citirace i navijaci nekog kluba gdje bude husref radio moj post od prije 4 godine kad je husref bio trener kada sam rekao da nikad jadnije nismo izgledali.
Jak ti je argument, komentar lika sa yt. Živote pokvareni joysticku
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
citirace i navijaci nekog kluba gdje bude husref radio moj post od prije 4 godine kad je husref bio trener kada sam rekao da nikad jadnije nismo izgledali.
Citirao sam ga zato sto i sarajevo nikad jadnije i zalosnije nije izgledalo..AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:01citirace i navijaci nekog kluba gdje bude husref radio moj post od prije 4 godine kad je husref bio trener kada sam rekao da nikad jadnije nismo izgledali.
Jak ti je argument, komentar lika sa yt. Živote pokvareni joysticku![]()
milsim da smo npr jadnije izgledali pod varesanovicem na kraju mandata, protiv zarie npr kad je bio čala, protiv zelje kad je bilo 5:2 itd...Pena je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:03Citirao sam ga zato sto i sarajevo nikad jadnije i zalosnije nije izgledalo..AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:01citirace i navijaci nekog kluba gdje bude husref radio moj post od prije 4 godine kad je husref bio trener kada sam rekao da nikad jadnije nismo izgledali.
Jak ti je argument, komentar lika sa yt. Živote pokvareni joysticku![]()
Oni ga kako god okreneš, pamte po dobrom.Osvojio sa njima kup (izbacio Dinamo u polufinalu), pobjedio Hajduk tri puta u sezoni (od toga jednom 0:4 na Poljudu), odveo ih u grupe EL izbacivši u gostima Kopenhagen, a u teškoj grupi osvojio pristojna 4 boda (2:2 protiv Sosiedada u gostima, pobjedili Alkmar kuci 2:1).
Mirvic se uvalio sa Rozmanom, ne moze mu dati otkaz a da ga ne isplati i njega i pomocnike, a tesko ce to moci opravdati Tanu. Zato se usutario.boki86 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 10:14Mirvic ocigledno vjeruje rozmanu, barem za sada. Mozda je i on uvidio da bi promjena trenera bila sada kontraproduktivna, i da bi se samo opet po stoti put, vrtili u krug. Mislim da se ceka kup.
Igrace treba samo po dzepu kaznjavati, to je najdjelotvornije. Ostalo je na rozmanu da sredi stanje unutar ekipe
Pazi apsurda...Lucas je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:11Oni ga kako god okreneš, pamte po dobrom.Osvojio sa njima kup (izbacio Dinamo u polufinalu), pobjedio Hajduk tri puta u sezoni (od toga jednom 0:4 na Poljudu), odveo ih u grupe EL izbacivši u gostima Kopenhagen, a u teškoj grupi osvojio pristojna 4 boda (2:2 protiv Sosiedada u gostima, pobjedili Alkmar kuci 2:1).
Ma tako ti je uvjek kod nas. Ništa novo. Svakakve psovke i uvreda prema igračima,trenerima,klubu,vlasniku, navijačima i tako dalje u krugu godinama. Sve se to u životu duplo vrača, što upravo vidimo u našem klubu i u društvu kao i u državi BiH. Kultura i Karakter nula, a kofol mi smo fudbalska velesila i najbolja država pa znamo sve bolje. U kojoj zabludi žive ljudi, wow.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 10:32Kodro - mekan, ne zna našu ligu, "USB stručnjak"
Janjoš - obični opštinar, "ebo li ga štoperica"
Sablić - ne zna pričati, mrmlja, rotira igrače puno, glupu formaciju izvodi
Marinović - staložen (ne valja), priča kao čkapi, vječito prepadnut, ziheraš, zijanio 12 bodova
Vasoski - makedonsko devojče pojma nema
Dudić - najgori trener u historiji, krkan, nije za FKS
Rožman - skijaš, slovenska ubleha, pogubio se, ne zna šta hoće itd.
Zato se vazda može prizivati Husref, koji bogara kao da je 17. stoljeće, koji u svakom mandatu napravi raskol u svlačionici i koji nije mrdnuo s ovog podneblja. Mogao bi i Uščuplić zvani "dvola", iako još uvijek nema trenersku licencu, niti ga zanima. Mogao bi i Varešanović opet, a i Alena Avdića bi trebalo zvati.
Nijedan trener nije otišao, a da se nakon nekog vremena nisu krenuli pisati patetični i nostalgični postovi, osim možda pokojnog Ješića.
Letio bi on vec, valja iskesirati tolike pare ljudima koje je doveo.zagorski je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:18Mirvic se uvalio sa Rozmanom, ne moze mu dati otkaz a da ga ne isplati i njega i pomocnike, a tesko ce to moci opravdati Tanu. Zato se usutario.boki86 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 10:14Mirvic ocigledno vjeruje rozmanu, barem za sada. Mozda je i on uvidio da bi promjena trenera bila sada kontraproduktivna, i da bi se samo opet po stoti put, vrtili u krug. Mislim da se ceka kup.
Igrace treba samo po dzepu kaznjavati, to je najdjelotvornije. Ostalo je na rozmanu da sredi stanje unutar ekipe
To je vjerovatno bilo dok nisu usvojili njegove automatizmeLucas je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:11Oni ga kako god okreneš, pamte po dobrom.Osvojio sa njima kup (izbacio Dinamo u polufinalu), pobjedio Hajduk tri puta u sezoni (od toga jednom 0:4 na Poljudu), odveo ih u grupe EL izbacivši u gostima Kopenhagen, a u teškoj grupi osvojio pristojna 4 boda (2:2 protiv Sosiedada u gostima, pobjedili Alkmar kuci 2:1).
Isti serator ko Tuković, Avdić i slični
Kek, Milanič, Stojqnović, Katanec, Pušnik je 5 trenera koji mi naumpadaju a koji su iz slocenačke lige napravili I prave finu karijeru. Mi iz naše lige nismo napravili toliko trenera koji su bar po regionu napravili neku karijeru. Dudić I Mulalić nista nisu napravili (jos) u srbiji I crnoj gori. Slovenija za razliku od nas odavno vec ima infrastrukturu stadionsku sredjenu. Imali su ekipe u grupnim fazama (Maribor i u LŠ). Ostale sportove da ne spominjemo.scholsey je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:32Kako me generalno nervira kad se Slovenija predstavlja kao primjer neke vele uspješnosti i naprednog sistema u odnosu na nas. Fol im se diviti trebamo. Kao da se u najmanju ruku radi o USA-u.. a ne haman isti qrac kao i mi, sa puno boljim geografskim položajem i nacionalnom strukturom stanovništva.
Bukvalno se Rožman i ja rodili u istoj državi.. i on sad napredan, ultra moderan mindset i po randomu sportski nadaren, a ja zadrt levat - jest al u qrcu.
Zasto nije ostao u Rijeci ??Lucas je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:11Oni ga kako god okreneš, pamte po dobrom.Osvojio sa njima kup (izbacio Dinamo u polufinalu), pobjedio Hajduk tri puta u sezoni (od toga jednom 0:4 na Poljudu), odveo ih u grupe EL izbacivši u gostima Kopenhagen, a u teškoj grupi osvojio pristojna 4 boda (2:2 protiv Sosiedada u gostima, pobjedili Alkmar kuci 2:1).
scholsey je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:32Kako me generalno nervira kad se Slovenija predstavlja kao primjer neke vele uspješnosti i naprednog sistema u odnosu na nas. Fol im se diviti trebamo. Kao da se u najmanju ruku radi o USA-u.. a ne haman isti qrac kao i mi, sa puno boljim geografskim položajem i nacionalnom strukturom stanovništva.
Bukvalno se Rožman i ja rodili u istoj državi.. i on sad napredan, ultra moderan mindset i po randomu sportski nadaren, a ja zadrt levat - jest al u qrcu.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, RoadRunner85 i 26 gostiju.