FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 188

Chony533
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Chony533 » 05 mar 2024, 10:53

Nisam dobio jos nikakav konkretan odgovor od ovih seratora, da se evo sad otjera Rozman, sta bi to oni uradili, koga bi doveli, i koliko bi tom nekom drugom dali fore da se dokaze? :hmmmmm:

Yebo vas vise ista politika godinama, samo u krug tjeranje trenera, svi nesposobni, niko nije dovoljno dobar…

Od 2020. Mi smo imali 8 razlicitih ljudi koji su nas vodili i “nama” i dalje ne valja niko od njih, sve nekakvi ublehasi i neznalice, koga bi vi eto u ovom momentu da bude tu i da nas godinama vodi, a da mu ne smije niko A reci?

Nije nikom drago kad Sarajevo gubi uzastopno, i svjesni smo svi toga da se puno ulaze al i vratit ce se. Jel moramo bit najgora sorta ljudi u svemu i po ko zna koji put iste stvari u krug raditi. :kafa:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 05 mar 2024, 10:57

Citiram komentar jednog navijaca rijeke prije 4 godine sa yt: "ovaj daje izjave da nisu imali snage? Jos ni jedna ekipa u povijesti rijeke nije izgledala ovako jadno i zalosno"

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 mar 2024, 11:01

Pena je napisao/la:
05 mar 2024, 10:57
Citiram komentar jednog navijaca rijeke prije 4 godine sa yt: "ovaj daje izjave da nisu imali snage? Jos ni jedna ekipa u povijesti rijeke nije izgledala ovako jadno i zalosno"
citirace i navijaci nekog kluba gdje bude husref radio moj post od prije 4 godine kad je husref bio trener kada sam rekao da nikad jadnije nismo izgledali.

Jak ti je argument, komentar lika sa yt. Živote pokvareni joysticku :rol:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 05 mar 2024, 11:03

AngelDiMaria je napisao/la:
05 mar 2024, 11:01
Pena je napisao/la:
citirace i navijaci nekog kluba gdje bude husref radio moj post od prije 4 godine kad je husref bio trener kada sam rekao da nikad jadnije nismo izgledali.

Citirao sam ga zato sto i sarajevo nikad jadnije i zalosnije nije izgledalo..

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 mar 2024, 11:09

Pena je napisao/la:
05 mar 2024, 11:03
AngelDiMaria je napisao/la:
05 mar 2024, 11:01
Pena je napisao/la:

Citirao sam ga zato sto i sarajevo nikad jadnije i zalosnije nije izgledalo..
milsim da smo npr jadnije izgledali pod varesanovicem na kraju mandata, protiv zarie npr kad je bio čala, protiv zelje kad je bilo 5:2 itd...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 mar 2024, 11:11

Pena je napisao/la:
Oni ga kako god okreneš, pamte po dobrom.Osvojio sa njima kup (izbacio Dinamo u polufinalu), pobjedio Hajduk tri puta u sezoni (od toga jednom 0:4 na Poljudu), odveo ih u grupe EL izbacivši u gostima Kopenhagen, a u teškoj grupi osvojio pristojna 4 boda (2:2 protiv Sosiedada u gostima, pobjedili Alkmar kuci 2:1).

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 mar 2024, 11:18

boki86 je napisao/la:
05 mar 2024, 10:14
Mirvic ocigledno vjeruje rozmanu, barem za sada. Mozda je i on uvidio da bi promjena trenera bila sada kontraproduktivna, i da bi se samo opet po stoti put, vrtili u krug. Mislim da se ceka kup.
Igrace treba samo po dzepu kaznjavati, to je najdjelotvornije. Ostalo je na rozmanu da sredi stanje unutar ekipe
Mirvic se uvalio sa Rozmanom, ne moze mu dati otkaz a da ga ne isplati i njega i pomocnike, a tesko ce to moci opravdati Tanu. Zato se usutario.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 mar 2024, 11:19

Lucas je napisao/la:
05 mar 2024, 11:11
Pena je napisao/la:
Oni ga kako god okreneš, pamte po dobrom.Osvojio sa njima kup (izbacio Dinamo u polufinalu), pobjedio Hajduk tri puta u sezoni (od toga jednom 0:4 na Poljudu), odveo ih u grupe EL izbacivši u gostima Kopenhagen, a u teškoj grupi osvojio pristojna 4 boda (2:2 protiv Sosiedada u gostima, pobjedili Alkmar kuci 2:1).
Pazi apsurda... :mrgreen:

Kažu forumski stručnjaci nema iskustva, a čovjek radio sasvim solidno do sad u Rijeci i igrao sasvim solidno u Eveopi gdje se nije obrukao sa ispodprosječnim timom Rijeke tada...

A priziva se Husref (iako ga volim kao da mi je rod rođeni) koji nije makeo dalje od Tuzle i Doboj Kaknja, te Dženo koji nije trener uopšte....

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 05 mar 2024, 11:22

GalileoGalilei je napisao/la:
05 mar 2024, 10:32
Kodro - mekan, ne zna našu ligu, "USB stručnjak"
Janjoš - obični opštinar, "ebo li ga štoperica"
Sablić - ne zna pričati, mrmlja, rotira igrače puno, glupu formaciju izvodi
Marinović - staložen (ne valja), priča kao čkapi, vječito prepadnut, ziheraš, zijanio 12 bodova
Vasoski - makedonsko devojče pojma nema
Dudić - najgori trener u historiji, krkan, nije za FKS
Rožman - skijaš, slovenska ubleha, pogubio se, ne zna šta hoće itd.

Zato se vazda može prizivati Husref, koji bogara kao da je 17. stoljeće, koji u svakom mandatu napravi raskol u svlačionici i koji nije mrdnuo s ovog podneblja. Mogao bi i Uščuplić zvani "dvola", iako još uvijek nema trenersku licencu, niti ga zanima. Mogao bi i Varešanović opet, a i Alena Avdića bi trebalo zvati.

Nijedan trener nije otišao, a da se nakon nekog vremena nisu krenuli pisati patetični i nostalgični postovi, osim možda pokojnog Ješića.
Ma tako ti je uvjek kod nas. Ništa novo. Svakakve psovke i uvreda prema igračima,trenerima,klubu,vlasniku, navijačima i tako dalje u krugu godinama. Sve se to u životu duplo vrača, što upravo vidimo u našem klubu i u društvu kao i u državi BiH. Kultura i Karakter nula, a kofol mi smo fudbalska velesila i najbolja država pa znamo sve bolje. U kojoj zabludi žive ljudi, wow.
A kasnije kad se nešto skroz loše desi, nema veza šta, pa onda ljudi se pitaju zašto je to tako. Sve to ima svoje. Nek samo nastavi dalje, jer za drugo nešto ljudi nisu u životi. Plafon je njima psovati i vrijeđati. Njiha ni Allah ne može spasit, a kamoli doktor.

Koji iskren navijač FK Sarajevo, može biti sretan što mi tjeramo za 20 godina, 20 ili više trenera?
To niko ne može, osim dušmani i ljudi koji nisu pravi navijači ili plavi mitomani, koji su vrlo aktivni na ovoj temi. Plavi se bore za opstanak jer samo tjeraju. I mi bi tako bili, da nemamo novac i investitor. Zasto tjeramo sve živo? Da bi postali ko Željo, što upravo jeste cilj plavi mitomana na ovoj temi. Njima je plafon u životu, što su nas pobjedili. Super je taj klub ako ti je plafon u životu, što si pobjedio fk sarajevo.
Nema veze kako se zoves i jeli imas zlatnu karticu ili ne, ali takve psovke,uvrede i optužbe prema klubu,igračima,trenerima, to apsolutno sve govori o čovjeku kakav je.

Ja ne branim Rožman nikako, on je odgovoran kao i igrači. Svi su odgovorni. Najlakše je opet otjerat trenera, kao Husref,Dudić,Rožman i jos 100 takvi. A šta ćemo za igračima? I oni su odgovorni. Džabe nam i Pep Guardiola ako je Penaranda u svom svijetu, jeli tako? Eh sad ljudi će odgovorit, pa ko je doveo Penarandu? Kako nisu znali i tako dalje. To je dokaz koliko ljudi neznaju u životu.
Ako ti imas svoju firmu, vidiš neko ima dobar cv i iskustvo, ti ćeš ga postavit u tvoju firmu, zar ne? Odkud ćeš ti znati, šta će biti za 6 mjeseci??
Odkud ćeš znati, da će on protiv tebe biti, a ti ga lično zaposlio u firmi. Niko od nas nezna šta će biti za 6 mjeseci ili za 1 godinu, ali imaš i vidiš po iskustvu zadnji godina da nešto nije u redu.

I da ljudi to ne vide, je Bruka i Sramota. Ma jok oni bi opet sve od 0, jer neznaju da popravi grešku. Oni bi svako 6 mjeseci kupili novo auto, jer eto može se ima Banka, ko će popravit, daj ti meni opet novo.
Nenormalno kao i činjenica da se trpi plavi mitomana na ovoj temi, ali eto Hvala Allahu da Mirvić ili bilo ko drugi koji je uspiješan u svom životu, da ne sluša i ne čita ovaj forum.
Ďzennet bi ljudi upropastili, a kamoli FK Sarajevo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 mar 2024, 11:22

zagorski je napisao/la:
05 mar 2024, 11:18
boki86 je napisao/la:
05 mar 2024, 10:14
Mirvic ocigledno vjeruje rozmanu, barem za sada. Mozda je i on uvidio da bi promjena trenera bila sada kontraproduktivna, i da bi se samo opet po stoti put, vrtili u krug. Mislim da se ceka kup.
Igrace treba samo po dzepu kaznjavati, to je najdjelotvornije. Ostalo je na rozmanu da sredi stanje unutar ekipe
Mirvic se uvalio sa Rozmanom, ne moze mu dati otkaz a da ga ne isplati i njega i pomocnike, a tesko ce to moci opravdati Tanu. Zato se usutario.
Letio bi on vec, valja iskesirati tolike pare ljudima koje je doveo.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 05 mar 2024, 11:24

Lucas je napisao/la:
Pena je napisao/la:
To je vjerovatno bilo dok nisu usvojili njegove automatizme 😀 salim se, ispade da ga hejtam, zelim mu svako dobro, al ovo je smjesno.. od prve utakmice kad smo dobili posusje 3 0 lose je izgledalo, tad smo izvlacili zivu glavu, 3 utakmice su jedino bile dobre, zrinjski, prvi derbi i borac u gostima gdje i nije trebao neki dodatni motiv, na pocetku govorio ekipa nije spremna, prodjes pripreme jos gore, 3 utakmice napravis dvije sanse i to preko defanzivca djurickovica, sva nam se igra svodi da stoper posalje dugu loptu nikome, na pripremama smo dobili njegove domzale 3 0 i ne mogu da vjerujem da mu je ovako mirvic dao odrijesene ruke, kvalitet upitan, a ovdje ocekicanja velika i pritisak ogroman

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 mar 2024, 11:30

Ovdje voditelj kaze da je bilo interesovanja i Leverkusena , al kod Slovenca nema mjesta jer ne moze trčati :urnebes:

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 05 mar 2024, 11:30

H8Z7 je napisao/la:
05 mar 2024, 10:29
Jao storya što Balta objavi 🔥
Screenshot?
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 mar 2024, 11:32

Kako me generalno nervira kad se Slovenija predstavlja kao primjer neke vele uspješnosti i naprednog sistema u odnosu na nas. Fol im se diviti trebamo. Kao da se u najmanju ruku radi o USA-u.. a ne haman isti qrac kao i mi, sa puno boljim geografskim položajem i nacionalnom strukturom stanovništva.

Bukvalno se Rožman i ja rodili u istoj državi.. i on sad napredan, ultra moderan mindset i po randomu sportski nadaren, a ja zadrt levat - jest al u qrcu.
The saddest thing in life is wasted talent.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 mar 2024, 11:37

Leon1946 je napisao/la:
05 mar 2024, 11:30
H8Z7 je napisao/la:
Screenshot?
slika
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 05 mar 2024, 11:39

H8Z7 je napisao/la:
05 mar 2024, 11:37
Leon1946 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Screenshot?
slika
Podjebavanje i nista drugo.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 mar 2024, 11:40

H8Z7 je napisao/la:
Leon1946 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Screenshot?
slika
Isti serator ko Tuković, Avdić i slični
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 05 mar 2024, 11:40

H8Z7 je napisao/la:
Leon1946 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Screenshot?
slika
:clap: I stvarno jesu bili lijepi dani gdje smo igrali lijep fudbal. Samo sto se tad nije davala podrska vec se tjerao trener a danas kad redamo poraze se pruza podrska novom treneru.
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 05 mar 2024, 11:44

scholsey je napisao/la:
05 mar 2024, 11:32
Kako me generalno nervira kad se Slovenija predstavlja kao primjer neke vele uspješnosti i naprednog sistema u odnosu na nas. Fol im se diviti trebamo. Kao da se u najmanju ruku radi o USA-u.. a ne haman isti qrac kao i mi, sa puno boljim geografskim položajem i nacionalnom strukturom stanovništva.

Bukvalno se Rožman i ja rodili u istoj državi.. i on sad napredan, ultra moderan mindset i po randomu sportski nadaren, a ja zadrt levat - jest al u qrcu.
Kek, Milanič, Stojqnović, Katanec, Pušnik je 5 trenera koji mi naumpadaju a koji su iz slocenačke lige napravili I prave finu karijeru. Mi iz naše lige nismo napravili toliko trenera koji su bar po regionu napravili neku karijeru. Dudić I Mulalić nista nisu napravili (jos) u srbiji I crnoj gori. Slovenija za razliku od nas odavno vec ima infrastrukturu stadionsku sredjenu. Imali su ekipe u grupnim fazama (Maribor i u LŠ). Ostale sportove da ne spominjemo.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 mar 2024, 11:46

Lucas je napisao/la:
Pena je napisao/la:
Zasto nije ostao u Rijeci ??
:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”