GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 10:32
Kodro - mekan, ne zna našu ligu, "USB stručnjak"
Janjoš - obični opštinar, "ebo li ga štoperica"
Sablić - ne zna pričati, mrmlja, rotira igrače puno, glupu formaciju izvodi
Marinović - staložen (ne valja), priča kao čkapi, vječito prepadnut, ziheraš, zijanio 12 bodova
Vasoski - makedonsko devojče pojma nema
Dudić - najgori trener u historiji, krkan, nije za FKS
Rožman - skijaš, slovenska ubleha, pogubio se, ne zna šta hoće itd.
Zato se vazda može prizivati Husref, koji bogara kao da je 17. stoljeće, koji u svakom mandatu napravi raskol u svlačionici i koji nije mrdnuo s ovog podneblja. Mogao bi i Uščuplić zvani "dvola", iako još uvijek nema trenersku licencu, niti ga zanima. Mogao bi i Varešanović opet, a i Alena Avdića bi trebalo zvati.
Nijedan trener nije otišao, a da se nakon nekog vremena nisu krenuli pisati patetični i nostalgični postovi, osim možda pokojnog Ješića.
Ma tako ti je uvjek kod nas. Ništa novo. Svakakve psovke i uvreda prema igračima,trenerima,klubu,vlasniku, navijačima i tako dalje u krugu godinama. Sve se to u životu duplo vrača, što upravo vidimo u našem klubu i u društvu kao i u državi BiH. Kultura i Karakter nula, a kofol mi smo fudbalska velesila i najbolja država pa znamo sve bolje. U kojoj zabludi žive ljudi, wow.
A kasnije kad se nešto skroz loše desi, nema veza šta, pa onda ljudi se pitaju zašto je to tako. Sve to ima svoje. Nek samo nastavi dalje, jer za drugo nešto ljudi nisu u životi. Plafon je njima psovati i vrijeđati. Njiha ni Allah ne može spasit, a kamoli doktor.
Koji iskren navijač FK Sarajevo, može biti sretan što mi tjeramo za 20 godina, 20 ili više trenera?
To niko ne može, osim dušmani i ljudi koji nisu pravi navijači ili plavi mitomani, koji su vrlo aktivni na ovoj temi. Plavi se bore za opstanak jer samo tjeraju. I mi bi tako bili, da nemamo novac i investitor. Zasto tjeramo sve živo? Da bi postali ko Željo, što upravo jeste cilj plavi mitomana na ovoj temi. Njima je plafon u životu, što su nas pobjedili. Super je taj klub ako ti je plafon u životu, što si pobjedio fk sarajevo.
Nema veze kako se zoves i jeli imas zlatnu karticu ili ne, ali takve psovke,uvrede i optužbe prema klubu,igračima,trenerima, to apsolutno sve govori o čovjeku kakav je.
Ja ne branim Rožman nikako, on je odgovoran kao i igrači. Svi su odgovorni. Najlakše je opet otjerat trenera, kao Husref,Dudić,Rožman i jos 100 takvi. A šta ćemo za igračima? I oni su odgovorni. Džabe nam i Pep Guardiola ako je Penaranda u svom svijetu, jeli tako? Eh sad ljudi će odgovorit, pa ko je doveo Penarandu? Kako nisu znali i tako dalje. To je dokaz koliko ljudi neznaju u životu.
Ako ti imas svoju firmu, vidiš neko ima dobar cv i iskustvo, ti ćeš ga postavit u tvoju firmu, zar ne? Odkud ćeš ti znati, šta će biti za 6 mjeseci??
Odkud ćeš znati, da će on protiv tebe biti, a ti ga lično zaposlio u firmi. Niko od nas nezna šta će biti za 6 mjeseci ili za 1 godinu, ali imaš i vidiš po iskustvu zadnji godina da nešto nije u redu.
I da ljudi to ne vide, je Bruka i Sramota. Ma jok oni bi opet sve od 0, jer neznaju da popravi grešku. Oni bi svako 6 mjeseci kupili novo auto, jer eto može se ima Banka, ko će popravit, daj ti meni opet novo.
Nenormalno kao i činjenica da se trpi plavi mitomana na ovoj temi, ali eto Hvala Allahu da Mirvić ili bilo ko drugi koji je uspiješan u svom životu, da ne sluša i ne čita ovaj forum.
Ďzennet bi ljudi upropastili, a kamoli FK Sarajevo.