FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 24 feb 2024, 23:25

GalileoGalilei je napisao/la:
24 feb 2024, 23:21
jurisicduska je napisao/la:
24 feb 2024, 23:18
Trener se ne smije mijenjati. Još jedan ciklus nam samo krade godinu i vraća nas unazad godinu. Europa je cilj, slijedece godine ćemo rezimirati situaciju.

Znam ja gadno je izgubit od bilo koga i ja sam šećer dobio danas u 30 minuti , bolno je gledati ovu igru i igrače i trenera i SD-a i svi mi se gade i treba tako ali mijenjati nipošto. Opet će se dati poruka da može neprofesionalizam da može ko kako hoce. Istrpiti pod svaku cijenu. Jednom u životu. Garantujem da ćemo biti bolji, nego opet sok terapija pa onda pad.

Nije za porediti ali Xabi Alonso je u prvoj sezoni imao 10 poraza i 10 neriješenih. Imao je dva niza od po 7 tekmi bez pobjede i onda je sjelo a kad je sjelo postali su mašina koja nema poraza nikako i melju sve pred sobom. Ne kažem da ćemo mi biti takvi , ali trener je tu 20 tekmi , pad je evidentan, očigledno se igračima ne dopada da treniraju, da bude profesionalci, da jedu , da spavaju , treba to isflitrirati, Rozman i Senijad su uredili sportsko segment maksimalno i to ne dolazi preko noći , Morat će se filter dobar udarit , vremenom ćemo postajat ozbiljniji. Čvrsto vjerujem da sistem donosi dugoročni rezultat. Ne smijemo otjerati trenera ove godine.

Nađite snage u sebi , uprkos k u r cevoj igri i odnosu da ostanemo ove godine normalni i ne tjeramo nikog. Ništa nam to dobro donijeti neće. Ide kup ide derbi vrlo lako možemo sve to pogubiti i tad nikog je dirati.
Bravo.
nema mijenjanja kakvo mijenjanje, to vlada samo jos na ovom forumu od strane balavurdije i ubacenih elemenata.
Ne ide nista preko noci, ovo je projekat koji je poceo prije 6 mjeseci i ima da ga istrpimo, htjeli vi to ili ne.

Pa za 90 minuta cijela tribina rozmana ni pomenula nije, sto je bilo psovki bilo je igracima. Opustite se i uzivajte.
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 feb 2024, 23:26

Trener se ne smije mijenjati. Još jedan ciklus nam samo krade godinu i vraća nas unazad godinu. Europa je cilj, slijedece godine ćemo rezimirati situaciju.

Znam ja gadno je izgubit od bilo koga i ja sam šećer dobio danas u 30 minuti , bolno je gledati ovu igru i igrače i trenera i SD-a i svi mi se gade i treba tako ali mijenjati nipošto. Opet će se dati poruka da može neprofesionalizam da može ko kako hoce. Istrpiti pod svaku cijenu. Jednom u životu. Garantujem da ćemo biti bolji, nego opet sok terapija pa onda pad.

Nije za porediti ali Xabi Alonso je u prvoj sezoni imao 10 poraza i 10 neriješenih. Imao je dva niza od po 7 tekmi bez pobjede i onda je sjelo a kad je sjelo postali su mašina koja nema poraza nikako i melju sve pred sobom. Ne kažem da ćemo mi biti takvi , ali trener je tu 20 tekmi , pad je evidentan, očigledno se igračima ne dopada da treniraju, da bude profesionalci, da jedu , da spavaju , treba to isflitrirati, Rozman i Senijad su uredili sportski segment maksimalno i to ne dolazi preko noći , Morat će se filter dobar udarit , vremenom ćemo postajat ozbiljniji. Čvrsto vjerujem da sistem donosi dugoročni rezultat. Ne smijemo otjerati trenera ove godine.

Nađite snage u sebi , uprkos k u r cevoj igri i odnosu da ostanemo ove godine normalni i ne tjeramo nikog. Ništa nam to dobro donijeti neće. Ide kup ide derbi vrlo lako možemo sve to pogubiti i tad nikog je dirati.

Ozbiljan klub se postaje na bolan način. Tjeranjem trenera se pokazuje da nikad bit ozbiljni necemo. Opet će doći jarani pa Hajd šta ima veze nek se cuga možda ćemo šta i osvojit usput ali sve je to kratkog daha. Ako smo odlučili izgraditi sistem neka trenera i neka sportskog direktora. Uz uslove koje imaju , desit će se klub kakav želimo.
Sve 5, evo podrška. Ali, šta ako te u srijedu Borac ponizi, ili eto ne mora ni to, nek te rutinski 2:0 riješi, a nakon toga izgubiš i derbi?
Bukvalno se može desiti da dočekamo zadnjih 11 kola ko 5. na tabeli.
Ne znam, nisam pametan. Svi bi mi potpisali da izađemo u Europu i onda da sa Simonom titulu osvojimo, ali strah me da mi ni Europe nećemo dočekati ako ovako nastavimo.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 24 feb 2024, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 feb 2024, 23:26

Dobro zapažanje, tjeranje trenera bi sve uništilo, vratilo stvari godinu unazad, igrači dobili poruku da mogu uvijek kad im ćejfne zabušavati i dokazivati se pred novim trenerom ispočetka.
Ja bi igrače kaznio, ne pokazuju ništa na terenu, a barem danas je bila tekma koja se morala na suhi kvalitet dobiti.

Loši smo i pehovi postali, primamo nekakve golove kakvi se primaju jednom u sto godina, pogađao prečku u situacijama kada je to uglavnom 100% gol.

Nadam se dobroj predstavi u BL, prije svega dobrom rezultatu, pa onda kone dobiti na Grbavici i nek se o sebi zabave, zajedno sa Zvijezdom i Igmanom...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 feb 2024, 23:35

Saburom je DŽENNET popločan

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 feb 2024, 23:39

I mi se ponašamo kao da će ostali sve pobijediti do kraja. Da je napraviti sistem , podići formu i da nas malo pročepi uz par dobrih rezultata, ima da se priča mijenja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 24 feb 2024, 23:41

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 feb 2024, 23:26

Nije za porediti ali Xabi Alonso je u prvoj sezoni imao 10 poraza i 10 neriješenih. Imao je dva niza od po 7 tekmi bez pobjede i onda je sjelo a kad je sjelo postali su mašina koja nema poraza nikako i melju sve pred sobom. Ne kažem da ćemo mi biti takvi , ali trener je tu 20 tekmi , pad je evidentan, očigledno se igračima ne dopada da treniraju, da bude profesionalci, da jedu , da spavaju , treba to isflitrirati, Rozman i Senijad su uredili sportski segment maksimalno i to ne dolazi preko noći , Morat će se filter dobar udarit , vremenom ćemo postajat ozbiljniji. Čvrsto vjerujem da sistem donosi dugoročni rezultat. Ne smijemo otjerati trenera ove godine.

Ozbiljan klub se postaje na bolan način. Tjeranjem trenera se pokazuje da nikad bit ozbiljni necemo. Opet će doći jarani pa Hajd šta ima veze nek se cuga možda ćemo šta i osvojit usput ali sve je to kratkog daha. Ako smo odlučili izgraditi sistem neka trenera i neka sportskog direktora. Uz uslove koje imaju , desit će se klub kakav želimo.
Sve 5, evo podrška. Ali, šta ako te u srijedu Borac ponizi, ili eto ne mora ni to, nek te rutinski 2:0 riješi, a nakon toga izgubiš i derbi?
Ne znam, nisam pametan. Svi bi mi potpisali da izađemo u Europu i onda da sa Simonom titulu osvojimo, ali strah me da mi ni Europe nećemo dočekati ako ovako nastavimo.
Šta? Ništa. Ni prvi ni zadnji poraz.

Treneri i igrači se mijenjaju k'o na traci, samo su isti majkojebači konstanta. Plus oni dodatni u ovisnosti jesu l' njihovi miljenici u klubu ili ne.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 feb 2024, 23:42

Zeko87 je napisao/la:
24 feb 2024, 23:39
I mi se ponašamo kao da će ostali sve pobijediti do kraja. Da je napraviti sistem , podići formu i da nas malo pročepi uz par dobrih rezultata, ima da se priča mijenja.
Ma bolan ne može ni ovo vječno mora pročepiti aBd,izdobriti će ovo insallah

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 feb 2024, 23:43

Drug vjerovao ili ne ništa. Prvi put to mislim i stojim iza toga. Kad je bio Mirza nisam mislio jer je tu se igralo za raju za ovo i za ono. Izašli smo u Europu obrukali se kad je čovjek protiv nas promijenio formaciju.

Znam da je to bolno prihvatiti da bi mi da sve dobijemo do kraja. Gledao sam sto ekipa kojima se desi ovo i istrpe trenera i uzmu plod na kraju. Ne smijemo jednostavno odustat od ispravne stvari. Od Bayera, Liverpoola, Arsenala, Intera o manjim da ne govorim.

Raditi isto a nadati se drugačijem scenariju mogu samo budale. Sad dovedeš drugog trenera opet priča je istrpit ćemo i nikog nismo. Ovaj trener vrijedi da se istrpi , jer fudbal gleda kao profesionalni sport kao takav ne odgovara nikom od premijerligaskih igrača , ne vole raditi i to ti je. Vremenom će se odbaciti svi koji ne vole i kad se formira grupa koja će cijela bit profesionalna izdobrit će.

Nemojte molim vas da se vrtimo u krug od rata. Sve i da ne napravi rezultat poruka je druga samim tim sto ga ostaviš, nema vise mahale, nema vise neprofesionalizma, nema vise za je bancije.

Ako hoćemo iskorak , uspostavljanje sistema se mora istrpit , jednostavno mora. Primjera u životu je koliko hoces. Krenite od sebe. Ne postoji stvar na svijetu kojoj kontinuitet i profesionalizam nisu donijeli napredak. Bude uspona i padova i traženja. I biće, ali glavu gore, pravimo sistem. Plus ova sad ekipa je mlada i u izgradnji , ne smijemo im bit neprijatelji.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 feb 2024, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 feb 2024, 23:47

24 feb 2024, 23:43

Drug vjerovao ili ne ništa. Prvi put to mislim i stojim iza toga. Kad je bio Mirza nisam mislio jer je tu se igralo za raju za ovo i za ono. Izašli smo u Europu obrukali se kad je čovjek protiv nas promijenio formaciju.

Znam da je to bolno prihvatiti da bi mi da sve dobijemo do kraja. Gledao sam sto ekipa kojima se desi ovo i istrpe trenera i uzmu plod na kraju. Ne smijemo jednostavno odustat od ispravne stvari. Od Bayera, Liverpoola, Arsenala, Intera o manjim da ne govorim.

Raditi isto a nadati se drugačijem scenariju mogu samo budale. Sad dovedeš drugog trenera opet priča je istrpit ćemo i nikog nismo. Ovaj trener vrijedi da se istrpi , jer fudbal gleda kao profesionalni sport kao takav ne odgovara nikom od prekijerligaskih igrača , ne vole raditi i to ti je. Vremenom će se odbaciti svi koji ne vole i kad se formira grupa koja će cijela bit profesionalna izdobrit će.

Nemojte molim vas da se vrtimo u krug od rata. Sve i da ne napravi rezultat poruka je druga samim tim sto ga ostaviš, nema vise mahale, nema vise neprofesionalizma, nema vise za je bancije.

Ako hoćemo iskorak , uspostavljanje sistema se mora istrpit , jednostavno mora. Primjera u životu je koliko hoces. Krenite od sebe. Ne postoji stvar na svijetu kojoj kontinuitet i profesionalizam nisu donijeli napredak. Bude uspona i padova i traženja. I biće, ali glavu gore, pravimo sistem. Plus ova sad ekipa je mlada i u izgradnji , ne smijemo im bit neprijatelji.
Daj Bože da budeš u pravu, niko sretniji od mene, ali mislim da sam opravdano pesimista.
Europa se mora izboriti, to jednostavno ne smije doći u pitanje. Europa ako se ne izbori, ne vidim na osnovu čega bi mogao ostati.
No, idem predaleko u budućnost. Mora nas negdje krenuti, ja jedino na osnovu čega mogu mali optimizam imati je da će Krdžalić i Mehmedović ući u formu pa da nas razbude malo. U suprotnom..
I ako preživi do ljeta Simon, nipošto, ali znači NIPOŠTO ne smijemo ući u novu sezonu bez najmanje 3 jako kvalitetna igrača.
Stoper BETON za naše lige, desetka, i lijevo krilo. Plus bi se zahvalio Francisu i Gulasha i Hasića desno forsirao.
Hamza OUT, dovesti nekog dvometraša. Renanov ostanak je upitan, znači eventualno i 2 napadača.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 24 feb 2024, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 24 feb 2024, 23:48

sta god da urade nista se specijalno nece desiti jer ide patnja do kraja sezone a to je 100% za dalje vidjecemo
medjutim
1. kazes ne smije se mijenjati i mora se istrpiti a sta ako se ne ispuni cilj to jest Evropa
2. sta mozes u buducnosti ocekivati od strucnog staba koji ne moze da izbori Evropu sa ovakvim rosterom u ovakvoj ligi
3. koji segment igre smo unaprijedili za ovaj period kako su stigli
4. kako ekipa moze izaci gora iz priprema nego sto je bila
5. ako igraci nece da su profesionalci i nece da treniraju znaci da njih moras odstraniti a to filtiriranje ce masno kostati isto ko sto bi kostao i ss
6. isto tako profesionalci nece doci igrati u BiH a od zadnji od domacih koji je bio profi je Cimirot
7. izbor novih igraca i rezovi koji su doneseni su za dobre analize

neka rade sta hoce i sto se tice pitanja trenera svejedno al ne treba slijep biti pored ociju
al ovo pod 2. ako ne bude u stanju ispuniti nema sta traziti po mom misljenju

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 24 feb 2024, 23:48

Upravo to svaka čast👏👏👏
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 24 feb 2024, 23:49

Ohladi se glava i moze se napisati nesto. Teska je situacija, razumijem optimizam samo ne znam na cemu se zasniva. Tri utakmice su nam pokazale da je ekipa limitirana. Ne vidim kako mogu bolje od ovog sto igraju. Ne znam sta bi nam donijelo tjeranje trenera jer je ocigledno da je igracki kadar limitiran. Ne znam isto sta nam donosi povjerenje treneru jer je on po svom ukusu pravio ekipu. Bice nam tesko u borbi za Evropu ali mislim da moramo jednom istrpiti i struku. Moze se i na kraju sezone podvuci linija.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 24 feb 2024, 23:49

Evo ja opet pitam, koga dovesti umjesto Rožmana? Evo sutra neka ga pošalju za Sloveniju i koga dovesti kao zamjenu? Ko to ima u okruženju da je ozbiljan, moderan i autoritativan trener? Samo se vraćamo iznova i iznova, restart broj 250, jovo na novo opet. Deset godina konstantnog mijenjanja, konstantne rekonstrukcije i to sve bezuspješno, tapkamo stalno u mjestu, dvadeset trenera prošlo kroz Klub, a svaki od njih "ubleha". Doslovno nemoguće, isto ovo se desilo i za vrijeme Kodre.

Ovo danas je dokaz da igrači neće i da bi najviše voljeli da je tu neko kao Mirza da rade šta hoće. Rožman ima moju podršku i ako Mirvić stane iza njega do kraja (a zasigurno da hoće) napravićemo dobre stvari.
Gore je neko ponovio opasku koju sam napisao nedavno, a to je primjer Artete. Sprdali ga, tjerali, pljuvali, psovali, Arsenal ga nije maknuo i evo plodova.
Podrška Simonu, a igrače kazniti po pravilniku. Ukoliko se nastavi dešavati nezalaganje i igranje pod ručnom, prozvati svakog pojedinačno na ljeto i nabiti nogom.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 24 feb 2024, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 feb 2024, 23:53

Niko ni ne traži da budete zadovoljni kako ćeš bit zadovoljan kad te selo nekakvo otrese igrom i pristupom. Kako ? Ja danas sam na tabletama , sa ženom posvađan, **** ispo prema svima oko mene. Ne treba bit zadovoljan mi smo takav klub, sve osim pobjede je neuspjeh. To je sve ok. Tražim da se ne mijenja. Podrška nije aplauz poslije uspjeha, poslije trofeja proslava, to je slavlje to je sreća to je nešto drugo. Podrška je kad ne ide da stojiš iza svog kluba, da ne tjeraš, da ne crnjacis , podrška je da kad su na dnu da ih mi dignemo s tog dna. A sad su tu negdje. Svom klubu na taj način neću okretat leđa kad vidim da je nešto ispravno, garantujem da je ispravno se krenulo. Uredile su se neke stvari , zna se ko šta i kako, igrači su razjebali i Mehu a vratili Uscuplica hoce me neko sad ubjeđivati da je ovaj drugi bolji trener, naravno da nije nego bolje pristaje mahali , neprofesionalcima, legendama, i svemu ostalom. Pustite čovjeka da radi, ovu sezonu skupa svi se stisnuti za Europu. Moramo jednom. Ne bih nikom da namećem svoje stavove. Vi kako hoćete, ali ako imalo mogu utjecati na vas, bez psovki , bez tjeranja, ništa nam to dobro donijeti neće. Sve u životu ima krizu i ima period potreban da nalegne sve na pravo mjesto. Sve. I veze i brakovi i poslovi i ne kaže se bezveze svaki je početak težak. E mi smo sad na tom početku.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 24 feb 2024, 23:56

Ali najgore kad kazete to sta ako se ne izbori europea
Ljudi dragi jel to mi propustamo grupnu neku fazu? Eto izborili smo je sa cickovim uljem, odugrali dvije utakmice, obrukali se i eto
To je bilo sve od te europe
Ali dzabe, mi kao narod nemamo strpljenje, hocemo sve i odmah
Zato i kao klub, i kao drzava jesmo u ovakvom kanalu
NEMA NAZAD

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 24 feb 2024, 23:58

24 feb 2024, 23:53
Niko ni ne traži da budete zadovoljni kako ćeš bit zadovoljan kad te selo nekakvo otrese igrom i pristupom. Kako ? Ja danas sam na tabletama , sa ženom posvađan, **** ispo prema svima oko mene. Ne treba bit zadovoljan mi smo takav klub, sve osim pobjede je neuspjeh. To je sve ok. Tražim da se ne mijenja. Podrška nije aplauz poslije uspjeha, poslije trofeja proslava, to je slavlje to je sreća to je nešto drugo. Podrška je kad ne ide da stojiš iza svog kluba, da ne tjeraš, da ne crnjacis , podrška je da kad su na dnu da ih mi dignemo s tog dna. A sad su tu negdje. Svom klubu na taj način neću okretat leđa kad vidim da je nešto ispravno, garantujem da je ispravno se krenulo. Uredile su se neke stvari , zna se ko šta i kako, igrači su razjebali i Mehu a vratili Uscuplica hoce me neko sad ubjeđivati da je ovaj drugi bolji trener, naravno da nije nego bolje pristaje mahali , neprofesionalcima, legendama, i svemu ostalom. Pustite čovjeka da radi, ovu sezonu skupa svi se stisnuti za Europu. Moramo jednom. Ne bih nikom da namećem svoje stavove. Vi kako hoćete, ali ako imalo mogu utjecati na vas, bez psovki , bez tjeranja, ništa nam to dobro donijeti neće. Sve u životu ima krizu i ima period potreban da nalegne sve na pravo mjesto. Sve. I veze i brakovi i poslovi i ne kaže se bezveze svaki je početak težak. E mi smo sad na tom početku.
Bravo majstore! Rijetki su osvijesteni i vide stvari kako treba. Svi smo ljuti razocarani ali iza kluba moramo stati bar mi najvjerniji. Ostali mahalasi nek pljuju ko legende lazne i ostali mediji strumfovski jedva docekali svi... U INAT SVIMA!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 feb 2024, 23:59

Sve je to uredu duška al ne može kyeremeh igrati na desnom beku.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 feb 2024, 00:03

Da se u ekipi vidi neka naznaka zivota. Da imas neku igru, pa kakvu god. Da imas zar i pristup. Da imas neki rukopis koji je prepoznatljiv.
Ma lako je trpiti onda, koliko god treba.

Ovo ovako, je teski mazohizam i ubijanje u pojam.

Trpit cemo. Valjda izrodi na dobro. A imao bih svasta nesto napisati, ali cu se suzdrzati.
- FKS -

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 feb 2024, 00:03

Ovo je ocigledan bojkot grupe od 5-6 igraca to se vidi iz aviona.
Inace odbijeno im je svima od plata za poraz protiv Listice i receno da ce dobiti kesh ako dobiju Zvijezdu i neporazeni se vrate iz BL.Nevjerovatno da opet nikakve volje nemaju da igraju.Kakvi debili

Jos im obecane premije za derbi.Dao bi im ja qurcinu da popuse kakva premija protiv 10.ekipe na tabeli ima da dobijete ili skinuti i od sljedece plate.Penarandi na 20k eura davati premiju za pobjedu u ovoj ligi hahaha
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 feb 2024, 00:09

mirzatele je napisao/la:
24 feb 2024, 23:59
Sve je to uredu duška al ne može kyeremeh igrati na desnom beku.
Vidjet ćemo. Mogu ti pokušati ukratko to objasniti. Ali da me fkt shvatiš ozbiljno i da ne bude da ti ja pametujem. Kyeremeh ne igra beka jer neko misli da je dobar bek. Kyeremehu se grade defanzivne sklonosti, vjerovao ili ne. Kyeremeh je igrač kojeg on vidi kao igrača koji aktivno učestvuje u napadu i odbrani jer je za sistem koji igra potreban jer igra sa 2 vezna igrača. Kyeremeh za 3-4 mjeseca kad počne razmišljati o svom golu na način na kakav razmišlja o protivničkom će bit odličan igrač , ima motoriku nevjerovatnu , može se ponoviti 180 puta u toku utakmice, on je nevjerovatno fizički razvijen igrač. Dao bih ti ja primjer iz mnogo ozbiljnijih klubova, ali ćeš se smijati , igrači se uigravaju na nešto sto se zove adaptacija na role, da se zadesi na bilo kojem mjestu na terenu da zna odgovoriti i preuzeti rolu , to se zove sistem. Ja isto se iznerviram kažem nosi ga u pm s beka, psujem bogove , cupam kosu a suštinski znam pozadinu iza toga. I tako će i biti vremenom. Ne branim Rozmana daleko od tog može to i bolje i biće, ali nije bez pameti to sto ga je vratio dole malo da ga izgradi na toj desnoj strani. Igrom slučaja imam neki hint iz svlačionice iz kluba i poznajem nekoliko igrača, nevjerovatan je otpor prema sistemu , ali se lomi polako. Ja vjerujem čvrsto da ce izdobriti. Molim Boga da Mirvic ne smiieni nikog ove godine. Da sačekamo na ljeto 2-3 igrača koja se već i dogovaraju , a nisu došla jer se racionalizovalo da je ova ekipa dovoljna za treće mjesto.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, miguelramos i 42 gosta.