Sjecam se kada je Jakirovic preuzeo Zrinjski u zimskom prelaznom roku 2020/21, nije odmah ništa puno tjerao, samo otišao Tomislav Barbarić od standarnih igrača.Čovjek tokom proljeca 2021 dao svima šansu, vidio na koga može računati, pa tek onda na ljeto 2021 uradio vecu sječu kadru i narednu sezonu pregazili ligu.Kod nas odmah tjeranje, bez ikakvog konkretnog razloga i objašnjenja.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kakvo li ce danas brukanje biti na presu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
pitari jedva cekaju da danas crkne projektor
Ono sto je cinjenica je to da se Rozman pogubio i tesko da on vise moze vratiti ekipu na pravi kolosjek. Od samog dolaska je ulijevao nesigurnost,prvo to nerezonsko tjeranje i dovodenje igraca pa zatim sve ostalo do danas evo. Imam osjecaj i ono sto smo dobro odigrali da je bilo na taj pozitivni sok.
Sad kazu igraci ga bojkotuju,ne shvataju njegove zamisli sta li. Pa i to je samo jos dodatni argument da je pogubljen i da nema autoriteta.
Samo ostaje nada da nas nece skroz syebati do kraja sezone.
Prezivjeli smo Jesica i slicne ublehe prezivjecemo i Rozmana i Ibricica nadam se.
Sad kazu igraci ga bojkotuju,ne shvataju njegove zamisli sta li. Pa i to je samo jos dodatni argument da je pogubljen i da nema autoriteta.
Samo ostaje nada da nas nece skroz syebati do kraja sezone.
Prezivjeli smo Jesica i slicne ublehe prezivjecemo i Rozmana i Ibricica nadam se.
Jest da Jakira opet spominjes, ali je ovo potpuno tacno.Lucas je napisao/la: ↑26 feb 2024, 12:27Sjecam se kada je Jakirovic preuzeo Zrinjski u zimskom prelaznom roku 2020/21, nije odmah ništa puno tjerao, samo otišao Tomislav Barbarić od standarnih igrača.Čovjek tokom proljeca 2021 dao svima šansu, vidio na koga može računati, pa tek onda na ljeto 2021 uradio vecu sječu kadru i narednu sezonu pregazili ligu.Kod nas odmah tjeranje, bez ikakvog konkretnog razloga i objašnjenja.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne znam za vas ali iz nekog razloga mene optimizam puca za srijedu 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sve što je pozitivno, sve na šta se mi trebamo ugledati, treba spominjati. Sve kako su oni radili od dolaska Jakirovića, preko Rendulića, pa do Petrovića, trebamo i mi "prepisati", pogotovo kada se radi o slaganju igračkog kadra.vedinjo98 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 12:45Jest da Jakira opet spominjes, ali je ovo potpuno tacno.Lucas je napisao/la: ↑26 feb 2024, 12:27Sjecam se kada je Jakirovic preuzeo Zrinjski u zimskom prelaznom roku 2020/21, nije odmah ništa puno tjerao, samo otišao Tomislav Barbarić od standarnih igrača.Čovjek tokom proljeca 2021 dao svima šansu, vidio na koga može računati, pa tek onda na ljeto 2021 uradio vecu sječu kadru i narednu sezonu pregazili ligu.Kod nas odmah tjeranje, bez ikakvog konkretnog razloga i objašnjenja.
Izaći će Mirva na pres ko Bake i reći "ja vam obećavam 100 hiljada sjedećih mjesta na Bordo areni u zamjenu za članstvo i sabur".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo sabur nam i inat u nama silan Bosanski. Samo treba saburat, bice to ako Bog da jednog dana, za 300 godina.
Svaka ti čast za pozitivu nakon prolaska na penale ekipe iz prve lige Fedaracije, i 2 poraza jedan od 7. ekipe i drugi od posljednje ekipe u BiH. Ja se samo nadam da ne bude opet neka bruka 3+.
Saburati bi bilo sasvim prihvatljivo da smo izgubili od zrinjskog, borca, pa evo i od zelje, derbi je derbi... ali ekipe poput zvijezde sklopljene od poluamatera iz republike srpske koji igraju za 6 stoja se moraju dobijati bez trenera i s 9 igraca. 2 razlike. Ostalo sve je supljak
cudo nije se saznalo jos sta ce biti na presu,zakazala mahala
FC United Of Manchester !
- luckystrike
- Kontakt:
s obzirom da smo i u prvom dijelu ozbiljnije igrali protiv boljih ekipa, ne bi me iznenadilo da se iz Banja Luke vratimo kao pobjednici.
-
- Kontakt:
Ocekujem tvrdu utakmicu Vinko nece srljati cekat ce gresku i prekid mi isto ne cemo napadati. Realno da ce biti 0-0 ili za nekog gol prednosti ako udje kakva frljoka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dijelimo misljenje. Mrsavih 0:0, na Kosevu pada odluka.bordobijeli je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:27Ocekujem tvrdu utakmicu Vinko nece srljati cekat ce gresku i prekid mi isto ne cemo napadati. Realno da ce biti 0-0 ili za nekog gol prednosti ako udje kakva frljoka
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Mi isto bekani, svi nas uzimaju na istu foru, puste nam sredinu, nama izađu stoperi na 50m , prva kontra gol, raspad sistema i gotova priča.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Nadam se da Simon gleda ovaj jad od fudbala i ko ga je rasuo ko šoljicu riže.
Trenutno korisnika/ca: boki86, insimadop, nedimmmm1337, NeSamSafetee i 39 gostiju.