Nemamo imperativ za titulu i to je to, sa titulom smo se pozdravili i mislim da će biti još ovakvih utakmica iz ovog ili onog razloga. Nekoliko igrača jednostavno ne igra, šta je razlog ni u to neću ulaziti, nekvaliteta, bezvolja ili nalog otom potom. Mislim da ćemo osvojiti kup. Golman je dobar, štoperi su dobri, bekovi rupa, posebno mladi Kapetanović koji nije za prvih 11. Sredina beskorisna, igrači manje na terenu bez efekta naprijed, a i nazad. Napad dobar ali neiskorišten, odnosno odsječen opet radi sredine, možeš Halanda staviti za špica, neće ga zabiti jer nema lopte, a i nerijetko je više nazad nego naprijed. Nismo imali sredine ni protiv Slobode. Sve u svemu, nešto se igra u napadu i u odbrani na fleshove, a u sredini se trči kao za Maraton pripreme ali bez lopte, trči gore trči dole, a fudbal se može pogledati i na TV. Jedino mi je žao nas navijača, opet stres dok se boje ne rastope. Pozdrav
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.