FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cestitke igracima na borbi. Imali smo ih psihicki posliie gola, da damo jos jedan ili dva gola. Zadovoljan sam, i radujem se utakmici na Kosevu, do tada pobijediti Igman.
Ekipu spremiti i nastaviti dalje. Sretno.
-
- Kontakt:
E Bogini su na Kosevu za 2 sedmice
Nece on smjeti pisnuti kad vidi 10000 ljudi da mu dise za vratom.Da vidim onda hoce li svaki kontakt svirat faul
A Kvrzic,Hrelja,Grahovac,Vranjes i kompanija ce dobro osjetit prvo po cjevanicama a onda poslije utakmice u tunelu za ovo kurcenje.Nece piqke smjet pisnuti a vidjet ce za ovo sinoc dobro.Zapamtit ce igraci Borca tu noc za zivota.Nasi su spremni i jedva cekaju.
Sto se utakmice tice,dobro smo stajali po meni,pogodio je Simon sa izmjenama sa ionako tanke klupe,Andjusic mora igrati prvi 11 umjesto Avrama,Ziljkic mora na hladjenje.
Ne treba kriviti Julardziju,momak je odradio strasan posao na sredini.Zaliti za sansom Renana i to je to.Merso onakvu kontru zabije u Sirokom i zavrsi utakmicu.Brate unutrasnjom pukni mu nisku jaku u cosak i gol je,kako mozes u njega pucati daj mi objasni?U utakmici gdje dobijes 2 takve sanse obe moras zabiti ako hoces pobjedu.Borac teska **** od ekipe sa par prodani balija i par wanna be cetnika koji se namecu psovanjem balijske majke a znaju da su zasticeni ko zona 51.To nije mangupluk,a vidjet cu ih na Kosevu gdje ce dobiti fin degenek.Bolje im je da laziraju povrede i ne dolaze jer nisu svjesni sta ih ceka
Nece on smjeti pisnuti kad vidi 10000 ljudi da mu dise za vratom.Da vidim onda hoce li svaki kontakt svirat faul
A Kvrzic,Hrelja,Grahovac,Vranjes i kompanija ce dobro osjetit prvo po cjevanicama a onda poslije utakmice u tunelu za ovo kurcenje.Nece piqke smjet pisnuti a vidjet ce za ovo sinoc dobro.Zapamtit ce igraci Borca tu noc za zivota.Nasi su spremni i jedva cekaju.
Sto se utakmice tice,dobro smo stajali po meni,pogodio je Simon sa izmjenama sa ionako tanke klupe,Andjusic mora igrati prvi 11 umjesto Avrama,Ziljkic mora na hladjenje.
Ne treba kriviti Julardziju,momak je odradio strasan posao na sredini.Zaliti za sansom Renana i to je to.Merso onakvu kontru zabije u Sirokom i zavrsi utakmicu.Brate unutrasnjom pukni mu nisku jaku u cosak i gol je,kako mozes u njega pucati daj mi objasni?U utakmici gdje dobijes 2 takve sanse obe moras zabiti ako hoces pobjedu.Borac teska **** od ekipe sa par prodani balija i par wanna be cetnika koji se namecu psovanjem balijske majke a znaju da su zasticeni ko zona 51.To nije mangupluk,a vidjet cu ih na Kosevu gdje ce dobiti fin degenek.Bolje im je da laziraju povrede i ne dolaze jer nisu svjesni sta ih ceka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Treba docekat Hrelju, velikog mangupa kako zasluzuje,kakvi su ono smradovi. Udari ti igraca krvnicki,kad igrac nas samo digne ruku i pocne da se cudi,odma krenu da se raspravljaju,prijete skupina neandretalaca.Vudo ih ovako na glstovanjima docekuju,ja da dam igrac i da ovo dozivim,na domacem terenu bi im bunrege odvaljivao,to bi mi jedini cilj bio,da ih pljujem,psujem i ponizavam.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2023, 07:13E Bogini su na Kosevu za 2 sedmice
Znali smo šta nas čeka pisali pričali 10 dana. Većina nas je bila zadovoljna bodom ali nakon utakmice čovjek se zapita zasto zivi ovde a kamo što prati fudbal i navija. Renan ih je trebao rijesšiti i tu bi sva priča bila završena.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pobjeda protiv Igmana ne bi trebala doći u pitanje, ljudi imaju 6 poraza zaredom. Znam da su doveli onog plavog papka na klupu i vjerujem da će biti borbeniji ali Rožman će sigurno imati odgovor na to, daleko je kvalitetniji trener.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Preponosan sam na ekipu i trenera . Vidi se zelja i disciplina. A Rozman je strasan trener. Ove igrace sto je doveo je ubo bas.Neka dovede jos tri na zimu i bicemo jaci bar 20 posto. Nadam se da ce ostati sto je duze moguce. Vjerujem da cemo iz iducih 5 tekmi osvojiti 15 bodova. MAda i 13 nije lose. JEdva cekam cetnike na kosevu. Ima da gori sve !
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kakav lik. Pa kako ces igrati kad svaki ebeni kontakt njima svira, tebi ne svira isti takav. Kako ces igrati kad ti zabiju gol iz faula koji nije postojao pa iz ciatog ofsajda. Kako cea igrati kad ti svira ofsajdu situaciji 100% prilike (Renan).meraba je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:31Tesko je ali realno opet nismo bili na nivounokee je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:48Sta ima Musa kakav si? Dajte ba ljudi s ovim se ne moze boriti, jednostavno nisi toliko jaci da ovo izdrzis.meraba je napisao/la: ↑13 okt 2023, 15:01
Pa i nije bas tako. Prvo protiv listice su nasi odigrali ispod svojih mogucnosti, bezmudo.
Drugo, ovo za sudije- ako te u startu podje rezati onda je opet do tebe kako ces to prihvatiti. Mozes biti pichkica (kao u 90% slucajeva do sada) ili da budes mudonja i da ti se probudi inat i ponos u tebi pa da navalis jos jace i bolje. Da u inat i sudijama i svima das 200% od sebe i razvalis ih. Samo nisam siguran imamo li mi takve igrace ili su vecina jos uvjek picokare.
Prvo poluvrijeme egal, drugo poluvrijeme smo bili puno bolji.
Ti ili ne kontas te stvari, trolas ili se pravis malo paglu ha?
Ceka nas teren kao u Gabeli gdje se ne snalazimo bas, sigurno nalozen protivnik i po imenima ne tako losa ekipa.
Puno smo bolji ali nece biti lako sekunde.
-
- Kontakt:
Cuj nismo bili na nivou, sviro im 32 faula,na terminu nema toliko prekida
-
- Kontakt:
I Slogubordospartanac je napisao/la: ↑19 okt 2023, 07:11Cestitke igracima na borbi. Imali smo ih psihicki posliie gola, da damo jos jedan ili dva gola. Zadovoljan sam, i radujem se utakmici na Kosevu, do tada pobijediti Igman.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sve analize padaju u vodu dok se ovo dešava. Ne treba uopšte pričati o budućim utakmicama dok se ovo ne riješi. Ovo treba biti jedina tenma. Nije uopšte bitno jesmo li bili bolji ili ne. Stvar je da je očiti kriminal.
Ovo riješiti pravnim putem (ali svi znamo da baja iz Uefe guzi pola našeg saveza. Kažu da ga balije najvise vole obaliti). Tako da tu možemo teško bilo šta postići. Ja ću sad poslati prijavu uefi kao što nas je dosta uradilo, ali to očito ne pije vode.
Drugi način je Sabrija Style.
Igrači koliko god bili bolji. Koliko god taktički bili bolji, ti se na terenu psihički ne možeš nositi sa ovim.
Ovo riješiti pravnim putem (ali svi znamo da baja iz Uefe guzi pola našeg saveza. Kažu da ga balije najvise vole obaliti). Tako da tu možemo teško bilo šta postići. Ja ću sad poslati prijavu uefi kao što nas je dosta uradilo, ali to očito ne pije vode.
Drugi način je Sabrija Style.
Igrači koliko god bili bolji. Koliko god taktički bili bolji, ti se na terenu psihički ne možeš nositi sa ovim.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dear UEFA Complaints Department,
I am writing to express our deep concern and file an official complaint regarding the recent match between Borac and Sarajevo, which took place on October 18, 2023, as part of the second round of the Premier League of Bosnia and Herzegovina, starting at 19:00 hours.
During this match, there was a blatant and egregious violation of the offside rule, which had a significant impact on the outcome of the game. In the 95th minute of the match, Borac scored a goal that was clearly offside. The Borac player, Zoran Kvrzic, was positioned several meters offside when he scored the goal. This incident is not an isolated occurrence, as similar situations have been repeatedly observed in recent matches.
We believe that such actions threaten the integrity of the competition and raise concerns about potential criminal influence. We are taking this matter seriously and will be forwarding a copy of this complaint to the State Investigation and Protection Agency to investigate any potential criminal involvement in this matter.
Furthermore, we kindly request that UEFA thoroughly investigate the circumstances surrounding the Borac vs. Sarajevo match and the possible irregularities that may have occurred during the game. We believe it is crucial to uphold the principles of fair play and the integrity of the sport, and we urge UEFA to take appropriate action to address this issue.
Additionally, we would like to raise concerns about the overall integrity of the current championship. It is essential that the entire competition is closely examined for any potential irregularities that may have occurred in previous matches.
We appreciate your prompt attention to this matter and trust that UEFA will conduct a thorough investigation to ensure the fairness and transparency of the Premier League of Bosnia and Herzegovina.
Thank you for your time and consideration.
Sincerely,
Bosniacum Lilium
I am writing to express our deep concern and file an official complaint regarding the recent match between Borac and Sarajevo, which took place on October 18, 2023, as part of the second round of the Premier League of Bosnia and Herzegovina, starting at 19:00 hours.
During this match, there was a blatant and egregious violation of the offside rule, which had a significant impact on the outcome of the game. In the 95th minute of the match, Borac scored a goal that was clearly offside. The Borac player, Zoran Kvrzic, was positioned several meters offside when he scored the goal. This incident is not an isolated occurrence, as similar situations have been repeatedly observed in recent matches.
We believe that such actions threaten the integrity of the competition and raise concerns about potential criminal influence. We are taking this matter seriously and will be forwarding a copy of this complaint to the State Investigation and Protection Agency to investigate any potential criminal involvement in this matter.
Furthermore, we kindly request that UEFA thoroughly investigate the circumstances surrounding the Borac vs. Sarajevo match and the possible irregularities that may have occurred during the game. We believe it is crucial to uphold the principles of fair play and the integrity of the sport, and we urge UEFA to take appropriate action to address this issue.
Additionally, we would like to raise concerns about the overall integrity of the current championship. It is essential that the entire competition is closely examined for any potential irregularities that may have occurred in previous matches.
We appreciate your prompt attention to this matter and trust that UEFA will conduct a thorough investigation to ensure the fairness and transparency of the Premier League of Bosnia and Herzegovina.
Thank you for your time and consideration.
Sincerely,
Bosniacum Lilium
Ko trazi izgovore u fuli Renana , promasaju lopte Julardzije ili Sahinovic sto je loptu skrenuo nije dobar u glavu. Ekipa je odigrala vrhunski . Bod ko tri.
FC United Of Manchester !
Ma ono je sinoc dobro bilo, kako je sudjenje inace i kakve su kradje, bod je ekstra. Jbg pad koncentracije u kljucnim trenucima, naravno opet ubacaj sa strane, mi tri stopera u 16ercu, njihov najnizi dodje do lopte.
Treba se spremiti protiv sablje, dole ce biti svega a najmanje igre
Treba se spremiti protiv sablje, dole ce biti svega a najmanje igre
- napoleon72
- Kontakt:
Al kako Rozman vodi utakmicu... ovaj trener nam je suho zlato. Koliko svaka izmjena ima smisla i promijeni nesta na terenu, koliko je covjek izvukao maksimum iz svakog, nevjerovatno. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Elham 
Na Koševu ako vrijeme posluži bit će nas 15 hiljada hladno nakon ove lakrdije s četnicima.
Od titule nema ništa, s tim se treba pomiriti lakše će nam svima biti. Nema ni Zrinjski nikakve šanse, ekipa koja je i jača od nas, koja igra grupe EL i ravnopravno se nosi sa ekipama od 500 miliona. Ovo je Borcu završeno još prije pola godine. Istrpiti još godinu i pol ovog Vicinog mandata, i Borac će se ugasiti za 2 godine, ili vratiti u prvu ligu RS.
Do tada nastaviti ovu lijepu priču sa Rožmanom, Mirvićem i našim ulaganjima. Graditi ekipu kroz Evropu i pokušati što dalje dogurati u KL pretkolima na ljeto. Iduće sezone će eto bit i taj VAR mada ni to nije garant ničega... ali barem, valjda, neće bit više ovakvih golova iz dvometarskog offsidea, pa možda bude i lakše.
Meni je najviše žao igrača i Rožmana, odigraš fantastičnu utakmicu gdje se boriš protiv 15 igrača na terenu, i onda te ovakav šok na kraju dočeka. To mora uticati na samopouzdanje i psihu, imam baš brigu za vikend u Konjicu kako će to na oranici i lošem terenu izgledati.
Od titule nema ništa, s tim se treba pomiriti lakše će nam svima biti. Nema ni Zrinjski nikakve šanse, ekipa koja je i jača od nas, koja igra grupe EL i ravnopravno se nosi sa ekipama od 500 miliona. Ovo je Borcu završeno još prije pola godine. Istrpiti još godinu i pol ovog Vicinog mandata, i Borac će se ugasiti za 2 godine, ili vratiti u prvu ligu RS.
Do tada nastaviti ovu lijepu priču sa Rožmanom, Mirvićem i našim ulaganjima. Graditi ekipu kroz Evropu i pokušati što dalje dogurati u KL pretkolima na ljeto. Iduće sezone će eto bit i taj VAR mada ni to nije garant ničega... ali barem, valjda, neće bit više ovakvih golova iz dvometarskog offsidea, pa možda bude i lakše.
Meni je najviše žao igrača i Rožmana, odigraš fantastičnu utakmicu gdje se boriš protiv 15 igrača na terenu, i onda te ovakav šok na kraju dočeka. To mora uticati na samopouzdanje i psihu, imam baš brigu za vikend u Konjicu kako će to na oranici i lošem terenu izgledati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo Sabrija style nama ostalima u ligi preostaje.
Pa barem ce ga sekundu jednu biti strah kad krene namjerno da te osteti.
Svaka cas Ismiru na saburu kad ulaze tolike pare i gleda na ocigled cijele lige sta ljudi rade.
Pa barem ce ga sekundu jednu biti strah kad krene namjerno da te osteti.
Svaka cas Ismiru na saburu kad ulaze tolike pare i gleda na ocigled cijele lige sta ljudi rade.
Pozdrav momci, davno sam se registrovao, nisam nikad nista napisao, samo citao, pa sam zab pasw i jutros vratio pasw.
Od danas jos jedan bolesnik za fks je na ovom forumu aktivan.
Rasut cemo ih na Kosevu !
Od danas jos jedan bolesnik za fks je na ovom forumu aktivan.
Rasut cemo ih na Kosevu !
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, Amazon [Bot], Arhitekt, Atlanta, Beli98, budzak, Haksss, jurisicduska, Kyle88, mnon46, muhamedhulk, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, Posejdon, propoklopac, Proximic, sagitarius, TETRAPAK, Turo, Vanja8, Venom, XCustom, Zagor i 203 gosta.