FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo pali smo i sa ovog 4.mjesta koje MOZDA vodi u Evropu...Uz to imamo slabije medjusobne od Sloge vec sad neovisno o trecoj utakmici
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma opušteno, svi glavu gore. Samo mir u svlačionici.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Tek ce biti belaj, ako Široki izbaci Velež u kupu. Ne bi bio prvi put, da im Savez namjesti da ga osvoje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:20Evo pali smo i sa ovog 4.mjesta koje MOZDA vodi u Evropu...Uz to imamo slabije medjusobne od Sloge vec sad neovisno o trecoj utakmici
-
- Kontakt:
Ni mene ne bi cudilo da oni osvoje pogotovo jer je finale na 2 utakmice a do tad bi vjerovatno zavrsili Pecaru.One jedne godine zavrsili 8.i osvojili kup tako da ne smijemo prepustati nista slucaju. 3.mjesto ili osvajanje kupa je imperativ!Al kako smo krenuli sa Simeoneom na klupi daj Boze iskreno.Uostalom ne igramo bolje ni od Sloge ni od Sirokog ni od Veleza i ni po cemu nismo vise zasluzili Evropu od ovi ekipa.Smijesni smo citavu sezonu izuzev mozda 3 utakmice da smo bas kvalitetno odigrali.Lucas je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:23Tek ce biti belaj, ako Široki izbaci Velež u kupu. Ne bi bio prvi put, da im Savez namjesti da ga osvoje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:20Evo pali smo i sa ovog 4.mjesta koje MOZDA vodi u Evropu...Uz to imamo slabije medjusobne od Sloge vec sad neovisno o trecoj utakmici
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hajde nemojte molim vas, kada se počeo povezivati snama 90% navijača je popljuvala i moguću ideju, kako generalno tako i na ovom pdfu. Šta će ti Vidić, ako hoćeš nešto više to je mrtvi prosjek, samo je lik visok.bla bla bla. Isto tako je uredno popljuvano i pljuvali su se igrači koji su otjerani, sad ih kao žale i prizivaju.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Nema nazad a sloga nas preskoci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ko igra, taj i griješi.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Igraj Rajvo 

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 09 mar 2024, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Povratak na forum nakon više godina, ali nebitno je to.
Samo pobjeda!!!
Samo pobjeda!!!
Pa i ti si u njegovom čoporu, pogodilo te što ste provaljeni, i ti si, možda i više od njega , pisao hvalospjeve o ovom treneru. A ušutio si se k'o cava kad su kola krenula niz brdo. Ima vas još par. Miran, plaćeniče i mrzitelju svega što dolazi iz SarajevaNazorUso je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:59Svako ko ima svoj stav i misljenje ovde je placenik ! Ne brukaj se ziv bio. Igrom slucaja znam @duskajurisic privatno i znam da ima iznadprosjecnu platu za nase uslove zbog posla kojim se bavi (za koji se naravno skolovao i mukotrpno izborio). Takodje, ima i privatni biznis od kojeg dobro zaradjuje. Tako da ne brukajte se sa ovim izmisljanjem kako je neko placenik !eccehomo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:26Ma se re duška k'o foka. Pa zar ima neko da vjeruje ovom plaćeniku? I zar ga niste prokužili? Plaćenik je duška da afirmativno piše o Rožmanu i kao njegovim trenerskim kvalitetima, a frajer je obična ubleha. Pa vidite šta piše, ovi otjerani kao svi odbili da treniraju pod Rožmanom, u to ne bi ni djeca iz obdaništa povjerovala, pa njegovo pisanje o Kyeremehu na beku a sve da bi opravdao svog mentora Rožmana, pa pohvale za Matanovića koji je ubjedljivo najgori igrač FKS svih vremena, a otjeran onakav Zeljković a Buljubašić najbolji mladi igrač u BiH klupa. Kao da smo mi ćoravi kod očiju, on nas ubjeđuje da je igra ok,a igra niđe veze. A šta znaš, možda ga plaćaju i oni sa druge strane Miljacke, jer ovako ofirno braniti SŠ, ne znam da to može raditi neko iz pozitivnih pobuda.
P.S. Milion puta se nisam slagao sa njegovim misljenjem, aki to da je placenik je glupost velika k'o husrefova neljudskost !!!

-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lik je zabio vise golova od Renana i Catakovica zajedno. Idealan igrač za ovu ligu, ne mora biti uvijek prvi špic ali s klupe da ulazi teško da ćeš naći bolju opciju.Amcho1 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:32Hajde nemojte molim vas, kada se počeo povezivati snama 90% navijača je popljuvala i moguću ideju, kako generalno tako i na ovom pdfu. Šta će ti Vidić, ako hoćeš nešto više to je mrtvi prosjek, samo je lik visok.bla bla bla. Isto tako je uredno popljuvano i pljuvali su se igrači koji su otjerani, sad ih kao žale i prizivaju.
Evo Jagodica bobica nas pretekao na tabeli. Sad smo 5. Bice to dobro sve samo da se uigramo.spezial je napisao/la: ↑09 mar 2024, 12:00Sto posto, zar ima neko jos da ga iznenadjuju losi rezultati, i da bi ga eventualni danasnji remi ili poraz nasekirao haha
Ovakav Siroki je nas otresao na Koševu
FC United Of Manchester !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zvali su ga naši, ali nije htio da bude rezerva Renanu.Madafaka je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:43Lik je zabio vise golova od Renana i Catakovica zajedno. Idealan igrač za ovu ligu, ne mora biti uvijek prvi špic ali s klupe da ulazi teško da ćeš naći bolju opciju.Amcho1 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 14:32Hajde nemojte molim vas, kada se počeo povezivati snama 90% navijača je popljuvala i moguću ideju, kako generalno tako i na ovom pdfu. Šta će ti Vidić, ako hoćeš nešto više to je mrtvi prosjek, samo je lik visok.bla bla bla. Isto tako je uredno popljuvano i pljuvali su se igrači koji su otjerani, sad ih kao žale i prizivaju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Znači Šerbečić, Vrančić, Balta, Zeljković, Avramovski + navodno četiri imena, od kojih je jedan zasigurno Ziljkić. To je već ŠEST igrača, koji se ne uklapaju u taj dinamični sistem Rožmana.
Da se zadovoljimo petom pozicijom. Hvala!
Da se zadovoljimo petom pozicijom. Hvala!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤