FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko istrpi ovu reinkarnaciju Jesica i ima snage da ga podrzi svaka mu cast. Mozda osvoji slucajno bod na derbiju pa se malo jos zadrzi na klupi.
Mirvic je kriv za ovo sve 90%, ostalih 10 procenata ide na ove nesposobne debile koje je doveo.
Ostavio onu ublehu, pa u trenutku kad vec trebas imati formiran tim i neku igru doveo ovog vizionara da rastjera pola ekipe i normalno da ces imati sezonu kakvu imas.
Istrpili ga ili ne cinjenica je da je unistio atmosferu u ekipi da niti jedan igrac ne daje ni priblizno koliko moze.
Mirvic moze imati para koliko god i razbacivati se sa njima ali od kad je on u klubu mi nemamo ni glavu ni rep.
Mozemo mi jos deset trenera dovesti dok god se bude radilo kao do sad i dovodili igraci na svoju ruku kao Viveros, Penaranda i slicni ovo ce ovako izgledati.
Ne postoji nikakav red ni hijerarhija niti u jednom segmenti kluba.
Dok nas vode nesposobni igrat ce i ovakve ublehe, samo mi kao navijaci ne smijemo dozvoliti da se naviknemo na ovo.
Treba reagovati sto prije na sve moguce nacine.
Mirvic je kriv za ovo sve 90%, ostalih 10 procenata ide na ove nesposobne debile koje je doveo.
Ostavio onu ublehu, pa u trenutku kad vec trebas imati formiran tim i neku igru doveo ovog vizionara da rastjera pola ekipe i normalno da ces imati sezonu kakvu imas.
Istrpili ga ili ne cinjenica je da je unistio atmosferu u ekipi da niti jedan igrac ne daje ni priblizno koliko moze.
Mirvic moze imati para koliko god i razbacivati se sa njima ali od kad je on u klubu mi nemamo ni glavu ni rep.
Mozemo mi jos deset trenera dovesti dok god se bude radilo kao do sad i dovodili igraci na svoju ruku kao Viveros, Penaranda i slicni ovo ce ovako izgledati.
Ne postoji nikakav red ni hijerarhija niti u jednom segmenti kluba.
Dok nas vode nesposobni igrat ce i ovakve ublehe, samo mi kao navijaci ne smijemo dozvoliti da se naviknemo na ovo.
Treba reagovati sto prije na sve moguce nacine.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:

Ti si pravi navijac, mirotvorac, nikad ruznu nisi napisao, svaka častBordoBBoja je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:58Vecinh ovih bljuvoti ne treba ni citati
Ovo je tuzno koliko mahala jedva ceka da se desi poraz da mogu slaviti
Sramota

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 feb 2024, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerovatno. Gdje ovo vodi? Strah me i pomisliti
-
- Kontakt:
Pa i ja sam htio da se dovede Šimundža ali čovijek nije htio nisi ga mogao natjerati,niti su finansije bile problem nije želio da vodi Sarajevo i to je to,a i ne pravi neke rezultate u Mariboru trenutno,drugo Husrefu su 63 godine,vodio nas je već 5 puta i mi smo mu najveći domet u trenerskoj karijeri,raji se popeo na **** prošli put kad je odlazio,ne znam šta on ima više ovdje dokazati stvarno,a što se tiče Rožmanovog ispadanja u evropi ti pričaš isto kao da je vodio Olimpiju a ne Domžale,igrao je protiv ekipe koja je u rangu Domžala,mislim da je veća sramota voditi Sarajevo a ispasti od nekog Torpeda iz GruzijBosniak10 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:47Na početku je napravljena greška jer se trebao dovest Simundža i dat mu sve ovlasti ako on ne može dovest Husrefa jer je provjeren trener i zna kako se vodi Sarajevo. Crvena zastava je bila ispadanje Rozmana iz Evrope protiv ekipe koja se bori za opstanak u Malti.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:43A šta treba jarane?Promjeniti 6og trenera u roku od 2,5 godine?Dovesti husrefa po 6 put?Šta ti misliš i da otpustimo Rožmana i dovedemo novog trenera,da li će i on ostati duže od 6 mjeseci?Mislim ne znam odakle vam vjera i u tog novog trenera koji bi došao kako vam se da svako pola godine ponavljati iste stvari?
-
- Kontakt:
Nema to veze vec su cinjenice,mi smo nikakvi ali i pored toga te osakate sudjenjem,uniste te jos vise. Imamo Zeljkica,Penerandu i Hasica likovi za sebe igraju,petljaju sebicni do bola,nebi mi ni jedan od njih vise minute dobio kunem ti se mada ima jos kandidata. Taj gol Sirokog nista apolutno nebi znacio niti promijenio al hajd,razlika ovoga je sto je lik 4 metra u ofsajdu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:59Znas da se inace slazem s tobom, ali mene bi sad stid bilo pricat o sudjenju. Ili ako cemo pricat treba reci posteno da je Sirokom cist go ponisten na Kosevu i da su Ilieove odbrane u kupu bile neregularne.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:26Dok je Vice dzaba sve to mora da vam je jasno. Ovako i da imas igru ce te pokraati i to je to,nemamo ledja nikakva i silji k ko stigne al nema veze. Inace mozes 100 trenera promijeniti i opet nist a isi naucio,nece trener igra vec igraci a evo unazad koliko sve je isto.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 feb 2024, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka tebi cast jarane na saburu,ne znam sta uzimas za optimizam ali daj podijeli sa nama da i nama bude lakse molim tefks74 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 16:02Naravno, nisu nam dobri Husref, Čala, Mirza, Feđa, Dal i ostali. Treba nam evropski trener, evo imamo ga i siguran sam da će čovjek napraviti dobar posao,samo ga treba istrpiti. Krize de dešavaju, ekipa se ne gradi preko noći. Svi samo napadaju a niko ne govori da su nam ove sezone oteli 10 bodova, faktički sigurnu Evropu i borbu za titulu.
Slobodno malo sjašite sa foruma završila je utakmica. 30+ stranica ispisano za vrijeme utakmice, kako stignete išta pogledati. Navijači.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Mirvah je gori od slovenca,cuj dovedes nekog prosjecnog trenera koji nema titule prvaka u karijeri i das mu sve ovlasti,da tjera koga hoce da dovodi koga hoce itd....e moj Mirvahu dabogda te ogulili svi od trenera do igraca kad si paglu.
Realnost je da ćemo izgubit 3/4 sljedeće tekme a ni za ovu jednu protiv Igmana nisam siguran. E onda ćemo vidjet da li se treba istrpit ili ne.
Tomislav Stipic slobodan. Odlicne rezultate sa RFS naprvio 

-
- Kontakt:
Pa trebao si malo da pratis,apsolutno svakog trenera osim Dudica sam podrzavao, znam da nije do trenera niti ce se sta sa istim promijeniti nego do p na terenuEvander je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:42Vico ti je opravdanje za sve? Kakva hudnicka izvlakusa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:26Dok je Vice dzaba sve to mora da vam je jasno. Ovako i da imas igru ce te pokraati i to je to,nemamo ledja nikakva i silji k ko stigne al nema veze. Inace mozes 100 trenera promijeniti i opet nist a isi naucio,nece trener igra vec igraci a evo unazad koliko sve je isto.
A to za trenera, je li imas isto misljenje i kad su trenerni bili Varesanovic ili neko drugi, ili ti je ovo opravdanje samo za ovog Slovenackog ****?
- PeppermintSA
- Kontakt:
**** vas husref
Ovi igrači koji su dovedeni, mogli smo komotno bez nekog investitora i da nemamo para, isti khurac. Nikakvog velikog napretka nema u zadnje 2,3 sezone. Igrači dolaze i odlaze nakon sezonu ili sezonu i pol. Nikakvog doprinosa nemaju rezultatima.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 24 feb 2024, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro odigrana tekma, falilo nam je malo srece… idemo dalje
Ma vala isto kao da je i ugasen, ne zna se ko pije a ko placa. Samo mi je zao zivaca koje svi mi trosimo.
**** i Husrefa njega ako dovedu to im i jeste vrhunac njihovog kapaciteta rada i razmisljanja.
Klub pun stoke nesposobne od samog vrha pa do ovih kloceva na terenu. Nemas u cijelom klubu covjeka vrijednog spomena i pohvale.
Ko fol se prica o stadionu pa ko ce vas takve gledati nesposobne za koga to pravite kad je ljudima mucno vise postalo kad se sjete da uopste igramo taj dan.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 24 feb 2024, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Husref je za ovu ligu mag, ali evropa jok
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ko je odlučio da Guli ostane na posudbi?
Ko je odlučio da Avram i Mario nisu potrebni timu?
A sada nemamo nikoga da uputi taj zadnji pas...
Kekec treba da ide jer njegovom politikom tjeranja nemamo ni igru ni pobjede
Ko je odlučio da Avram i Mario nisu potrebni timu?
A sada nemamo nikoga da uputi taj zadnji pas...
Kekec treba da ide jer njegovom politikom tjeranja nemamo ni igru ni pobjede
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amcho1, bvsic, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, jurisicduska, rimljanin90 i 64 gosta.