FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

skullcrusher
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skullcrusher » 09 mar 2024, 23:43

Ja mislim da ce se i Horde oglasiti, nemam info al mislim da ce, jedini i pravi zastitnici Fudbalskog kluba Sarajevo.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 09 mar 2024, 23:43

Ako pantelija kaže da je tako tako je,momak je do sada davao vazda dobre informacije i ja mu vjerujem.

Vjerujem i da mahala hoće da otjera mirvica kako bi preuzela klub i to pokusavaju preko ziljkica i sličnih, a ziljkic i slični misle da su ufatili nebo za jaja kao da su u karijerama igrali za real barcu manchester a ne da nisu makli od nivoa naše lige gdje se svako kolo namjesti po 2 utakmice.

Nisam dao podršku,pliseku,orucu,musemicu,jarniu,čali, mirzi,hurticu,jesicu ,samo zato jer tad nisam ni mogao sumnjati u ovako nešto što se desava oko kluba i u klubu zadnje vrijeme.

Sad slovencu dajem podršku iako mi se ne sviđa igra samo da ostali vide da se više ne pitaju i da ovaj klub ima i predsjednika i sportskog direktora i trenera.

Moramo se izvuci iz našeg mentaliteta pa makar halalili i ovu sezonu.

Uostalom ovo je dobra reklama da u jednom od najlosijih nizova trener dobije podršku i u takvom klubu svaki će trener rado prihvatit poziv

I dalje smo u utrci za za Europu a borimo se sa dusmanima koji žele vratiti vrijeme gdje se nisu davale ni plate a kamoli obestecenja

Nismo nikad ni bili klub koji je naucen na trofeje,vjerujem da ćemo se izvuci još jaci i sad podrška ko nikad,ja idem prvu gdje god igrali
U INAT SVIMA
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2024, 23:44

OsmaDolazi je napisao/la:
09 mar 2024, 23:35
roccosiffredi je napisao/la:
09 mar 2024, 22:39
Kako Ibričić, koji je pjevao Grbavicu, podržavao izgradnju šugavice, virio iz Džekinog šupka i išao u Brazil nezasluženo skide sa sebe svu odgovornost i prebaci na Ziljkića :urnebes: :urnebes:
Ne vjerujem Džanelemi :urnebes:
Ti ces pricati ko je sta radio. Bas me zanima od kojih osoba supam Ziljkic i zalizanko imaju podrsku. Mnogo ste glasni za osobe koje se kriju iza jednog lica. A i to lice je odstranjeno.

Horde zla ! :salut:

Kada sam saznao sta su radili za klub i prolazili momci koji su saznali sta pojedini "mafijasi u pokusaju" pokusavaju uraditi od kluba, sjeb sam se. Kapa do poda Hordama. Tako se pokazuje bezinteresna ljubav prema klubu. Supku je sa ahbabima Sandzackim udarena tara za prilaz gradu.
Al pazi kakve "zlocine" navede covjeku hahaha. E cuj, isao u Brazil nezasluzeno i viri iz Dzekinog su.pka. :rol: :rol:

Znaci ako imas uspjesnog prijatelja i kuma, viris mu iz su.pka. A ono, Tino Susic i Asmir Avdukic su bas zasluzeno otisli u Brazil. Ko ih ono pozva, ledzenda Pape? :rol:

A tek ovo za "podrzao izgradnju Grbavice". Jok, trebao je podrzat paljenje Grbavice da bi pitaru valjao. Ovdje si mangup i navijac ako napises da nikad ne nosis plavu odjecu i da bi palio Grbavicu. Nek se gradi sve, daBogda nam svi stadioni u drzavi bili CAT4, od Grbavice, Koseva, do Pecare i Polica.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 mar 2024, 23:44

Steta sto nemamo oko kluba ljude tipa rahmetli Celo .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 mar 2024, 23:45

Evander je napisao/la:
09 mar 2024, 23:36
Do kad ce Bash biti sponzor Zeljeznicara? Jel i to mafija naredila da mora biti? :kafa:
Ajla, isto mafija?
Ajde malo dublje udji u tu tematiku i mozda skontas,jasno nam je Mirvic je dno dna imas neku svoju viziju koja nikom jasna nije,nas boli k sta mislis i nisi u stanju da nista promijenis a mi jesmo,dzaba vrtis istu pricu

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 09 mar 2024, 23:46

Osjetio sam potrebu da napisem, jer normalnoj raji slazu se kockice u glavi. Imas uslove i novac, drugi te miniraju u ovakvoj ligi, politicki orijentisanoj. Pored svega toga za klub se lijepe lazni drusebriznici. Neki pojedinci igraci pokusavaju da sa sebe skinu teret odgovornosti, i tako stvari idu u krug. Ovu dijagnozu mogu nazvati prehladom, prolazna je a ne treba dozvoliti da bude ozbiljna. Ide kup akobogda pa onda ostatak prvenstva.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 mar 2024, 23:47

FCUM je napisao/la:
09 mar 2024, 23:44
Steta sto nemamo oko kluba ljude tipa rahmetli Celo .
Imamo Denisa Stojnica, zar smo ga bezveze sponzorirali (tj Mirvic ga je sponzorirao)

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 09 mar 2024, 23:47

Istinasamo123 je napisao/la:
09 mar 2024, 23:04
benko21 je napisao/la:
09 mar 2024, 22:53
f16 je napisao/la:
09 mar 2024, 22:52
A koga Ziljkić ima iza sebe da je tako opasan?
mafiju iz Tuzlanskog kantona
Naser?
Ovo se kod komsija ne moze desiti haj sto nemaju para nego sto je amidja cak ozbiljnija glava od ovih sto nama prijete, mi takvih nemamo na tribini nazalost...
Jasta, Amidza ti je nesto kao Michael Corleone :urnebes:

Ne budi smijesan. Oni sad mogu likovati i zajebavati se, ali kod njih je po ovim pitanjima 10 puta gora situacija. Mafija (ulicna, politicka, gradjevinska, privredna - nema kakve nema) im minira sve u i oko kluba, tjera investitore, razvaljuje atmosferu. Mi smo za njih KUD Seljo, na njihovu temu pa tepaj amidzi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 mar 2024, 23:48

Težak, baš težak period iza nas.
Danas 2:2, prije utakmice bi svi odbili to, ali kad ti zabiju gol iz nepostojećeg penala, i onda još kontru ti opale da te ugase, ovo je odlično. Čudi me da smo se vratili, ma da je moralo biti 3:2, nevjerovatno šta smo sve ispromašivali..
Ekipa treba u karantin do srijede, previše se svega piše, svakakvih optužbi, treba nam apsolutni mir.
Borac se mora proći kako znamo i umijemo, tu ako ispadnemo, gotovi smo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 mar 2024, 23:48

donDondon je napisao/la:
09 mar 2024, 23:43
Ako pantelija kaže da je tako tako je,momak je do sada davao vazda dobre informacije i ja mu vjerujem.

Vjerujem i da mahala hoće da otjera mirvica kako bi preuzela klub i to pokusavaju preko ziljkica i sličnih, a ziljkic i slični misle da su ufatili nebo za jaja kao da su u karijerama igrali za real barcu manchester a ne da nisu makli od nivoa naše lige gdje se svako kolo namjesti po 2 utakmice.

Nisam dao podršku,pliseku,orucu,musemicu,jarniu,čali, mirzi,hurticu,jesicu ,samo zato jer tad nisam ni mogao sumnjati u ovako nešto što se desava oko kluba i u klubu zadnje vrijeme.

Sad slovencu dajem podršku iako mi se ne sviđa igra samo da ostali vide da se više ne pitaju i da ovaj klub ima i predsjednika i sportskog direktora i trenera.

Uostalom ovo je dobra reklama da u jednom od najlosijih nizova trener dobije podršku i u takvom klubu svaki će trener rado prihvatit poziv

I dalje smo u utrci za za Europu a borimo se sa dusmanima koji žele vratiti vrijeme gdje se nisu davale ni plate a kamoli obestecenja

Nismo nikad ni bili klub koji je naucen na trofeje,vjerujem da ćemo se izvuci još jaci i sad podrška ko nikad,ja idem prvu gdje god igrali
U INAT SVIMA
Mahala ne moze preuzeti klub. Mahala uopste ne postoji. Klub je u vlasnitvu Tana. A to je prava istinita kineska mafija. Sa Tanom nema zahebancije. Mirvic je Tanov potrcko. Ne vjeruj svemu sto cujes. Skijas i Ajducko srce igraju svoje prljave igre. Pokusavaju naci zrtvenog jarca u Ziljkicu. Providni su i smijesni.
Budi realan,objektivno sagledaj stvari

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 23:49

Mozda najbolje i da tema ode u karantin do srijede
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 mar 2024, 23:50

mosarajvosa83 je napisao/la:
09 mar 2024, 23:45
Evander je napisao/la:
09 mar 2024, 23:36
Do kad ce Bash biti sponzor Zeljeznicara? Jel i to mafija naredila da mora biti? :kafa:
Ajla, isto mafija?
Ajde malo dublje udji u tu tematiku i mozda skontas,jasno nam je Mirvic je dno dna imas neku svoju viziju koja nikom jasna nije,nas boli k sta mislis i nisi u stanju da nista promijenis a mi jesmo,dzaba vrtis istu pricu
Pokusao sam 3 puta procitati ovaj tvoj post i protumaciti ga, prevesti, ali ne ide. Malo se opismeni.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 mar 2024, 23:50

Beganovićev prodor, stativa Radovića, Mustafić sa 6 7 metara, Renan vanjskom. To su 4 situacije koje su morale biti gol. Nije htjela, ybg 29 šuteva pa kakvi god da su nije malo. Vidimo se u nedjelju, valjda nas bude više slušala!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 09 mar 2024, 23:50

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
09 mar 2024, 23:47
Istinasamo123 je napisao/la:
09 mar 2024, 23:04
benko21 je napisao/la:
09 mar 2024, 22:53

mafiju iz Tuzlanskog kantona
Naser?
Ovo se kod komsija ne moze desiti haj sto nemaju para nego sto je amidja cak ozbiljnija glava od ovih sto nama prijete, mi takvih nemamo na tribini nazalost...
Jasta, Amidza ti je nesto kao Michael Corleone :urnebes:

Ne budi smijesan. Oni sad mogu likovati i zajebavati se, ali kod njih je po ovim pitanjima 10 puta gora situacija. Mafija (ulicna, politicka, gradjevinska, privredna - nema kakve nema) im minira sve u i oko kluba, tjera investitore, razvaljuje atmosferu. Mi smo za njih KUD Seljo, na njihovu temu pa tepaj amidzi.
Jedan covjek se za sve pita i za klub i tribinu ne mislim ja da je to nesto dobro ali ti garantujem da ovi pomenuti ne smiju krenuti na njega....

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 09 mar 2024, 23:50

Penaranda 3 gola daje Želji, škaricama, slalom kroz 7 igrača i petom za ludnicu na Koševu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 mar 2024, 23:51

Zna se ko je kriv za ove rezultate a to nije ni Mirvic ni igrači ni trener, ili najmanje su oni krivi.
Zna se i ko bi bio u borbi za titulu s ovim timom.

Krivi se sve i svakoga a najmanje se spominju pravi krivci. Valjda je čudno pisati protiv sebe samih.

Sramota je zaostajati 21 bod nakon 22 kola (pod pretpostavkom da Borac pobijedi svoju utakmicu) s ovako kvalitetnom ekipom.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 09 mar 2024, 23:53

Antikloc je napisao/la:
09 mar 2024, 23:48
donDondon je napisao/la:

U INAT SVIMA
Mahala ne moze preuzeti klub. Mahala uopste ne postoji. Klub je u vlasnitvu Tana. A to je prava istinita kineska mafija. Sa Tanom nema zahebancije. Mirvic je Tanov potrcko. Ne vjeruj svemu sto cujes. Skijas i Ajducko srce igraju svoje prljave igre. Pokusavaju naci zrtvenog jarca u Ziljkicu. Providni su i smijesni.
Objektivno gledam da u zadnjih 5 tekmi 4 smo osteceni i pored naše loše igre,Objektivno gledam da igrači tipa hasica renana pene,ziljkica I ne trebaju trenera da bi nekome selu zabili gol.

To me sve tjera da mislim da su ljudi upravu i da se vrti tu milion stvari,kakva igra Rozmana trenera koji želi da napreduje u karijeri jesil ti normalan,čuj Kineska mafija kakve veze Kina ima sa ovim
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

morensa

Post Postao/la morensa » 09 mar 2024, 23:54

Antikloc je napisao/la:
09 mar 2024, 23:48
donDondon je napisao/la:

U INAT SVIMA
Mene čudi s obzirom da sve znaš da ti nisi taj potrčko umjesto Mirvića. Svakako si jednom prilikom rekao da si privatnih i da znaš kako to sve ide.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 09 mar 2024, 23:57

slika

slika

slika

Izgleda da zadnje tri sezone imamo mafiju u klubu.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 09 mar 2024, 23:57

Vratimo se godinu dana unazad. Svi znamo kome Ziljkic trco u zagrljaj poslije postignutog gola i kojeg su mu "sefa" uvijek bila puna usta. Ove godine odjednom pad forme, zaboravio igrati lopte. Sve ovo dobro smrdi !!!!
U novi boj ...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, edgarallanpoe04, MaroonBjelave, nedimmmm1337, XCustom i 43 gosta.