FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da su u klubu bili dovoljno pametni i da imaju spremnu kompilaciju lakrdija na našu štetu u ovoj sezoni, kako bi se ista mogla poslati na sve bitne adrese.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Nek nas izbace iz lige, al nek se i pobunimo i ratujemo s ****
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jedan od poteza Kluba s kojim se slazem 

Ovo je sprdnja ne samo s nasim klubom, nego drzavom, gradom, ljudima koji zderu dzigericu svoju za ovaj klub. Treba napraviti haos!
Ovo opravdavam samo ako ce se ici do kraja,
1) ostavka svih ljudi u bhsavezu
2)Ako srbi hrvati smatraju da je sve ok/ smjena svih BOSANSKI FUNKCIONERA
3) ako ne to kantona SARAJEVO
4) ako nemoze ni 3ci uslov hz trebaju uzet stvari u svoje ruke
NARAVNO AKO FIFA UEFA KAZE DA JE SVE OK I DA JE OVO SUDJENJE SASVIM KOREKTNO
HZ u svoje ruke uzet prekid utakmica reprezentacije bakljama topovski udarim ulijetanje u teren udaranje uefa sudija
VICO PILAV BEUS I BAGRA MISLE DA CE ISPUNJAVAT VJERSKI KLJUC NA OVAKAV NACIN NECE.. sad ici na sve il nista..
Sto se tice utakmice vidi se da smo pod mnogo vecim pritiskom nego borac al isto kad smo dobili crveni pokazali smo zasto se vico i citava liga boji FK SARAJEVA..
Hz moraju zastitit FK SARAJEVO jer ovde je vico co i resto premijerligada izjavili rat FK SARAJEVO HZ moraju ici na sve ili nista kao sto je armija bh isla 92-95
Beus nit vico ni bilo koji politicar nemogu sport pretvorit u politiku FK SARAJEVO treba stat ored uefu i fifu i reci il ovo rijesite da bude SPORT ili pustite da mi to rijesimo jer ste nam uvalili 3 presjednika drzave u sport to nemoze. SAMO KOJE NAJBOLJI TREBA DA BUDE PRVAK OSVAJAC KUPA
1) ostavka svih ljudi u bhsavezu
2)Ako srbi hrvati smatraju da je sve ok/ smjena svih BOSANSKI FUNKCIONERA
3) ako ne to kantona SARAJEVO
4) ako nemoze ni 3ci uslov hz trebaju uzet stvari u svoje ruke
NARAVNO AKO FIFA UEFA KAZE DA JE SVE OK I DA JE OVO SUDJENJE SASVIM KOREKTNO
HZ u svoje ruke uzet prekid utakmica reprezentacije bakljama topovski udarim ulijetanje u teren udaranje uefa sudija
VICO PILAV BEUS I BAGRA MISLE DA CE ISPUNJAVAT VJERSKI KLJUC NA OVAKAV NACIN NECE.. sad ici na sve il nista..
Sto se tice utakmice vidi se da smo pod mnogo vecim pritiskom nego borac al isto kad smo dobili crveni pokazali smo zasto se vico i citava liga boji FK SARAJEVA..
Hz moraju zastitit FK SARAJEVO jer ovde je vico co i resto premijerligada izjavili rat FK SARAJEVO HZ moraju ici na sve ili nista kao sto je armija bh isla 92-95
Beus nit vico ni bilo koji politicar nemogu sport pretvorit u politiku FK SARAJEVO treba stat ored uefu i fifu i reci il ovo rijesite da bude SPORT ili pustite da mi to rijesimo jer ste nam uvalili 3 presjednika drzave u sport to nemoze. SAMO KOJE NAJBOLJI TREBA DA BUDE PRVAK OSVAJAC KUPA
Ne ocekujte podrsku od nekoga ! Hasic je javno rekao da su se plavi prodali vici za 400 000 KM !
NEMA NAZAD !!!
NEMA NAZAD !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jedna od pozitivnijih stvari koja se dogodila. Žao mi je što svi nisu sjeli na teren, jača bi slika se poslala. Ovaj put će ovo doći do UEFE sigurno.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
19 oktobar 2023. I dalje stojim iza ovogaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 okt 2023, 08:27Sve analize padaju u vodu dok se ovo dešava. Ne treba uopšte pričati o budućim utakmicama dok se ovo ne riješi. Ovo treba biti jedina tenma. Nije uopšte bitno jesmo li bili bolji ili ne. Stvar je da je očiti kriminal.
Ovo riješiti pravnim putem (ali svi znamo da baja iz Uefe guzi pola našeg saveza. Kažu da ga balije najvise vole obaliti). Tako da tu možemo teško bilo šta postići. Ja ću sad poslati prijavu uefi kao što nas je dosta uradilo, ali to očito ne pije vode.
Drugi način je Sabrija Style.
Igrači koliko god bili bolji. Koliko god taktički bili bolji, ti se na terenu psihički ne možeš nositi sa ovim.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bravo momci!
Vico **** ti sinaa
Vico **** ti sinaa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Populisticki potez koji za cilj ima da se skrene paznja sa losih rezultata i opsteg rasula u klubu. Tuzno mi je vidjeti koliko je navijaca palo na ovo.
Napadajte me koliko hocete, ali vidjecete da sam u pravu. I ovo kazem kao neko ko je hiljadu puta pisao protiv Vice, saveza i prodanih balijandera u njemu.
Toliko.
Napadajte me koliko hocete, ali vidjecete da sam u pravu. I ovo kazem kao neko ko je hiljadu puta pisao protiv Vice, saveza i prodanih balijandera u njemu.
Toliko.
- BordoBBoja
- Kontakt:
NE ZABKRAVITE FUADA COLPU I PILAVA
JRBEM IM KOSTI MRTVIH
JRBEM IM KOSTI MRTVIH
Nema ovo smisla igrati. Ja ne znam koja volja mora biti Mirvica da i dalje ulaze novac stvarno. Protiv Zvijezde te unisti sa oni golom iz kilometarskog ofsajda, protiv Igmana nepostojecim penalom te presjece i onda ovo veceras.
Nakon sanse Kyeremeha onaj faul Catakovica ti je pokazao u kojem smijeru ce ici sudjenje.
Prvi gol Borca cist faul na Hasicem.
Milion i jedna greska od faulova, ofirnog navlacenja itd itd. Mislim stvarno, bas bas bezobrazno.
Ali kako oni to mudro rade. Steknu prednoat 10 bodova pa malo ide "normalno" sudjenje pa onda kad opet zapne ima neki Musa iskoci da da malo ruke. Ma ebe vise ovo, nisam dobar svake sedmice zbog ove nepravde, nase lose igre. Ode na zdravlje.
Nakon sanse Kyeremeha onaj faul Catakovica ti je pokazao u kojem smijeru ce ici sudjenje.
Prvi gol Borca cist faul na Hasicem.
Milion i jedna greska od faulova, ofirnog navlacenja itd itd. Mislim stvarno, bas bas bezobrazno.
Ali kako oni to mudro rade. Steknu prednoat 10 bodova pa malo ide "normalno" sudjenje pa onda kad opet zapne ima neki Musa iskoci da da malo ruke. Ma ebe vise ovo, nisam dobar svake sedmice zbog ove nepravde, nase lose igre. Ode na zdravlje.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 13 mar 2024, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nista četnici ustaše ne moguce bez SDA strankeBosniacum Lilium je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:40E ovo je posljedica onog kad dopustiš da ti četničko ustaška ruši državu. Mi smo došli do toga da smo stranci u svojoj zemlji. Dosta je bilo. Tjeraj ****. Svi ko jedan! ****
Napusi se karine !!!NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:50Populisticki potez koji za cilj ima da se skrene paznja sa losih rezultata i opsteg rasula u klubu. Tuzno mi je vidjeti koliko je navijaca palo na ovo.
Toliko.
Koji levat je ovaj ujkan.
Pred kraj je počeo biti uveliko ofiran sa sviranjem nepostojećih faulova.
Pred kraj je počeo biti uveliko ofiran sa sviranjem nepostojećih faulova.
- feniksptica
- Kontakt:
A osto da ceka da ga ko klepi da uzme kes
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gol iz offsajda protiv Zvijezde
Nepostojeći penal protiv Igmana
Ovo večeras je kulminacija!!!
Nije problem izgubiti ali ovakva kradja kada se igra protiv chetnika je kap koja je prelila čašu.
Dok neko od sudija ne dobije dooooobre batine neće se ovo promijeniti. Djaba dopisi, kompilacije i sl. samo batina, eh ko će ih isporučiti to je problem, mada uvijek ima likova koji će za 1000 KM nekog izmasirati tako dobro da će ptiber na slamku piti pola godine!!!
Najgore su balije koje šute i ovo sve gledaju nešto kao zelena gamad koja su prodala državu, fuj!!!!
Nepostojeći penal protiv Igmana
Ovo večeras je kulminacija!!!
Nije problem izgubiti ali ovakva kradja kada se igra protiv chetnika je kap koja je prelila čašu.
Dok neko od sudija ne dobije dooooobre batine neće se ovo promijeniti. Djaba dopisi, kompilacije i sl. samo batina, eh ko će ih isporučiti to je problem, mada uvijek ima likova koji će za 1000 KM nekog izmasirati tako dobro da će ptiber na slamku piti pola godine!!!
Najgore su balije koje šute i ovo sve gledaju nešto kao zelena gamad koja su prodala državu, fuj!!!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nije ovo populistički potez nego potez iz afekta. Igraš najbitniju utakmicu sezone i kolju te kući. KOLJU. Dosta ba viseNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:50Populisticki potez koji za cilj ima da se skrene paznja sa losih rezultata i opsteg rasula u klubu. Tuzno mi je vidjeti koliko je navijaca palo na ovo.
Toliko.