FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Još govvno naziva gospodinom 

ZVANICNO SAOPSTENJE HORDI ZLA, prestanite se prepucavati o sposobnostima igraca i treneru. Ovo veze s fudbalom nema niti bilo sta od ovog sto se desilo ima veze s fudbalom. PODRSKA IGRACIMA I TRENERU JE KRUCIJALNA !!!
-
- Kontakt:

A nekad smo gledali SFF, Borusiju...
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pileci mozak a ti kazes lafo ide prica o istoku?? Pa prvo pa neistinito, lazno. Znaci po tvom su ljudi ekspresno zavrsili projekat, sazvali medije, dogovorili Vijecnicu nakon poraza? Vidis da lovis u mutnom.Evander je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:23Hoce li banovati imbecile poput tebe koji se mjesaju u rad administracije, sto je strogo zabranjeno pravilima foruma, ako im se ne svidja sto njihov pileci mozak ne razumije i mimo je onoga sto bi oni zelili da se pise?mirzatele je napisao/la: ↑10 mar 2024, 09:56Morteme hoces li banovat ovog konjaEvander je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:19Zijane od zadnjeg na tabeli, ide prica o lafo istoku. Bez ikakvih detalja, rokova, bilo cega.
Osramote se protiv predzadnjeg na tabeli, oderu nas ljudi ko levate, tu se malo primire.
Novo brukanje protiv ekipe koja ispada iz lige , ide svaljivanje na nebitnog igraca, koji nije ni u prvih 11.
Ok, vjerujem da ima razumom ogranicenih koji puse takve jeftine price.
Sta je slijedece, kad se ispadne iz kupa i kad Sloga odleprsa na 6, 7 bodova prednosti?
Sad krece tek borba za ili protiv kluba?
Nek je predsjednik mujo mujic a trener huso husic nebitno totalno.
Sutra ce drugi ljudi biti u klubu i isto prezivljavati??
Ovi sto kazu, kakvom se mrakom okruzio. Kojom da se okruzi kad to predstavlja “vrh i kremu drustva”. Jal mafijasi, jal politicari mafijasi.
Pored svega, ne moze me niko razuvjeriti da jos vece sile stoje iza potencijalnog podrivanja uspjeha.
Sto ces ti imati klub uspjesan, svjetski, a da je po njihovom, iz neuspjesnog protektorata, nepostojece drzave.
Sport je strasan predstavnik drzave, mozete reci da sam mahnit sta povezujem ali ima svega tu iza kulisa.
Kako god braco bez interesa i ljubavi prema bordo klubu, SVI NA SJEVER!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Očekujem od kluba da se očituje.Pa ne možeš pustiti svoje botove da nekog izvrijeđaju i ispljuju,a da se držiš po strani.TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:06Pa sta ce drugo reci ?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:00Evo Ziljkić kaže da su neistine očekujemo klub da iznese istinu,a tu su navijači da ih zaštite.
Pa da čujemo šta imaju za reći
Aj ne seri i ti. Ziljkic je bivsi, proci ce vremena da se ovo popravi.
Mirvic je veliki dio svega ovoga krivac. Nemoguce da od kad je on tu svake godine imamo kriminalce oko kluba.
Optužio ga za prodaju utakmuca,reketiranje,mafijanje šta sve ne i tišu mišu.Sretno i to je to.
Do sad su u više navrata dokazali da im se ne može vjerovati od šatro prodaje igrača pa do uposlenika.
Naravno da svo zlo od Mirvića kreće.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hoce li Ziljkic sad nazad u Borac? Treba otvoriti neku anketu ili kladionicu, da vidimo mozemo li pogoditi iduci klub naseg Ziljkare, brate, iskreno.
Polako maske padaju.
Masnokosom se vratilo, od lose robe, zestoko mu je zdravlje naruseno, kerina vec pocinje da truhne a ziv.
I ostalima ce.
Hazre melek pobjegao u pazar, toliko o tome da nije ni za sta kriv !
Puna podrska Simonu !!! Treba imati muda i ostati u ovakvoj situaciji u Klubu !
P.S. sandzacka mala gnjida smrdi
Masnokosom se vratilo, od lose robe, zestoko mu je zdravlje naruseno, kerina vec pocinje da truhne a ziv.
I ostalima ce.
Hazre melek pobjegao u pazar, toliko o tome da nije ni za sta kriv !
Puna podrska Simonu !!! Treba imati muda i ostati u ovakvoj situaciji u Klubu !
P.S. sandzacka mala gnjida smrdi
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 10 mar 2024, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ispravka krivog navoda.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:34Ova 4 poraza ako nije najveca sramota onda ne znam sta je,frajer srusio negativni skor star 30 godina plus 5 na tabeli,a Husrefa si tjerao dok smo prvi bili i jednog poraza,svaka tebi cast onda na takvoj podrsci klubuBordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:49Kad se husrefu mogla dati podrska nakon jedne od najvecih sramota europskog fudbala, moze se i sad![]()
Ostani hrabro uz slovenca![]()
Husref je otjeran kao drugi na tabeli i samo nakon suludog scenarija u našu korist, našeg remija u Ugljeviku (1:1) i porazom kona od Veleža na Grbavici (0:2), završili smo polusezonu kao prvi. Husrefova polusezona užasna i nije 1 poraz nego 2 puta deklasiran od kona i neki suludi remiji (Radnik, Sloboda itd).
Nemojte da pravite mitove

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Zadnja izmjena: curvanord, dana/u 10 mar 2024, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
100%Pitaristok je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:48Pu jeb.m vas u usta, poserem se svima koji dovode u pitanje il su stali da diskutuju o ovom g.ovn.etu.
Moroni, pravi navijac ce stati na stranu kluba, ne nakog igraca koji ce bit tu 1/2 godine i ode.
Vi niste navijaci ovog kluba, vi ste uljezi, 100%.
Prvi nisam bio za Simona i Ibricica sad ali kad sam sinoc saznao svu pravu istinu i u kakvim su ljudi uslovima 'radili',pod kakvim pritiskom i prijetnjama ne mogu ne stati uz njih.Apsolutna podrska!
Gle piqketine sto se sad vadi lafo.Kakav je ovo manipulator i olos od covjeka a predstavlja se ko vjernik...Sve smo vidjeli,sve znamo a ti pricaj u prazno.Smece jedno yebemo ti mamu sta nam radis od kluba!!!Mrs na pester da vise nisi prisao gradu Sarajevo.
Svi na Kosevo!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sad će kone kontaktirati malu gnjidu
Morto vrijeme je da se ocisti tema. Svi mozemo prepoznati kritiku i nezadovoljstvo ali ovoliko vrijedjanje svega u I oko kluba daje nam za pravo da je ubaceni element, a nije prvi put
NEMA NAZAD
Mislim da će ipak kod Mirze kući da spavaju zajedno u krevetu njih dvojica i Mirzina zenaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:01Hoce li Ziljkic sad nazad u Borac? Treba otvoriti neku anketu ili kladionicu, da vidimo mozemo li pogoditi iduci klub naseg Ziljkare, brate, iskreno.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Znamo ti svi zicu, placku i taldziju cu uvijek pljuvatSanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:34Ova 4 poraza ako nije najveca sramota onda ne znam sta je,frajer srusio negativni skor star 30 godina plus 5 na tabeli,a Husrefa si tjerao dok smo prvi bili i jednog poraza,svaka tebi cast onda na takvoj podrsci klubuBordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:49Kad se husrefu mogla dati podrska nakon jedne od najvecih sramota europskog fudbala, moze se i sad![]()
Ostani hrabro uz slovenca![]()
Tebe to najvise boli, sto uslju usljivi vise nikad kluba vidjet nece
Drago mi je sto je grupa potvrdila sve sto smo juce pisali.
Gnjide mrs u kolibe!
Dok sjever przi Simone izdrzi
Gnjide mrs u kolibe!
Dok sjever przi Simone izdrzi

NEMA NAZAD
Klub, Firma, Kuća bez pravog domaćina je kao brod bez kapetana. Klub se mora ustabiiliti po vertikali odgovornosti ne može svako prilaziti klubu. Za to postoje organi od predsjednika direktora, sportskog direktora trenera igrača. Svi se moraju pogledati u oči ponijeti svoj dio odgovornosti.
Klub je jako ušminkan iz vana ali iznutra trune. Jaki temelji su najbitniji. Hijena je uvijek bilo i bit će ali zato ljudi koji sjede na funkcijama u klubu trebaju da se sa tim nose. Po ko zna koji put navijači su ti koji klub vade iz blata i zato mislim da bi Mirvić trebao neko ko ima svu financijsku moć da navijače malo više sluša a ne svaku šušu koja mu se slatko nasmije i slatko priča. Smatram da mu je sljedeći potez jako bitan postavljanje direktora kluba osobu koja će znati da se postavi u trouglu navijači igrači i on kao većinski vlasnik.
Treba nam neko sa volovskim mudima koji će znati kako odregovati u ovakvim situacijama i biti uvijek na prvoj liniji.
Da li takva osoba postoji ja mislim da postoji.
A mi svi u srijedu na Koševo i podrškom velikom našem klubu dati dodatni vjetar u leđa za prolazak u kupu.
Sarajevo to smo mi!
Klub je jako ušminkan iz vana ali iznutra trune. Jaki temelji su najbitniji. Hijena je uvijek bilo i bit će ali zato ljudi koji sjede na funkcijama u klubu trebaju da se sa tim nose. Po ko zna koji put navijači su ti koji klub vade iz blata i zato mislim da bi Mirvić trebao neko ko ima svu financijsku moć da navijače malo više sluša a ne svaku šušu koja mu se slatko nasmije i slatko priča. Smatram da mu je sljedeći potez jako bitan postavljanje direktora kluba osobu koja će znati da se postavi u trouglu navijači igrači i on kao većinski vlasnik.
Treba nam neko sa volovskim mudima koji će znati kako odregovati u ovakvim situacijama i biti uvijek na prvoj liniji.
Da li takva osoba postoji ja mislim da postoji.
A mi svi u srijedu na Koševo i podrškom velikom našem klubu dati dodatni vjetar u leđa za prolazak u kupu.
Sarajevo to smo mi!
Aha, sada imamo i navijace FK Ziljkic pod plastom koji su zapravo FK Varesanovic, jos uvijek.
E necete razbojnici.
Ko god prati Sarajevo, zna da UNFKS krenu u jednom pravcu da se to i zavrsi pobjedom. I da je to nesumnjivo pravi pravac koji svi trebaju pratiti.
"Vodi, prati ili se skloni".
E necete razbojnici.
Ko god prati Sarajevo, zna da UNFKS krenu u jednom pravcu da se to i zavrsi pobjedom. I da je to nesumnjivo pravi pravac koji svi trebaju pratiti.
"Vodi, prati ili se skloni".
- FKS -
Ne želimo besplatan ulaz!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jel moguće da jedan čovjek može prouzrokovati ovolike probleme, zbog jednog Ziljkića da ovako slabo igramo. Ja ne vjerujem da je on jedini problem.