Ma pise vise ljudi sa ovog profila. Nema sanse da je nesto drugo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam da ću biti napadnut, ali ovo je direktno miješanje u rad Rožmana, Mirvić
Lahko je osvajat ligu sampiona aj osvoji ligu sa Sarajevom
Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo koji su kupili ulaznicu za derbi da će se povrat novca za istu vršiti u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u četvrtak i petak u periodu od 15:00 do 20:00 sati.
Nakon tolikog broja trenera unazad svih godina, ti dođeš i kažeš "ima li ikada išta do trenera".
Bgm bolji fudbal smo igrali nego sad, efikasno i napadački u vecini utakmica. Širokom, velezu, zrinjskom po 3+ golova u gostima. Sad u posljednji 8 imamo 5 poraza 2 nerjeseno i 1 pobjeda uz jako negledljivu igru.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:27Tebi ono bio lijep fudbal? Svašta..![]()
Kad se sjetim Torpeda, satrali nas ljudi životom. Da nr govorim dalje u sezoni, nismo loptu znali iznijeti. Jedna od najgorih utakmica koju sam u životu pogledao je bila u Kaknju protiv Veleža, krvarile mi oči od amaterizma na svim poljima.
Ivan JavorčićGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:35Nakon tolikog broja trenera unazad svih godina, ti dođeš i kažeš "ima li ikada išta do trenera".![]()
Ima li ikada do nekog drugog - Uprave, igrača, navijača, mahale, atmosfere, strpljenja, sistema itd.?
Evo ja još jednom pitam, koga bi vi doveli kao trenera? Realne opcije, nemojte spominjati Matjaža Keka i slične.
Daleko je to od dobrog fudbala, to nam je i Torpedo pokazao u Evropi.bordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:35Bgm bolji fudbal smo igrali nego sad, efikasno i napadački u vecini utakmica. Širokom, velezu, zrinjskom po 3+ golova u gostima. Sad u posljednji 8 imamo 5 poraza 2 nerjeseno i 1 pobjeda uz jako negledljivu igru.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:27Tebi ono bio lijep fudbal? Svašta..![]()
Kad se sjetim Torpeda, satrali nas ljudi životom. Da nr govorim dalje u sezoni, nismo loptu znali iznijeti. Jedna od najgorih utakmica koju sam u životu pogledao je bila u Kaknju protiv Veleža, krvarile mi oči od amaterizma na svim poljima.
slazem se, mislim da bi sa ovim ljudima vidjeli procvat kluba u svakom smislu, ne bi nam se desavale ovakvi porazi, jer su to nase legende, nasa djeca, vjerujem da bi uz njihov utjecaj i cijeli istok natkrili, da im mozemo pruziti podrsku, tribina bi bila puna 90% utakmicabordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:31Pa ti ljudi kad su vodili bolje smo igrali nego ovo sad.
Slazem se nije bilo bajno al puno bolje od ovog sto sad gledamo i izvedbom i rezultatom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:39Daleko je to od dobrog fudbala, to nam je i Torpedo pokazao u Evropi.bordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:35Bgm bolji fudbal smo igrali nego sad, efikasno i napadački u vecini utakmica. Širokom, velezu, zrinjskom po 3+ golova u gostima. Sad u posljednji 8 imamo 5 poraza 2 nerjeseno i 1 pobjeda uz jako negledljivu igru.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:27
Tebi ono bio lijep fudbal? Svašta..![]()
Mogu, ako bude više osoba za onda ću promijeniti.luckystrike je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:41može li se staviti anketa mjenjati ili ne mjenjati ss?
interesantno je da je ova o prelaznom roku od preko 70% zadovoljnih došla na 49%.
Vratili bi nas identitet. Nas DNK.BungaBum je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:40slazem se, mislim da bi sa ovim ljudima vidjeli procvat kluba u svakom smislu, ne bi nam se desavale ovakvi porazi, jer su to nase legende, nasa djeca, vjerujem da bi uz njihov utjecaj i cijeli istok natkrili, da im mozemo pruziti podrsku, tribina bi bila puna 90% utakmicabordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:31Pa ti ljudi kad su vodili bolje smo igrali nego ovo sad.
Mozda nekoga ko bi sa ekipom kojom je prosao pripreme, otjerao koga je zelio, doveo koga je trazio...napravi ekipu koja moze opucati na gol. I napraviti vise od 2-3 osmisljene akcije po utakmicu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:35Nakon tolikog broja trenera unazad svih godina, ti dođeš i kažeš "ima li ikada išta do trenera".![]()
Ima li ikada do nekog drugog - Uprave, igrača, navijača, mahale, atmosfere, strpljenja, sistema itd.?
Evo ja još jednom pitam, koga bi vi doveli kao trenera? Realne opcije, nemojte spominjati Matjaža Keka i slične.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:27Tebi ono bio lijep fudbal? Svašta..![]()
Hajde biće, ako Bog da, tamo 2054. godine kad izmijenjamo sve profile trenera s Balkana.Hajdeee je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:44Mozda nekoga ko bi sa ekipom kojom je prosao pripreme, otjerao koga je zelio, doveo koga je trazio...napravi ekipu koja moze opucati na gol. I napraviti vise od 2-3 osmisljene akcije po utakmicu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:35Nakon tolikog broja trenera unazad svih godina, ti dođeš i kažeš "ima li ikada išta do trenera".![]()
Eto ne mora ni pobjedjivati.