Desetaru, ne znam cime sam zasluzio toliko postovanjesvrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:11Eeeejjjj BrudaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:56Moj Campobello, moze bit da te malo vuce nostalgija za federalnom. Kad ti 20 ljudi kaze da grijesis i objasni zasto grijesis, malo mucni glavom je.bo ga ti. Nema logike to sto pises, ne mozes biti toliko glup. Razmisli malo.
Svi te postuju cak i moji plavi forumasi
Najbolji si ovdje Bruda
Al nemoj @Campobello govorit da je glup
Super je i pametan i jako korektan
U pravu je treba npr.Vama igrat 4 puta sa Slogom a u ovoj sezoni je Vas Sloga mlatnula vec 2 puta i to u gostima i kuci

Evo objasnicu jos jednom i necu Campobella nazivati glupim, ali mozda drugi shvate ako on ne moze. Sto su bolji uslovi, klubovi i igraci, to je veci kvalitet fudbala, to je bolja i finansijerima atraktivnija liga. Ne dize se kvalitet razvodnjavanjem: nije vino bolje ako u njega dodas vode, samo ga imas vise.
Kad tvoj kub igra sa Velezom, napunite Grbavicu, hiljade ljudi vas gledaju na TV-u, sponzori jedva cekaju da uplate reklame. Isto bude i na areni Rodjeni u Vrapcicima. To ne bi bilo bas tako da igrate na nekoj neuslovnoj livadi protiv Mladosti iz Velike Obarske, ciji su jedini navijaci slucajni prolaznici. Umjesto da igrate dva puta sa Velezom dva puta protiv Maldosti, zar nije bolje cetiri puta protiv Veleza?