na ručak za bonove, kad se poželim one crvene supe i hagraša
A i žena je bila tu u domu, pa ćemo skupa, i bebu još povesti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
@rio Kakav je pub kviz u Vitezu? Meni je općenito Srednja Bosna nepoznat pojam. Bio sam jednom u Gornjem Vakufu i dobio sam upute da ne odem slučajno u pogrešan kafić. A vidim da na taj kviz u Vitez idete svi, drago mi je to čuti.
Kad je Kotiga bio organizator išli su ove naše kolege i bili drugi.
Fahrudin Solak, suspendirani direktor FUCZ -a, koji je pravosnažno osuđen u aferi "Respiratori" na šest godina zatvora i Fikret Hodžić, direktor "Srebrene maline", koji su osuđeni u aferi "Respiratori", na šest, odnosno pet godina zatvora tražili su odgodu izvršenja kazne u KPZ u Vojkovićima.
Ova informacija potvrđena je za portal "Avaza" iz Suda BiH.
- Molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora podnijeli su Sudu osuđeni Fahrudin Solak i Fikret Hodžić, dok osuđeni Fadil Novalić, za sada, nije podnio molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora - kažu za "Avaz" iz Suda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Fahrudin Solak, suspendirani direktor FUCZ -a, koji je pravosnažno osuđen u aferi "Respiratori" na šest godina zatvora i Fikret Hodžić, direktor "Srebrene maline", koji su osuđeni u aferi "Respiratori", na šest, odnosno pet godina zatvora tražili su odgodu izvršenja kazne u KPZ u Vojkovićima.
- Molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora podnijeli su Sudu osuđeni Fahrudin Solak i Fikret Hodžić, dok osuđeni Fadil Novalić, za sada, nije podnio molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora - kažu za "Avaz" iz Suda.
Fadil chad još će izaći sa tribal tetovažom na bicepsu
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
U koroni sam pio 4 kafe, pa mi nije bilo dobro, pa sam spustio na jednu, pa me onda glava ubijala, sad dvije.
Ma ja sam pio jednu dnevno (ujutru samo otkako sam je poceo piti), no u zadnje vrijeme mi prahne popodne. Nisam se zamaro jel zdrava ili nije i to jer nisam ono pio puno, ali eo citam do 400mg kafeina je sasvim ok za odraslu osobu, sto bi bilo oko 4 solje dnevno.