Al pazi kakve "zlocine" navede covjeku hahaha. E cuj, isao u Brazil nezasluzeno i viri iz Dzekinog su.pka.OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:35Ti ces pricati ko je sta radio. Bas me zanima od kojih osoba supam Ziljkic i zalizanko imaju podrsku. Mnogo ste glasni za osobe koje se kriju iza jednog lica. A i to lice je odstranjeno.roccosiffredi je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:39Kako Ibričić, koji je pjevao Grbavicu, podržavao izgradnju šugavice, virio iz Džekinog šupka i išao u Brazil nezasluženo skide sa sebe svu odgovornost i prebaci na Ziljkića![]()
![]()
Ne vjerujem Džanelemi![]()
Horde zla !![]()
Kada sam saznao sta su radili za klub i prolazili momci koji su saznali sta pojedini "mafijasi u pokusaju" pokusavaju uraditi od kluba, sjeb sam se. Kapa do poda Hordama. Tako se pokazuje bezinteresna ljubav prema klubu. Supku je sa ahbabima Sandzackim udarena tara za prilaz gradu.
Znaci ako imas uspjesnog prijatelja i kuma, viris mu iz su.pka. A ono, Tino Susic i Asmir Avdukic su bas zasluzeno otisli u Brazil. Ko ih ono pozva, ledzenda Pape?
A tek ovo za "podrzao izgradnju Grbavice". Jok, trebao je podrzat paljenje Grbavice da bi pitaru valjao. Ovdje si mangup i navijac ako napises da nikad ne nosis plavu odjecu i da bi palio Grbavicu. Nek se gradi sve, daBogda nam svi stadioni u drzavi bili CAT4, od Grbavice, Koseva, do Pecare i Polica.