FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

tabba77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tabba77 » 09 mar 2024, 14:55

Nema kiše večeras, SVI NA KOŠEVO ! :rol:

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 09 mar 2024, 14:55

Svi fudbal igraju sem naših ojebina.Nevjerovatno.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 09 mar 2024, 14:55

FCUM je napisao/la:
09 mar 2024, 14:50
Ovakav Siroki je nas otresao na Koševu😂
E pa eto onda znas kakvi smo MI

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2024, 14:56

Dobro cekat cemo Slogu kuci tamo u trecem krugu kad veceras dobijemo,veceras je to sigurica Gigara on fire.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 14:56

'Ko ima više loptu, više i griješi'
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 mar 2024, 14:58

Nema odvratnijeg lika u PLBiH od Vlade Jagodica. Hinja ona bjelosvjetska. Na stranu sto Sloga je tu gdje jeste bla bla..

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 mar 2024, 15:00

Surreal je napisao/la:
09 mar 2024, 14:55
Znači Šerbečić, Vrančić, Balta, Zeljković, Avramovski + navodno četiri imena, od kojih je jedan zasigurno Ziljkić. To je već ŠEST igrača, koji se ne uklapaju u taj dinamični sistem Rožmana.

Da se zadovoljimo petom pozicijom. Hvala!
+Mulalic koji je ove sezone trebao biti prvi izbor na desnom beku nakon prosle sezone jer je izmislio fudbal za Beganovica i Kyeremeha te Viveros za kojeg su pisali da ne zna hodati i da mu ne zele ni dati sansu uopste koliko je los ali reseta u drugoj ligi redovno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 mar 2024, 15:01

napoleon72 je napisao/la:
09 mar 2024, 12:41
Osttribine je napisao/la:
09 mar 2024, 10:42
Elem, zakljucak prethodnih ispisanih stranica je da smo otkrili krivca za 3 godine blamaza pod Mirvicem, a to je ovaj "brate, brate" Ziljkic, ako je tako onda smo sve probleme nadam se rijesili. Kako vjesto ovi iz kluba (a i putem ovog pdf) puste bubicu u vidu bojkota trenera ili ovih kazni za kojem se savezu naj.ebem svega i svacega jer su ove kazne najrigoroznije na FK Sarajevu i FK Zeljeznicaru, svake godine i jedni i drugi platimo oko stotinjak hiljada maraka kazne.
Pa onda ona situacija iz Trebinja gdje su navijaci ŠB zapalili tartan stazu i strunjacu za skok u vis, a oni cetalji kaznu adresirali nama jer smo poslije toga igrali sa njima u Trebinju dole.
Eto danas nema publike na Koševu i famoznog pritiska, valjda nece biti ni "glavnog krivca" Ziljkica pa se nadam konacno prekidu ovog crnog niza rezultata.
Nesto se ne sjecam ishoda, je li klub na kraju platio to iz Trebinja? To je bila najdebilnija situacija ikad, student prve godine prava bi dobio taj slucaj. Klub ako je platio, Mirvic je fkt krava muzara koju samara ko stigne, isto kad su arapi tek krenuli dolazit u Bosnu pa im raja prodavala oranice po Brijescu za 50 KM po kvadratu.
Ne znam fkt, ali s obzirom da se o tome vise nije pisalo niti talasalo pretpostavljam da je i to placeno, a ma koliko ne mirisao ovog Mirvica, da im to nije platio pa taman nas iz lige izbacili podrzao bih ga.
Ne kazem, i mi i navijaci Zelje ponavljamo te prekrsaje (pirotehnika) ali se novcano najvise ta dva kluba deru, kazne su nerealne. Pa i one sezone kada su TM postali sponzor kluba na kazne su pola toga novca dali.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2024, 15:01

nokee je napisao/la:
09 mar 2024, 14:58
Nema odvratnijeg lika u PLBiH od Vlade Jagodica. Hinja ona bjelosvjetska. Na stranu sto Sloga je tu gdje jeste bla bla..
Ima 5 x manji budjet od ibre i Rozmana a isto bodova, još nas 2x otresao. :crazy:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 mar 2024, 15:02

Oj rozmane ima da te kunu hiljade i hiljade navijača.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 09 mar 2024, 15:03

Rastočiti ćemo Igman.
Svi na Koševo.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 mar 2024, 15:18

Ide Vlado,ide Jagoda :mrgreen:
U ruci nosi chunu i pisha po modernim :mrgreen:
Veceras pada krov na Zapadu !! :mrgreen:
Btw,pokretni krov na Zapadu. Na tockice :mrgreen:

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 09 mar 2024, 15:19

bordobijeli je napisao/la:
09 mar 2024, 15:01
nokee je napisao/la:
Ima 5 x manji budjet od ibre i Rozmana a isto bodova, još nas 2x otresao. :crazy:
Šupak kakvih je malo. Uvijek neka peckanja i podjebavanja. Nikad gospodin nece biti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2024, 15:27

ŠTA_JE je napisao/la:
09 mar 2024, 15:19
bordobijeli je napisao/la:
09 mar 2024, 15:01
nokee je napisao/la:
Šupak kakvih je malo. Uvijek neka peckanja i podjebavanja. Nikad gospodin nece biti.
Slazem se pakaš

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 09 mar 2024, 15:29

Iako rezultat u omladinskim selekcijama nije prioritet ali jr posljedica rada. Nasa akadenija biljezi super rezultate na svim poljima polako ali sigurno postajemo najveca masina u BiH za proizvodnju igraca. Naravno da ovo ne ide preko noci ali je jako bitno da ide svojim tokom. Neke stvari koje su dobre a nisu manje bitne treba pohvaliti a ne samo pljuvat kad nas ne ide negdje. Nas klub raste na svim poljima i jasno je da protiv nas svi slave pobjedu kao protiv Reala ali fkt je tako. To je dokaz da smo najveci. Sigurno da svi cekamo rezultate naseg prvog tima kao krunu na sve ovo a ona ce doci u to moramo vjerovat i dati podrsku ljudima a ne odmagat. Nas klub je donedavno bio u rasulu nije se znalo ko pije a ko placa i valjalo je sve to utehnut od cistacice do domara. Sada polako postoji sistem koji ce dati rezultat prije ili kasnije. Treba nam podrska kada je trsko prvom timu tada se pokazujemo kao navijaci a ne navijaci rezultata i pljuvanja. Dosta vise toga... Nema nazad!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 15:37

Meni je jasno kad te neko targetira kao pljuvača, kad ono izgubiš protiv značajno bolje ekipe ili kad se traži dlaka u jajetu, tipa X igrač se nije kretao kako treba u datom trenutku itd.

Ali kada nakon tri poraza u nizu, kreneš kritizirati - to nije pljuvanje, to je istina u datom trenutku, jer tabela je prikaz realnog stanja, a mi smo u ovoj ligi trenutno peti sa najskupljom ekipom u historiji. Ništa nije slučajno.

Pobjeda je danas pod moranje, sve ispod toga je za mene otkaz, jer mi ako ostanemo bez Evrope narednu godinu to je ravno Željinom koprcanju na dnu tabele.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 mar 2024, 15:39

Riki10HZ je napisao/la:
09 mar 2024, 15:29
Iako rezultat u omladinskim selekcijama nije prioritet ali jr posljedica rada. Nasa akadenija biljezi super rezultate na svim poljima polako ali sigurno postajemo najveca masina u BiH za proizvodnju igraca. Naravno da ovo ne ide preko noci ali je jako bitno da ide svojim tokom. Neke stvari koje su dobre a nisu manje bitne treba pohvaliti a ne samo pljuvat kad nas ne ide negdje. Nas klub raste na svim poljima i jasno je da protiv nas svi slave pobjedu kao protiv Reala ali fkt je tako. To je dokaz da smo najveci. Sigurno da svi cekamo rezultate naseg prvog tima kao krunu na sve ovo a ona ce doci u to moramo vjerovat i dati podrsku ljudima a ne odmagat. Nas klub je donedavno bio u rasulu nije se znalo ko pije a ko placa i valjalo je sve to utehnut od cistacice do domara. Sada polako postoji sistem koji ce dati rezultat prije ili kasnije. Treba nam podrska kada je trsko prvom timu tada se pokazujemo kao navijaci a ne navijaci rezultata i pljuvanja. Dosta vise toga... Nema nazad!
Od toga sto ce Mirvic prodavati djecu od 17-18 godina i uzimati pare,navijaci Sarajeva nemaju nista. Koliko smo tih momaka ,lansirali u prvi tim ?? A koliko njih je s prvim timom zabiljezilo neke sportske uspjehe ? Koliko njih je kao prvotimac otislo u neke jace transfere ??

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 09 mar 2024, 15:40

Surreal je napisao/la:
09 mar 2024, 15:37
Meni je jasno kad te neko targetira kao pljuvača, kad ono izgubiš protiv značajno bolje ekipe ili kad se traži dlaka u jajetu, tipa X igrač se nije kretao kako treba u datom trenutku itd.

Ali kada nakon tri poraza u nizu, kreneš kritizirati - to nije pljuvanje, to je istina u datom trenutku, jer tabela je prikaz realnog stanja, a mi smo u ovoj ligi trenutno peti sa najskupljom ekipom u historiji. Ništa nije slučajno.

Pobjeda je danas pod moranje, sve ispod toga je za mene otkaz, jer mi ako ostanemo bez Evrope narednu godinu to je ravno Željinom koprcanju na dnu tabele.
Raspitaj se malo sta je sandzacko djubre uradilo

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 15:44

BordoBBoja je napisao/la:
09 mar 2024, 15:40
Surreal je napisao/la:
09 mar 2024, 15:37

Raspitaj se malo sta je sandzacko djubre uradilo
Nemam se kod koga raspitati, ako si voljan pošalji mi pp, jer stvarno nemam te vrste informacija a zanima me.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2024, 15:45

Madafaka je napisao/la:
09 mar 2024, 14:43
Amcho1 je napisao/la:
09 mar 2024, 14:32
Madafaka je napisao/la:
09 mar 2024, 14:14
Vidić pravi igrač za ovu ligu.
Hajde nemojte molim vas, kada se počeo povezivati snama 90% navijača je popljuvala i moguću ideju, kako generalno tako i na ovom pdfu. Šta će ti Vidić, ako hoćeš nešto više to je mrtvi prosjek, samo je lik visok.bla bla bla. Isto tako je uredno popljuvano i pljuvali su se igrači koji su otjerani, sad ih kao žale i prizivaju.
Lik je zabio vise golova od Renana i Catakovica zajedno. Idealan igrač za ovu ligu, ne mora biti uvijek prvi špic ali s klupe da ulazi teško da ćeš naći bolju opciju.
Kod nas da dođe bio bi ko Cmiljanić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: crnehorde, FRANK RIBERY, Google Adsense [Bot], Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MokraKifla, MSOZ101, napoleon72, sirferguson, Tarapi i 27 gostiju.