zamislis dodje ti kkuci i kaze tata, taataaa mogu li gledati acu, štilu, aru, to je stvar filozofijeeeeejoker90 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 11:34Ma ovo je strašno i jedno od većih iskušenja za roditelja. Zato bih volio da Zeko podijeli s nama kako se desilo, nisam prije čuo za ovakve stvari. Da znam da će mi sin biti nobelovac, ali navijati za Željkana, u maramici bi on meni završio. Jedina, ali baš jedina pozitivna stvar koju bi čovjek mogao izvući iz tog je, kad npr. dobije lošu ocjenu u školi, mogu mu govoriti yebo ti Željo mater glupu! Ostalo je sve strahota.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tačno morao bih akcijati vlastito dijete, prebiješ ga u haustoru s fantomkom, skineš mu majicu Željkana, pališ je idući derbi sa otetim stvarima. Ako kaže staroj, prebiješ ga opet, a cinkat će te materi 100% čim je to gurbet.Pantelija je napisao/la: ↑29 feb 2024, 11:51zamislis dodje ti kkuci i kaze tata, taataaa mogu li gledati acu, štilu, aru, to je stvar filozofijeeeeejoker90 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 11:34Ma ovo je strašno i jedno od većih iskušenja za roditelja. Zato bih volio da Zeko podijeli s nama kako se desilo, nisam prije čuo za ovakve stvari. Da znam da će mi sin biti nobelovac, ali navijati za Željkana, u maramici bi on meni završio. Jedina, ali baš jedina pozitivna stvar koju bi čovjek mogao izvući iz tog je, kad npr. dobije lošu ocjenu u školi, mogu mu govoriti yebo ti Željo mater glupu! Ostalo je sve strahota.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Manite se zajebancije, dajte šta pametno da se čovjeku pomogne u tom iskušenju.. pu pu pu.
Nego, Zeko, ja bih mu ograničio finansije isključivo na osnovne stvari.. ama ne daj ni za kafe. Pa kad već puši filozofiju, nek se i osjeća kao oni.. nek mu doživljaj bude potpun.

Nego, Zeko, ja bih mu ograničio finansije isključivo na osnovne stvari.. ama ne daj ni za kafe. Pa kad već puši filozofiju, nek se i osjeća kao oni.. nek mu doživljaj bude potpun.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ahahahahahahahahahajoker90 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 11:59Tačno morao bih akcijati vlastito dijete, prebiješ ga u haustoru s fantomkom, skineš mu majicu Željkana, pališ je idući derbi sa otetim stvarima. Ako kaže staroj, prebiješ ga opet, a cinkat će te materi 100% čim je to gurbet.Pantelija je napisao/la: ↑29 feb 2024, 11:51zamislis dodje ti kkuci i kaze tata, taataaa mogu li gledati acu, štilu, aru, to je stvar filozofijeeeeejoker90 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 11:34
Ma ovo je strašno i jedno od većih iskušenja za roditelja. Zato bih volio da Zeko podijeli s nama kako se desilo, nisam prije čuo za ovakve stvari. Da znam da će mi sin biti nobelovac, ali navijati za Željkana, u maramici bi on meni završio. Jedina, ali baš jedina pozitivna stvar koju bi čovjek mogao izvući iz tog je, kad npr. dobije lošu ocjenu u školi, mogu mu govoriti yebo ti Željo mater glupu! Ostalo je sve strahota.
1946-1987
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Ovo je baš zalosno posebno ako naši navijaci rade ove kao pošalice.
Ovo je hilerijus 
- BordoBBoja
- Kontakt:
Video je genijalan
I savrseno opisuje nase “ledjende”
Posebno kad mirza kaze “postao sam legenda sa 40 odigranih utakmicq”
I savrseno opisuje nase “ledjende”
Posebno kad mirza kaze “postao sam legenda sa 40 odigranih utakmicq”
-
- Kontakt:
Stvarno manijaci izgubili kompas, baš su prevazišli sve granice, baš se furaju na huliganstvo glupani . Napali autobus hz kamenjem na autoputu. Kakva su to vise dokazivanje kome sta takvim napadom dokazuješ??
-
- Kontakt:
vidite inicijale uhapsenih, zulini kriminalni cetnici idu po mrtvu glavu
bordobijeli je napisao/la: ↑29 feb 2024, 12:27Ovo je baš zalosno posebno ako naši navijaci rade ove kao pošalice.
A sto je zalosno, zalostan je odnos Zeke i ostalih legendi prema klubu.
Klip je

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Gori od četnika u BL nas nisu napali a oni pametni akciju prave kamenjem na autoputu.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑29 feb 2024, 12:41vidite inicijale uhapsenih, zulini kriminalni cetnici idu po mrtvu glavu

-
- Kontakt:
Meni baš bezz, imamo dovoljno dušmana nema potrebe da se medjusobo prepucavamo.guadalupe je napisao/la: ↑29 feb 2024, 12:43bordobijeli je napisao/la: ↑29 feb 2024, 12:27Ovo je baš zalosno posebno ako naši navijaci rade ove kao pošalice.
A sto je zalosno, zalostan je odnos Zeke i ostalih legendi prema klubu.
Klip je![]()
![]()
Niko da spomene onog jazavca Milkanovica. On nesto odmahuje rukama kad Gigovic pokaza da ce se igrati 6 minuta. Stoka jedna obicna, ni obraza, niti icega kao i svi oni.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kapitensku ili Dejanu ili Miomiru.
Jučer se nešto Lukić hinja kurchi pred Dejanom, Dejan ga loptom trza i smije se
Jučer se nešto Lukić hinja kurchi pred Dejanom, Dejan ga loptom trza i smije se

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoBBoja
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, Meshko91, perodeformero i 54 gosta.