nema mijenjanja kakvo mijenjanje, to vlada samo jos na ovom forumu od strane balavurdije i ubacenih elemenata.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:21Bravo.jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:18Trener se ne smije mijenjati. Još jedan ciklus nam samo krade godinu i vraća nas unazad godinu. Europa je cilj, slijedece godine ćemo rezimirati situaciju.
Znam ja gadno je izgubit od bilo koga i ja sam šećer dobio danas u 30 minuti , bolno je gledati ovu igru i igrače i trenera i SD-a i svi mi se gade i treba tako ali mijenjati nipošto. Opet će se dati poruka da može neprofesionalizam da može ko kako hoce. Istrpiti pod svaku cijenu. Jednom u životu. Garantujem da ćemo biti bolji, nego opet sok terapija pa onda pad.
Nije za porediti ali Xabi Alonso je u prvoj sezoni imao 10 poraza i 10 neriješenih. Imao je dva niza od po 7 tekmi bez pobjede i onda je sjelo a kad je sjelo postali su mašina koja nema poraza nikako i melju sve pred sobom. Ne kažem da ćemo mi biti takvi , ali trener je tu 20 tekmi , pad je evidentan, očigledno se igračima ne dopada da treniraju, da bude profesionalci, da jedu , da spavaju , treba to isflitrirati, Rozman i Senijad su uredili sportsko segment maksimalno i to ne dolazi preko noći , Morat će se filter dobar udarit , vremenom ćemo postajat ozbiljniji. Čvrsto vjerujem da sistem donosi dugoročni rezultat. Ne smijemo otjerati trenera ove godine.
Nađite snage u sebi , uprkos k u r cevoj igri i odnosu da ostanemo ove godine normalni i ne tjeramo nikog. Ništa nam to dobro donijeti neće. Ide kup ide derbi vrlo lako možemo sve to pogubiti i tad nikog je dirati.
Ne ide nista preko noci, ovo je projekat koji je poceo prije 6 mjeseci i ima da ga istrpimo, htjeli vi to ili ne.
Pa za 90 minuta cijela tribina rozmana ni pomenula nije, sto je bilo psovki bilo je igracima. Opustite se i uzivajte.