jer ne pije to vode ocito.
Imao bi jos prijedloga i za ove kerove sa foruma ali drugi put

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 feb 2024, 16:42

Ovo sto vise para i mogucnosti i slobode das treneru, taj bude kandidat za najgoreg trenera u historiji.

Mi smo tjerali trenere kad nam je igra bila odlicna ali rezultat ispastao.
Ovo sad ni igre ni rezultata. Al suti, daj sansu. Treba vremena da Rozman pripreme prodje, da se upozna s ekipom 😂
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 18 feb 2024, 16:43

Na stranu sve ali ako je tako gestikulisao prema istoku dok je izlazio onda je to bas nadobudno i bezobrazno,u stilu tipicnog slovenca.
To je ravno onom potezu Pavlovica!

Ima li jarane izvinjenje,da se preuzme odgovornost,malo samokriticnosti,nesto…

Nista ne dirati do kraja sezone,ni slucajno,da vidimo kako ce se dalje stvari odvijati prije svega u ponasanju jer od igre nece biti nista posebno.

Najgore sto ce na kraju opet sve jako puno kostati u svakom smislu.

Ja kad sam prvi put cuo Mirvica sve mi je bilo jasno.
Ne sumnjam sekunde u njegove najbolje namjere,ali jarane niti znas kako se radi u fudbalu,ljude oko sebe nemas,a sam ne mozes…
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 18 feb 2024, 16:44

Ovoliko tjeranje igraca i dovodjenje novih ne bi ni Gvardiola dobio da ode u PSG,a mi smo ovom dali sve sto je pozelio da bi gledali 2 suta u okvir gola na utakmici i strepili od Slobode na penalima :bow: :bih: jos lika podrzavaju,ovako nam i treba kad podrzavamo svaku ublehu sa strane.Mirvic glupi nasjeo na ovo tjeranje i dovodjenje,umjesto da je uradio kao u Velezu,das mu jednu polu sezonu sa istim igracima pa majstore ako ostvaris dobre rezultate onda ces dobiti sta zelis,jer vec imas ekipu za bar trece mjesto il drugo,a ne dodje ti neki zutokljunac sa jedva dva trofeja kupa i otjera ti pola ekipa nakon dva treninga :bow:
Zadnja izmjena: Sanchez87hz, dana/u 18 feb 2024, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 feb 2024, 16:45

Cuj kako je Rozman vodio Rijeku :kafa:
Rijeka je 3 ili 4 klub u Hrvatskoj i svake godine ako nesto urade pored Dinama i Hajduka smatra se uspjehom. Samim tim je i pritisak manji jer postoje dva kluba koji su prije tebe po svemu.
Sarajevo je No.1 klub u drzavi pa je samim tim i pritisak i ocekivanja ogromna.
Nije isto u Rijeci ne osvojiti jedne godine nista i u Sarajevu!!!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 18 feb 2024, 16:48

napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:28
Mene istok vise nikad nece vidjet. Kakav primitivizam dan te yebo, gadjas protivnice FUDBALERE petardama, koji qrac ba? Ljudi te fer i posteno raznijeli na terenu, a sutra ce mozda medju njima bit neki novi Ikic ili Sesar kojem cemo se klanjat ovdje kad zagotive klub i dodju na tribinu. Sta su oni krivi za Vedrana ili bilo sta sto je bilo prije 15 godina? Ako vec ne mozes bit gospodin pa dat aplauz, nemoj bit ni kromanjonac i gadjat ih. Jos frajer stolicu izvali i baci na tunel. Fuj. I onda sutra citas o nekom "seljakluku" u Tuzli ili Zenici. Pa raja u Tuzli i Zenici je izmislila bonton za nas istok, pa nek se ljuti ko hoce. DaBogda je suspendovali do kraja sezone.
Bravo za komentar. Isto razmisljam da se izmjestim na drugu tribinu
90!

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 18 feb 2024, 16:48

Mi nismo normalni Boga mi. Čovjek je petardu primio od Tuzle City koja je skoro pa iz lige ispala na kraju te sezone, još ona blamaža protiv Čelika :rol:
Pri tome ne branim ovim Simona( kojeg ne bi mogao braniti da mi je šta u rodu nakon ovoga ), nego samo mi smiješno kako uvijek žalimo za trenerima nakon što im se dobro majke spomenemo. Evo ruku dajem da sad Simon ode da bi kukali za njim nakon određenog vremena.
Ako su iole pametni, dovesti će već sutra stopera. I klupirati kapitena koji iz nekog razloga igra, iako je trebao biti otjeran nakon zadnje utakmice polusezone.
Druze Dudic nije stopera imao, Mujakica mu prodali Anicic i Drobarov povrijedjeni igrali, Dzokanovic igro stopera, budjet u pola manji bio, a sa Dudicem se barem lijepo igralo nije bilo po 6 dugih lopti u 15 minuta..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 feb 2024, 16:48

Torino je napisao/la:
18 feb 2024, 16:32
FCUM je napisao/la:
18 feb 2024, 16:25
Besim prekucao vojvodinu a mi igramo sa rahljavim anicicem
Ne do Bog ti da se šta pitaš.
Evo ti se pitas pa tricu primismo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 feb 2024, 16:51

nokee je napisao/la:
18 feb 2024, 16:40

Sta dalje ne moze? Mjenjati trenere ko carape ili? To je pravo pitanje!
A isto tako su prava pitanja i kako to da recimo Dudek qrcu ne valja kod nas a ode u nekakvu ekipu i digne i sa zadnjeg mjesta na 6 mjesto sa skandiranjima navijaca te ekipe skoro svaku tekmu?
Prije toga bio najbokji trener nasr lige. Kako..?
Kako je ba moguce da nama nista ne valja? Sta smo to mi?
Kako je to Rozman vodio Rijeku da najvecih uspjeha u Evropi, evo nama vec qurcu ne valja? Kako?
Ja predlazem:
Da Mirvic digne ruke
Da se unace nasa djeca i da igramo Federalku, da istok nas najkulturniji moze da bude zadovoljan i da nema kome da hebe sve, ili bi ebao i djeci, pa bi vjerovatno.
Da se nikad vise nikakav sistem ne pokusava uspostaviti ovdje, jer ne pije to vode ocito.
Imao bi jos prijedloga i za ove kerove sa foruma ali drugi put
Dalje ne može sa ovakvom igrom, na to sam mislio.
Kako će to riješiti, apsolutno me ne zanima, sami su sebi doveli šta oni misle da im treba i nek se snalaze sada.
Imaš evidentne probleme na nekim pozicijama, znači imaš cijelu zimu da dovedeš koga ti volja, mi na kraju skoro pa sa istom ekipom igramo, koja, kao što rekoh’, ima evidentne mane.
Da su se ostvarili transferi koji su se na početku planirali, druga bi se sad priča pričala.
Menalo, Kiš ili Nalić, Muharemović koji jeste mlad ali vjerujem da je za Aničića Nesta…
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 18 feb 2024, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 18 feb 2024, 16:51

Cora1946 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:22
Sve na stranu, ali koliko se na istoku pojavilo stovalaca lika i djela mirze varesanovica nakon 0:2, fascinatno... aferim :salut:
Istok treba trajno zatvoriti
Onoliko stole neces nekulturne i primitvne naci neces da na cijelom dunjaluku trazis

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 feb 2024, 16:52

Cora1946 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:48
napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:28
Mene istok vise nikad nece vidjet. Kakav primitivizam dan te yebo, gadjas protivnice FUDBALERE petardama, koji qrac ba? Ljudi te fer i posteno raznijeli na terenu, a sutra ce mozda medju njima bit neki novi Ikic ili Sesar kojem cemo se klanjat ovdje kad zagotive klub i dodju na tribinu. Sta su oni krivi za Vedrana ili bilo sta sto je bilo prije 15 godina? Ako vec ne mozes bit gospodin pa dat aplauz, nemoj bit ni kromanjonac i gadjat ih. Jos frajer stolicu izvali i baci na tunel. Fuj. I onda sutra citas o nekom "seljakluku" u Tuzli ili Zenici. Pa raja u Tuzli i Zenici je izmislila bonton za nas istok, pa nek se ljuti ko hoce. DaBogda je suspendovali do kraja sezone.
Bravo za komentar. Isto razmisljam da se izmjestim na drugu tribinu
Od naredne tekme lagano zapad i to u cosak neki prema sjeveru gdje nikog nema, pa da u miru gledam utakmicu. Danas lik Sabriji djecu yebe, drugi mu dobaci "nije Sabrija kriv, dobro je sudio", ovaj i njemu yeba mater. Stoka neizivljena.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 18 feb 2024, 16:54

aqarius je napisao/la:
18 feb 2024, 15:38
Kada se sve sabere i oduzme za ovo stanje u Sarajvu kriv je Vico..uz podršku Čolpe i Demidžića
Bolan kad ti imaš igru ne moze protivniku allah uz 3 vice pomoc jadni smo dugi niz godina vec.
To što imamo pare da dominiramo kao Bayern u najbolje vrijeme je samo sol na ranu.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 feb 2024, 16:56

Polahko sa tjeranjem i skidanjem glava. Tačno je da za ovo danas nema opravdanje i da treba svakog pojedinačno da je stid i sram današnjeg pristupa, igre i rezultata kao šlag na tortu. Nema smisla otjerati sad, dobio je ekipu kakvu je htio, na pripremama je bila jedna igra, u ove dvije tekme druga, sve to stoji, ali treba malo progutati i istrpiti nešto.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 18 feb 2024, 16:57

mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:56
Polahko sa tjeranjem i skidanjem glava. Tačno je da za ovo danas nema opravdanje i da treba svakog pojedinačno da je stid i sram današnjeg pristupa, igre i rezultata kao šlag na tortu. Nema smisla otjerati sad, dobio je ekipu kakvu je htio, na pripremama je bila jedna igra, u ove dvije tekme druga, sve to stoji, ali treba malo progutati i istrpiti nešto.
Gutamo ga mi svakako.. :rol:

On ce ostati šta god drugi pisali, a vidjecemo šta ce nam donijeti naredni vikendi.
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 18 feb 2024, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 feb 2024, 16:57

Odlazi ubleho slovenska. Pa ovi su bili redovna mušterija na domaćem terenu dok se ti nisi pojavio.

Odlazi ubleho, pojma ti nemas o fudbalu.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 feb 2024, 16:58

Protiv Slobode bez igre, danas bez igre.
Koliko priprema da Rozman prodje pa da barem budemo konkurenti na terenu?
Da bilo ko ima ovakva ulaganja kao mi odavno bi se setao ligom. Sta je sa ovim klubom to samo Bog dragi zna.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, zagorski i 41 gost.