FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaci sve je krivo samo Rozman nije ?? Mafijasi,Varesanovic,Ziljkic,reketasi,nezdrava sredina,Potura ,Ayla,navijaci,igraci,losi tereni itd itd... sto tako nismo govorili za druge trenere??
Otjerati smucara dok nije kasno i Mirvic da dobro sve isplati jer ga je on i nasao,pa ce drugi put postaviti neko jako ime za direktora koji ce se brinuti o takvim stvarima,cuj Mirvic ide po igrace i trenere dovodi kako njemu cejf kao da ima klub na PS5 pa se malo igra.
Otjerati smucara dok nije kasno i Mirvic da dobro sve isplati jer ga je on i nasao,pa ce drugi put postaviti neko jako ime za direktora koji ce se brinuti o takvim stvarima,cuj Mirvic ide po igrace i trenere dovodi kako njemu cejf kao da ima klub na PS5 pa se malo igra.
Eto bivši je 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Samo se vrati na one stranice od sinoc, kad smo gubili 0-2Torino je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:09Kakvih ovdje ima debila, ni ne zaslužuju da znaju šta se dešava u i oko kluba. Kad pročitam par komentara, ljudi još Rožmana krive.
Zahvalit se prije svega Varešanoviću, od njega sve kreće pa ovamo... Ziljkiću i debilima oko njega od 2 3 igrača koji su u strahu bili na njegovoj strani i sabotirali... Ima toga koliko hoćeš, ali muka mi da pišem radi 10% normalne raje ovdje.
Nego se zahvaliti Hordama što su opet protiv kriminala stali na stranu kluba da ga zaštite.
Dovoljno ti je to da vidis koliko dusmana medju sobom imamo
-
- Kontakt:
boki86 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 08:58Ti napisa joa vece gluposti, sta americka ambasada ima sa ismirom? Pa kad bi tako svaka ambasada branila svakog gradjanina na ulici, trebalo bi im 5000 radnika. Cuj oni mu aminuju posloveHarakiri79 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:44Ozbiljna masinerija koja je jaca i od americke ambasadeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:37
Ozbiljna masinerija a kako ne bi bila. Ozbiljna lova u pitanju, na sve nacine se prodaje magla pa i na “nebitnim forumima” se voda na odredjen mlin okrece.
SVI NA SJEVER!![]()
Pa taj Ismir Mirvic je americki drzavljanin i pod zastitom je americke ambasade i sve ove poslove koje radi aminaju mu iz ambasade. Ljudi na vlast dovedu koga hoce kod nas a da ne mogu da se obracunaju sa sitnim kriminalcicima koji ucjenjuju Mirvica i klub. Za svog drzavljanina, pogotovo biznismena vojsku dizu, al evo i oni su se urotili protiv kluba![]()
![]()
![]()
Vise gluposti za jednu noc nisam procitao nikad u zivotu![]()
![]()
Eto te ko mitomani kad zu govorili da diglisic ceka dozvolu state departmenta da ulozi milion u zelju, amerikanci milijarde vrte u svijetu svaki dan![]()
Znas li ti uopste sta rade ambasade

- BordoBBoja
- Kontakt:
Rod i porod ti jos jednom ****
Kako ne shvaćaš da fudbalski klubovi za bogataše jesu igrice. Nisu tu da ostvare neke vau profite. To im služi za za ličnu promociju.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:11Znaci sve je krivo samo Rozman nije ?? Mafijasi,Varesanovic,Ziljkic,reketasi,nezdrava sredina,Potura ,Ayla,navijaci,igraci,losi tereni itd itd... sto tako nismo govorili za druge trenere??
Arhitekt je napisao/la: ↑10 mar 2024, 07:47Nema poslovnog prostora u Sarajevu koji nije pod reketom, a ni za jedan nema dokaz. Sto li majku muAntikloc je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:12Ne navodim ja nista. Samo ukazujem da nema nikakvih dokaza o ovome o cemu se prica. Prijetnje,ucjene,zastrasivanja,reket koji se spominje ovdje su ozbiljna krivicna djela. Ako stvarno postoje,ne mogu se zavrsiti na forumanju i piskaranju komentara,nego ce morati umjesati MUP i SIPA.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:06
A sta cemo ako ovo sve nisu lupanja, kako ti navodis ?
Ispada sada da ti vjerujes vise Ziljkicu na lijepe oci nego nama ovdje koji imamo informacije sa razlicitih strana ?
I na klixu ne pise nista ali se u komentarima gomilaju likovi koji iznose stvari odavdje pisane i spominjane. Na osnovu toga **** sa klixa ce formirati jos jedan clanak na osnovu toga.
A to cemo vidjeti vec u iducih par dana.
Mada daleko vjerovatnije je da je rumeni seljacic ,pokrenuo nesto za sta nije znao koliko je ozbiljno. Jadan pokusaj njega i Skijasa da cvaknu nesto malo para. No,Ismir je tu. Njemu je ta sarajevska mafija i mahala najbolja raja,kucni prijatelji. Nece mu biti tesko da raspetlja. Mada da ponovim ako je tacno pola od price na forumu ne moze proci bez MUP-a.![]()

Gdje si strucnjace !!?? 99 % prostora u gradu nije nikad culo za reket ! Mozda za onaj teniski. Isto tako 90 % poslovnih prostora jedva prezivljava. Jedva pokrivaju drzavni reket ,poreze i namete. Da tvoji reketasi dodju u Skenderiju,sazalili bi se na onu bijedu sto tamo prodaje i
podijelili bi para.

Poneka kafana i neki objekat sto dobro radi.Ai to slabo. Reket nije dobar biznis. Zna se sta je dobar biznis. Pola reketasa ,provede pola zivota u Zenici. Ovi nesretnici ,sto su Kapicu uzeli sat su bili privedeni u roku par sati.
Vidim da ste sve neka picoladija. Pa da vam objasnim : Prijetnja je krivicno djelo,goni se po sluzbenoj duznosti ,mada moze i po privatnoj tuzbi. Afektivna prijetnja se u praksi tretira kao prekrsaj,dok se promisljena i konkretna prijetnja uvijek tretira kao krivicno djelo, za koje je predvidjena kazna do jedne godine zatvora. Ako uz to nije bilo drugih krivinih djela povezanih s tim ( zapalis auto,kucu,ubijes psa,konja,ugrozavas mu djecu,itd ) onda se izrice jedinstvene kazne.
Ako mislis da je prijetnja zajebancija,nemoj vjerovati meni,ni krivicnom zakonu FBiH,nego uzmi mobitel,nazovi svoh lokalnog direktora neke firme ili ustanovi,poruci mu da ces mu zgurat bombu u usta. Onda upali stopericu i vidi koliko ce trebati policiji da dodje po tebe. Moj jaran nije prijetio Dodiku,nego ga je samo vrijedjao ,trebalo im je 27 minuta.

Poslije svega ovoga ekipi treba dati podrsku. I na trening ako treba otici i popricati sa momcima…
Idemo redom, prvo zgaziti ove genocidase pa lagano.
Napuniti Sjever i Zapad u napad
Idemo redom, prvo zgaziti ove genocidase pa lagano.
Napuniti Sjever i Zapad u napad
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Fakat kad cojvek malo poveze stvari. Odkud topovski na Istoku protiv Listice? Kako orkestrirano, smisljeno i supacki napravljeno da se klubu naskodi. Fuj.
Puna podrska Mirzi i Rozmanu. Imali su je i imati ce.
Puna podrska Mirzi i Rozmanu. Imali su je i imati ce.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na pitanja koja sam ti sinoc postavio, a nakon kojih si pobjegao sa temeSanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 02:09+1SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:58Imaš predsjednika koji se razbacuje parama dovodi,tjera preplačuje igrače ko na traci.Imaš direktoricu koja je dijelila bjanko ugovore da bi nekoga privolila da dođe.Imaš onu seljačinu koja izađe i priča da si Real Madrid,o kuravama uposlenicama kluba i njihovim šemama **** i klošarčinama da ne govorimo.
I onda se ljudi počnu iščuđavati otkud kriminalci da se motaju oko kluba.
Pa daj barem jednom se zapitajte ko svo zlo privlači na klub.
Ovo je istina cim niko od portala ne pise tome. Ovoj smrdljivoj stranici i odronima od novinara je ovaj forum glavni izvor informacija. Cim ne mogu kopirati tekstove stranih portala, dolaze na forum i traze bukv bilo sta da objave samo da bi dobili klik. Mi o necemu i moguce najvecoj aferi pisemo 50 stranica oni nista. Ne smiju ni oni, a vrsili su pritisak na rozmana i ibru haos.
Ziljkicu smradu, kove od banane su opasne, pazi se sljedeci put kad u Sarajevo dodjes.
MRZIM SANDZAKLIJE

Ziljkicu smradu, kove od banane su opasne, pazi se sljedeci put kad u Sarajevo dodjes.
MRZIM SANDZAKLIJE

I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
-
- Kontakt:
Evo zvanicno se klub oglasio. Sporazumno raskinut ugovor, klub se zahvalio on pozelio srecu klubu. Znaci nece biti nikakvi prijava i trakavica, tresla se gora rodio se miš. Dobit Borac, vrijeme da pokaže se nešto od igre, ako sad ne proradi neki inat onda stvarno ova ekipa nema karakter.
-
- Kontakt:
I sta sad otisao je i bolje cemo igrati jel? Pa nije ga ni juce bilo u sastavu pa gubimo,nije ga ni prije u pola tekmi bilo pa gubili..
Tebi je lakše utjerat metar u guzicu nego cenat u glavu.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:28I sta sad otisao je i bolje cemo igrati jel? Pa nije ga ni juce bilo u sastavu pa gubimo,nije ga ni prije u pola tekmi bilo pa gubili..
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma Kyeremeh yebem li ga, sta se puta frajer “okliznuo”, Anicic mi je previse zla nanio protig igmanamikimaus je napisao/la: ↑10 mar 2024, 07:11Pogledaj opet derbi jer ga Anicic nije ni igrao .SedrenikHz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:59Raja previse dusmana imamo nemojmo sami sebi biti. Ja sam maloprije pogledao derby i molim vas samo pratite kretnje pojedinih igraca, Anicica pogotovo, ali nisu cista posla ubjedjen sam, yebo to mi svakako evrope necemo vidjeti ako je sve cisto, ali ako nije i rijesimo se ovih kriminalaca ubjedjen sma da cemo krenuti mljet, ALI ZATO SRIJEDA NAS SVE ZOVE ZAGRMIMO SVI

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Moze li ban za evandera, antikloca, sifredija i slicne sto s dvije mozdane celije raspolazu
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A zasto bas ovog podrzati koji ima najgore rezultate do sad i igru?????? Ako smo otjerali 10 do sad onda tjeraj i 11-og ako je gori od predhodnih,trener koji ima dobre rezultate pa upadne u krizu par tekmi i opet se izvadi onda ok,ovaj rusi sve negativne rekorde stare po 30 godina i ti bi ovo da ostane??? Zasto nismo rekli za Dudica treba istrpiti,za Sablica za Vasoskog ?? Svi su bili bolji od ovoga kad pogledas uslove kakve je ko imao..BordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:51Ali evo hajde mi objasni jednom argumentovanoSanchez87hz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:50Pa normalno da je tako kad podrzavas ovog smucara koji unistava klub,kako onda ti dajes podrsku? Ako nesto nije dobro onds se tjera to a ne podrzava plus napadas likove koji zele da rozman ode i da krenemo bolje igrati.BordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:45
Ja sam navijac KLUBA
Navijam za klub i kad pobjednuje i kad gubi, i kad igramo vrhunski i imamo sezonu bez poraza, a i sad cu navijati kad smo goli Q
Jesmo goli smo Q, ali ovo je jebno moj KLUB
Ali qite ko ti i slicni to ne shvatate
Vec navijate za pojedince
Otjerali smo od 2020 nezz ni sam koliko trenera
Hocemo sad svakih pola godine tnerat trenera???
Jel stvarno mislis da ce ti neko ozbiljan doci, a svi mastaju o tome, kad vidi da se svako par mjeseci trener mijenja?
Eto progooglaj od Vinka koliko smo puta mijenjali trenera
Onda uzmi Zrinjski koliko je kijenjao, koliko je Borac mijenjao
Jel hoces da ko anamo oni postanemo?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Bejker, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, feniksptica, Jadnimi, johntravolta123, MaroonBjelave, riki46, ristagrad, SamoDaKazeem, Serha, SHZ82, strahmeipomisliti, USB i 217 gostiju.