FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iliev je odličan bio sinoć i u Tuzli, ali u Ugljeviku nesiguran, ono izlijetanje na vrh šesnaesterca na trk crnaca koji je bio praćen od Radovića kad smo primili gol iz ofsajda, je diskutabilna odluka njegova, jer nije morao izlijetati, bespotrebno, sukrivac za gol.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Koji li je brat ovo napravio?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Aferim ko god da je

- robertkosar
- Kontakt:
A to sto su se ublehaski mediji usutili, nema vise otkaza Rozmanu nije vise Sarajevo bez cilja i puta.
Mamu ****, krvi zedni, samo cekaju da pokazemo malo slabosti.
Ulozi Ismire na ljeto jos 50 miliona, samo nek dusmani ne mogu disati, guse se na Fadilovim respiratorima..
Ulozi Ismire na ljeto jos 50 miliona, samo nek dusmani ne mogu disati, guse se na Fadilovim respiratorima..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- robertkosar
- Kontakt:
Imate i vi svoj istok znači

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ZELIMO KAZNE ZA NACIONALISTICKA ORGIJANJA KOJE POTICU NA NASILJE, NEREDE, I BUDE RUZNA SJECANJA U ZEMLJI U KOJOJ JE PRESUDJEN POCINJEN GENOCID PO 100-ti put U U BL; ZELIMO KAZNE ZA RASISTICKE UVREDE u vidu imitiranja majmuna UPUCENE NASEM IGRACU ; ZELIMO KAZNE ZA GADJANJE NASEG IGRACA BAKLJOM isto kao sto su htjeli pucati kazne od 50.000 KM U UTAKMICI VELEZ - ZRINJSKI!!
PRAVDA!
PRAVDA!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- morsecode
- Kontakt:
Raja moram Vam pricat nesto:
Leg'o ja sinoc da spavam, i sanjam da igramo osminu finala Europa Liga protiv Atletiko Madrida. Pocetak utakmice Renan zabija gol za nas, i ja se derem i skacem po kuci gooool je...kad ulazi stari u sobu i budi me kaze sta ti je debilu jedan jesi ti normalan 4 je ujutro sta se deres yebo te Renan i Sarajevo

Leg'o ja sinoc da spavam, i sanjam da igramo osminu finala Europa Liga protiv Atletiko Madrida. Pocetak utakmice Renan zabija gol za nas, i ja se derem i skacem po kuci gooool je...kad ulazi stari u sobu i budi me kaze sta ti je debilu jedan jesi ti normalan 4 je ujutro sta se deres yebo te Renan i Sarajevo

"To je jednostavno SARAJEVO"
Zeko ja jos ne mogu da dođem sebi otkako si napisao da ti sin navija za Zeljkana. Kako se to desi? Gdje si zakazao kao otac? Ovo ozbiljno pitam da se ne desi nekom od nas sutra ne daj Boze.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- luckystrike
- Kontakt:
imal' ko kod nas u klubu, može i iz slovenije, da poduzme aktivnosti na sankcionisanju sudija koji su naš oštetili u posljednje dvije utakmice, te u vezi s fašizmom, nacionalizmom i rasizmom kojem su bili izloženi na posljednjoj utakmici?!
Nekada su HZ isle organizovano na utakmice HK Bosne,palile se baklje,navijalo ! Legendarna pobjeda protiv Olimpije pred 8 hiljada navijaca !! Veceras igra hokejaska reprezentacija BH odlucujucu utakmicu protiv Sjeverne Koreje za prvo mjesto. Dodijte podrzite nase momke !! 20,00 casova,ulaz slobodan !!
-
- Kontakt:
Bravo_weella_ je napisao/la: ↑29 feb 2024, 10:24A to sto su se ublehaski mediji usutili, nema vise otkaza Rozmanu nije vise Sarajevo bez cilja i puta.
Jednostavno, upao u loše društvo.
Moja dijeca npr.neznaju da uopšte postoji taj tamo stadion i za zeljezničar misle da je to nogometni klub iz Banjaluke.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Rasističko vrijeđanje igrača, majmunski zvuci, pogođen igrač bakljom. Baš da vidimo kaznu.deda je napisao/la: ↑29 feb 2024, 11:18Pogledajte video stoke navijaca:
https://vm.tiktok.com/ZMML5q2PT/
Koševo bi suspendovali do kraja sezone.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- luckystrike
- Kontakt:
ako ovo nije ušlo u zapisnik, što je vrlo moguće, ku*ac će biti kazne.
Ma ovo je strašno i jedno od većih iskušenja za roditelja. Zato bih volio da Zeko podijeli s nama kako se desilo, nisam prije čuo za ovakve stvari. Da znam da će mi sin biti nobelovac, ali navijati za Željkana, u maramici bi on meni završio. Jedina, ali baš jedina pozitivna stvar koju bi čovjek mogao izvući iz tog je, kad npr. dobije lošu ocjenu u školi, mogu mu govoriti yebo ti Željo mater glupu! Ostalo je sve strahota.AVNOJ je napisao/la: ↑29 feb 2024, 11:24Jednostavno, upao u loše društvo.
Moja dijeca npr.neznaju da uopšte postoji taj tamo stadion i za zeljezničar misle da je to nogometni klub iz Banjaluke.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.