Vama je ok kada Lana koja nije Bosnjakinja pliva za nasu drzavu , a nije ok kada Bosnjak drzavljanin Srbije igra za Srbiju.Wanderson je napisao/la: ↑06 mar 2024, 17:01Glupo percipiras stvari, bolje receno pravis se pametan, a ispadas glup.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:36Meni nije ok , ja nikada necu shvatiti osobu koja se rodi i zivi u jednoj drzavi ,a voli drugu drzavu.Po meni to su malo uvrnuti ljudi , vise volis tudju drzavu nego svoju.Wanderson je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:26
Da li je tebi OK sto Zubac, Bogdanovic, Matkovic, braca Ivisic igraju kosarku za Hrvatsku?
Da li ti je OK sto Borisa Simanic, Dalibor Ilic, Mijat Gacinovic igraju za Srbiju?
Da li ti je OK sto Luka Sucic i Mateo Kovacic koji nemaju veze sa Hrvatskom igraju za istu?
Da li ti je OK sto su Zdravko Kuzmanovic i Neven Subotic igrali za Srbiju iako sa istom veze nikakve nemaju?
Vama je ok da jedan drzavljanin Srbije igra za BiH , a nije ok da drzavljanin BiH igra za Srbiju ili Hrvatsku, jel vi sebe citate sta pisete![]()
Kad budu Srbi i Hrvati iz Bosne i koji vuku korijene iz Bosne igrali za BiH ili recimo u Sucicevom slucaju Austriju, onda nek i Bosnjaci kao Mirza Dzomba i Halil Jaganjac igraju za Hrvatsku, isto tako kad Kuzmanovic kojem otac i dan danas bude u Skugricu bude igrao za BiH ili Svicu, neka i Bazdar, Đerlek i Ljajic igraju za Srbiju, a ne da i Dalibor Ilic i Alen Smailagic igraju za Srbiju.
Kad oni grabe i jedno i drugo i mi trebamo raditi isto, kad oni budu prestali, trebamo prestati i mi.
Vama je ok kada klepimo Svedjanima igraca , a nije ok kad nam susjedi klepe igraca.
Vama je ok kada trener Bosnjak u mladjim selekcijama trazi novac da bi pozvao nekog djecaka u repku .
Bazdar drzavljanin Srbije , otac i mati nemaju nikakvu vezu sa BiH , prosao sve selekcije Srbije , clan je srpskog kluba Partizan i najnormalnije da igra za Srbiju , plus sto ce se bolje prodati ako bude na spisku za EP.Na kraju drzava Srbija ulozila novac u njegov rad , BiH tu nema na mapi.
Na kraju zjbite pricu Srbin,Hrvat,Bosnjak kad je posao u pitanju vecina sportista ide tamo gdje ima bolje uslove i gdje ce na kraju bolje profitirati.