Sto posto, stoper je bio pod moranje, Soldo je li la, Čelika ne bih gurao za derbi u prvih 11. Nek mu je Bog na pomoći. Također i plan da igra sa tri osmice ovdje ne prolazi, prolazi u Realu, ovdje ne, još uvijek je majstor desetka prevaga. Al sad u ovom momentu, smjenom njega ništa ne bi dobili, titulu ne možemo uzet, ispasti nećemo, u Evropu ćemo sigurno. Ako do kraja sezone bude napretka, ostaviti. Ako bude ovako pozdraviti se.PeppermintSA je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:35mnon46 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:30
Ko kroz maglu da se sjećam da je par pojačanja koje je htio tražilo previše para pa se okrenulo drugim solucijama. Apsolutno ga ne branim da se mi razumijemo, samo mi nema smisla da svi bacamo drvlje i kamenje a unazad 5 stranica nisam vidio 3 lika da igrače krive za poraz.
Naravno da su igrači krivi; ali neko ih je doveo, neko s njima ne radi. Evo vidim da napokon svi govore da Anicic nema pojma. Ja to trunim od prošle sezone. Nije se njega Janez rijesio i doveo pojačanje. Jok, sve vrijeme je govorio ds mu ne treba stoper; zadovoljan je, a zadnja linija nam je najgori dio tima. Ne možemo svezati dva dubinska pasa za cijelu tekmu, a on se riješi kakvih takvih rješenja da bi doveo Julardzija, Krdzalica i Matanovica koji su slabiji od prethodnih.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Vico ti je opravdanje za sve? Kakva hudnicka izvlakusa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:26Dok je Vice dzaba sve to mora da vam je jasno. Ovako i da imas igru ce te pokraati i to je to,nemamo ledja nikakva i silji k ko stigne al nema veze. Inace mozes 100 trenera promijeniti i opet nist a isi naucio,nece trener igra vec igraci a evo unazad koliko sve je isto.
A to za trenera, je li imas isto misljenje i kad su trenerni bili Varesanovic ili neko drugi, ili ti je ovo opravdanje samo za ovog Slovenackog ****?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 feb 2024, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ja se nadam da si ironican.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:03vraćaj husrefa, samo nas on može spasiti od petice na Grbavici
Ra nas od petice na grbavici, spasi jedini lik koji je ikada primio peticu na grbavici
A jeste dosadni s kladionicom u pm
-
- Kontakt:
A šta treba jarane?Promjeniti 6og trenera u roku od 2,5 godine?Dovesti husrefa po 6 put?Šta ti misliš i da otpustimo Rožmana i dovedemo novog trenera,da li će i on ostati duže od 6 mjeseci?Mislim ne znam odakle vam vjera i u tog novog trenera koji bi došao kako vam se da svako pola godine ponavljati iste stvari?
-
- Kontakt:
Ako su mahalaši Mirza i Seferovic unstili ekipu kako nazvati ovo s Rozmanom i Jeleškovićem.
Mocartujrmo 1000000%
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovaj Anicic uopste nije igrac za neki tim koji eto kao napada, jer je UZASNO spor, postavljanje mu je velika 0 a sa loptom je na vi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Rezultat,igra, sve na stranu.
Ali ovaj Slovenac je prava p i c k a,prosli put su mu krivi navijaci,sad je neko drugi kriv,ali je tajanstven,ako si vec frajer,reci gukni,a ne rastjerao si 5 igraca ,koji su bolji nego svi koji su ostali,a p i c k o,moras da znas da je rastjerivanje igraca i glumiti frajera mac sa dvije ostrice,sad mogu da ti jebu mater da rade sta hoce,ali nemas muda vise otjerati,nesmijes P I C K O
Ali ovaj Slovenac je prava p i c k a,prosli put su mu krivi navijaci,sad je neko drugi kriv,ali je tajanstven,ako si vec frajer,reci gukni,a ne rastjerao si 5 igraca ,koji su bolji nego svi koji su ostali,a p i c k o,moras da znas da je rastjerivanje igraca i glumiti frajera mac sa dvije ostrice,sad mogu da ti jebu mater da rade sta hoce,ali nemas muda vise otjerati,nesmijes P I C K O
Samo Sarajevo
Po cemu ste toliko sigurni da cemo u evropu? Za petama ti je ekipa koja te otresla dva puta vec u ovoj sezoni a ako bude guravo pogurat ce ih savez 100%mnon46 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:42Sto posto, stoper je bio pod moranje, Soldo je li la, Čelika ne bih gurao za derbi u prvih 11. Nek mu je Bog na pomoći. Također i plan da igra sa tri osmice ovdje ne prolazi, prolazi u Realu, ovdje ne, još uvijek je majstor desetka prevaga. Al sad u ovom momentu, smjenom njega ništa ne bi dobili, titulu ne možemo uzet, ispasti nećemo, u Evropu ćemo sigurno. Ako do kraja sezone bude napretka, ostaviti. Ako bude ovako pozdraviti se.PeppermintSA je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:35mnon46 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:30
Ko kroz maglu da se sjećam da je par pojačanja koje je htio tražilo previše para pa se okrenulo drugim solucijama. Apsolutno ga ne branim da se mi razumijemo, samo mi nema smisla da svi bacamo drvlje i kamenje a unazad 5 stranica nisam vidio 3 lika da igrače krive za poraz.
Naravno da su igrači krivi; ali neko ih je doveo, neko s njima ne radi. Evo vidim da napokon svi govore da Anicic nema pojma. Ja to trunim od prošle sezone. Nije se njega Janez rijesio i doveo pojačanje. Jok, sve vrijeme je govorio ds mu ne treba stoper; zadovoljan je, a zadnja linija nam je najgori dio tima. Ne možemo svezati dva dubinska pasa za cijelu tekmu, a on se riješi kakvih takvih rješenja da bi doveo Julardzija, Krdzalica i Matanovica koji su slabiji od prethodnih.
Joj Slovenac **** li ti triglav kad se ja moram bojati sloge
-
- Kontakt:
Slovenac reko da valja i tu se stavlja tacka...
Otjerao je ove sto "nisu" valjali toliko o strucnjaku..
-
- Kontakt:
Mi smo kod Mirze duplo bolje izgledali i efikasniji bili. Zrinjski, Velez, široki u gostima po 4 komada zabili sad ne mozemo šanse napraviti.
- Osttribine
- Kontakt:
Nista se ne treba sekirati sad ce vam ovi dezurni forumski pozitivci, da ih ne prozivam sve, a znamo koji su objasniti da je to sve dio procesa, da slovenca treba istrpiti jedno 5 godina pa mozda nesto i bude. Posto je i ovo propala sezona nek je privede kraju i uhvati se noge. Mada nije sva krivica na njemu, ovaj hrasnicki ublehas kako je dosao na celo kluba mi se blamiramo iz mjeseca u mjesec, ali jok eto da nije Mirvica mi kao ne bi smo postojali.
Sto se danasnje utakmice tice, opet veze s vezom nemamo, bezidejni nikakvi, cak je Zvijezda i opasnije situacije od nas imala, i ako je ovaj gol koji su postigli neregularan, radi se o dubokom ofsajdu.
P.S. a i mi zlikovci sa Istoka, treba nas lincovati i zatvoriti tribinu za sva vremena.
Sto se danasnje utakmice tice, opet veze s vezom nemamo, bezidejni nikakvi, cak je Zvijezda i opasnije situacije od nas imala, i ako je ovaj gol koji su postigli neregularan, radi se o dubokom ofsajdu.
P.S. a i mi zlikovci sa Istoka, treba nas lincovati i zatvoriti tribinu za sva vremena.
-
- Kontakt:
Tribina istok!
Ako moze primaci tribinu na metar od terena da jos bolje cuju kolike su kar.ine. Djecu vam yebem svima
Ako moze primaci tribinu na metar od terena da jos bolje cuju kolike su kar.ine. Djecu vam yebem svima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Na početku je napravljena greška jer se trebao dovest Simundža i dat mu sve ovlasti ako on ne može dovest Husrefa jer je provjeren trener i zna kako se vodi Sarajevo. Crvena zastava je bila ispadanje Rozmana iz Evrope protiv ekipe koja se bori za opstanak u Malti.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:43A šta treba jarane?Promjeniti 6og trenera u roku od 2,5 godine?Dovesti husrefa po 6 put?Šta ti misliš i da otpustimo Rožmana i dovedemo novog trenera,da li će i on ostati duže od 6 mjeseci?Mislim ne znam odakle vam vjera i u tog novog trenera koji bi došao kako vam se da svako pola godine ponavljati iste stvari?
Bas me zanima sta se priprema u ponedjeljak za stadion 
Neka opet ubleha u reziji dilera iz kolumbije
Neka opet ubleha u reziji dilera iz kolumbije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- luckystrike
- Kontakt:
Ekipa kroz vrijeme tanja i tanja.luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:31Čim prije se raz7ebe ovo sijelo, to bolje. Priča o strpljenju ne pije vode. Nema naznaka uopšte da će se nešto promjeniti.
Ta priča je možda mogla proći kod Feđe kad je igra na nešto i ličila ali rezultata nije bilo.
MI NIJEDNU JEDINU UTAKMICU OVE SEZONE NISMO IZDOMINIRALI!
Izuzetak mogu biti utakmice protiv borca u BL, kući derbi i zrinjski.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći.
Odbrana nije utegnuta. Stoperi spori i u trku i u promjeni pravca. Ruku na srce bolje branimo prekide a tu malo ima i do golmana.
Vezni red očajan. Nemamo kreativnosti mada ne očekujemo je previše, ali nemamo ni ono što se potenciralo trka non-stop izneđu dva šesnesterca, presing, borba.
Napad jalov. Doduše prepušten sam sebi pa eto nek se oprobavaju u lažnjacima i pokušajima šuteva.
Suma sumarum, po meni za sve kriv trener i ss.
-
- Kontakt:
Ma jbe mi se za Anđušića.Problem je što nema boljeg.Doveli su goreg,a to je Mehmedović.eccehomo je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:22Evo ibretim se po koji put već, da je Anđušić nekome igrač.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:52Jedno se mora Rožmanu priznati.Istrajan je u tome da ne da šansu Anđušiću na prednjem veznom, jedinom kreativnom igraču u ekipi ali i dalje fura ovaj negledljivi i neučinkoviti fudbal.
Aferim![]()
Najsretniji sam bio kad je otišao od nas i ono ga opet dovelo, kažu vrtio naše bekove kad smo igrali sa veležom, pa i Said je našim bekovima djecu pravio. Dajte nam i Saida. Najveća rupa. Kažu dobar čovjek. Pa kako je dobar čovjek, yebo vas on, pa i on je slavio golove protiv Sarajeva (sve se odnosi na Anđušića)
Doveli su Matanovića za šta?
Krđalić je doveden radi čega?
Majstori pranja para na čelu sa Ismom našim.
-
- Kontakt:
Sad postaju legitimna pitanja zasto su otjerani Ikic, Zeljkovic, Vrancic, Šerbercic, Mulalic, Balta a dovedeni Julardzija, Matanovic, Krdzalic, Mehmedovic. Sta se dobilo u igrackom kvalitetu ???
Još se morali placati penali da se raskinu ugovori.
Još se morali placati penali da se raskinu ugovori.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, Vrhbosnian i 70 gostiju.